suratsız vergi memurlarını, bankacıları, mesela öğretmenleri, yanlış proje yapan mühendis mimarları vs. de dövelim mi?Bak iletişlm dersi verilmesi konusunda katılıyorum ya hiç konuşmuyorlar yada konuştuğunnda dağları deviriyorlar ,yada dayak yiyorlar , çoğu küstahça neyden kaynaklandığını bilmiyorum , bizde eşim kışın rahatsızlanmıştı üşütmüş ve ateşliydi neyse eşim hastanede serum verildi kendisi üstünü örtmüş genç hemşire geldi
beni bir azarlıyor görsen , benden küçük ve bekar dedi ki senin çocuğun yok mu ?vaaaar' dedim dedi ki ''sen çocuğunu ateşlenince örtüyormusun'' ,bak bak beni nasıl aşağlıyor , neymiş ateşlenen kişi üstü örtülmezmiş yani bunu beni bir zahmet aşağlamadan söylesen olmaz mı ki birde orası devlet değil özel hastaneydi , kayınbabam yanında olması onu şikayet edecektim , sanırım bu doktorlar,hemşireler okullarda küstahlık eğitimi çok iyi alıyorlar insana saygı ve kibarlık yok,yok
bazıları yediği dayı tamamen hak ediyor bence !!
bazı doktorların dayagı hakettiğine inanıyorum. insanlar boş yere çığırından çıkmıyor.
Doktorlarin bu kustahca ve insan disi muamalelerinden sonra halk da doktorlara iyice tepki duynaya başladı.
Can kurtariyormus iyi guzel ama babasinin hayrina yapmıyor ya karsiliginda maasini aliyor.
Herkes once isini etik kurallari cercevesinde yapmayi ogrensin ondan sonra saygi beklesin.
36 saat nobet tutuyorlar tamam ben de uzuluyorum onlar icin kolay değil ama benim suçum ne? Ben iyi muamelemeyi ve tedaviyi hak etmiyor muyum? Üstelik doktorlugun zor bir meslek oldugunu herkes soyluyorken siz sectiniz kimse sizi zorla doktor yapmadi dimi? Tum bunlarin ceremesini o sirada hasta olan agrisi olan tum bunlarla alakasiz olan halk mi cekmeli?.
Doktorlar kendine bi ceki duzen vermeli... bankada 3 sa kuyruk beklerdiniz 2 dk doktoru bekleyemezsiniz demişler. ..
Bekleyemez! Agrisi var! Cani yaniyor! Acil de kalp hastasi biri bekleyebilir mi! O anda olse o doktor vicdani sucluluk hissedebilir mi? Hissetse geri getirebilir mi?
Doktorluk cok kutsal ve zor meslek... ama insan olamadiktan sonra doktor olsan ne fayda...
Daha gecen gun olmemis kizi icin babasina öldü zaten geldiğinde ölmüştü diyen kadin doktoru hatirlatiyim.... o doktor 36 saatlik nobetten mi cikmisti? Ne olmustu da bu konusma hakkina sahip olduğunu düşündü?
Yazik ki kalitesiz insanlar her meslek grubunda var...
ya ben anlamıyorum arkadaş.
nedir bu doktor nefreti sizdeki?
sanki herkes çok mükemmel, halk olarak süperiz de en ufak bir yanlışta hemen çullanmaya pek meraklısınız.
yok dayağı hakediyorlarmış da bilmem ne.
sen de hakedip(!) dayak yediğinde bir gün o beğenmediğin doktor bakacak sana.
bankada devlet dairesinde sıra beklerken kimsenin sesi çıkmaz, hastanede ortalığı ayağa kaldırırsınız.
zaten her hastaya 5-10 dk anca düşüyor, onu da azaltsınlar isterseniz, jet hızıyla olsun, maksat ilaç yazdırmak nasılsa.
kapsamlı muayane edip uzayınca da bu sefer kırk saat bekledi oluyorsunuz.
vah vah adamcağız karşısında tost yemiş.
nolmuş yediyse yahu? belki başka zamanı yoktu?
kaç kere bilirim ben arada derede iki lokma ağzına atmaya çalışanları.
bi yerin mi eksildi adamın midesine iki lokma kuru kuru tost gidince.
bütün memurlar tatildeyken sağlıkçılar bayram yılbaşı nedir bilmiyor.
hee o tutulan nöbetler de mesai saatinden sayılmıyor ama.
hep diyorum aciller de dahil genel bir grev olsa keşke de bi görseler sağlık çalışanlarının değerini.
ya ben anlamıyorum arkadaş.
nedir bu doktor nefreti sizdeki?
sanki herkes çok mükemmel, halk olarak süperiz de en ufak bir yanlışta hemen çullanmaya pek meraklısınız.
yok dayağı hakediyorlarmış da bilmem ne.
sen de hakedip(!) dayak yediğinde bir gün o beğenmediğin doktor bakacak sana.
bankada devlet dairesinde sıra beklerken kimsenin sesi çıkmaz, hastanede ortalığı ayağa kaldırırsınız.
zaten her hastaya 5-10 dk anca düşüyor, onu da azaltsınlar isterseniz, jet hızıyla olsun, maksat ilaç yazdırmak nasılsa.
kapsamlı muayane edip uzayınca da bu sefer kırk saat bekledi oluyorsunuz.
vah vah adamcağız karşısında tost yemiş.
nolmuş yediyse yahu? belki başka zamanı yoktu?
kaç kere bilirim ben arada derede iki lokma ağzına atmaya çalışanları.
bi yerin mi eksildi adamın midesine iki lokma kuru kuru tost gidince.
bütün memurlar tatildeyken sağlıkçılar bayram yılbaşı nedir bilmiyor.
hee o tutulan nöbetler de mesai saatinden sayılmıyor ama.
hep diyorum aciller de dahil genel bir grev olsa keşke de bi görseler sağlık çalışanlarının değerini.
bu şekilde degilde doktor olmak istermisiniz diye sorsanız herkes atlar. ayrıca doktorların maaşı hiçte azımsanacak kadar degil. Bende sağlık sektöründeyim. bazı doktorlar varki kendini ilah zannedip etrafa emirler yağdırıyor. kendini bi bok sanıp insanları küçük görüyor. kulağı duymayan amcaları azarlıyor. içinde olmazsanız bilemezsiniz. hep hasta haksız gözüküyor. Kimse kimseye durduk yere vurmaz hanımefendi. gidip hastaya sormak lazım neden vurdun diye. Hiç bir haberde gördünüz mü şu sebepden dolayı doktora şiddet uygulandı diye. medyanın tek taraflı olmasından kaynaklanıyor boyle konuşulması. sözüm meclisten dışarı her doktor için demedim ayrıca bazı doktorlar dedim.
Hayır, muayeneden bir şey anlamayınca ben o günü kırıp rapor almaya gelmişim gibi davrandı. Anlamadım demeyi kendine yediremedi sanırım. Yoksa anneme o soruyu sormazdı.agrın sızın var dıye mı böyle bişey sordu acaba?
çok gereksız bı soru olmuş
Emin misiniz? Ben size acilde tanik olduklarimi anlatsam sasar kalirdiniz... o kadar emin olmayin.. sirf ben de degik cogu kisi anlatiyot zaten... gercekten acillik hastalar sira numarasi ile bekletilip muayeneye aliniyor... ha o muayene sirasinda da adam akilli muamele gorebildin muayene olabildinse sanslisin!
184 'tu sanırım(saglik Bakanlığı sikayet hatti yazinca cikan numara) sikayet hatti var. Ordan sikayet ettik. Tum bilgilerinizi veriyorsunuz. Doktorun adi ve tum bilgiler.Nereye, nerden şikayet ettiniz acaba .?
Hayır, muayeneden bir şey anlamayınca ben o günü kırıp rapor almaya gelmişim gibi davrandı. Anlamadım demeyi kendine yediremedi sanırım. Yoksa anneme o soruyu sormazdı.
bazı doktorların dayagı hakettiğine inanıyorum. insanlar boş yere çığırından çıkmıyor.
Sene olmuş 2015
Dayağın hak edildiğine inanan insan(!)lar var bu dünyada
Şoktayım!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?