Dokuz Doğuranlar

rica ederiz cnm neyse onu söyledik sağlığında bi problem yoksa kilosunu dert etme yürümeye başlayınca verir
keşke kavanoz mamalarına hiç alıştırmasaydın evde ne piştiyse ondan yeseydi
bende vildanı alıştırmıştım zamanında ...evde pişen yemeği yemiyordu
eltim evde ne piştiyse ondan yedirdi oğluna hiç yemek seçmiyor çocuk şimdi herşeyi yiyor
sen yokken bilmiyomki ne oldu
ben aynı duruyom sadece onu biliyom

selam arkadaşlar nasılsınız.sinirlerim tepemde.öğlen eşim aradı geliyorum diye öğle yemeğine geliyo balkondan işi gözüküyo.alıncak varmı dedi yok dedim kapadım.aradan beş dk geçti geçmedi annemin benden 2 yaş büyük dayı kızı var vanda polisle evli o aradı açtım açar açmaz geçmiş olsun eşin trafik kazası geçirmiş haberler de gördüm.girdiğim şoku düşünün ne dedim naptım o bir dk içinde annemde anlamadı o bi taraftan bağırıyo ben bi taraftan halbuki beş dk önce konuştuk ama ne bileyim o an omu geldi aklıma.biliyosunuz eşim astsubay ben dedimki saldırı pusu yada ne bileyim onun gibi bişeymi. neler demişim aklımda bile yok ben kimim sen kimsin eşim kim ne diyon sıralıyomuşum peş peşe..bi anda demezmiki nisan 1..allah seni kahretsin dedim telefonu fırlattım anneme nasıl ağlıyorum ama sinirden.annem rezil etti nası bi şaka bu ya diye neymiş arkadaşlarıda ona aynını yapmış.arkadaşlarıda onun gibi eşşekmiş dedim anneme..bide anneme demezmiki aslında çocuğuyla ilgili yapcaktım vazgeçtim.ölürmüsün öldürürmüsün.sevdiğim biri yoksa allah bana ben ona.o arada allahtan eşim geldide toparlandı biraz.şimdi siz söyleyin bu nisan bir şakasımı yoksa eşşek şakasımı..gerçi oda az kalır ama...

yok cnm yokkk bu resmen eşşek şakası.çok abartılı olmuş tmm şaka yapılır ama dozunu iyi ayarlamak lazım.insanın sevdikleri ile ilgili şakalar tehlikeli olabilir.Allah korusun o korku ve fanikle her şey olabilirdi...şakayı yapan akrabanı iyi bir haşlamak lazım iyiki o an yanında değilmiş cnm yoksa o sinirle iyi bir paralarnırdı eminim

Yarencimmm resmen çok kötü bir şakaya mağruz kalmışsınnn...Allah o kıza akıl fikir versin çok kötü olmuş..çok etkilenmişsin...Canım yaaa...Kıyamammmm...

Meltemcimm
canımmm sen istersen kiloda verirsinn bebek te yaparsınnn...Son zamanlarda sende çok kötü şeyler yaşadınn..Başta aanneciğini hastalığı...öyle olunca insan kendini bırakıyoo...
Bende senin gibiydimm..Şimdi silkelendimm..Bak p.tesi monti diyetine başaldımm..Ve 5 günde tam 2 kilo verdimm...Ondan öncede vermiştim zatennn..Hedefim bu ay sonuna kadar 6 kilo daha verbilmekk...Sonrada bebekkkk...

Mavi gözlümmm Canım hoşgeldinnnn...Oğluşun çok tatlı olmuş canımm...Maşaallahh canımmm...Rabbim nazarlardan korusunnn...

EE kbütün hatunlar sizler nasılsınızzz..

ben çok yoğunum 1-2 gündfür pek giremiyorummm...girsemde tam yazıcam çıkmak zorunda kalıyorummm....

Günaydın güzel arkadaşlarım benimmmmm.....
Neslihancım nasıl bir diyet o maşallah hemen 2 kilo vermişsin.bu diyeti hiç duymamıştım araştırmak lazım.benim bir arkadaşımda kilo vermeye çalışıyor ama nafile..bu uyguladığın diyet ile ilgili bana bilgi verirsen sevirinim.bende arkadaşıma anlatırım belki faydasını görür..
Meltemmmmm nasılsın cnm???keyfin nasıl arkadaşım?gelin hanıma süpriz yapacaktın başka fikirler buldun mu yoksa bize anlattığın gibi mi yapacaksın??merak ettim
Beryalcim evdeki tadilat uzun sürüyor sanırım..dün hiç gelmemişsin...kolay gelsin cnm..
Mavigözlü cnm oğluşuna sütün yaramış maşallah kilosunu takma kafana hiç bir şey olmaz.büyüdükçe atar o kiloyu..Murat beyimizi öp benim için annesi
Yarencim sende bir daha gelmemişsin..umarım şakanın etkisinde çok kalmamışsındır.cnm oğlun nasıl oldu?sonra senin bileğinde alçıdaydı.alçın çıkarıldı mı cnm?annende rahatsızdı sanırım biraz.annen nasıl şimdi?bu sene size ne oldu böyle anlamıyorum cnm..inş. en yakın zamanda her şey yoluna girer..

Sinemde gelmedi uzun zamandır...oğluşu rahat vermiyor anlaşılan..sezende gelmez oldu.
hepinizi öpüyorum kızlar....

günaydın canımmm...Çok dengelin bir beslenme şekli canımmm...Hiç bir yan etkisi yokk...Fransız bir adamın kadınlar için yazdığı bir beslenme şekli elifcimm onu uyguluyorum...Sana linkini veririmmm arkadşına verirsin biraz karşık ama 1 haftada alışır...Yemesi ve yememesi gereken şeyler varr...Zaten bu forumda takip ettiğim bir tıopik... Yazarı MİCHEAL MONTİGNAC - YEDİKÇE İNCE KAL

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-montignac-diyetini-beraber-yapalim-2310.html

nesliahncım teşekkür ederim cnm...umarım arkadaşıma da faydası olur..

fAYDASI OLMAZ MI ELİFCİĞİMM..mUHAKKAK FAYDASI OLUR YETERKİ TAM TAMINA YAPMALI...Monti dışına çıkmamalı....

Ojadar azimli çıktım ki ben bu seferrr...Kendime bile inanamıyorum...
Önemli olan ilk hafta....

Kızlar regl olamadımmm...Mecburen farlutal alacağımm....

resmen eşşek şakasıymış hemde ne eşşek
ben olsam tepkimi koyarım böyle çocukça şeylere birdaha kalkışmasın o kişi

1 nisanı bizim türkler kutluyor ama anlamını bilseler asla kutlamazlar eminim
1 nisan osmanlı zamanından kalma ...geçen sene bununla ilgili bir mail almıştım...
şu gavur adetlerini bıraksak hiç fena olmayacak
işte 1 nisan tarihçesi
1 Nisan'ın tarihçesi 15. yüzyılın sonlarında, Haçlı ordusu Endülüs Müslümanlarının son kalesini kuşatır. Uzun süren bir kuşatma olmasına rağmen, kış aylarının da etkisiyle, kale korunabilmektedir. Durumun zorluğunu anlayan Haçlı ordusunun komutanı değişik taktikler düşünmektedir.

En sonunda 31 Mart gecesi Kalenin önüne giderek bir elinde Kur'an bir elinde İncil "Şu iki kitap üzerine yemin ederim ki, teslim olursanız BU akşam size bir şey yapmayacağım" der. Gerekli görüşmelerden sonra canlarının kurtarılması karşılığında Müslümanlar kaleyi teslim ederler. Ertesi sabah, yani 1 Nisan sabahı, Haçlı ordusu komutanı bütün Müslümanların öldürülmesi için emir verir. Bunun üzerine Müslümanlar "Yemin etmiştiniz, bize söz vermiştiniz" dediklerin de Haçlı ordusu komutanı "Benim sözüm size dün akşam içindi, bugün için size bir sözüm yoktur" diye cevap verir ve bütün Müslümanlar orada şehit edilir. İşte o gün bugündür 1 Nisan hristiyanlar arasında hile günü olarak kutlanmaktadır ve bu bir gelenek haline gelerek Günümüzde 1 Nisan şakası haline gelmiştir

evet cnm haklısın gerçekten kendimi koyverdim gitti
montiyi bende inceledim ama bana çok zor geldi

çok şükür keyifler iyi elifcim
yiğenime anca bu kadar düşünebildim...bunları organize edebilirsem yeter ...başka orjinal bi fikir kimseden gelmedi

selam kızlar nasılsınız.elifcim divincim sağolun kızlar iyiyim dün çok sinirimbozuktu içimde kaldı diyemedim bişey diye.bu arada 3gün oldu alçım çıktı aslında iki haftası vardı dayanamadım baş parmağımda alçıda oldugu için çok bunalmıştım.kırıklar gözükmüyo ama yinede eskiden kalma bi kırık varmış.baş parmakta kayık kemiğim çıkıkmış kaymış yerinden yani bide kemik içinde kistler varmış ilaç verdi kullan gel ona göre bakıcaz tekrar alçı isterse yeniden alırız dedi.mr istedi kulak ameliyatlı olduğum için çektirmedim kulağımda protez var içten çünkü.kayma yapar riskini göze alamadı doktor bende almazdım zaten.üç ameliyat oldum bu kayma yüzünden ben.annem biraz daha iyi şükür haftaya izmire dönücek kara kara düşünüyom şimdiden napcam diye.yağızda iyi çok şükür.benden böyle işte kızlar daha nolsun demi..

aman maşallah iyi olmanıza sevindim..Allah hepimizi daha daha iyi eylesin inş..
herkese iyi tatiller..bir hafta daha bitti.zaman ne çabuk geçiyor yaşlanıyoruz yahu :97:
öptüm herkesi kendinize iyi bakın topiğin güzel sakinleri..:87:

sağol canım ya
benimkide aynı anlattığın gibi
bilgi için teşekkür ederim inşallah işe yarar

canım benim erkek çocuklarında çok ık rastlanan bir durum bu.başa gelen çekilir.yapacak birşey yok.dua ette doruk gibi 1 yıla yakın sürmesin.
ay evet inşallah sürmez canım ya yoksa hepten biteriz
bişey değil babasıda bizle birlikte uykusuz kalıyo
yaşam kalitemiz iyice düştü yani anlayacağın
o öyle ağlarken dayanamıyor git sen uyu işe gideceksin diyorum benle birlikte oda uğraşıyor ama yine başa çıkamıyoruz
Dediğin gibi başa gelen çekilir zamanında az eziyet çekmedim ona sahip olmak için şimdide buna katlanırım napıyım

sağol canım teşekkür ederim
inşallah işe yarar tarifler

:123:

02 / 04 / 2011

CUMARTESİ
SAAT : 22.45

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ İSİM ______

1.okyanus84:____________ KIZ __________________ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ __________________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _______________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ __________________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ __________________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ___________________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ___________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ________________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK _______________
10.yaren35:_____________ ERKEK ________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ________________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK ________________
13.ESCALES: __________ ERKEK _________________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK ________________
15.chen :_______________ ERKEK ________________
16.firdevs2006: __________ ERKEK ________________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ __________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK ________________ ÖMER
19.limonnnnn: ___________KIZ __________________
20.acrinsu : ____________ ERKEK ________________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK _________________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ ___________________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ___________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _________________________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ___________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : _____ ERKEK __________________ UĞUR
27.dezy : _____________________________________
28.sirrinenur : __________ KIZ ____________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : __________________________________
30.bebis02 : ___________________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK __________________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK __________________ MERT
33.sinemis84:_________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:______________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_________ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _______ KIZ _____________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ______________KIZ ___________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ________ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ______________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _______ KIZ _______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ____________ KIZ _______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN _______ KIZ _______________________
48.&ayla&: ____________KIZ ______________________ ECRİN
49.selra ______________ KIZ ______________________ DURU
50.gelevera ____________
51.bitte ______________ KIZ _____________________ EYŞAN
52.sulezehra __________ KIZ _____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur ____________ ERKEK ___________
54.angel_eda __________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **

1.bilgen35_______________ 30 EYLÜL ___________ İKİZ
2.okyanus84 ____________ 30 EYLÜL ___________ KIZ
3.k.a.y.r.a. _____________
4.lightlife _______________
5.tatlibebek ____________ 3 ŞUBAT_____________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.mercanayse
7.xaysex
8.azra2
9.eleyna
10.rozalin
11.sekerkiz67
12.haksever
13.Niran77
14.vale14 (osmaniye 80)
15. hira64
16.PinkRose

:94::94::94::94::94::94:

slm kızlar ben geldim kimse yokmuu
HOŞGELDİN CANIMMMMMMMMMMMMMMMM

BU NASIL BİR ŞAKA
ASLINDA BÖYLE KONULARDA ŞAKA YAPILMAZ AMA BİRAZ DENGESİZ BİRİYMİŞ SANIRIM.BEN BİLE OKUYUNCA ÇOK KIZDIM
CANIM BENİM TADİLAT BİTMEDİ HENÜZ ARA ARA UĞRAMAYA ÇALIŞIYORUM.
ŞİMDİDE İÇ BÖLÜMLER BOYA VE KAĞIT KAPLAMA YAPILIYOR .DORUKU YALNIZ BIRAKAMAM YOKSA BOYA KUTUSUNUN İÇİNE DALAR.ÇOK KIPIRDAK YARAMAZ KUZU.
SEN NASILSIN .ÖPÜYORUM
hamilelik testi yaptınmı canım.
bu arada diete devam etmene çok sevindim.ohhh manken olacak arkadaşım benim.

çok geçmişler olsun canım
iyi olmanıza çok sevindim.

selamlar canlarım
doruku uyuttum .sizlere selam vermeye geldim.kimse yok ama olsun .hepinizi çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…