Doktorların hastalara karşı tutumları !

kuzeninim eşi 2 ay önce 4000 küsür tl ile başladı...uzman değil yeni mezun ...

bu şimdiki rakam ...para biriktirse iyi olur çünkü ülkeye akın akın suriyeli ıraklı iranlı doktorlar geliyor.....yalnız yabancı çalıştırma olayı her mesleğe yaygınlaştırılacak çocuklarınız için endişelenseniz iyi olur

Madem öyle düşünüyorsunuz söyleyin o hemşireye,hasta bakıcıya vs ben sizden hizmet almak istemiyorum diye hasta haklarınızı kullanın. Bazı insanlara fazla sağlık hizmeti.

yoo ben direk amirlerine söylüyorum. bazı insanlar aldığı parayı hak etmiyor. nasılsa devlete geçtik diyip yan gelip yatıyorlar

hem neden saldırıya geçtiniz?

bu arada o personel bana hizmet etmek zorunda....

Asistanlik yapanlar maas almiyor ki hatta sigortalari bile yok..

Böyle internet başından hakaret savurmak kolay tabi. Her ne kadar burası forum olsa da yorumlarını terbiye sınırı içinde yapmak zorundasın. Madem terbiye sınırlarını aşıyorsun bunun da belli bir cezası olmalı. Senin gibi hakaret etmeyi marifet sayanlar yüzünden sosyal paylaşım siteleri kirleniyor ve bu duruma kayıtsız kalmak çözüm olmayacağı için en yakın zamanda IP adresini savcılıktan buldurup gereken işlemleri yapacağım merak etme. Bu da sana iyi bir ders olsun forumlarda insanları rencide etmeye çalışma bir daha.

bu arada hiçbir mesleğin kutsaL oldugunu da düşünmüyorum. işini iyi yapanlarda kötü yapanlarda var ancak KÖTÜ ÖRNEK ÖRNEK DEĞİLDİR.

Saldırıya geçmedim ama isterseniz bu konuda tartışabilirm.
Kimse size hizmet etmek zorunda değil!

amın........................................................

yanlış anlamışım

Son düzenleme:
Doktor var doktorcuk var hatta doktorcukcıkmılarda var..Devlet hastanesinde çalışan dr lar yoğunluktan şikayet ederler hastalar derdi dinlenmediğinden.Özeldeki dr para gelsine bakar hastayı dinler (bazen hakkını veren dr larda var özelde paragöz olmayan) birsürü tahlil fasa fiso sonuç alınır fayda bulunmaz.Ne özel ne devlette çalışması benim için farketmez yeter ki hakkını versin.Dr dediğin yoğun olsada dinleyecek ilgilenecek 10 taneye bakıp doğru teşhis koymadıysa 5 dinleyecek teşhisi koyacak.Sen anlatırken bilgisayarda yazı yazıp ne şikayet vardı hı hı hı deyip git tahlil yap demeyecek.aynı anda başka hasta almayacak odaya saygı gösterecek hasta haklarını kullanırken yüksünmeyecek.Ne yazık ki hakkını veren dr yok.Kılık kıyafete bakan drlarda çok ne yazıkki.Dindar şu bu ayrımı yapanda çok teşhisi koyarken senin inancını alaya alırcasına yanıt verenlerde var ne yazık ki...arkadaş doğru demiş kimse kızmasın yaşayan bilir.Yaşayan çok var bunu.Kapalı üni mezunu olan kişiye cahil bilgisiz muamelesi yapanlarda var.Kullandığı kelimeyi o başörtüsüne yakışmadığını zannedenlerde var çok üzülen gördüm ben.Doktorluğu hakkıyla yapanın önü açık olsun yükselsin yapamayanda gitsin evinde enjeksiyon yapsın nasıl olsa başka işe yaramıyorlar.Doktor olmak şu bu olmak kimseyi ezme hakkını vermez meslek sahibi olan insanlığınıda yapacak her meslekte bu hakkını vermeyene haram olur aldığı para acısı er geç çıkar ya ondan ya soyundan

Sen ilk sayfadaki yazıyı bile okumamışsın ki ,bana kalkıp neden doktora bunu sormuyorsun diyorsun .Benim değil ,annemin başında gelenlerden bahsettim .Üstünkürü okuyup ,lütfen saldırya geçmeyin .

Ayrıca tek örnek annem ya da ben değil .Geçmiş sayfalara, şöyle bir göz atmanızı öneririm .

kuzeniniz biraz abartmis..

abarttığını zannetmiyorum şırnakta başladı ve her türlü girdisiyle aylık eline geçen bu...

herkes kendi baktığı taraftan, anlaşamadan karşılıklı uzuun uzun konuşabilir bakılan taraf farklı çünkü...

ben sadece prospektüslerle çok fazla bişey öğrenmeye çalışmak taraftarı değilim...

ve maalesef doktorların hata yapma lüksü yok söz konusu, telafisi olmayan insan hayatı....

sistemdir sistem!

(Çok geçmiş olsun, sizin yerinize kendimi koyabiliyorum, Allah kurtarmış)

kimse fazla para derdinde değil sadece doktorlar insan formatında yaşamak istiyor......tam gün yasası niye çıktı cebinden vereceğin paranın azalacağını mı zannediyorsun.....doktorların kazanacağı parayı hastane zincirlerinin kazanması gerekiyor de ondan...mümkün olan en ucuza nasıl çalıştırırım derdindeler dikkat et ......performans sistemi getirildi ki gelene geçene endoskopi yapılsın başı ağrıyana mr çekilsin.......sonuçta sen ne daha sağlıklısın ne de ucuza hizmet alacaksın ........ama birileri zenginliğine zenginlik katacak

canım dr annene ne ilaç verdi, ben çok merak ettim. adını yazabilir misin. nasıl olsa tavsiye etmeyeceğin için bir sakıncası olmaz. ilaç tavsiyesi yasak

Saldırıya geçmedim ama isterseniz bu konuda tartışabilirm.
Kimse size hizmet etmek zorunda değil!

x servisinde yatıyorum. her sservisn personeli ayrı. kustum oda battı çağırıyorsun yok, nevresim istersin yok. peki bu şahıslar o

servisteyse görevi değil midir? yapmak zorunda değil midir? aksini hç kimse iddia edemez... nerde bu personel? anca geziyor

geçen hafta acile gittim. gelip bi damar yolu açacak. cak cak sakız çiğniyor, 3 defa çağırdıkk geldi. işi de yok lak lak peşinde

evet bu hemşire de bana hizmet etmek zorunda...

zorunluluğu yoksa orda durmasın o zaman

ben çok gittim hastanelere ve inanın hiçbir doktor personel kadar sorumsuz değil

uslubunuza biraz dikkat edin isterseniz .....saygı çerçevesini hemen aşıyorsunuz

genelleme yapamam am,a karşılaştığım özel devlet farketmiyo
%70 i çok anlayışsızdı
bende başıma gelen bi olayı yazayım
özel bir hastanede hamilelik takibimi yaptırıyorum
6. haftamda düşük yaptım kendi dr.um o gün yok
diğer dr.a gittim mecburen
kadın binbir suratla kendi dr.unu niye beklemiyosun dedi
düşük yapıyorum deyince muayeneye aldı evet gebelik bozulmuş git parayı yatır kürtaj yapyım seni dedi
ben tabi dondum kaldım
o şokla neden düşük oldu ki dedim
ayrıntılı sonucuna bakıp mol gebelik galiba dedi?
yani dedim..
bende kürtaj olacakmısın olmayacakmısın dedi(kürtajdan ayrı para alıyolarmış galiba)
ben kendi dr.umu beklerim de şu mol gebelik ne dedim
kanser gibi bişey dedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben zaten orda ne hale geldiysem hemşire diğer odaya aldı
akşam dr.umu aradım hemen akşam gel hastaneye dedi
sağolsun kürtaja almadan mol gebeliği anlattı
kürtaj sonrası için rahat olsun mol gebelik değil olsada ne kanseri çok basit bir rahatsızlık demişti
o kadının gidip arabasını çizmek filan geçti içimden:) şikayetler zaten bini aşmıştı ki kovuldu ordan
her yerde çürük elmalarda var merhametli işinin ehli insanlarda
Allah merhametlilerle karşılaştırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…