mrb kuzucuklar nasılsınız ne var ne yok.kızlarrrr benim bu aralar canım çok sıkkın tayın dönemi mayısta başlıyor ve bi gönlüm memleketi istiyor düşündükçe vazgeçiyorum ne olur arkadaşlar bana bir akıl verin çok ihtiyacım var ben burada eşimle çok mutluyum ama eşimin ailesi çok problemli bize karşı değil problem kendi içlerinde hep kavga hır gür ve en sonunda bazı nedenlerden dolayı kayın pederim hapiste şimdi.off ne karar verecem bilmiyorum tek korkum eşimin değişmesi bana karşı burada hep yanımda canımlı cicimliyiz oraya gidince bana böyle davranmaz diye çok korkuyorum.sonra zırt bırt kayınvalidemle görümce gelip gidecek onada gıcık oluyorum.ama bir yandan kendi ailemi düşünüyorum hiç canım sıkılmaz hep yanımda olurlar burada hep yanlızım akşamları eşimle çıkınca çıkıyoruz yoksa hep evdeyim şimdi bide efsoş var hep benimle beraber evde yavrum. kızlarrrrrrrrrrrrrr ne olur bana akıl verin sizce gitsem eşim değişirmi çok korkuyorummm(((((((((
mrb kuzucuklar nasılsınız ne var ne yok.kızlarrrr benim bu aralar canım çok sıkkın tayın dönemi mayısta başlıyor ve bi gönlüm memleketi istiyor düşündükçe vazgeçiyorum ne olur arkadaşlar bana bir akıl verin çok ihtiyacım var ben burada eşimle çok mutluyum ama eşimin ailesi çok problemli bize karşı değil problem kendi içlerinde hep kavga hır gür ve en sonunda bazı nedenlerden dolayı kayın pederim hapiste şimdi.off ne karar verecem bilmiyorum tek korkum eşimin değişmesi bana karşı burada hep yanımda canımlı cicimliyiz oraya gidince bana böyle davranmaz diye çok korkuyorum.sonra zırt bırt kayınvalidemle görümce gelip gidecek onada gıcık oluyorum.ama bir yandan kendi ailemi düşünüyorum hiç canım sıkılmaz hep yanımda olurlar burada hep yanlızım akşamları eşimle çıkınca çıkıyoruz yoksa hep evdeyim şimdi bide efsoş var hep benimle beraber evde yavrum. kızlarrrrrrrrrrrrrr ne olur bana akıl verin sizce gitsem eşim değişirmi çok korkuyorummm(((((((((
selam dyd nasılsın tatlım
tam girdim kk ne ama doruk huysuzlandı sayfam açık ama gelebilirsem gelicem biraz sonra
iyiyim canım napıyım hep aynıyım hiç değişiklik yok içim daralıyor bu aralar çok karamsarım herşeye karşı
sen nasılsın canım
havadandır tatlım
bozma moralini
ben ne yapim dorukla oyun oynadık az önce şimdi o biziklet sürüyor bende sana cvp yazmak için pc başına geldim.
bugün izmir de de hava kötü
yağmurlu doruk kudurdu dışarı çıkmak istiyor sıpa
YENİ HAMİLE LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.divinityvildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.xaysex
7.eleyna
8.rozalin
9.sekerkiz67
10.haksever
11.vale14 (osmaniye 80)
12. hira64
13.PinkRose
canlarım kendimi ve sizi hamile listesinde görmek istedimde öylesine yazıverdim uğur getirir belki kızmayın olurmu
ben koca kadın halimle sıkılıyorumda doruk napsın canım
iyili doruk var canım onunla uğraşıp duruyon ne güzel
dyd cim RABBİM sana inş ikitane birden verirde sıkılmaya vaktin hiç olmaz
canım maşallah kilosu çok i telaşlanma hiç benim kızm 18aylık ve 10 kilo yeni oldu biliomusun minadex kullanmaya başladık 1yaşından itibaren
yok cnm kızının kilosu çok iyi azramda 6 aylıkken 7.700 gr'dı..doktoru kilosuna çok iyi demişti.önemli olan ayına uygun persentil aralıklarında olmaları.bence balık yağı vs..verme..gerek yok doktor gerek görse vitamin damlası vs. verir.ayrıca bebeklerin 6.aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor çünkü daha hareketleniyor ve diş çıkartıyorlar.endişelenme cnm az kilo alması sağlıksız olduğunu göstermez.çevremde zayıf bebekler var kilolu bebeklerden daha sağlıklı daha dirençli ve bağışıklıkları daha güçlü olabiliyor..endişelenme cnm maşallah kızının kilosu boyu normal seyirde.kızınıda kocaman öp benim için annesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?