TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.SENİNKİDE ABİSİ GİBİ KOCAMAN OLACAK MERAK ETME.YARAMAZLIKLAR YAPACAK.maşallah doruk paşamaaa kocaman adam olmuss beryoşumm özledim seniiiiiiiii ben yarın gıremcm sanırım onu yazmak için girdim eşim işe götürck pcyi daha yazardım emme oğlan kalkmadan yatayım ben
ayyyyyyyyyyyyy senin şu kaynanatörüne ve kayınpederine buradan uçarak bir kafa atasım var.Günaydın kızlar...
haftasonum tam bir fiyaskoydu.cumartesi günü işten çıktık k.validemlere gittik kızımı almaya.her cumartesi mütamadiyen tatil olduğu için akşam geç bir saate kadar otururuz..neyse yine oturup sohbet ederken k.pederim birden eşime biz yazlığa 1 mayısta gidicez elif ona göre işten çıksın dedi.biz şok olduk.yahu mayıs sonu demiştik çocuk oyuncağı değil ki bu..işverenime ne derim yok yarın,yok bugün,yok mayıs sonu,yok mayıs başı...adam bana alay mı ediyorsun demez mi...neyse tmm başımızın çaresine bakarız dedik.dün özdileğe alışverişe gitik.k.validem ve k.pederimde oradalarmış.buluştuk bir müddet dolaştıktan sonra k.validem bana rüyasını anlatmaya başladı.gece rüyasında beni görmüş k.validemi evire çevire dövmüşüm bin tane laf söylemişim defol evimden senin yerin cehennem demişim :):):)etkisinde kalmış..sanki rüyasında gördükleri gerçekmiş gibi birde anlatırken iğneli laflar söylüyor bana.bende tabi susmadım bir rüya için kalbimi mi kıracaksın dedim sustu...bir daha da rüyadan bahsetmedi..ama eve gelince eşim gülmekten çatladı..bu kadar mı denk gelir yahu..cumartesi akşamı çok üzüldüm çok ağladım çok ah ettim..ben 31 mayıstan 1 gün önce dahi işten ayrılamam imkansız..babamın yanında çalışmıyorum sonuçta...kime emanet ederim yavrumu ne yaparım diye sabaha kadar uymadım.eşimde aynı şekilde tabi...Rabbim göstermiş k.valideme ama anlayana...çok yazdım kızlar öptüm hepinizi...
maaşallah cnm benim Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
herkese merhaba arkadaşlarım benim canlarım farkındaysanız epeydir giremiyorum iyi değilim sürekli midem bulanıyo dolaştıkça sanki midem yerinden fırlayacakmış gibi geliyo kızım bilgisayar hastası zaten ne zaman başına otursam oda oturacak yazacak uğraşamıyorum onunla pc başında .aklım hep sizde şuan kızım uyuyoken bi merhaba diiim dedim haber vereyim kendimden herşey çok iyi bebeğim iyi yanlız troid sorunum var onun için dahiliye doktoruna gitmem lazım yanı her ay dahiliye kontrolümde olcak şimdi doğuma kadar kızımdada vardı bu bebeğimdede çıktı sağlık olsun
hepiniiizi çooook öpüyorum bebişlerizide kocaman öptüm kendiinize çok iyi bakın hoşçakalın
doğru sayılabilir ama kendin için yazdığın doğru değil.1.divinityvildangel ) ı ıhhh umut yok :120:
2.belenay: olabilir azimli ve kararlı
3.neslihan165: olacak inşallah
4.AYSEN74: ? nerde bu vatandaş :44:
5.dyd : olacak hemşerimin inşallah
6.mercanayse : wanted :44:
7.xaysex : ayşeninde az kaldı içime öyle doğuyo
8.azra2 : bu kimdi valla çıkaramadım :44:
9.eleyna : wanted :44:
10.rozalin :wanted :44:
11.sekerkiz67 :bu arkadaşıda çıkaramadım :44:
12.haksever : olur hakseverinde bebişi
13.Niran77 : bu kimdi yaw :44:
14.vale14 (osmaniye 80) : valeriminde olacak bebişleri
15. hira64 : wanted :44:
16.PinkRose :wanted :44:
işte umut listesi tahminlerim
içlerinde anımsayamadıklarımda var kendilerinden hiç haber alamadıklarımızda var
mercanayşe üyeliğini iptal ettirmiş ama adı var
unutamadığım bi arkadaşımında adı yok :44:
ilterçakır'ı hatırlayan birileri varmııııııı :92:
selam canımcanlarım nasılsınız
hayırlısıyla nişanımızı yaptık geldik çok güzel geçti Allahım ne kadar oynadıysam haşat oldum daha kendime gelemedim yorgunluktan şu uçağı kim icat ettiyse allah razı olsun ondan o yorgunluk üstüne bide yol gelseydik adanadan nolurdu kimbilir
sizler neler yaptınız kızlar
evet ilter benim face de arkadaşım...ama o da bilerek buraya gelmiyor.psikolojisi bozuluyormuş...
ohh ne güzel canımselam arkadaşlar ne var ne yok
nihayet bi ev bulduk ve yerleştik bile çok şükür
sağol teyzesi.selam arkada;lar nasilsiniz doruk pa;ama koca b'r masallah tu;larim bozuldu affed'n valla kizim oynadi canlarim belenayla konustuk dr a gitmis fsh cok yuksekmis erken menopoz dems tup bebek b'le 'mkansiz dems hap kullaniyo eger duserse deger hemen tup bebek yapicaklarmis dua edelim hepimiz insallah///
İyi akşamlar boş topiğim benimm....
kızlar ilterçakır'ın herkese çok selamı var..işleri çok yoğun olduğu için gelemiyormuş hepiniiz çok özlemiş en yakın zamanda gelecekmiş benden size iletmemi istedi...
hepinizi öptüm
Kadının Poposu
Evleneli 15-20 sene geçmişti..Kadın bahçede eğilmiş fide ekerken kenardan izleyen kocası "Hanım hanım"diye seslendi."Ne kadar şişmanladığının farkındamısın ?İddiaya girerim ,popon şu bahçe ızgarasının altındaki mavi gaz tüpünden aşağı kalmıyor..."
Seslenmekle de kalmadı .İçerden mezurayı getirdi.Önce tüpü sonra karısının poposunu ölçtü.."Bak" dedi..."İkisi de nerdeyse aynı" Kadın sesini çıkarmadı . Bütün gün de somurttu oturdu.
Gece yatağa girdiklerinde adam kıkırdadı.
"Ne dersin bir sevişmeye.."
Kadın sırtını döndü kocasına,yatağın öbür ucuna yuvarlanırken ve de mırıldandı:
"Manyak mısın sen..Ufacık bir sosis için koca ızgara yakılır mı?..."
evet beryal teyzesi benim kızımda 20günü kaldı inş 1.5yaşındda olmaya geçenyıl nisan ayı gelirmi bu kız 6aylık olurmu gazı bitermi diodum şimdi benimle koşturuyo allahım kocaman insan olmalarını nasip etsin inşallah...
geçmiş olsun cnm.Allah şifa versin inş.tez saatte....ben geldim canların ama hiç iyi gelmedim eşim paztsi günü işten dönerken düşmş bacagı burkulmuş eve gelmeden hatsneye gitmiş emar cekmişler sonuç diz kapagının bağları kopmuuş bandajlı şuan cuma günü alçıya alacaklar büyük ihtimal ödem oluşmuş çünkü bir ay basmaması gerekiyomuş ayagını bir ay sonra duruma göre ameliyat yapıcaklarmıs ben devamlı gelemicem
bu arada gecen belenay ablamla konustum bende ama bircan arkdsımz yazmıs giremiyorum arkadaslara söyle demişti erken menapoz teşhisini tüp bebek tedavisinin olumsuz olacagını falan bircncım yazmıs bende söyleyim dedim tam dönmüştüm aksilik o ya şimdide eşim rahatsız moral sıfır zaten gelen giden oluyo çok kötü baş ağrıları ve mide krampları yaşıyorum oğlum iyi hepiniz kendinize iyi bakın müsait olunca gelicemm öptümm sizlerii
amin canım.büyüycekler canım.ama bizde yaşlanıcaz ya.geç çocuk sahibi olmak biraz kötü benceevet beryal teyzesi benim kızımda 20günü kaldı inş 1.5yaşındda olmaya geçenyıl nisan ayı gelirmi bu kız 6aylık olurmu gazı bitermi diodum şimdi benimle koşturuyo allahım kocaman insan olmalarını nasip etsin inşallah...
hayırlısı neyse o olsun sizin için canım.Herkese selammmmm......
Beryalcim bu ay sonu işten ayrılıyorum cnm..sıkıntı sitres yedim bitirdim kendimi.yavrumdan kıymetli değil hiç bir şey..eşimle konuştuk kızım 3 yaşına gelince kreşe vericez bende o zaman tekrar iş'e başlıyacağım kısmetse.evimizde huzur kalmadı kaç aydır afra tafra çekmekten yorulduk..küçüğüz dedik alttan alalım dedik ama biz alttan aldıkça daha çok tepemize bindiler..Rabbim kimseye muhtaç etmesin çok zor.üfff sinirlerim tepeme toplanıyor yineAllah kimseye böyle k.valide vermesin gerçekten çok zor taş olsa çatlar dayanamaz..Takmıyorum artık düşünmüyorum eşimde bende umursamıyoruz ne derlerse desinler mayısta gitsinler de bizde tafra çekmekten kurtulalım..eşime yazık vallahi adam sinir küpü oldu artık.
neyse cnm benim derdim yaz yaz bitmezsenin evinde ki tadilat bitti sanırım nasıl oldu cnm evin merak ettim....doruk paşamızıda senide öptüm...
ben geldim canların ama hiç iyi gelmedim eşim paztsi günü işten dönerken düşmş bacagı burkulmuş eve gelmeden hatsneye gitmiş emar cekmişler sonuç diz kapagının bağları kopmuuş bandajlı şuan cuma günü alçıya alacaklar büyük ihtimal ödem oluşmuş çünkü bir ay basmaması gerekiyomuş ayagını bir ay sonra duruma göre ameliyat yapıcaklarmıs ben devamlı gelemicem
bu arada gecen belenay ablamla konustum bende ama bircan arkdsımz yazmıs giremiyorum arkadaslara söyle demişti erken menapoz teşhisini tüp bebek tedavisinin olumsuz olacagını falan bircncım yazmıs bende söyleyim dedim tam dönmüştüm aksilik o ya şimdide eşim rahatsız moral sıfır zaten gelen giden oluyo çok kötü baş ağrıları ve mide krampları yaşıyorum oğlum iyi hepiniz kendinize iyi bakın müsait olunca gelicemm öptümm sizlerii
sanada hayırlı cumalar cnm.Beryalcim ben geliyorum ama kimse olmayınca hiç bir şey yazmadan çıkıyorum..bu hafta kimse gelmiyor geçen haftlarda bir iki kişi gelirdi gün içinde şimdi ise kimseler yok :97:yaz geliyor herkes iyice dağılır..tatil vs..Günaydın canlarım
hayırlı cumalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?