Dokuz Doğuranlar

hayırlı akşamlar kızlarrr
nasılsısnsz bakem
beryal neslihan cemrem sibel elif maviş yaren dyd divinty bircan tatlı bebek sumoş aklıma gelmeyenler alınasın lütfen
kızlar ben iyiym hep okuyup çıkıom ne olur kızmayın bana eşim girmeme azda olsa kızıor
mavişm oglun çok tatlı maşalllah ben iyiyim canım sen nasılsn
beryal kız bebekmi düşünüon ablam rabbim gönlüne göre versin inşallah
dyd liste gayet güzel olmuş canım inşalllah ilk haberi senden alırırz inşaaalllaaaaaaah
neslihan maşallah ne güzel zayıfılıon kızzz maşşşşş
sibel kızın çok tatlı canım taşınıp yerlrşti artık
haticem sen niye taşınıon caınm sen daha yeni taşınmadı
elifff sen nasılsın kız azrayı ve seni kocaman öperimmm
yaren sen nasılsın yagız efend nasıl
meltem hanım sen ne yapan kız nasıl gidior hayat
valem bak seni az daha unutuyordm sen nasılsn
bircan kız send eküçükmüşssüün ya neyse hümamız nasıl bu isms babam biyerde duymuş kızım gayet güzel dimi dior bende evet dedim ama etkilenmiş sanırım
sumoş sakın canım yakanı kaptırpta yakın olayım deme ama iyi düdşün ölç biç tart ama saglıklı karar ver eşin ve kızından soguma bak araları iyi degilmiş valla orta yerde ezilirsin canım kocan huyunada gelincez degşir karar senin kararın tatlımmm
unuttugum kalmadı sanırım haksevedn ses yok galibaa kızlar yarın tartı günüm 2 aydır 56 kiloyum bi düşemdim ama almadımda

kızmayız canım nie kızalım ayollllll inaşşalllah hepimiz anne olucaz inaşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

ay allahım şu listenin güzelliğine bak hadi inşallah

süper olmuş canım
haydi inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin

slm kızlar nabersiniz napıyosunuz hava bozuk yine evdeyiz kızım uyuyo ama heran uyanabilir bende fırsattan istifade bi merhaba diyeyim dedim bizim tatlı kızlara ve talı bebeişlerinede kocaman öpücükler

selam canım
bugün bizde evdeydik doruk kapının önüne gidip ağladı hep
kıyamam kuzuma ya
ama akşam üzeri yağmur dinince yürüyüş yaptık beraber markete gittik azda olsa gönlü oldu.
hava kötü olunca çok zor oluyor evde.biz hergün dışarı çıkılınca bir gün çıkılmazsa savaş var demektir evde.çok alıştı doruk hergün dışarıdayız
sen nasılsın kızın nasıl öperim ikinizide

hoşgeldin canım
birdaha yazmadan çıkma sakın
eşin niye kızıyor anlamadım
mesajlarına mı kızıyor nasıl yani :26:
kız burası kadınlar topiği eşine anlatma öle herşeyi

:123:

14 / 04 / 2011

PERŞEMBE

SAAT : 21.20

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

**** İSİM***_________***CİNSİYET***_________ İSİM ______

1.okyanus84:____________ KIZ __________________ İREM SU
2.hakca:________________ KIZ __________________ EYLÜL
3.beryal:________________ ERKEK _______________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: ________ KIZ __________________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:________________ KIZ __________________ HÜMA
6.tatlibebek: ____________ KIZ___________________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: __________ ERKEK VE KIZ ___________ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:______________ ERKEK ________________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) _______________ ERKEK _______________
10.yaren35:_____________ ERKEK ________________ YAĞIZ
11.benbilirim: ___________ ERKEK ________________
12.muhasebe22 : ________ ERKEK ________________
13.ESCALES: __________ ERKEK _________________ ATEŞ TAMER
14.serra84: _____________ ERKEK ________________
15.chen :_______________ ERKEK ________________
16.firdevs2006: __________ ERKEK ________________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: _____________ ERKEK VE KIZ __________ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: ____________ ERKEK ________________ ÖMER
19.limonnnnn: ___________KIZ __________________
20.acrinsu : ____________ ERKEK ________________ BULUT
21.nilaykisir: ___________ ERKEK _________________ ALİ TOPRAK
22.megryann : __________ KIZ ___________________ AYŞENUR
23.elif_ba: _____________ KIZ ___________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _________________________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ___________ KIZ ___________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : _____ ERKEK __________________ UĞUR
27.dezy : _____________________________________
28.sirrinenur : __________ KIZ ____________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : __________________________________
30.bebis02 : ___________________________________
31.huzeyfe:___________ ERKEK __________________ AHMET YASİR
32.abyosun:___________ ERKEK __________________ MERT
33.sinemis84:_________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:___________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:______________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:___________ KIZ _____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_________ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _______ KIZ _____________________ AZRA
39.papatya0___________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy______________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ______________KIZ ___________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ________ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ______________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _______ KIZ _______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ____________ KIZ _______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN _______ KIZ _______________________
48.&ayla&: ____________KIZ ______________________ ECRİN
49.selra ______________ KIZ ______________________ DURU
50.gelevera ____________
51.bitte ______________ KIZ _____________________ EYŞAN
52.sulezehra __________ KIZ _____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur ____________ ERKEK ___________
54.angel_eda __________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** _______** SAT ** ____** CİNSİYET**_____ ** İSMİ **

1.bilgen35_______________ 30 EYLÜL ___________ İKİZ
2.okyanus84 ____________ 30 EYLÜL ___________ KIZ
3.k.a.y.r.a. _____________
4.lightlife _______________
5.tatlibebek ____________ 3 ŞUBAT_____________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.belenay:
3.neslihan165:
4.AYSEN74:
5.dyd
6.xaysex
7.eleyna
8.rozalin
9.sekerkiz67
10.haksever
11.vale14 (osmaniye 80)
12. hira64
13.PinkRose

:94::94::94::94::94::94:[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

iyi akşamlar canlarımmmmmmmmm
özledim sizleri ama yoksunuz çoğunuz
birkaç kişi arada uğruyor o kadar

iyi geceler kızlarrrrrrrrrrrr.....

sizleri sefiyorummmmmmmmmmmm....

HERKESE HAYIRLI CUMALAR OLSUNNNNN....
RABBİM TEZ ZAMANDA YAVRULARIMIZI BİZE GÖNDERİR İNŞŞŞ...İSTEYEN HERKESİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASINNN AMİNNNNNNNNNNNNN.....

slm canlarımm tek tek alıntı yapıcam ama uzun sürer die yapmadımm zamanım kısıtlı inş kocik 10 gun sonra işe başlıcak bakalım daha belli deil haftaya belli olacak

beryoşuumm canım ablam seninle uzun uzadıya konusmak istiyorum eğer sende olur dersen şu bi kaç ay çok şey yaşadımm bi yerde patlayacak gibiyimm neyse bi ara konsuruz inş ablam oğluşumun doğum tarihi 22.temmuz.2010 dorugumu çok özledim resimlerine bakamadım halen sıpanın anca yazmaya zamanım yetiyo inş ileriki günlerde bakarımm öptum

elifciğim ben iyiyim allaha şükür eşim evde ya çok sıkıntılıyımm şu ara başımı kaşıycak zamanım yok kendini öle bıraktıki herseyini ben yapıyom şimdi aslında bazı şeyleri kendi halledebilir ama bana yaptırıyo yorgunluk uykusuzluk hiç sorma gitsin anacım çok dertliyim ben bayadırr bide eşim evde olunca hep yasadıklarımı düşünmeye başladımmm kızını benim için öpp

divişş kuzumm ses ver canım özledim seniii yazılacak o kadar sey biriktikii bırakamıyom kendimi tuttum iyicee kızın nasıl bi resmini koyda görimm kocaman olmustur şimdiio

neslişiimm nabeeer canımcım işler nasıl gidiyoo öpüyorum senii

sumoss sen nasılsınn kızz özledimm senidee kızın nasıl yaramazmı çok diş çıkardımı canım emekleme varmı ne yaramazlıklar yapıyo anlat bakeem

aysee nasılsın bidenemmm çok güzel zayıflamıssınnn tebriklerr bende şöle 7 8 kilo versemm fena olmaz çok kilolu deilim ama eskisi gibii inceck olmak istiyomm gerçi gören erimişsin dio amaa versem daha iyi öpüyom seni

dyd cmrmduru johybravo (umarım yanlış yazmamısımdır sibell) bircan yarennn sulezehra dilnurr valemmm sen nirdesinn anamm escales gelmiyor artık sanırımm haksevride hiç görmedimm kızlarr isminizi tek tek yazmaya çalıştım ama yazamadıklarımm kırılmasın lütfennn öpüyorum sizi kendinize iyi bakınn

aslında daha çok sey yazacaktımm kızlarr sayfayı doldurmak istemedimm siz benim alilem arkadasım dostum kardesim ablam oldunuz inanın burdan ayrılınca ben çok kötü olmustumm istegim dısında satılmıstı pc benden habersiz şok olmustumm çok efkarlıyım ben bugün galibaa çok yazdımm susuyorum şimdi kzmayın canlarr byy görüşürüzzz an kısa zamandaaaa

günaydın kızlar cumanız mubarek olsu rabbim hepimizin gönlüne göre versin canlarım
yok beryal ablam sölermiyim hiç ama leptobun başına oturdukmu yapışık ikiz oluyoz bu sene hiç çarşıya gitmedi hep yanımda ya ben kocamı çok severmişimde haberim yokkk yanımda duruncaz anladım aşkım beimmmm
mavicigim seni pek efkarlı gördüm inşallah en kısa zamanda toplarsın kendini eşin içinde geçmiş olsun ha unuta sabrın sonu selamet caım
kızlar 2 aydır 56 dan kurtlamaştım ve buğün 55 gördüm hatta soyundum kaynanam evde yoktu bide soyunup tartılam dedim 54 700 gr ama giyiincez 55 geldim az kaldı ama vermeye devam
beryal abla eşim yazışıon die degil kafaya çok takıon die kızıor
nese bizde çalışmaları sıklaştırdık artık inşallah hepimiz olucakkkkkkk

günaydın canlarım nasılsınız.ayşecim.mavigözlücüm iyiyiz çok şükür yağız çok huysuz bu aralar alttaki yan büyük dişlerini çıkarıyo ne gecemiz ne gündüzümüz var sabaha kadar yatmadı bizide yatırmadı eşimde nöbetçi bugün allah yardımcım olsun yarın sabaha kadar tekim.bunun dışında iyiyiz havalar bunaltıyo sadece.ellerin memleketinde bi başımayım zaten bi allahın kulu yok.işte böyle sizler nasılsınız...

herkesin cuması mübarek,duaları kabul olsun.melek isteyenlerin karınların bebiş dolsun.evlatları olanın rabbim korusun.nasılsınız arkadaşlar çok sağolun cevaplarınız için hepiniz aynı fikirdesiniz galiba bende o konuları çok düşünüyorum ama yanlızlık tak etti canıma hele bu aralar çok sıkıntılıyım herşeye kızıyorum gerekli gereksiz şeylere herkeste öyle demi niyese bizim topiğin kızlarına bişey oldu bunalımdayız ay bide kızlar 4kilo bi fazlalığım kaldı veremedim gitti habire tıkınıyorum diyete giriyorum diyince sanki daha bi iştahım artıyo:)) evde kendimce spor yapıyorum güya deli gibi tatlı yersem nasıl verecem bilmem mavişim benim kızde ne emekleme nede diş var yürütece bıraktım diye heralde emeklemiyo çok yaramaz amann bi görsen ısırırsın valla:) seninki ne alemde kızlar hepinizi öpüyorumm çok seviyorum sizlerimucukkk

sumoş evet hepimiz aynı fikirdeiz caım
elifffffffffff seni gördüm aşagıdaaaaaaaaaaaaaa

hayalettt var sanırımmmmmmmmmmmmmm
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kim bu hayaletttttttttttttt

Herkesin cuması mübarek olsun...
sumos cnm bence kararı eşine bırak.yani eşine sen nasıl istersen öyle olsun demelisin.böylelikle ilerde bir sorun olduğunda sana söylecek sözü olmaz.bir problem olduğunda bu kararı sen verdin bana bir şey söylemeye hakkın yok sonuçlarına katlanacaksın dersin..ama beryalin dydnin ve ayşeninde dediği gibi bence yakınlık çok iyi değil..ne demişler çok muhabbet tez ayrılık getirir..uzakta olmak her zaman iyidir..ama yanlış anlamadıysam sen eşinin ailesine yakınsın..bu durumda bir taraftan ödün vermen gerekiyor..işte bu noktada karar eşine ait..kim bilir eşinde olan bu bütün olaylardan sıkılmış ve uzaklaşmak istiyordur.peki eşin ne istiyor cnm o konuda bir şey demmişsin..ama ben olsam tekrarlıyorum eşime hiç karışmazdım çünkü küçümsenecek ve geri dönüşü olabilecek bir karar değil..ne çok yazdım değil mi:)öpüyorum kızınıda senide..bu arada benim azramda emeklemiyor sadece yuvarlanıyor
beryalcim ne güzel oğluşunla geziyorsunuz bizim içinde gezin doya doya
ayşecim umarım kilo vermişsindir cnm...sık sık gelmeye çalış hoş sohbetlerini bekliyoruz
dydcim senin neyin var cnm arkadaşım sıkma canını gez dolaş bir hava al takma kafana..3 günlük dünya üzülmekle geçirme zamanını elbet bir gün bebişleriniz gelecek Allah'ın izn ile..
mavişim sende çok bunalmışsın her şeyi içine atmaktan..neyse eşin işine dönünde doya doya yazar dökersin içini.erkekler hasta olunca çok nazlı oluyorlar.benim eşim bir grip oldu abartmıyorum tam 13 gün yattı..iş yerinde keyfi yerinde eve gidince ne oluyorsa hemen yatağa atar kendini halim yok vs... çocuk gibiler hepsi geçer gider arkadaşım içine atma bunaltma kendini...
neslihancım sen nerelerdesin işlere gömüldün değil mi.bu ay beyannameler çok fazla Allah yardımcımız olsun...
divinty sen nerelerdesin küstün mü bize uğramaz oldun yine...
neyse kızlar çıkmam lazım işler çok fazla unuttuğum varsa darılmasın hepinizi tek tek öpüyorummmmmmmmmmm

nasılsınız canlar aslında iyi olduğunuzu biliyorum çünkü sürekli okuyorum yazdıklarınızı ama yazma cesaretim yoktu zor bir dönemden geçiyorum erken menapoz teşhisi ile cebelleşiyorum bircanda söylemiş zaten siize moralim bozuk ama şimdi daha iyiyim toparlanmaya çalışıyorum hiç aklıma gelmeyen şey başıma geldi doktorum sağolsun moralimin bozulmasına yardımcı oldu fsh değerim yüksek erken menapoz riskim varmış bizde tüp yapalım hemen dedik bu durumda tüp bebek şansın yüzde beş dedi tutmazmış önce ilaçla düşmesi gerekiyormuş fshın biz normal yolla olur diye beklerken şimdi tüp bebek bile yapamıyoruz ama ne yapalım kısmet nette araştırdım o kadar çok mucize yaşanmışki artık umutluyum bebeğim olur yada olmaz bilemiyorum ama rabbimden hep hayırlısını diliyorum bundada vardır birr hayır şimdilik ilacımı kullanıp beklemekten başka yol yok tabi biz çalışmalara devam ediyoruz ne yapalım umut kapısı bir mucizede bize uğrarmı diye bekliyoruz ilk zamanlar şoku atlatmak zor oldu çok şaşkındık ama şimdi daha iyiyz toparlanıyoruz kimbilir kısmet topiğehergün geldim uğradım yazdıklarınızı okudum ama yazmak içimden gelmedi sanki hayata küstüm sürekli uyumak istiyordum sanırsam bunalımın eşiğine geldim ama rabbime şükür şimdi çok iyiyim dahada iyi olacağım bu ay adetin üçüncü günü yine kan vereceğim testin tekrarı için umarım düşmüştür değer yoksa iaca devam biliyorsunuz hormon ilaçlarının etkilerini oyyyy oyyy Allah yardımcımız olsun Allah herkesin yardımcısı olsun kimseyi bu yolda eylemesin hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
bu arada dualarınız güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bircan ve mavişim sizlerde sağolun desteğinizi hiç unutamam hepinizi çok seviyorum kızlar

canım beloşum Allah yardımcın olsun
senin için çok üzüldüm ama elden ne gelir rabbim böyle istemiş bunu layık görmüş
senin en çok bu huyunu seviyorum asla umutsuzluğa kapılmıyorsun
valla ne diycemi ne yazacağımı nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum...
her işte vardır bir hayır

hayırlı cumalar kızlar
geçmişe bakamadım bu aralar çok yoğunum ,
bu apartmana taşındım hiç evde oturamıyorum
komşularım hep benim yaşıtlarım ve kafa dengi insanlar hergün birimizde kısır yapıyoruz
benim için çok iyi oldu aslında değişik ortamlara girip kafa dağıtıyorum :)
a sosyallikten çıkıp sosyal biri oldum

bu arada ne kadar dayanırım bilmiyorum platese başladım
ebru şallının videolarını açıp netten plates yapıyorum
dün ilk defa denedim karnımın etleri ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…