divincim elifcim çok teşeekkür ederim yorumlar ve msjlar için tosunuma bakması zor oluyor dısarı arabasız çıkamıyorum o arabayı alana kadar canım çıktı benimm emiyor halen ek gıda olarak kavanoz mamalarından yiyiyor meyve ve sebze püresi çok bişi vermiyorum açıkcası kilo aldı başını gidiyor drda çok şaşkın kendim hazırlayıp verdiğim şeyleri yemedi hiç oğlum beğendiremedim hep dısrdan alıyoz kavanozlardan ama bu ay durdu kilo alımı şimdi dişi var bi tne ikinci yoldaa divincimm oda sana aşıkkk çok özledim varya sizleri giremedim inanın ama aklım hep sizdeydi biraz paslanmısım girmeyeli sitede çok deişmiş yabancıyım buraya ben sizler neler yaptınız neler olup bitti yokluğumdaa
yok cnm yokkk bu resmen eşşek şakası.çok abartılı olmuş tmm şaka yapılır ama dozunu iyi ayarlamak lazım.insanın sevdikleri ile ilgili şakalar tehlikeli olabilir.Allah korusun o korku ve fanikle her şey olabilirdi...şakayı yapan akrabanı iyi bir haşlamak lazım iyiki o an yanında değilmiş cnm yoksa o sinirle iyi bir paralarnırdı eminimselam arkadaşlar nasılsınız.sinirlerim tepemde.öğlen eşim aradı geliyorum diye öğle yemeğine geliyo balkondan işi gözüküyo.alıncak varmı dedi yok dedim kapadım.aradan beş dk geçti geçmedi annemin benden 2 yaş büyük dayı kızı var vanda polisle evli o aradı açtım açar açmaz geçmiş olsun eşin trafik kazası geçirmiş haberler de gördüm.girdiğim şoku düşünün ne dedim naptım o bir dk içinde annemde anlamadı o bi taraftan bağırıyo ben bi taraftan halbuki beş dk önce konuştuk ama ne bileyim o an omu geldi aklıma.biliyosunuz eşim astsubay ben dedimki saldırı pusu yada ne bileyim onun gibi bişeymi. neler demişim aklımda bile yok ben kimim sen kimsin eşim kim ne diyon sıralıyomuşum peş peşe..bi anda demezmiki nisan 1..allah seni kahretsin dedim telefonu fırlattım anneme nasıl ağlıyorum ama sinirden.annem rezil etti nası bi şaka bu ya diye neymiş arkadaşlarıda ona aynını yapmış.arkadaşlarıda onun gibi eşşekmiş dedim anneme..bide anneme demezmiki aslında çocuğuyla ilgili yapcaktım vazgeçtim.ölürmüsün öldürürmüsün.sevdiğim biri yoksa allah bana ben ona.o arada allahtan eşim geldide toparlandı biraz.şimdi siz söyleyin bu nisan bir şakasımı yoksa eşşek şakasımı..gerçi oda az kalır ama...
Günaydın güzel arkadaşlarım benimmmmm.....
Neslihancım nasıl bir diyet o maşallah hemen 2 kilo vermişsin.bu diyeti hiç duymamıştım araştırmak lazım.benim bir arkadaşımda kilo vermeye çalışıyor ama nafile..bu uyguladığın diyet ile ilgili bana bilgi verirsen sevirinim.bende arkadaşıma anlatırım belki faydasını görür..
Meltemmmmm nasılsın cnm???keyfin nasıl arkadaşım?gelin hanıma süpriz yapacaktın başka fikirler buldun mu yoksa bize anlattığın gibi mi yapacaksın??merak ettim
Beryalcim evdeki tadilat uzun sürüyor sanırım..dün hiç gelmemişsin...kolay gelsin cnm..
Mavigözlü cnm oğluşuna sütün yaramış maşallahkilosunu takma kafana hiç bir şey olmaz.büyüdükçe atar o kiloyu..Murat beyimizi öp benim için annesi
Yarencim sende bir daha gelmemişsin..umarım şakanın etkisinde çok kalmamışsındır.cnm oğlun nasıl oldu?sonra senin bileğinde alçıdaydı.alçın çıkarıldı mı cnm?annende rahatsızdı sanırım biraz.annen nasıl şimdi?bu sene size ne oldu böyle anlamıyorum cnm..inş. en yakın zamanda her şey yoluna girer..
Sinemde gelmedi uzun zamandır...oğluşu rahat vermiyor anlaşılan..sezende gelmez oldu.
hepinizi öpüyorum kızlar....
nesliahncım teşekkür ederim cnmgünaydın canımmm...Çok dengelin bir beslenme şekli canımmm...Hiç bir yan etkisi yokk...Fransız bir adamın kadınlar için yazdığı bir beslenme şekli elifcimm onu uyguluyorum...Sana linkini veririmmm arkadşına verirsin biraz karşık ama 1 haftada alışır...Yemesi ve yememesi gereken şeyler varr...Zaten bu forumda takip ettiğim bir tıopik... Yazarı MİCHEAL MONTİGNAC - YEDİKÇE İNCE KAL
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-montignac-diyetini-beraber-yapalim-2310.html
selam arkadaşlar nasılsınız.sinirlerim tepemde.öğlen eşim aradı geliyorum diye öğle yemeğine geliyo balkondan işi gözüküyo.alıncak varmı dedi yok dedim kapadım.aradan beş dk geçti geçmedi annemin benden 2 yaş büyük dayı kızı var vanda polisle evli o aradı açtım açar açmaz geçmiş olsun eşin trafik kazası geçirmiş haberler de gördüm.girdiğim şoku düşünün ne dedim naptım o bir dk içinde annemde anlamadı o bi taraftan bağırıyo ben bi taraftan halbuki beş dk önce konuştuk ama ne bileyim o an omu geldi aklıma.biliyosunuz eşim astsubay ben dedimki saldırı pusu yada ne bileyim onun gibi bişeymi. neler demişim aklımda bile yok ben kimim sen kimsin eşim kim ne diyon sıralıyomuşum peş peşe..bi anda demezmiki nisan 1..allah seni kahretsin dedim telefonu fırlattım anneme nasıl ağlıyorum ama sinirden.annem rezil etti nası bi şaka bu ya diye neymiş arkadaşlarıda ona aynını yapmış.arkadaşlarıda onun gibi eşşekmiş dedim anneme..bide anneme demezmiki aslında çocuğuyla ilgili yapcaktım vazgeçtim.ölürmüsün öldürürmüsün.sevdiğim biri yoksa allah bana ben ona.o arada allahtan eşim geldide toparlandı biraz.şimdi siz söyleyin bu nisan bir şakasımı yoksa eşşek şakasımı..gerçi oda az kalır ama...
Meltemcimm canımmm sen istersen kiloda verirsinn bebek te yaparsınnn...Son zamanlarda sende çok kötü şeyler yaşadınn..Başta aanneciğini hastalığı...öyle olunca insan kendini bırakıyoo...
Bende senin gibiydimm..Şimdi silkelendimm..Bak p.tesi monti diyetine başaldımm..Ve 5 günde tam 2 kilo verdimm...Ondan öncede vermiştim zatennn..Hedefim bu ay sonuna kadar 6 kilo daha verbilmekk...Sonrada bebekkkk...
Günaydın güzel arkadaşlarım benimmmmm.....
Meltemmmmm nasılsın cnm???keyfin nasıl arkadaşım?gelin hanıma süpriz yapacaktın başka fikirler buldun mu yoksa bize anlattığın gibi mi yapacaksın??merak ettim
Beryalcim evdeki tadilat uzun sürüyor sanırım..dün hiç gelmemişsin...kolay gelsin cnm..
sağol canım yadilnurcum canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun bak benim kızım kolikti her sabah 6dan 12 ye kadar ağlardı akşamta 5tan 10 a kadar ağlardı hiç susmadan katılırdı sonra beryalle biz hep konuşurduk herşeyi denedim bütün yemeklerimi kimyonlu yerdim sütümden geçsin diye baktım denediklerim 2gün kar edio sonra yine aynı enson muskat cevizini buldum gazımız azaldı bu muskatı aktardan alıyosun havanda bi güzel rendeliosun havanda şekerle eziosun anne sütüne çok az karıştırıp çay kaşığyla veriosun baya uyutuyo hem benim için mucizeydi bu denemende fayda var ama denediklerini 2günde 1değiştir çünkübünye alışıo allahım sana ve bebişine kolaylık versin canım...
ay evet inşallah sürmez canım ya yoksa hepten biterizcanım benim erkek çocuklarında çok ık rastlanan bir durum bu.başa gelen çekilir.yapacak birşey yok.dua ette doruk gibi 1 yıla yakın sürmesin.
sağol canım teşekkür ederimkadınlar kulübünün ana sayfasında bi diyetisyenin yazısını okudumda hamile kalmak için kilo vermek şartmış
bile bile homini gırtlak yemeye devam ediyom ben nasıl bi insanım yaa
insan değilim valla meleğim melek
valla gönlümde içimde ferah değil çok tırsıyorum
geceleri salak salak sayıklıyomuşum kocik korkma bu kadar diyii
gece bana dokunsa sıçrıyomuşum :18:
inşallah aramaz daha bende unutur giderim
adıyla yaşasın ,ömrü uzun olsun,sana ve babasına hayırlı evlat olsun inşallah
1 su bardağı suyu cezveye koy kaynayınca içine 1 tatlı kaşığı kimyon at
1 taşım kaynat,süzüp suyundan çay kaşığıyla içir
bu aklında kalsın ,bircanın söylediği muskatta işe yarıyor
ben onun adını yelcevizi diye biliyodum...küçük hindistan cevizide deniyor,onu dene derim
hayırlı olsun cnm
elbiseni merak ettimve ayakkabını
bizimde yaza düğün var
2 elbise alacam şimdiden aramaya başladım
görümcemin düğünündeki gibi olsun istemiyom şimdiden aramaya başladım
eklesene resinleri fikir olsun banada
HOŞGELDİN CANIMMMMMMMMMMMMMMMMslm kızlar ben geldim kimse yokmuu
selam arkadaşlar nasılsınız.sinirlerim tepemde.öğlen eşim aradı geliyorum diye öğle yemeğine geliyo balkondan işi gözüküyo.alıncak varmı dedi yok dedim kapadım.aradan beş dk geçti geçmedi annemin benden 2 yaş büyük dayı kızı var vanda polisle evli o aradı açtım açar açmaz geçmiş olsun eşin trafik kazası geçirmiş haberler de gördüm.girdiğim şoku düşünün ne dedim naptım o bir dk içinde annemde anlamadı o bi taraftan bağırıyo ben bi taraftan halbuki beş dk önce konuştuk ama ne bileyim o an omu geldi aklıma.biliyosunuz eşim astsubay ben dedimki saldırı pusu yada ne bileyim onun gibi bişeymi. neler demişim aklımda bile yok ben kimim sen kimsin eşim kim ne diyon sıralıyomuşum peş peşe..bi anda demezmiki nisan 1..allah seni kahretsin dedim telefonu fırlattım anneme nasıl ağlıyorum ama sinirden.annem rezil etti nası bi şaka bu ya diye neymiş arkadaşlarıda ona aynını yapmış.arkadaşlarıda onun gibi eşşekmiş dedim anneme..bide anneme demezmiki aslında çocuğuyla ilgili yapcaktım vazgeçtim.ölürmüsün öldürürmüsün.sevdiğim biri yoksa allah bana ben ona.o arada allahtan eşim geldide toparlandı biraz.şimdi siz söyleyin bu nisan bir şakasımı yoksa eşşek şakasımı..gerçi oda az kalır ama...
CANIM BENİM TADİLAT BİTMEDİ HENÜZ ARA ARA UĞRAMAYA ÇALIŞIYORUM.Günaydın güzel arkadaşlarım benimmmmm.....
Neslihancım nasıl bir diyet o maşallah hemen 2 kilo vermişsin.bu diyeti hiç duymamıştım araştırmak lazım.benim bir arkadaşımda kilo vermeye çalışıyor ama nafile..bu uyguladığın diyet ile ilgili bana bilgi verirsen sevirinim.bende arkadaşıma anlatırım belki faydasını görür..
Mavigözlü cnm oğluşuna sütün yaramış maşallahkilosunu takma kafana hiç bir şey olmaz.büyüdükçe atar o kiloyu..Murat beyimizi öp benim için annesi
Yarencim sende bir daha gelmemişsin..umarım şakanın etkisinde çok kalmamışsındır.cnm oğlun nasıl oldu?sonra senin bileğinde alçıdaydı.alçın çıkarıldı mı cnm?annende rahatsızdı sanırım biraz.annen nasıl şimdi?bu sene size ne oldu böyle anlamıyorum cnm..inş. en yakın zamanda her şey yoluna girer..
Sinemde gelmedi uzun zamandır...oğluşu rahat vermiyor anlaşılan..sezende gelmez oldu.
hepinizi öpüyorum kızlar....
hamilelik testi yaptınmı canım.
fAYDASI OLMAZ MI ELİFCİĞİMM..mUHAKKAK FAYDASI OLUR YETERKİ TAM TAMINA YAPMALI...Monti dışına çıkmamalı....
Ojadar azimli çıktım ki ben bu seferrr...Kendime bile inanamıyorum...
Önemli olan ilk hafta....
Kızlar regl olamadımmm...Mecburen farlutal alacağımm....
selam kızlar nasılsınız.elifcim divincim sağolun kızlar iyiyim dün çok sinirimbozuktu içimde kaldı diyemedim bişey diye.bu arada 3gün oldu alçım çıktı aslında iki haftası vardı dayanamadım baş parmağımda alçıda oldugu için çok bunalmıştım.kırıklar gözükmüyo ama yinede eskiden kalma bi kırık varmış.baş parmakta kayık kemiğim çıkıkmış kaymış yerinden yani bide kemik içinde kistler varmış ilaç verdi kullan gel ona göre bakıcaz tekrar alçı isterse yeniden alırız dedi.mr istedi kulak ameliyatlı olduğum için çektirmedim kulağımda protez var içten çünkü.kayma yapar riskini göze alamadı doktor bende almazdım zaten.üç ameliyat oldum bu kayma yüzünden ben.annem biraz daha iyi şükür haftaya izmire dönücek kara kara düşünüyom şimdiden napcam diye.yağızda iyi çok şükür.benden böyle işte kızlar daha nolsun demi..
selamlar canlarım
doruku uyuttum .sizlere selam vermeye geldim.kimse yok ama olsun .hepinizi çok öpüyorum
slm canım ben burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?