- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
inş.cnm sonuçların iyi çıkar...Canlarımmm nasılsınızzz....
Hayırlı cumalar olsunnn....
2 ay sonucunda adet oldumm...Ve bugün 3. günüm...çok az geliyor ama yinede var yani...
Sabah gittim kan verdim tekrar hormon tahlilil yaptırıyorumm...
akalım inş. sonuçlarım iyi çıkar....
helal olsun ne demek kız sabırlı ol dayanaz kaldı bakgüzel günler yakın inş. istemeden hamile kalanlarada kızıyrum korunmayı bırak yap kaçamak sonra kaza oldu gerçi büyük konuşmiiiim belkide oluyodurGnüaydın kızlarrrrr.....
Dün çok yakın arkadaşım aradı istemeyerek hamile kalmış ikinciye...Ağlıyor kız hüngür hüngür...Nasıl hamile kadlım ben ilikne zor bakıyorummm...diye....Hey allahım dedimmm...Nediyim ben sana dedimm..Ben böyyle sınanıyorum galibaaa....Aynı sene 1 ay ara ile evlendik...Ve ikinciye hamile kaldın ne güzel sevinmelisin dedimm...Biraz psikolojik rahatsız ama derdi yok tasası yok para derdi hiç yokk kafaya takacak şeyolmayıncada temilzlik hastası olduu....Hamile kalıncada nasıl olcak diye ağlıyorr....Offffffffffffffffffffoffffffffffffffffffffffffff.....Allahımmmmm bizim niye istediğimiz halde meleklerimiz gelmiyooooo....Ama günaha giriyorum işteeeee.....Rabbimden sabırlar diliyorummmm....
Ya son 1 yılda en az 15 tane yakın çevremde hamile haberi aldımm 3 tanesi istemeden olmuşş...İnanamıyorummmm......İstemeden diye birşey var mı yaa...Hangi devirde yaşıyoruzzz...
Birde milletin üstüne kocası ceketini bıraksa hamile kalanlar varr...Onlarda cabasıı....Biz nerde ise bit bütün gezecez yok anam olmuyorr işteeee....Gerçi bendede suç varrr....Hep kiloyu dert edip bir şekilde olmaması için dikkat ediyorumm.....
sabah sabah içimi döktümmm...Başınızı arıttımmmm... hakkınızı helal edin...
Allah kavuştursun canım geldi ve gitti bizde oda yok üzülmeiyi geceler canlarım.annem gitti az önce izmire moralim sıfır...
iyilik cnm sende nevar ne yokbacılarım nasılsınız ne var neyok
inş iyi sonuçlar çıkacak tatlımCanlarımmm nasılsınızzz....
Hayırlı cumalar olsunnn....geç kaldım ama hepinizinhayırlı cuması oldu inş.
2 ay sonucunda adet oldumm...Ve bugün 3. günüm...çok az geliyor ama yinede var yani...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne güzel bir haber bu.rabbim sıkıntına çare yollamışkızlar az önce inanılmayacak bir şey oldu...babamın 2.eşi yani üvey annem aradı.beni rüyasında görmüş.ne sıkıntın var kızım anlat bana dedi..bende anlattım döktüm içimi...çok üzüldü.bana sakın üzülme ben bakarım kızına evinin işinide yaparım yemeğinde hazır olur eve geldiğinde gönlünü ferah tut yeterki üzülme dedi...ben idare ederim seni dedi.doğum yaptığımda da k.validem 4 gün sonra yazlığına gittiğinde yine beni aramış yardıma gelmişti bana...ne zaman çok bunalsam yardım eder oldu bana..Allah razı olsun ondan...bana ilginç gelen durup dururken nasıl malum oluyor.doğum yaptığım haftada yine beni arayıp sıkıntın mı var cnm geleyim mi diye kendisi sormuştu...şimdide bu şekilde oldu..hamd olsun Rabbime..yine başımı darda koymadı.ne kadar şükür etsem az...böylelikle iş yerinde sorun yaşamadan ilk karar verilen tarihte mayıs sonunda işten ayrılıcam..çok şükür mahçup olmadan bununda üstesinden gelicez Rabbimin izniyle...tevekkül etmek çok önemli.her zaman tevekkül ettim bekledim...Rabbim sizlerinde her şeyi gönlünce versin inş...Sana sonsuz şükürler olsun Rabbim....
HERKESİN İŞLERİ VAR SANIRIM CANIMsanada hayırlı cumalar cnm.Beryalcim ben geliyorum ama kimse olmayınca hiç bir şey yazmadan çıkıyorum..bu hafta kimse gelmiyor geçen haftlarda bir iki kişi gelirdi gün içinde şimdi ise kimseler yok :97:yaz geliyor herkes iyice dağılır..tatil vs..
selam dünürüm.biz iyiyiz şükür sen nasılsınslm kızlar nasılsınız arada bakıyom kimse online degil arada ugramaya calısıyom suan kız durmuyor yıkayım uyutcam geldiğimde umarım birileri olur
Canlarımmm nasılsınızzz....
Hayırlı cumalar olsunnn....
iyiyiz canım sen nasılsın bakalım.bacılarım nasılsınız ne var neyok
ne güzel canım.selam kızlar nasılsınız beryalcim evet haklısın ben iyiki erkenden anne oldum allahıma çok şükür şimdi 23 yaşındayım 26 yaşında 1tane daha olursa hiç fena olmaz hani hehe
iyi geceler canlarım.annem gitti az önce izmire moralim sıfır...
dök içini rahatla kuşum.biz ne güne duruyoruz burda .herhalde anlatacaksın.Gnüaydın kızlarrrrr.....
Geç kalmışlığıma yanıyorum bu aralar....Yaş oldu 28 ne gelen var ne gidenn....Bir bebek isityorum çok mu şey isityorummm....
Dün çok yakın arkadaşım aradı istemeyerek hamile kalmış ikinciye...Ağlıyor kız hüngür hüngür...Nasıl hamile kadlım ben ilikne zor bakıyorummm...diye....Hey allahım dedimmm...Nediyim ben sana dedimm..Ben böyyle sınanıyorum galibaaa....Aynı sene 1 ay ara ile evlendik...Ve ikinciye hamile kaldın ne güzel sevinmelisin dedimm...Biraz psikolojik rahatsız ama derdi yok tasası yok para derdi hiç yokk kafaya takacak şeyolmayıncada temilzlik hastası olduu....Hamile kalıncada nasıl olcak diye ağlıyorr....Offffffffffffffffffffoffffffffffffffffffffffffff.....Allahımmmmm bizim niye istediğimiz halde meleklerimiz gelmiyooooo....Ama günaha giriyorum işteeeee.....Rabbimden sabırlar diliyorummmm....
Ya son 1 yılda en az 15 tane yakın çevremde hamile haberi aldımm 3 tanesi istemeden olmuşş...İnanamıyorummmm......İstemeden diye birşey var mı yaa...Hangi devirde yaşıyoruzzz...
Birde milletin üstüne kocası ceketini bıraksa hamile kalanlar varr...Onlarda cabasıı....Biz nerde ise bit bütün gezecez yok anam olmuyorr işteeee....Gerçi bendede suç varrr....Hep kiloyu dert edip bir şekilde olmaması için dikkat ediyorumm.....
sabah sabah içimi döktümmm...Başınızı arıttımmmm... hakkınızı helal edin...
selam canlarım nasılsınız..iyi hafta sonları..annem gitti kaldım bi başıma çok koydu valla annem elim ayağım benim nasipse bir aya kalmaz gelir ama oda durmaz yağızsız..oğlumu ben büyüttüm desem yalan olur.herşeyinde annemin emeği var...allahım ondan razı olsun...dün aktardan altın çilek meyvesi aldım ilaç kapsül değil ama aynısının kurutulmuş meyvesini.şeker ve kolestrolü süper yapıyomuş.ayrıca ayda 4-8 kilo verme garantiliymiş..sabah akşam beşer tane yiyip üzerine bolca ılık su tüketmek gerekiyomuş inşallah yaza zayıflayarak girebilirim..tadı çok değişik güzel.ekşi desem değil tatlı desem değil.kilosunu 70tlden aldım.en azından ilaç değil bi korkum yok.annem ilaca karşı oldugu için meyvesini aldım...bakalım neler olucak...
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
hepinizi çook özledim bi türlü giremiyorum evde net yok gerçi kızımdan biraz zor girerim
maşallah kocaman oldu sürekli gezmek iztiyor
4 buçuk aylık oldu
bi ara resmini koyarım inşallah annemlerdeyim şimdi hepinizi çok çok öpüyorum canlarım
UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.divinityvildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.xaysex
7.eleyna
8.rozalin
9.sekerkiz67
10.haksever
11.vale14 (osmaniye 80)
12. hira64
13.PinkRose
:94::94::94::94::94::94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?