sen aşılamadan sonra rahatsızlanmıoştın hastaneye yatmıştın demi yine aynı şey olma ihtimali varmı, düğünden sonraya kalsın dicem oda 1 ay daha beklemek demekOfff sormaa mesela kuzenin düğünvar haftaya şimdiden ya o gün olursa ya ağrım çok olursa naparım diye strese girdim
bu ne yaa
bende erteledim işte temmuz aşılamasındansonra ama olmuyo işte kendiliğinden olmuyoo beklemeye tahammülüm kalmadı
Ne kadar yoğun olunursa olunsun o hasta olan
kişide oraya zevkine gelmiyor. Çok mesakkatli bir iş herkes bunu kabul ediyor ama kimse umursamaz şekildeki davranışlara maruz kalmak zorunda değil. Sağlık Bakanlığına şikayet edin.Memuriyet dereceleri düşüyor.
Tam bilgim yok fakat sanırım doçent olan uzmana uzman olan asistana düşürülüyordur herhalde. Ama şikayet edilen her doktorun derecesinin düşürüldüğünü zannetmiyorum. Çok ciddi suçlamalar varsa olur ancak.Memuriyet dereceleri nasil düşüyor anlatır mısınız?
sen aşılamadan sonra rahatsızlanmıoştın hastaneye yatmıştın demi yine aynı şey olma ihtimali varmı, düğünden sonraya kalsın dicem oda 1 ay daha beklemek demek
Doktor insan olduğu için 2 sene sonra hiç biri kaldıramayacak. Gün aşırı nöbet var Çoğu branşta. Yani sistem hem hastanın hem doktorun aleyhine .doktor o kadar kişiyle emin olun para için uğraşmaz . O Söylenen kadar da para dönmüyor zaten. Ben mesleğimi çok seviyorum ama 36. Saat uyulmadığımda algım azalıyor bu hangi kişide olmaz ? Biraz Dünya'dan örneklere bakın. Birtek bizim ülkemizde mi insanlar ekstra dayanıklı. Dayanamayan bıraksa yatın doktor diye arayışa çıkar herkes. 2 ya da 3 tane rahat bölüm kalır geriye. Kimse cerrah bulamaz.ÇOĞU eleştiriyi kabul etmiyorum .öyle olmadığını düşünüyorum.Hangimiz süper şartlarda calisiyor? Hangimize sistem doğru işliyor bu Türkiye de ?sadece doktorlar değil sorunları olan..
Eğer birakmayacaksa o zaman bu şartlar altında mesleğini yapmayi kabul etmiş demektir. Kabul ettiyse layikiyla yapmak boynunun borçudur..
İstisna denilip duruyorsa ben hem annemden hem babamdan doktorlar yüzünden büyük acilar yasadim ve bitmedi dqha...
Maddi tazminat mi? O kadar canimizin derdindeydik o kadar para döktük ki dava acip para yigacak maddi manevi.gücümüz kalmamisti simdi.ise Allah a havale etmekten başka bir şey yok.. Baslarina aynilari gelince anlarlar ne demek istediğimi....
benim Vicdanımı sorgulamayın. Ben de hasta oldum ameliyat da oldum . Asıl herseye doktor hatası demek kolay. Yahu ameliyat tabi ki komplikasyon olur. Dedem ameliyatta vefat etti.65 yaşındaydı.Her ilacın Ağrı kesicinin bile bazı kişileri öldürebilcek komplikasyonu var. Ben ilaç prospektüsünde yazan ameliyat komplikasyonu olarak literatürde olan ama doktora dava açılan kaç tane olay biliyorum. Evet ateş düştüğü yeri yakıyor Katılıyorum ordan yazabilmek kolay sanki.Araştırılmadan tedavi edilebilen birşey söylermisiniz ?
Komplikasyon demek ne kadar kolay. Eh tabi ateş düştüğü yeri yakıyor değil mi.?
Bence problem ney biliyormusunuz biraz vicdan eğer buna sahip olursak karşımızda kim olursa eğer ona daha insaflı davranırız.Zor ama öğreniriz.
işini yapmıyosa ve bundan biz zarar görüyosak bırakın eleştirelim buyrun siz gidin aktara nasıl cevapsa oEn çok uzmanlar eleştirildi isterseniz aktara gidinhey Allah'ım şaka gibi :)
Bunu son gunlerde herkesten duyar oldum ınternette degıl tabı normal cevremde acile gıdersın buna bır buscopan suna bi dikloron surdakıne bır voltaren dıyorlar kı gecen gun gıttıgımde herkese buscopan yaptırıyordu doktor beycik herneyse acil dısında ise muayene sırasında sankı bastan savar gıbı yapıyorlar bırde tahlıl rontgen vs snuclarına söyle bir göz atıp senın hıcbırseyın yok dıyıp kafadan ılac yazıp yada hıc ılac yazmamalarına deli oluyorum bunun cogu ben ve cevremdekılere yapılan seyler mı sızın basınıza da gelıyormu bu durumda ne yapılmalı doktorlar bazen bırsey söylemeye kalksan gec benım yerıme sen otur cook bılıyorsan bile dıyen oluyor sonra dıyorlarkı neden dayak atılıyor bu doktorlara dayagı tabı bende ıyı bırsey olarak görmuyorum ama bu sorun kımde boyle bırsey yasayan oldumu deli oluyorum gördukce böyle doktorları ya
İşini yapmayan kim ? Nerdeyse doktorların hiç uyumamasını savunacaklar konuda. Keşke hastaların en azından yüzde 20 si teşekkür bilen hasta olsa.ben doktorlara güveniyorum ve daha hiç aksiyle karşılaşmadım. Tutup acili de gereksiz meşgul etmedim. Önce çuvaldızı kendimize batıralım :)işini yapmıyosa ve bundan biz zarar görüyosak bırakın eleştirelim buyrun siz gidin aktara nasıl cevapsa o
Ben gereksiz Eleştirilere cevap yazdım sadece haklı olanlara birşey demedim. Haksız bulduysam yazıyorum evet . Küçümsemek derken kimi küçümseyebilirsiniz? Kimse de sizi küçümsemedi. Ben anladım benim açımdan bir sorun yok. Acildeki durum bana acilde şunu Yaptılar sadece kısmına. Acil hastaları öncelikle diğer hastalar düşünmeli yoksa tüm gün insanları poliklinikte sıraya sok acilde acil olmadığını anlat kabul etmesin ve tüm gün böyle mi geçsin. Bu bilinç insanlarda Olmalı . Polikliniğe bile hergün bir kaç hasta gelir acil durumum diye . Siz de hasta olarak karşılaşmışsınızdır.Yahu Boğaz ağrısı acil değil ve kbb polikliniğinde Sıradaki kişilerin çoğu da Boğaz ağrısı. Ama anlatamıyoruz.orda isteniyorki bırakalım işi insanları sıraya koymaya uğraşalım halbuki sıra numarası var. Ben bunu size değil duruma ilaveten ekliyorum. Bizim kendimizin o bilince varması lazım. Acilde çok hayati durumlar ileri dereceli ağrılar varken bir de bakıyosun 2 haftadır Boğaz ağrım var diye geliyor. Amaç ne polikliniğe gitmemek. Bakmayınca dayak ya da şikayet .ben de buyrun edin diyorum Vicdanım rahat olarak .Ben acile gittim ama acillik durumum yoktu yazmadım dr lar az çalışıoda demedim konuda yazılanları neden benim yazımı seçerek bana mal ettiniz anlamadım ben bikaç dr da yaşadığım olayları yazdım size denk gelmemesi böyle bir gerçeğin olmadığını ispatlamaz tabiki işini iyi yapan dr larda var ama o dr larında zor bulunduğunu belirttim yazımda kimseyi küçümsemedim yani bilmem anladınızmı
Ben gereksiz Eleştirilere cevap yazdım sadece haklı olanlara birşey demedim. Haksız bulduysam yazıyorum evet . Küçümsemek derken kimi küçümseyebilirsiniz? Kimse de sizi küçümsemedi. Ben anladım benim açımdan bir sorun yok. Acildeki durum bana acilde şunu Yaptılar sadece kısmına. Acil hastaları öncelikle diğer hastalar düşünmeli yoksa tüm gün insanları poliklinikte sıraya sok acilde acil olmadığını anlat kabul etmesin ve tüm gün böyle mi geçsin. Bu bilinç insanlarda Olmalı . Polikliniğe bile hergün bir kaç hasta gelir acil durumum diye . Siz de hasta olarak karşılaşmışsınızdır.Yahu Boğaz ağrısı acil değil ve kbb polikliniğinde Sıradaki kişilerin çoğu da Boğaz ağrısı. Ama anlatamıyoruz.orda isteniyorki bırakalım işi insanları sıraya koymaya uğraşalım halbuki sıra numarası var. Ben bunu size değil duruma ilaveten ekliyorum. Bizim kendimizin o bilince varması lazım. Acilde çok hayati durumlar ileri dereceli ağrılar varken bir de bakıyosun 2 haftadır Boğaz ağrım var diye geliyor. Amaç ne polikliniğe gitmemek. Bakmayınca dayak ya da şikayet .ben de buyrun edin diyorum Vicdanım rahat olarak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?