selam güzel hatunlar
benim kız bigün uslu bigün yaramaz geçinip gidiyoz azönce uyudu
moralim çok bozuk ev sahibine icra gelmiş acil çıkmamızı istiyo cuma günü söledi 4gündür ömrümüzü yedi günde 40kere arıyo naptınız die bugün ben aradım ya napıyosunuz siz die adam öle bi çemkirdiki mağdurum zor durumdayım
napayım zor durumdasın die benide zor durumda bırakıyosunuz dedim aaay ev doluymuş heryer ev doluysa bul kendin otur dedim bende o çemkirdi ben çemkirdim
acil olsa bile enaz 2hafta mühlet verilir siz 3gündür saat başı arıyosunuz dedim napayım diyo mal
heee bide diyoki 2odayı boşalt eşyalarımı getircem kafayı yicektim
fena stresteyim 3günde 1kilo verdim sinir stres
nolcak bilmem
slmbi bakayım dedim kimse gelmemiş
dyd topiğin yeni bekçisi senmi oldun cnm
kalıp sohbet etmek isterdim ama yarın için kocike yemek yapacam
işyerindeki arkadaşları istemişler ... görüşürüz
selam güzel hatunlar
benim kız bigün uslu bigün yaramaz geçinip gidiyoz azönce uyudu
moralim çok bozuk ev sahibine icra gelmiş acil çıkmamızı istiyo cuma günü söledi 4gündür ömrümüzü yedi günde 40kere arıyo naptınız die bugün ben aradım ya napıyosunuz siz die adam öle bi çemkirdiki mağdurum zor durumdayım
napayım zor durumdasın die benide zor durumda bırakıyosunuz dedim aaay ev doluymuş heryer ev doluysa bul kendin otur dedim bende o çemkirdi ben çemkirdim
acil olsa bile enaz 2hafta mühlet verilir siz 3gündür saat başı arıyosunuz dedim napayım diyo mal
heee bide diyoki 2odayı boşalt eşyalarımı getircem kafayı yicektim
fena stresteyim 3günde 1kilo verdim sinir stres
nolcak bilmem
dimi bak o hiç aklıma gelmedi kız 1hafta önce alt kata su akıttığı için ustayla beraber geldiler banyoya dolap yaptırcamda sora abisi dedi şimdi ev yaptırıyorum durumlar sıkışık dedi ne ara icra geldi de gerizekaia.selam canım 3 günde küçücük çocukla nasıl taşıncakmışsın adam delimi ne icra bi anda gelmemiştir heralde dimi önceden haber verseymiş keşke napcaksınız taşınırsınız heralde o kadar sıkıştırıyorsa kendini üzme herşey olacağına varır
selam canım sakın üzülme 1ay önceden haber verme zorunluluğu var hatta istersen 6ay bile kira vermeden oturursun kanun var yasa var
Günaydın hayatımın boş topiğikızlar nerelerdesiniz kimseler yok bakıyorum okuyorum çıkıyorum hep aynı...hepinizi öpüyorum kızlar arada bir uğrayın boş bırakmayın topiğimizi.komşu topiken davetiye gelmiş ben kendi adıma cevap vereyim..ben topiğimden çok memnunum başka yere gitmeye niyetim yok..davetiniz için teşekkür ederim :80:ne kadar boş da olsa burda kendimi mutlu hissediyorum
Aleyküm selam cnm nerelerdesin???beryalcim sende artık pek gelmiyorsun buraya...toplanırız diyorduk ama toplanmaktan ziyade her geçen gün dahada dağılıyoruz sanırımselam canlarım
Aleyküm selam cnm nerelerdesin???beryalcim sende artık pek gelmiyorsun buraya...toplanırız diyorduk ama toplanmaktan ziyade her geçen gün dahada dağılıyoruz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?