Dokuz Doğuranlar

maşallah doruk paşamaaa kocaman adam olmuss beryoşumm özledim seniiiiiiiii ben yarın gıremcm sanırım onu yazmak için girdim eşim işe götürck pcyi daha yazardım emme oğlan kalkmadan yatayım ben
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.SENİNKİDE ABİSİ GİBİ KOCAMAN OLACAK MERAK ETME.YARAMAZLIKLAR YAPACAK.
ayyyyyyyyyyyyy senin şu kaynanatörüne ve kayınpederine buradan uçarak bir kafa atasım var.
sen onları bana yolla da ben onlara nasıl davranılır göstereyim.ne gıcık bunlarya
yazlıkları kaçmıyor ya .sanki elin çocuğuna bakıyorlar.
ben senin yerinde olsam onlardan çok uzak bir yere taşınırdım.
neyse ya şimdi seni de daha çok sinirlendirmeyeyeim peki mayıs sonuna kadar sen ne yapacaksın ya.kıyamama sana arkadaşım ne garip insanlara çatmışsın ya

amin canım benim .çok sağol.
sana da geçmiş olsun .bulantıların azalsa daha iyi olursun ama bir süre daha çekeceğe benziyor durumun.allah yardımcın olsun.kontrollerini aksatma.öptüm.

doğru sayılabilir ama kendin için yazdığın doğru değil.
ilter çakır gelmiyor evet bebek konusu geçiyor diye sanırım.
selam canım
hayırlısı olsun nişanınız.allah düğünlerini görmenizi nasip etsin inşallah.
evet uçak çok rahat bende hep dua ederim .birde izmir bodrum arası olsa hiçte fena olmayacak.3 saat bile dorukla arabanın içinde kavga dövüş gidiyoruz.birde yurt dışına giderkenki halimizi görmeyin
hostesler bile dorukla oyun oynuyolar yeterki sussun diye
geçen sefer çinden dönerken pilot bile geldi yanımıza doruka şaklabanlıklar yaptı adam
evet ilter benim face de arkadaşım...ama o da bilerek buraya gelmiyor.psikolojisi bozuluyormuş...

canım görürsen denk gelirse çok selamımı söyle.
benim face arada iptal oluyo çoğu kişi siliniyor.
eşim arda yurt dışından açınca bazı isimler siliniyor yada o tanımadıkların siliyor sanırım.bende pek girmiyorum face.

selam arkadaşlar ne var ne yok
nihayet bi ev bulduk ve yerleştik bile çok şükür
ohh ne güzel canım
güle güle oturun.
sağol teyzesi.
hümada 20 gün sonra giriyor 1 buçuk yaşına sanırım.artık büyüdü bizim sıpalar.
belenaya çok selam söyle.kocaman öpüyorum onu.
inşaallah en kısa zamanda değerleri normale ulaşırda tedaviye başlarlar.

sende çok selam söyle tatlım.bekliyoruz gelsin artık.
çok özletti kendini
bu arada sanada iyi akşamlar.öptüm

evet beryal teyzesi benim kızımda 20günü kaldı inş 1.5yaşındda olmaya geçenyıl nisan ayı gelirmi bu kız 6aylık olurmu gazı bitermi diodum şimdi benimle koşturuyo allahım kocaman insan olmalarını nasip etsin inşallah...

bu ne yaa kadın amma laf sokmuş ama adamda haketmiş

zaman o kadar hızlı akıyorki bide bakmışsın evlenmiş

Herkese selammmmm......
Beryalcim bu ay sonu işten ayrılıyorum cnm..sıkıntı sitres yedim bitirdim kendimi.yavrumdan kıymetli değil hiç bir şey..eşimle konuştuk kızım 3 yaşına gelince kreşe vericez bende o zaman tekrar iş'e başlıyacağım kısmetse.evimizde huzur kalmadı kaç aydır afra tafra çekmekten yorulduk..küçüğüz dedik alttan alalım dedik ama biz alttan aldıkça daha çok tepemize bindiler..Rabbim kimseye muhtaç etmesin çok zor.üfff sinirlerim tepeme toplanıyor yine Allah kimseye böyle k.valide vermesin gerçekten çok zor taş olsa çatlar dayanamaz..Takmıyorum artık düşünmüyorum eşimde bende umursamıyoruz ne derlerse desinler mayısta gitsinler de bizde tafra çekmekten kurtulalım..eşime yazık vallahi adam sinir küpü oldu artık.
neyse cnm benim derdim yaz yaz bitmez senin evinde ki tadilat bitti sanırım nasıl oldu cnm evin merak ettim....doruk paşamızıda senide öptüm...

ben geldim canların ama hiç iyi gelmedim eşim paztsi günü işten dönerken düşmş bacagı burkulmuş eve gelmeden hatsneye gitmiş emar cekmişler sonuç diz kapagının bağları kopmuuş bandajlı şuan cuma günü alçıya alacaklar büyük ihtimal ödem oluşmuş çünkü bir ay basmaması gerekiyomuş ayagını bir ay sonra duruma göre ameliyat yapıcaklarmıs ben devamlı gelemicem

bu arada gecen belenay ablamla konustum bende ama bircan arkdsımz yazmıs giremiyorum arkadaslara söyle demişti erken menapoz teşhisini tüp bebek tedavisinin olumsuz olacagını falan bircncım yazmıs bende söyleyim dedim tam dönmüştüm aksilik o ya şimdide eşim rahatsız moral sıfır zaten gelen giden oluyo çok kötü baş ağrıları ve mide krampları yaşıyorum oğlum iyi hepiniz kendinize iyi bakın müsait olunca gelicemm öptümm sizlerii

geçmiş olsun cnm.Allah şifa versin inş.tez saatte....

kızlar az önce inanılmayacak bir şey oldu...babamın 2.eşi yani üvey annem aradı.beni rüyasında görmüş.ne sıkıntın var kızım anlat bana dedi..bende anlattım döktüm içimi...çok üzüldü.bana sakın üzülme ben bakarım kızına evinin işinide yaparım yemeğinde hazır olur eve geldiğinde gönlünü ferah tut yeterki üzülme dedi...ben idare ederim seni dedi.doğum yaptığımda da k.validem 4 gün sonra yazlığına gittiğinde yine beni aramış yardıma gelmişti bana...ne zaman çok bunalsam yardım eder oldu bana..Allah razı olsun ondan...bana ilginç gelen durup dururken nasıl malum oluyor.doğum yaptığım haftada yine beni arayıp sıkıntın mı var cnm geleyim mi diye kendisi sormuştu...şimdide bu şekilde oldu..hamd olsun Rabbime..yine başımı darda koymadı.ne kadar şükür etsem az...böylelikle iş yerinde sorun yaşamadan ilk karar verilen tarihte mayıs sonunda işten ayrılıcam..çok şükür mahçup olmadan bununda üstesinden gelicez Rabbimin izniyle...tevekkül etmek çok önemli.her zaman tevekkül ettim bekledim...Rabbim sizlerinde her şeyi gönlünce versin inş...Sana sonsuz şükürler olsun Rabbim....

Kızlar çok yoğunum kaç günlerdir giremiyorumm..Neler olmuş ya...

belenay ablammmm; Canım ablam ya çok üzüldümm...Hep başıma glemesinden korktuğum şeyy...
Rabbim yar ve yardımcısı olsunnnn...Tez zamanda iyi sonuçlar alsın inşallah...

Elifciğimmm...Rabbim sanada sabırlar versin canımm..Bak allahın sevdiği kuluymuşsun ki Üvey annene malum olmuş oda temiz yürekli demekki...İnş. Şu kayınvalidende hatasını anlar...

Mavi gözlüm.... eşine geçmişler olsun canımm...Rabbim tez zamanda sağlık sıhhatler versin....

Dğer kızlarrrr....Sizlerden naberrr.... Özledim sizi...

Kız divişş inşş...Olacak dediğin gibi...inşallahhh...Ben kilo vermeye devamm..montide 11. günüm....

Bircancığımm beryal ablama çok çok selamlarımı söyleee...Dualarımız onunla...

:123:

08 / 04 / 2011

CUMA

SAAT : 10.55

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ İSİM ______

1.okyanus84:____________ KIZ __________________ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ __________________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _______________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ __________________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ __________________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ___________________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ___________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ________________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK _______________
10.yaren35:_____________ ERKEK ________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ________________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK ________________
13.ESCALES: __________ ERKEK _________________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK ________________
15.chen :_______________ ERKEK ________________
16.firdevs2006: __________ ERKEK ________________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ __________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK ________________ ÖMER
19.limonnnnn: ___________KIZ __________________
20.acrinsu : ____________ ERKEK ________________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK _________________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ ___________________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ___________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _________________________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ___________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : _____ ERKEK __________________ UĞUR
27.dezy : _____________________________________
28.sirrinenur : __________ KIZ ____________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : __________________________________
30.bebis02 : ___________________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK __________________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK __________________ MERT
33.sinemis84:_________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:______________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_________ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _______ KIZ _____________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ______________KIZ ___________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ________ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ______________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _______ KIZ _______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ____________ KIZ _______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN _______ KIZ _______________________
48.&ayla&: ____________KIZ ______________________ ECRİN
49.selra ______________ KIZ ______________________ DURU
50.gelevera ____________
51.bitte ______________ KIZ _____________________ EYŞAN
52.sulezehra __________ KIZ _____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur ____________ ERKEK ___________
54.angel_eda __________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **

1.bilgen35_______________ 30 EYLÜL ___________ İKİZ
2.okyanus84 ____________ 30 EYLÜL ___________ KIZ
3.k.a.y.r.a. _____________
4.lightlife _______________
5.tatlibebek ____________ 3 ŞUBAT_____________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.xaysex
7.eleyna
8.rozalin
9.sekerkiz67
10.haksever
11.vale14 (osmaniye 80)
12. hira64
13.PinkRose

:94::94::94::94::94::94:[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

amin canım.büyüycekler canım.ama bizde yaşlanıcaz ya.geç çocuk sahibi olmak biraz kötü bence
.keşke hiç korunmasaydım ve daha erken tedaviye başlasaydım.ama insan ilk evlenince böyle düşünmüyor.neyse hayırlısı böylemiş demek ki.
şimdi akıllandım yeni evlenenlere hemen bebek yapın diyorum
hayırlısı neyse o olsun sizin için canım.
maddi yönde zorlansanda evde huzur rahat ve mutlluk olacağına eminim.kafan rahat için huzurlu olur.en azından bebeğine kendin bakarsın.çocukta huzurla büyür.senin sıkıntın steresin bebeği etkilemez o zaman.
kaynanana da tavrını koy onlar büyük diye alttan almayı da bırak.yeri ve zamanı gelince uygun dille laf söylemekten çekinme.ezdirme kendini.
eşinde unutmasın anne babanın yeri ayrı eşin ve çocuğun yeri ayrıdrı.artık kendi aileniz vra.ve kapınızı kapatınca herke dışarıda kalıyor.eşinle tek yürek olun bu sorunu çözün bence.

canım benim çok geçmiş olsun.allah yardımcınız olsun.
eşine acil şifalar versin rabbim.

kızlar haydi toplanın ya
nerde o kalabalık günlerimiz .:84::84::84:
hayde herkes arkadaş listesindekileri çağırsın buraya toplanalım.

Günaydın canlarım
hayırlı cumalar herkese
sanada hayırlı cumalar cnm.Beryalcim ben geliyorum ama kimse olmayınca hiç bir şey yazmadan çıkıyorum..bu hafta kimse gelmiyor geçen haftlarda bir iki kişi gelirdi gün içinde şimdi ise kimseler yok :97:yaz geliyor herkes iyice dağılır..tatil vs..

slm kızlar nasılsınız arada bakıyom kimse online degil arada ugramaya calısıyom suan kız durmuyor yıkayım uyutcam geldiğimde umarım birileri olur

Canlarımmm nasılsınızzz....
Hayırlı cumalar olsunnn....
2 ay sonucunda adet oldumm...Ve bugün 3. günüm...çok az geliyor ama yinede var yani...
Sabah gittim kan verdim tekrar hormon tahlilil yaptırıyorumm...
akalım inş. sonuçlarım iyi çıkar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…