bende iyim cnm ama aşerme hariç zeynebim diş çıkarıcak iki tane hem alt hem üst hemde 1.azılar o yüzden zaman zaman huysuzluk yaramazlık yapıyor bu arada bağırsaklarıda iyi çalışıyor habire kaka yapıop duruyo küçük bebiş iyi daha çok küçükiyiyim canım sen nasılsın
bebişler nasıl
naber kızlar ben geldim tatlıbebek gözün aydın rabbim tamamına erdirsin oğlum çok huysuz üstteki iki dişini çıkarmaya çalışıyo alttakilerini çıkarırken pek bişi anlamamıştım huysuzluğundan aa şimdi çok fena ne uyuyo ne duruyo ama olsun varlıkları yeter sizlerden naber nasılsınız okuduğum kadarıyla yaramaz durum yok allahhepinize iyilik versin
bende iyim cnm ama aşerme hariç zeynebim diş çıkarıcak iki tane hem alt hem üst hemde 1.azılar o yüzden zaman zaman huysuzluk yaramazlık yapıyor bu arada bağırsaklarıda iyi çalışıyor habire kaka yapıop duruyo küçük bebiş iyi daha çok küçük
sağol cnm teşekkür ederim Alah kolaylık versin Rabbim yar ve yardımcınız olsun
diş çıkarma dorukta da çok zorgeçiyor o da 2 şer li çıkardı tüm dişlerini.zorlanıyo yavrum çok
şu ana alt azıları patlattık 12 dişi var sıpanın.
senin işin daha zor şimdi hem zeynapla hemde göbişindekiyle ilgilenmek zorundasın .allah kolylık versin canım
beryalcim ne mutlu sana ben uyutamıyorum kucağımda şimdi kızım ilahi açtım sallanan sandalyemizde salınıyoz
Meltemcim Allah da seni güldürsün cnm yaaa....deme öyle ama küs olmak iyi değil barışırsınız hemen arada küçük kırgınlıklar oluyor işte..bu küçük küslüklerde aşkı alevlendiriyor bence...ben çok küs kalamıyorum ama kızsamda tartışsakta 1 saat içinde yine başlarız gülmeye :) kocikler bazen bizi anlamıyorlar...aslında iştahtan kesilme olayım fena olmadı :44: bir müddet devam edebilir küslük
Meltemcim Allah da seni güldürsün cnm yaaa....deme öyle ama küs olmak iyi değil barışırsınız hemen arada küçük kırgınlıklar oluyor işte..bu küçük küslüklerde aşkı alevlendiriyor bence...ben çok küs kalamıyorum ama kızsamda tartışsakta 1 saat içinde yine başlarız gülmeye :) kocikler bazen bizi anlamıyorlar...
nişanınızda hayırlı olsun cnm inş.dediğin gibi bir ömür boyu olurlar...
slm kızlar
hafta sonum iğrençti ...inşallah haftam böyle devam etmez...kocikle küsülüyüz...mideme kramplar giriyo ...üzüntüden iştahtan kesildim ...sinir adam gıcık oldum ..gıcık etti beni
cumartesi günü yiğenimin nişanı vardı..yiğenim prenses gibi olmuştu ..çok mutlu görünüyolardıinşallah bir ömür mutlu olurlar
Meltemcim Allah da seni güldürsün cnm yaaa....deme öyle ama küs olmak iyi değil barışırsınız hemen arada küçük kırgınlıklar oluyor işte..bu küçük küslüklerde aşkı alevlendiriyor bence...ben çok küs kalamıyorum ama kızsamda tartışsakta 1 saat içinde yine başlarız gülmeye :) kocikler bazen bizi anlamıyorlar...
nişanınızda hayırlı olsun cnm inş.dediğin gibi bir ömür boyu olurlar...
ben hiç ev işi yapmadım bugün canım istemiyomerhaba topiğimizin güzel hatunları nasılsınız bakalım
işim yeni bitti malum pazartesi temizlik çok oluyor adamlar evde olunca iş bitmiyorki
çay yaptım kendime buyrun beraber olsun kızlarrr
:84: istemiyom tuz biber olmasın sinir oluyorum :95:toprağım arada oluyo işte tuz biber
bazende iyi oluyor ama onlar suçlu olunca nasıl dolanıyorlar peşimizden.bugün barışırsınız bence baksana duramamış aramış
yiğenine mutluluklar canım.15 gün sonrada benim kardeşimin nişanı var adanaya gitcem orayıda göreyim fırsat bu fırsat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?