merhba canım :) cok sevındım elımden geldiğince yardmcı olurum elbette :) öncelkle tevfik doktorumuz ücretli amelyt yapıyo yani devletn karsılama gbi bı durumu olmuyo canım benm ama gercekten verılen parayı bırak ondan dha fazlasını hakedıyo Tevfik doktorumuz annem karsı cıkmasına ragmen baslarda Tevfik doktorumu tanıdıkca benmle ılgısını devam ettrdıgını gordukce sonuna kadar helal olsun demıstı ve hc pısman olmazsın o konuda :)
merhaba evhamlı,Tevfik Hocayla önümüzdeki günlerde görüşme durumum var.henüz 2 hastasının resimlerini görebildim.daha çok fotoğraf görmek istiyorum.özeldende mesaj atamıyorum.mailimi yazsam fotolarını yollayabilirmisin?
Herkese merhaba.bende 6 aydir ameliyat olmak icin doktor arayanlardanim.tevfik bey ile ilgili butun sayfalari okucam.ama bir kac sorum olacak.oncelikle ameliyat olan herkese gecmis olsun.profilde olan fotolara nasil bakiyorum.tevfik hoca hala ankaradami.hala liv hospitaldami
merhaba canım oncelıkle tesekkr ederım gecms olsn dılegın ıcın :) senı ekledım resımlerıme bakablırsın canım gec cevapladıgım ıcın kusura bakma :)
merhaba evhamlı,Tevfik Hocayla önümüzdeki günlerde görüşme durumum var.henüz 2 hastasının resimlerini görebildim.daha çok fotoğraf görmek istiyorum.özeldende mesaj atamıyorum.mailimi yazsam fotolarını yollayabilirmisin?
Fotografları bende görmek istiyorum. Karar için önemli biliyorsunuz kızlar olanlar beni eklesin lütfen.
Ekledim gitti
Sagol cnm bide ben görüşeyim dr. ile burunda estetikde yapıyo mu?
Fotografları bende görmek istiyorum. Karar için önemli biliyorsunuz kızlar olanlar beni eklesin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?