selam canımmmmmmmmmmmmmmgünaydın arkadaşlarım nasılsınız...yağız uyandı start verdik güne...bi bakıp çıkayım dedim.gün içinde görüşürüz...
orays canım nasılsın arada uğrada tatlı sohbetlerini özletme şekerim.
maşallah kızına allah yokluklarını aratmasın bunlar tatlı zamanları
bende bunalıyorum bazen ama özelliklede bugün çok bunaldım havada kapalı ondan galiba
yaz gelsede hergün dışarda olsak dört gözle bekliyorum yazı ama bu sene de geçmi gelecek nedir burda kar yağıyor
nasılsınız kızlar ben bunalım takılıyorum bu ara offf offf
bir evlat istiyorum çokmu
kızlarr nabersinizz off gelemiyorum yaa tam aranıza dönmüştüm kocik bacagını mahvetti şimdi oturuyo basımda az didişmiyoruz hani evde olunca sıkılıyoo benim kocik gezmeyi sever şimdi bi yere çıkamıyoo herşeye kulp takıyo şimdi amann neyse gececek bu günlerde inş cabıkk iyileşirr
sibelll kızın çokk tatlıı maşallah allah bağışlasın benim yerime öp sıpayıı öpüyorumm seni canımm
neslişimmm nasılsınn kuzummm nasıl gidiyo iş güç canını sıkma gülüm olacak inşş sen tedavini aksatma emi çok öpüyorumm seni
beryoşummm canım ciğerimm ablam benim sen nasılsınn ikinciyi konusmaya başlamıssınızz maşallahh ben en az 3 4 sene düşünmüyom tabi allah kerim erken olursa doğururum yinegecen ay adet görmedim kaldım sandımm korktum şükür bişi yok daha çok küçük sıpam emmese olurdu doğururum kalırsam ama emiyor ondan korktumm yok bişi nasılsa rahat ettim ama doruk paşamm nasıl üzüyomu seni nohutummm öpüyorum sennide
divişş canısı sen naspıyon bebemmmm
eliff canım nasılsınn ayşe haksever özbek cmrm dyd orays canlarım nasılsınızz hepinizi çok özledim kızlarr isim yazmakk istemiyom ama ister istemez yazıyom aklıma gelmeyen arkdslarım alınmasınlarrr olurmuuöptüm hepinizi canlarrr
iyikiiii varsınızz kızlarrr hepinizii cokkkk seviyorruuummmmmmmm
sanada selam olsun cnm arkadaşım...bir türlü denk gelemiyoruz..doruk paşayı öp benim yerimeselamlar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıslar kızımın kilosu sekiz bucuk boyuda 70 cm bu ay fazl kilo almamış dişinden dolayı diye düşünüyorum.kızıma balık yağı vermeyi düşünüyorum balık yağını veren varmı kaçıncı ayda başladınız.
yok cnm kızının kilosu çok iyi azramda 6 aylıkken 7.700 gr'dı..doktoru kilosuna çok iyi demişti.önemli olan ayına uygun persentil aralıklarında olmaları.bence balık yağı vs..verme..gerek yok doktor gerek görse vitamin damlası vs. verir.ayrıca bebeklerin 6.aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor çünkü daha hareketleniyor ve diş çıkartıyorlar.endişelenme cnm az kilo alması sağlıksız olduğunu göstermez.çevremde zayıf bebekler var kilolu bebeklerden daha sağlıklı daha dirençli ve bağışıklıkları daha güçlü olabiliyor..endişelenme cnm maşallah kızının kilosu boyu normal seyirde.kıslar kızımın kilosu sekiz bucuk boyuda 70 cm bu ay fazl kilo almamış dişinden dolayı diye düşünüyorum.kızıma balık yağı vermeyi düşünüyorum balık yağını veren varmı kaçıncı ayda başladınız.
al bendende o kadarselam güzel hatunlar valla ben çok yorgunum elifela hanım mıymıy çıldırtıyo beni bazen hep yanında olayım istiyo bi şımarıkki sormayın
şikayet etmiyorum onun için herşeye değer ama ben bazen özgür olduğum günleri özlüyorum saatlerce uyumak istediğim saatte yatıp istediğim saatte kalkmak saatlerce duş almak ayna karşısına geçip maşalarla şekiller vermek saçıma bugün kime gitsem acaba diye düşünmek
en çokta kendime aklımda bişe olmadan mağaza mağaza dolaşıp alışveriş yapmak acaba acıktımı mamasını verdimi babannesi uyudumu acaba huzursuzluk yapıyomu oda beni özlemişmidir die düşünmeden huzurlu bi şekilde hee bide aa şurdada bebe mağazası varmış deyip onlara girmeden alışverişe gidiyorum onun için doluyo torbalar kendime bi çorap bile alamadan dönüyorum o doğduktan sora kendimi unuttum pasaklı bakımsız bişe oldum odada yerde bi kırıntıya dayanamazken heryerde oyuncaklar peçeteler kremler emzikler çıngıraklar oyuncaklar üşümesin die serilen kat kat battaniyeler oyunhalısı ve üzerindeki dağğınıklık yürütüeç salıncak heryerde bişe
amaa bana çığlık atarak gülümseyince bütün sinirim bütün eskiye özlemim geçiyo yaf
hay allam arkası dönük tv ye bakıyodu totosu öle komikki sesli güldüm kafayı çevirip bana doğru bakıp kendide güldü deli yaaa reklam izliyo yaa rahatsız sabah çok sinir etti beni ya hem kızgınım hem aşık
kısaca şuan saçma sapan karman çorman duygular içindeyim havada kapalı iyice darlandım
çok konuştum bide taşındım komşularımda yok aaayy eski binamı görebiliyorum 500mt falan mesafe var çok değil ama eskisi gibi hatice abla şunu al 2 dk evi süpüreyim şunnu al 2 dk markete çıkıp gelicem şunu al yemeğimi yapamıyorum diyemiyorum
aay biri beni sustursun
Elifcimmm sen nasuılsın kuzummm...Topik müdavimi...Bir sen bir beryalimmmm....
kızlar hepciğinizi çok sefiyorummmmmmmmm iyiki varsınızzzzzzz....[
kk.ya girme sebebim ilk sayfanızı bulmamdıı...Ozaman beryalim yeni hamileydi...Ahh eski günlerr ahhhhhhhhhhhhh....../B]
CANIM DÜNÜRÜMMMMMMMslmmmmm
beryoşum canım ablam sana bişi sorcam benim tickerr yanlış oğluşum bu ayın 22 sinde 9 ayını bitircek ama tickerde sekiz aylık göstriyo benmi yanlış yapıyorumm
çok sağol canım benim.kızlarr nabersinizz off gelemiyorum yaa tam aranıza dönmüştüm kocik bacagını mahvetti şimdi oturuyo basımda az didişmiyoruz hani evde olunca sıkılıyoo benim kocik gezmeyi sever şimdi bi yere çıkamıyoo herşeye kulp takıyo şimdi amann neyse gececek bu günlerde inş cabıkk iyileşirr
sibelll kızın çokk tatlıı maşallah allah bağışlasın benim yerime öp sıpayıı öpüyorumm seni canımm
neslişimmm nasılsınn kuzummm nasıl gidiyo iş güç canını sıkma gülüm olacak inşş sen tedavini aksatma emi çok öpüyorumm seni
beryoşummm canım ciğerimm ablam benim sen nasılsınn ikinciyi konusmaya başlamıssınızz maşallahh ben en az 3 4 sene düşünmüyom tabi allah kerim erken olursa doğururum yinegecen ay adet görmedim kaldım sandımm korktum şükür bişi yok daha çok küçük sıpam emmese olurdu doğururum kalırsam ama emiyor ondan korktumm yok bişi nasılsa rahat ettim ama doruk paşamm nasıl üzüyomu seni nohutummm öpüyorum sennide
divişş canısı sen naspıyon bebemmmm
eliff canım nasılsınn ayşe haksever özbek cmrm dyd orays canlarım nasılsınızz hepinizi çok özledim kızlarr isim yazmakk istemiyom ama ister istemez yazıyom aklıma gelmeyen arkdslarım alınmasınlarrr olurmuuöptüm hepinizi canlarrr
iyikiiii varsınızz kızlarrr hepinizii cokkkk seviyorruuummmmmmmm
sanada selam olsun cnm arkadaşım...bir türlü denk gelemiyoruz..doruk paşayı öp benim yerime
selam canım biz iyiyiz sen nasılsınselamlar hatunlar inşallah hepiniz çok iyisinizdir.ben taşınma telaşındayım gidiyorum buralardan
kızımın iki tane dişi çıktı çok datlu şeker oldu bir okadarda yaramaz hiçbirşey yaptırmıyo bana.kendinize çok iyi bakın
kıslar kızımın kilosu sekiz bucuk boyuda 70 cm bu ay fazl kilo almamış dişinden dolayı diye düşünüyorum.kızıma balık yağı vermeyi düşünüyorum balık yağını veren varmı kaçıncı ayda başladınız.
doğru işte 8ay 3 haftalık yani 10gün sora falan 9ay biticekberyoşum canım ablam sana bişi sorcam benim tickerr yanlış oğluşum bu ayın 22 sinde 9 ayını bitircek ama tickerde sekiz aylık göstriyo benmi yanlış yapıyorumm
selamlar hatunlar inşallah hepiniz çok iyisinizdir.ben taşınma telaşındayım gidiyorum buralardan
kızımın iki tane dişi çıktı çok datlu şeker oldu bir okadarda yaramaz hiçbirşey yaptırmıyo bana.kendinize çok iyi bakın
maşallah biz diş çıkarma telaşındayız çok huzursuz kilosuda gayet iyi bence benimki daha 7kilo olmadıkıslar kızımın kilosu sekiz bucuk boyuda 70 cm bu ay fazl kilo almamış dişinden dolayı diye düşünüyorum.kızıma balık yağı vermeyi düşünüyorum balık yağını veren varmı kaçıncı ayda başladınız.
al bendende o kadar
inan aynı duyguları bende yaşıyorum sonrada pişman oluyorum ama inan insan bazen patlama noktasına geliyor.
çok yaramaz ama bir o kadarda tatlılar
bebeklerimizin için herşeyin en iyisini isterken kendimizi unutuyoruz.
ilk zamanlar vazgeçemiyoruz ayrılamıyoruz ama sonra bağımlılık oluyor.
arada bebeğini birine bırak ve eşinle güzel vakit geçir canım
yemeğe çıkın sinemaya gidin.sende hayattan kopma
sonra depresyona girersin.
bende ilk zamanlar bırakamıyordum ama arada 3 saatliğine yada yarım gün bırakıp gidiyorum.
geçen gün tüm gün bıraktım anneme ve gönlümce gezdim alışveriş yaptım kuaföre gittim.
arada istiyor insan değişiklik.
anneyiz ama ayrıcada bayanız dimi ama şekerimarada bir kokoşluk yapmaktan kimseye zarar gelmez
ooff allahtan hafta sonları gidiyoz izmite yoksa kafayı ciddi ciddi sıyırırdım
neslişimmmmmmmmmmmmm
görüşemiyoruz tatlım özledim seni
tahlillerin nasıl oldu.tedavin nasıl gidiyor
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?