ben hiç ev işi yapmadım bugün canım istemiyo
ruh gibi boş boş dolandım durdum
sana afiyet olsun cnm
bende kendime yeşil çay yaptım içiyorum
:84: istemiyom tuz biber olmasın sinir oluyorum :95:
o kendini suçlu görmüyo
suçlu olduğunu hissetse dakkasına gelirdi böyle 2 gün sürmezdi
telefonla aramasıda adet yerini bulsun
biraz sonra yine arar eve geliyom bişey istiyonmu der
seninde kardeşine bir ömür boyu mutluluklar dilerim cnm
:18::18::18::18:abooooo toprağım sen baya kızmışsın bu adama çekeceği var
divin canım ya bende bitki çayları içmek istiyorum ama korkuyorum açıkçası
acaba zararı olurmuki hemile kalmak için falan benim miyomda varya
bilmiyorumki cnm :26: zararı olabilir ben tavsiye etmem
yeşil çay çok faydalı sindirimimi kolaylaştırsın diye içiyorum ...
adet düzensizliğim için eskiden aktarlardan karışımlar alır içerdim ama gözüm korktu şimdi kullanmıyorum
hatta çöpe attım evde kalanlarıda
sende içme bence
herkese slmmmmmmmmm ne habersniz bebişler ben iyiyim kızım ayağımda sallıyorum uyudu birazdan uyanır ayy dvntyy canım seninle gerçek hayatta çok görüşmek isterdim valla süpersinn yaa barışırsın bence bugün dyd tatlım ıhlamur bol boliç oun hiç zrarı yok hatta ben hamile olduğum ay hergün ıhlamur içiyordum öyle deöişlerdi iyi oluyomuş diye bende hep içerdim
çok şükür iyiyiz cnm Azram diş çıkarıyor bu aralar huysuz.bir de hep kucak istiyor o sorunumuz var.bütün gün kucakta gezdiriyorlarmış mızmızlanıyor diye..şimdi kızıma kendi kendini oyalaması gerektiğini kendi kendine oyun oynayabileciğini nasıl öğretirim diye kara kara düşünüyorum..eskiden böyle değildi ben evdeyken yatırırdım ana kucağına aynı odada olduğumuz sürece sorun çıkarmazdı beni görmesi yeterdi ama şimdi öyle değil sürekli kucak istiyor hatta kucakta olması da yeterli değil sürekli oynatıcaz hoppala yapıcaz ce eee yapıcaz yani hep onunla oynamamızı istiyor.bu yüzden bir saniye dahi kucağımızdan inmiyor cimcime :) tamamen oturuncaya kadar bu şekilde idare edicez artık başka çare yok :)canım nasılsın azra nasıl
çok şükür iyiyiz cnm Azram diş çıkarıyor bu aralar huysuz.bir de hep kucak istiyor o sorunumuz var.bütün gün kucakta gezdiriyorlarmış mızmızlanıyor diye..şimdi kızıma kendi kendini oyalaması gerektiğini kendi kendine oyun oynayabileciğini nasıl öğretirim diye kara kara düşünüyorum..eskiden böyle değildi ben evdeyken yatırırdım ana kucağına aynı odada olduğumuz sürece sorun çıkarmazdı beni görmesi yeterdi ama şimdi öyle değil sürekli kucak istiyor hatta kucakta olması da yeterli değil sürekli oynatıcaz hoppala yapıcaz ce eee yapıcaz yani hep onunla oynamamızı istiyor.bu yüzden bir saniye dahi kucağımızdan inmiyor cimcime :) tamamen oturuncaya kadar bu şekilde idare edicez artık başka çare yok :)
sen nasılsın cnm bir kaç gündür yoktun...
ne bileyim cnm yaaa eltim anlatıyor kendisinin 2 tane kızı var o hiç böyle görmemiş sözde.büyük kızı ses çıkarmadan dururmuş.her halde dedim benim kızım hiperaktif :) uyanıkken 1 sn kıpırdamadan ya da öylece sakin bir şekilde oturmuyor.sadece tv de reklam çıktığında ses seda yok hanımda :):):)şikayetçi değilim cnm benim için önemli değil bu hali çok çok iyi halleri ilk 2 ayımızda maf olmuştum gece gündüz ağlardı..hemde ne ağlamak yan siteden duymuşlar eşime sormuşlar :)maşallah canım maşallah
acaba dişler canını acıtıyorda sinirini öylemi çıkartıyor.canım çocuğada diyecek yok canı sıkılır oyun oynamak ister şimdi zamanları artık anlamaya başlar herşeyi.ama benim etrafımdaki tanıdığım çocuklar hep senin tarif ettiğin şeyleri yaptılar zamanında demekki hep öyleler yaramazlar.
bende napıyım canım geçen hafta hep gezdim hergün bi arkadaşa gittim ablama gidip geliyorum evimiz çok yakın öyle zaman geçiriyorum işte evde yanlızlık zor yaa
ne bileyim cnm yaaa eltim anlatıyor kendisinin 2 tane kızı var o hiç böyle görmemiş sözde.büyük kızı ses çıkarmadan dururmuş.her halde dedim benim kızım hiperaktif :) uyanıkken 1 sn kıpırdamadan ya da öylece sakin bir şekilde oturmuyor.sadece tv de reklam çıktığında ses seda yok hanımda :):):)şikayetçi değilim cnm benim için önemli değil bu hali çok çok iyi halleri ilk 2 ayımızda maf olmuştum gece gündüz ağlardı..hemde ne ağlamak yan siteden duymuşlar eşime sormuşlar :)
dydcim çok şanslısın cnm ablan yakınmış..ben evden işe işten eve....benim içinde gez azıcıkevde yanlızlık çok zor bende doğum iznine çıktığımda çıldıracaktım sürekli temizlik yapıyordum sıkıntıdan
merhaba kızlar nasılsınız nevarneyok neler kaynatıyosunuz geçmişi okumADAN Bİ SELAM VEREYİ DEDİM selamün aleyküm canlar
Aleyküm selam cnm hoş geldin.merhaba kızlar nasılsınız nevarneyok neler kaynatıyosunuz geçmişi okumADAN Bİ SELAM VEREYİ DEDİM selamün aleyküm canlar
Aleyküm selam cnm hoş geldin.
kızlar benim mesaim bitti anca toparlanırım.15 dk.sonra çıkıyorum.kendinize çok iyi bakın dydcim tatlıbebekcim size iyi sohbetler.
kızlar hepinizi kocaman öpüyorummmmmmm
elifçimm canım o sorunu bende çok yaşadım çok kötü ilk aylardı benim öyle felaket hep kucağımda kollarım kopuyodu ne yaptım biliyomuun yere bırakıyodum ağlamaya başladığı anda hemen bişeylerle oyaladım öyle öylealıştı çok şükür yürüteç aldınızmı ben şimdide bırakıyorum yürütece çok rahatlıyorum tabi yine hep peşimde ama kollarım kopmuyo en azındançok şükür iyiyiz cnm Azram diş çıkarıyor bu aralar huysuz.bir de hep kucak istiyor o sorunumuz var.bütün gün kucakta gezdiriyorlarmış mızmızlanıyor diye..şimdi kızıma kendi kendini oyalaması gerektiğini kendi kendine oyun oynayabileciğini nasıl öğretirim diye kara kara düşünüyorum..eskiden böyle değildi ben evdeyken yatırırdım ana kucağına aynı odada olduğumuz sürece sorun çıkarmazdı beni görmesi yeterdi ama şimdi öyle değil sürekli kucak istiyor hatta kucakta olması da yeterli değil sürekli oynatıcaz hoppala yapıcaz ce eee yapıcaz yani hep onunla oynamamızı istiyor.bu yüzden bir saniye dahi kucağımızdan inmiyor cimcime :) tamamen oturuncaya kadar bu şekilde idare edicez artık başka çare yok :)
sen nasılsın cnm bir kaç gündür yoktun...
merhaba kızlar yeni haftamız sessiz ilerliyor...elifçimm canım o sorunu bende çok yaşadım çok kötü ilk aylardı benim öyle felaket hep kucağımda kollarım kopuyodu ne yaptım biliyomuun yere bırakıyodum ağlamaya başladığı anda hemen bişeylerle oyaladım öyle öylealıştı çok şükür yürüteç aldınızmı ben şimdide bırakıyorum yürütece çok rahatlıyorum tabi yine hep peşimde ama kollarım kopmuyo en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?