ama sumuzcuum işte her meslekte kötülerde var iyilerde
kazandığı parayı sonuna kadar hak etmek isteyenlerde var
sabahtan akşama kadar kaytaranlarda var
akşam eve geldiğinde pestili çıkmış olanlarda
buradaki hata genelleme yapılması
dr.ların görevi can kurtarmak buna nasıl para biçilir ki zaten
ama her meslekteki gibi aranızda çürük elmalar var kabul edin
haa neden memurun veya öğretmenin ki dillendirilmiyo çünkü genelde insan hayatıyla doğrudan alakaları yok
yoksa burda öğretmenlerin verdiği eğitimi konuşsak yine sayfalar dolar
senin dediğin gibi memurlar keza
şartlarınız zor kabul , ama herkesi aynı kefeye koyamıyorum ben
helede bizzat yaşadığım olaylardan sonra dr.a giderken hep önyargılı oluruyorum.
Bunu kabul ettim zaten dr. hatalari yoktur demedim.. AMa arkadasimizin tutumunu elestiriyorum... Bir tür ironie
çekinmek mi ne çekineceğim ....sistem benim normal bir çalışan gibi düşünmüyor diyorum gece de hastanelere dotor gerekiyorsa vardiyalı çalıştırırsın olur biter ama pardon çok iş çok sorumluluk sen normal olarak başkalarını çalışma şartlarını elbette düşünmeyeceksin ....ama benim sağlığım deyip ısrarla güler yüz bekleyeceksin....beğenmediğin birşey olduğunda bir kamyon dolusu insan da getiririm niye çünkü sağlığım hey allahım......insanlar gerçekten mutsuz ...niye geberirse gebersin diyeyim kimse insani duygularını kaybetmezher mesajıma üşenmeden cevap verdiğin için teşekkür ederim ,
kendime iyi bakmaya çalışıyorum tabi allah muhafaza 'sizin için nöbet tutuyorum o kadar yoruluyorum geberirseniz geberin siz benim uykumu düşünüyomusunuz' diyen biriyle falan karşılaşırım diye.
Gerek duyduğumda da 'parayı bastırıp'özele gidiyorum zaten oralar bir nebze daha iyi.Ne de olsa bir kamyon dolusu insanı getirmedim hiç hastanelere ,bir tek onlardan çekiniyormuşsunuz ya.
Hanimefendi size kimse saldirmiyor. Burda polemik cikarmaya calismayin lutfen.
Evet orayi yanlis anlamisim. Madem anneniz tek gitmis, kendi sorsaydi doktora. Siz neden hasta-doktor iliskisine karisiyorsunuz ki hasta anneniz bile olsa? Anneniz derdini duzgun anlatamadiysa siz de gidiverseydiniz, orda alirdiniz hakkinizi. Oyle bir anlatmissiniz ki, sanki herseyi gozunuzle gormus gibi, yanlis anlamamak mumkun mu? Uzaktan uzaktan burda doktora saydirmissiniz. Demek ki annenizin sikayetine uygun ilac oymus, doktor onu vermis. On sayfadan bir arkadasin da dedigi gibi, eger bu konuda hicbir bilginiz yoksa "size gore" diye bir durum da olamaz. Bilmediginizi kabul edip bileni dinlersiniz pasa pasa. Ha, icinize sinmedi mi? Baska doktora gidin. Bu sefer siz de annenizle gidin de doktor beyler yanlis tedavi uygulamasin, doktora engin tip tahminlerinizle yol gosterirsiniz.
her meslekte var iyiler kötüler. bu kişinin karakteriyle, ahlakıyla, vicdanıyla iligli bişey. bu yüzden doktorlar şöyle böyle diyerek bunu tartışmak çok saçma. burda manavlala ilgili konu açıp, bütün manavlar çürük meyveleri poşete dolduruyor demek kadar, taksicilerle ilgili konu açıp bütün taksiciler, yolu uzatıyor demek kadar saçma... eğer kasten yanlış yaptığını düşündüğünüz bir doktor varsa, her hastanede hasta hakları birimleri var.. ama birilerinin verdiği gaz yüzünden, 9'daki randevusuna, 1'de gelen insanlar bile meşgul ettiği için, ordan da fazla ilgi göremeyebilirsiniz tabi...
Hastalıklar sadece fiziksel olmuyor ki.
Mesela siz kendinize ruhsal olarak pek iyi bakamamışsınız sanırım.
Zamanında Atatürk "Beni Türk hekimlerine emanet edin ." demiş.
Günümüzde ise doğum yapmak için yurt dışına gidenler var.
Ülkedeki ünlü isimler,devlet başkanları, bakanlar bile başka ülkelerde tedavi oluyorlar.
Neden acaba?
Hal böyleyken halkın bu şekilde tepki vermesi normal.
Sağlık , Eğitim, Yargı...
Hepsinin çivisi çıkmış bu ülkede!
Türkiyede allah kimseyi hasta etmesin dr. larin eline düsürmesin.
Gercekden susmak mümkün degil, resmen kurbanlikda baska birsey degilsin.
Ne devlet Hastanesinde vs ne de Özelde.
Özeldeki dr. belki biraz özeniyor ola abilir ama sonucda o bile nerden ne koparirim derdine cok yazik ...
Hic birine gübenemiyorsunuz malesef
üç dakika yerine beş dakika ayırsa ortalığın karışacağını akıl edebilmeliydinBeş parmağın beşi bir değil elbette.
Her meslek grubunda olduğu gibi doktorun da iyisi var , kötüsü var.
Benim kızım kreşe başladığında 3 ay hastalıktan kurtulmadı.
Şu doktor iyiymiş , bu doktor iyiymiş dediler.Her seferinde aldık götürdük.
Abartmıyorum 8 doktor gezdik.
Hepsi farklı şeyler söyledi.
Yalnız Kadın Doğum ve Çocuk hastanelerindeki doktorlardan ben şikayetçiyim.
Uzman olanlardan değil , pratisyenlerden.İlgilenmiyorlar.
Bu bir gerçek. Her hastaya 3 dk dan fazla ayırmıyorlar.
Peş peşe çabuk olun , sırtını açın , o kadar.
Soru soruyorsun yanıt bile vermiyorlar. Daha sen çocuğu masadan kaldırmadan diğer hastayı içeri alıyorlar.
Gece 3'te acile götürdük çocuğu 39. 1 ateşle.
Sadece göğsünde hırıltı var deyip gönderdiler.
Bu mudur olay?
O gün bugündür yeminliyim devlet hastanesine gitmemeye.
Allah kimseyi düşürmesin oralara.
üç dakika yerine beş dakika ayırsa ortalığın karışacağını akıl edebilmeliydin
Türkiyede allah kimseyi hasta etmesin dr. larin eline düsürmesin.
Gercekden susmak mümkün degil, resmen kurbanlikda baska birsey degilsin.
Ne devlet Hastanesinde vs ne de Özelde.
Özeldeki dr. belki biraz özeniyor ola abilir ama sonucda o bile nerden ne koparirim derdine cok yazik ...
Hic birine gübenemiyorsunuz malesef
üç dakika yerine beş dakika ayırsa ortalığın karışacağını akıl edebilmeliydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?