hastalanma arkadaşım aklın varsa sen kendine iyi bakacaksın
x servisinde yatıyorum. her sservisn personeli ayrı. kustum oda battı çağırıyorsun yok, nevresim istersin yok. peki bu şahıslar o
servisteyse görevi değil midir? yapmak zorunda değil midir? aksini hç kimse iddia edemez... nerde bu personel? anca geziyor
geçen hafta acile gittim. gelip bi damar yolu açacak. cak cak sakız çiğniyor, 3 defa çağırdıkk geldi. işi de yok lak lak peşinde
evet bu hemşire de bana hizmet etmek zorunda...
zorunluluğu yoksa orda durmasın o zaman
ben çok gittim hastanelere ve inanın hiçbir doktor personel kadar sorumsuz değil
uslubunuza biraz dikkat edin isterseniz .....saygı çerçevesini hemen aşıyorsunuz
kimse fazla para derdinde değil sadece doktorlar insan formatında yaşamak istiyor......tam gün yasası niye çıktı cebinden vereceğin paranın azalacağını mı zannediyorsun.....doktorların kazanacağı parayı hastane zincirlerinin kazanması gerekiyor de ondan...mümkün olan en ucuza nasıl çalıştırırım derdindeler dikkat et ......performans sistemi getirildi ki gelene geçene endoskopi yapılsın başı ağrıyana mr çekilsin.......sonuçta sen ne daha sağlıklısın ne de ucuza hizmet alacaksın ........ama birileri zenginliğine zenginlik katacak
Bende hastanede çalıştım ve düşündüğünüzden çok daha sorumlu bir insanım. İnanın gördüğünüz hemşirelerin belki çoğundan çok daha iyi ve yardımsever davranıp kimseye sesimi bile yükseltmem. Sabah kimsenin hatırını sormadan ona tedavi yapmam. O yüzden sizin ve sizin gibi başka insanların bizi böyle genel bir tabirle ifade etmeleri hoşuma gitmiyor ve nasıl insanlarla karşılaştığımızı inanın bilemezsiniz. Ne tehlikeler altında çalıştığımızıda. İnsanlara kolay gelir hemşire hiç iş yapmıyo denir. Size yapılan bir ilacın hazırlanması dahi risktir bizim çoğu meslekdaşlarımız hastalarla ilgilenirken ister istemez bir cok hastalığa yakalanmışlardır kimse bilmez sağlık çalışanlarının hangi zorluklarda çalıştığını.
genel tabirim varsa bulun çıkarın. bazıları dedim... keşke okuduklarınızı anlasanız
o meslek gruplarından olduğunuz belliydi zaten
Hastalıklar sadece fiziksel olmuyor ki.
Mesela siz kendinize ruhsal olarak pek iyi bakamamışsınız sanırım.
afedersiniz,çok dikkatimi çekti konu açıldığından beri sürekli bir saldırı havasında hakret ediyorsunuz insanlara.neden?
Ben sizi gayet anlıyorum. Ayrıca belli olmasına gerek yok söyledm zaten bunu neyse
sizinle daha fazla konusmak istemiyorum bu konu uzar gider.
tıpa puanı yetmemiş sanırım
Zamanında Atatürk "Beni Türk hekimlerine emanet edin ." demiş.
Günümüzde ise doğum yapmak için yurt dışına gidenler var.
Ülkedeki ünlü isimler,devlet başkanları, bakanlar bile başka ülkelerde tedavi oluyorlar.
Neden acaba?
Hal böyleyken halkın bu şekilde tepki vermesi normal.
Sağlık , Eğitim, Yargı...
Hepsinin çivisi çıkmış bu ülkede!
Sen ilk sayfadaki yazıyı bile okumamışsın ki ,bana kalkıp neden doktora bunu sormuyorsun diyorsun .Benim değil ,annemin başında gelenlerden bahsettim .Üstünkürü okuyup ,lütfen saldırya geçmeyin .
Ayrıca tek örnek annem ya da ben değil .Geçmiş sayfalara, şöyle bir göz atmanızı öneririm .
Piemento salla basi al maasi degil mi ?
Iki evrak imzala iki evrak doldur gönder diil mi ? Bir de ne kadar maas kazaniyorlar...
Doktoralara sirtini devlete dayamis diyorsunuz ya siz ...
Bende bir cok idari dairede memurlarin tutumu hakkinda konusmak istiyorum..
Neden bir kagir isi bu kadar uzun sürüyor.?...
Neden bir kisi gelip ciktiktan sonra hakkinda konusuyorsunuz ?
Neden hep suratlar asik ?
Neden kapiya vurulup girildigi halde hep mesgulsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?