YENİ HAMİLE LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.divinityvildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.xaysex
7.eleyna
8.rozalin
9.sekerkiz67
10.haksever
11.vale14 (osmaniye 80)
12. hira64
13.PinkRose
inşallaaahhhh ilk önce senin halayını çekeriz canım arkadşım hayat dolu canım benimmmmmmm
canlarım kendimi ve sizi hamile listesinde görmek istedimde öylesine yazıverdim uğur getirir belki kızmayın olurmu
YENİ HAMİLE LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )
1.divinityvildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.xaysex
7.eleyna
8.rozalin
9.sekerkiz67
10.haksever
11.vale14 (osmaniye 80)
12. hira64
13.PinkRose
canlarım kendimi ve sizi hamile listesinde görmek istedimde öylesine yazıverdim uğur getirir belki kızmayın olurmu
ay allahım şu listenin güzelliğine bak hadi inşallah
slm kızlar nabersiniz napıyosunuz hava bozuk yine evdeyiz kızım uyuyo ama heran uyanabilir bende fırsattan istifade bi merhaba diyeyim dedim bizim tatlı kızlara ve talı bebeişlerinede kocaman öpücükler
hayırlı akşamlar kızlarrr
nasılsısnsz bakem
beryal neslihan cemrem sibel elif maviş yaren dyd divinty bircan tatlı bebek sumoş aklıma gelmeyenler alınasın lütfen
kızlar ben iyiym hep okuyup çıkıom ne olur kızmayın bana eşim girmeme azda olsa kızıor
mavişm oglun çok tatlı maşalllah ben iyiyim canım sen nasılsn
beryal kız bebekmi düşünüon ablam rabbim gönlüne göre versin inşallah
dyd liste gayet güzel olmuş canım inşalllah ilk haberi senden alırırz inşaaalllaaaaaaah
neslihan maşallah ne güzel zayıfılıon kızzz maşşşşş
sibel kızın çok tatlı canım taşınıp yerlrşti artık
haticem sen niye taşınıon caınm sen daha yeni taşınmadı
elifff sen nasılsın kız azrayı ve seni kocaman öperimmm
yaren sen nasılsın yagız efend nasıl
meltem hanım sen ne yapan kız nasıl gidior hayat
valem bak seni az daha unutuyordm sen nasılsn
bircan kız send eküçükmüşssüün ya neyse hümamız nasıl bu isms babam biyerde duymuş kızım gayet güzel dimi dior bende evet dedim ama etkilenmiş sanırım
sumoş sakın canım yakanı kaptırpta yakın olayım deme ama iyi düdşün ölç biç tart ama saglıklı karar ver eşin ve kızından soguma bak araları iyi degilmiş valla orta yerde ezilirsin canım kocan huyunada gelincez degşir karar senin kararın tatlımmm
unuttugum kalmadı sanırım haksevedn ses yok galibaa kızlar yarın tartı günüm 2 aydır 56 kiloyum bi düşemdim ama almadımda
benim canım o hayalet ruh halimi temsil ediyorsanırımhayalettt var sanırımmmmmmmmmmmmmm
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kim bu hayaletttttttttttttt
Herkesin cuması mübarek olsun...herkesin cuması mübarek,duaları kabul olsun.melek isteyenlerin karınların bebiş dolsun.evlatları olanın rabbim korusun.nasılsınız arkadaşlar çok sağolun cevaplarınız için hepiniz aynı fikirdesiniz galiba bende o konuları çok düşünüyorum ama yanlızlık tak etti canıma hele bu aralar çok sıkıntılıyım herşeye kızıyorum gerekli gereksiz şeylere herkeste öyle demi niyese bizim topiğin kızlarına bişey oldu bunalımdayız ay bide kızlar 4kilo bi fazlalığım kaldı veremedim gitti habire tıkınıyorum diyete giriyorum diyince sanki daha bi iştahım artıyo:)) evde kendimce spor yapıyorum güya deli gibi tatlı yersem nasıl verecem bilmem mavişim benim kızde ne emekleme nede diş var yürütece bıraktım diye heralde emeklemiyo çok yaramaz amann bi görsen ısırırsın valla:) seninki ne alemde kızlar hepinizi öpüyorumm çok seviyorum sizlerimucukkk
nasılsınız canlar aslında iyi olduğunuzu biliyorum çünkü sürekli okuyorum yazdıklarınızı ama yazma cesaretim yoktu zor bir dönemden geçiyorum erken menapoz teşhisi ile cebelleşiyorum bircanda söylemiş zaten siize moralim bozuk ama şimdi daha iyiyim toparlanmaya çalışıyorum hiç aklıma gelmeyen şey başıma geldi doktorum sağolsun moralimin bozulmasına yardımcı oldu fsh değerim yüksek erken menapoz riskim varmış bizde tüp yapalım hemen dedik bu durumda tüp bebek şansın yüzde beş dedi tutmazmış önce ilaçla düşmesi gerekiyormuş fshın biz normal yolla olur diye beklerken şimdi tüp bebek bile yapamıyoruz ama ne yapalım kısmet nette araştırdım o kadar çok mucize yaşanmışki artık umutluyum bebeğim olur yada olmaz bilemiyorum ama rabbimden hep hayırlısını diliyorum bundada vardır birr hayır şimdilik ilacımı kullanıp beklemekten başka yol yok tabi biz çalışmalara devam ediyoruz ne yapalım umut kapısı bir mucizede bize uğrarmı diye bekliyoruz ilk zamanlar şoku atlatmak zor oldu çok şaşkındık ama şimdi daha iyiyz toparlanıyoruz kimbilir kısmet topiğehergün geldim uğradım yazdıklarınızı okudum ama yazmak içimden gelmedi sanki hayata küstüm sürekli uyumak istiyordum sanırsam bunalımın eşiğine geldim ama rabbime şükür şimdi çok iyiyim dahada iyi olacağım bu ay adetin üçüncü günü yine kan vereceğim testin tekrarı için umarım düşmüştür değer yoksa iaca devam biliyorsunuz hormon ilaçlarının etkilerini oyyyy oyyy Allah yardımcımız olsun Allah herkesin yardımcısı olsun kimseyi bu yolda eylemesin hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
bu arada dualarınız güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bircan ve mavişim sizlerde sağolun desteğinizi hiç unutamam hepinizi çok seviyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?