Yok öyle bişey ya şehir efsanesi aile hekimi döner sermaye almıyor bile. Şikayet edilince doğruluğu araştırılmadan ceza mı kesilir komik misinizcanım şikyet etseydin maaşından kesme yaparlardı döner sermeyenin yüzde 75 ini kesiyorlar keşke etseydin
Şikâyet edebilirsiniz.Merhabalar herkese, bu anlatacağım olay ciddi şekilde canımı sıktı. Sizinle paylaşıp en azından içimi dökmek istedim.
Geçen hafta şiddetli mide ağrısı, kusma şikayetiyle annemle birlikte yakın diye aile hekimine gittik. Daha önce hiç gitmemiştim.
Doktor genç bir kadın, detaylıca muayene etmesine rağmen bir teşhis koyamadı. Ben ağrıdan ölüyorum bu arada. Tahlil vs hiçbir şey de istemedi. (Buradan sonra gittiğimiz hastane acilinde öğreniyorum ki idrar yolu enfeksiyonu varmış...)
Her neyse bir tane ağrı kesici yazıp elime verdi. Ben de o gün işe gidemediğim için rapor istedim.
Bir an durdu gülümsedi, buraya yalnız mı geldin diye alakasız bi soru sordu. Hayır annemle geldim neden sordunuz dedim. Çağırır mısın dedi. Annem geldi, aynen şu soruyu sordu: Kızınız bütün gün sizinle miydi?
Ben sinirden, şaşkınlıktan ve ağrıdan öyle kalakaldım. Bir de utanmadan bi dahakine sabah gel, bu saatte gelme öyle rapor yazarım dedi. (Saat 3 civarıydı.) Normal halimde olsam çok kötü bir tartışma yaşayacakken, rahatsızlığımdan dolayı büyük bir tepki veremedim.
Bu nasıl bir saygısızlıktır, yetişkin bir insana okulu kıran lise öğrencisi muamelesi nasıl yapar? Haydi öyle bile olsam, bu tavrı sergilemek onun haddi midir? Tıp öğrencilerine iletişim dersi verilmiyor mu?
Bütün gün bunları düşünüp durdum.
Şikayet etsem bir şey olmayacağını biliyorum. En azından mümkünse doktoru değiştireceğim. Bu seviyede bir 'insan'la asla muhatap olmak istemiyorum. Tüm aile hekimleri umarım böyle değildir.
Sizin yorumlarınız nedir? Başına daha önce böyle bişey gelen yoktur herhalde...
Merhabalar herkese, bu anlatacağım olay ciddi şekilde canımı sıktı. Sizinle paylaşıp en azından içimi dökmek istedim.
Geçen hafta şiddetli mide ağrısı, kusma şikayetiyle annemle birlikte yakın diye aile hekimine gittik. Daha önce hiç gitmemiştim.
Doktor genç bir kadın, detaylıca muayene etmesine rağmen bir teşhis koyamadı. Ben ağrıdan ölüyorum bu arada. Tahlil vs hiçbir şey de istemedi. (Buradan sonra gittiğimiz hastane acilinde öğreniyorum ki idrar yolu enfeksiyonu varmış...)
Her neyse bir tane ağrı kesici yazıp elime verdi. Ben de o gün işe gidemediğim için rapor istedim.
Bir an durdu gülümsedi, buraya yalnız mı geldin diye alakasız bi soru sordu. Hayır annemle geldim neden sordunuz dedim. Çağırır mısın dedi. Annem geldi, aynen şu soruyu sordu: Kızınız bütün gün sizinle miydi?
Ben sinirden, şaşkınlıktan ve ağrıdan öyle kalakaldım. Bir de utanmadan bi dahakine sabah gel, bu saatte gelme öyle rapor yazarım dedi. (Saat 3 civarıydı.) Normal halimde olsam çok kötü bir tartışma yaşayacakken, rahatsızlığımdan dolayı büyük bir tepki veremedim.
Bu nasıl bir saygısızlıktır, yetişkin bir insana okulu kıran lise öğrencisi muamelesi nasıl yapar? Haydi öyle bile olsam, bu tavrı sergilemek onun haddi midir? Tıp öğrencilerine iletişim dersi verilmiyor mu?
Bütün gün bunları düşünüp durdum.
Şikayet etsem bir şey olmayacağını biliyorum. En azından mümkünse doktoru değiştireceğim. Bu seviyede bir 'insan'la asla muhatap olmak istemiyorum. Tüm aile hekimleri umarım böyle değildir.
Sizin yorumlarınız nedir? Başına daha önce böyle bişey gelen yoktur herhalde...
Su anda devlet hastanelerinde cok doktor yok olan doktorun is yuku fazla kardesimden biliyorum. Devlet herhangi bir olayda doktoru korumuyor can guvenligi yok is yukleri cidden fazla hani abarti olarak demiyorum belki bazi bolumlerin az ama cogunluk cok fazla. Evet sikayet edin yildirin olanda gitsin sonra devlete doktor yok az diye sikayet edin. Zaten devletin plani da egitim ve sagligi ozellestirmek su an egitim ve sagligin cok amiyane bi tabir kullanacagim ama icine ettiler.
pretisyenin ameliyat yaptığı nerde görülmüş nerden çıkarıyorsunuz . şu konuya yazılan yorumların yarısı yalan . yarısı doktor çekememezliği .Allah belasini versin boyle hukumetin/devletin. Sosyal devlet olma politikasi nerede? Fakir ölsün mü? Parasi yoksa iyi doktor goremesin mi? Devlet hastanelerinde pratisyenlerin elinde mi ameliyat olsun? Tam gun yasasi diye bir halt cikardilar butun iyi profesorler kacti hastanelerden. Yine o zaman ulasma sansi vardi simdi hepten bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?