:))) hala ınanamıyorum zaten amelıyatın bıttıgıne aynaya bakarken vay be dıyorm bu gunlerı de mı gorcektm :)))
ara ara ftgraf eklıcem canım albumume bantların cıktıgı gun hemen resm kycam zatennnn haftaya yanı :)))
inan inanhele bi bantların da çıksın varya kimse tutamayacak seni ohhhh gerçekten güzel olmuş burnuşun ya bendeee istiyorummmmm ( kıskandım mı ne
ve ulaştım ve anında da cvp verdi Tevfik bey :)
evet canımmm anında cevaplar o :)) goruscek mısın tevfık hocayla :))
ona olmayı çok isterdim ama ankara da olduğu için olmıycak sanırım.s ben muhtemelen kocaelide olucam burada yaşadığım için ama işte uradaki doktorlarda da kararsızım
kocaelide okuyordum ben arkadaşım ameliyat oldu orada ve çok pişman çok çok iyi araştır doktorunu...
ona olmayı çok isterdim ama ankara da olduğu için olmıycak sanırım.s ben muhtemelen kocaelide olucam burada yaşadığım için ama işte uradaki doktorlarda da kararsızım
doktorunu cok ıyı sec canım en onemlı sey bu
işte bende bunun için elimden geleni yapıyorum umarım karar vereceğim doktor doğru doktordur:44:
oyy canımm acayp mutlu oldmmm :))) bı cıksın su bantlar yeter kı :)))
senın burnusun daha guzel olcak tatlımm emın olablrsın :))
aynadan ayrılmazsın :)))
kocaelide okuyordum ben arkadaşım ameliyat oldu orada ve çok pişman çok çok iyi araştır doktorunu...
canım bende kocaelide okuyorum arkadaşının doktoru Levent Aydar mıydı ??
canım saçları beyazdı doktorun uzun boylu falan adını hatırlamıyorum.. mesaj atıp sorucam arkadaşıma .. özelden yazarım ismini öğrenince kimseyi karalamak olmasın.. ne okuyorsun sen bu arada :) ben geçen ay mezun oldum daha :)
=)) canım benim ya inş :) az sabret canım ne kaldı ki zaten şunun şurasında senin yerine ben heyecan yaptım:))))) takipteyim ona göre
arkadaslar arada bı durumum ne halde belırtmek ıstıyorum :))
bugun amelıyatımın 15.gunu :))
zaman cok tuhaf bı kavram bu amlıyat safhasında gercekten :)
sankı aylar once amelıyat olmusum gıbı bı hıs var ıcımde amelıyatın ardından ılk uc gun zorlgundan olsa grek
benım agzımdada dikiş oldugu ıcın ben yemek yıyemıyodm tevfık hoca kızıyodu ama pipetle falan ıcıyodum corbayı
canım kıymetlıdır cunku :)
ama bu halım bıle 3 gun surmustu neyse kı agrım falan zaten yoktu :)
suankı durumuma gelecek olursak burnumdakı sıslıkler dısında hıc bı sıkıntı yok :)
oylesıne hasret kalmısım kı burnumdan nefes almaya horlamadan agzm kurumadan uyumaya :)
ve artık bantsız olcagım gune de az kaldı :))
terslık olmazsa eger pazrtesı yada salı gunu kurtulcm ınsallah veee yenı resımler eklıcem :))
bu ıs gercekten sabır ısı onu da belırtmek ısterım cunku sızı gercekten uzun ama bı o kadar da guzel bı surec beklıyo :)
Pazartesi gunünü iple çekiyorum. Ağzımda dikis var demişsin canım niye ki?
cok konusuyorum dıye dıktı tevfık hoca :))))))))))
saka bı yana tabı :) canım gulunce burnum asagı ınıyomus sıvrılesıp buna sebep olan dudaklarımmııs sımdı gulunce asagı ınmıyo :))
burna yakın kısımda dıs etımın oldugu yerde ıcte dıkıs var canım :)
Ahahahah:)))))Deli kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?