selam canım nasılsıngünaydın arkadaşlar
iyi akşamlarr topikkkk
Kimsecikler gelmemiş
selam canım nasılsın
evet canım unutulmuşmuyduk
valecim cnm benim nasılsın inş. iyisindir..benim işlerim çok çok yoğun inan evrak işlemekten delirmek üzereyim birde azramda bu hafta geceleri hiç uyumamaya başladı tam allak bullak oldum..üstünede kalp hastalığım tekrar beni zorlamaya başladı bu hızlı tempo beni yormaya başladı şimdide bununla uğraşıyorum..dertler başımı sarınca buraya girip yazmak istemedim güzel şeyler yazılsın istiyorum mutlu olalım her zaman diye...en yakın zamanda gelir sürekli yazmaya başlarım yine ben....öpüyorum cnmgünayddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııın
herkes nerde neden kimse ugramıyo günde 30 kere giriyom bi kere biri denk gelmezmi
sağol elifcim ben daha iyiym o ilk şoku attlattık şükür umudumu yitirmedim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun diyorum bakalım kısmet artık sizlerinde dualarıyla inşallah bende sizler gibi meleğimden bahsedebilirimbelenaycım ben hamd olsun iyiyim arkadaşımda sen nasılsın cnm??bircan seninle ilgili haberler verdi bize Allah büyük cnm imkansız yoktur bu dünyada dualar her kapıyı açar..dularımız seninle sen yeterki sitres yapma sık sık gel buraya ama bizleri habersiz bırakma..
inş.belenaycım inş..Rabbim tez saatte gönderir meleklerinizi...bir gün gelecek bu günleri hatırlayıp anlatıcaz...o zamanda bebişimden vaktim yok gelemiyorum yazacaksın sende buraya inş.gelecek o günler cnm arkadaşım sen yüreğini ferah tut yeter...sağol elifcim ben daha iyiym o ilk şoku attlattık şükür umudumu yitirmedim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun diyorum bakalım kısmet artık sizlerinde dualarıyla inşallah bende sizler gibi meleğimden bahsedebilirim
ablacım hamd olsun cok iyiiyim iyi olmak zorundayımnasılsınız canlar bi bakayım dedim kimsecikler yok valecim nasılsın canım seni böyle mutlu görmek ne güzel
bircan sağol canım benim iyiki varsın
hakça canım seni unuturmuyuz hiç canım nasılsın eylül nasıl avatardaki cimcime eylül galiba maşallah kocaman olmuş rabbim nazardan korusun
divicim sen nasılsın
toprağım nasılsın paşa nasıl paşa maşallah büyüdü delikanlı oldu rabbim nazardan korusun
elif sen nasılsın canım
neslihan güzel kardeşim sen nasılsın
ayşe sen nasılsın diyete devammı maşallah bitirdin kız kiloları darısı başıma
dyd sen nasılsın
dilnur canım benim nasılsın bebiş nasıl bebiş alıştınızmı birbirinize rabbim nazardan korusun
mavişim sen nasılsın tombişim nasıl rabbim nazardan korusun öpüyorum sizi
yaren sen nasılsın canım
özbek sumoş huzeyfe sizler nasılsınız aklıma gelmeyen kızlar kızmasın emi hepinizi çok seviyorum
canım benim cok iyiyim cok gecmiş olsun dikkat et yorma bu kadar kendinivalecim cnm benim nasılsın inş. iyisindir..benim işlerim çok çok yoğun inan evrak işlemekten delirmek üzereyim birde azramda bu hafta geceleri hiç uyumamaya başladı tam allak bullak oldum..üstünede kalp hastalığım tekrar beni zorlamaya başladı bu hızlı tempo beni yormaya başladı şimdide bununla uğraşıyorum..dertler başımı sarınca buraya girip yazmak istemedim güzel şeyler yazılsın istiyorum mutlu olalım her zaman diye...en yakın zamanda gelir sürekli yazmaya başlarım yine ben....öpüyorum cnm
sağol elifcim ben daha iyiym o ilk şoku attlattık şükür umudumu yitirmedim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun diyorum bakalım kısmet artık sizlerinde dualarıyla inşallah bende sizler gibi meleğimden bahsedebilirim
SELAM CANIM HOŞGELDİNkızlar herkese merhaba.uzun zamandır yazamadım.umarım herkes iyidir.yeni hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim.doğum yapan arkadaşlarımızda analaı babalı büyütsünler.darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın basına.umarım beni unutmamıssınızdır.
günayddddddddddddııııııııııııııııııııııııııııııııın
herkes nerde neden kimse ugramıyo günde 30 kere giriyom bi kere biri denk gelmezmi
nasılsınız canlar bi bakayım dedim kimsecikler yok valecim nasılsın canım seni böyle mutlu görmek ne güzel
bircan sağol canım benim iyiki varsın
hakça canım seni unuturmuyuz hiç canım nasılsın eylül nasıl avatardaki cimcime eylül galiba maşallah kocaman olmuş rabbim nazardan korusun
divicim sen nasılsın
toprağım nasılsın paşa nasıl paşa maşallah büyüdü delikanlı oldu rabbim nazardan korusun
elif sen nasılsın canım
neslihan güzel kardeşim sen nasılsın
ayşe sen nasılsın diyete devammı maşallah bitirdin kız kiloları darısı başıma
dyd sen nasılsın
dilnur canım benim nasılsın bebiş nasıl bebiş alıştınızmı birbirinize rabbim nazardan korusun
mavişim sen nasılsın tombişim nasıl rabbim nazardan korusun öpüyorum sizi
yaren sen nasılsın canım
özbek sumoş huzeyfe sizler nasılsınız aklıma gelmeyen kızlar kızmasın emi hepinizi çok seviyorum
oooo maşallah eylül prensese çok tatlı maşallahherkese günaydın...
şaka bir yana uzun zamandır giremedim.ama aklım hep sizlerde.burada başından beri herşeyi sizlerle paylaştık.alışınca insan ayrılamıyor.azda olsa girmek istiyor.internet arızalıydı,izmire gittik,ben giremedim derken uzun zaman oldu.özledim hepinizi.
beryalcim evet avatardaki eylül.doruk paşamızda maaşallah büyümüş.Allah bütün çocukları nazardan korusunisteyen arkadaşlarımızda tez zamanda sağlıkla bebek sahibi olsunlar inşallah .
belenay canım geçmişi okuyamadım neden canın sıkkın?
merhaba cancağazlarımmm....
HAYIRLI CUMALAR OLSUNNNN.....
Belenay ablammm...Üzülme sakınn moralini yüksek tut..Ben neler duyuyorum da kimlerin bebeği oluyoo...OOOO dr. kesin olmayacak diyenlerin 1 sene içinde hamile kaldığını kaç kere şahit oldummm... Rabbim bizim için zamanı geldiğinde elbet gönderecek meleklerimizi..Bize sabırla beklemek kalıyor sadece...Çok öpüyorum seni ablamm....
Valecimmm hoşgeldin güzelimmm.....İnşallah yeni doktor ile beraber sende meleğine kavuşursunn...
Elifciğimmm...Valla dediğin gibi beyannameler bu ay üst üste geldi..Yoğunluktan görsennn..Delirmek üzereyim...Haftaya mesailere kalacaz bu gidişlee taaa geçiciye kadar....Rabbim yardımcımız olsunnnn...aminnnn
Ayşecimmm...Ay ne güzel ya keşke bende senin kadar olabilsemm...57 leri bırak 60 ları görmemin imkanı yokkk...70 olsam zaten bana yetecekkk...Kemik yapım çok iri benim...
Beryalimmm...Hakçammm...Mavişimm...dyd.cığımm...Divinitycimmm...özbekcim..Huzeyfecim..Şulecimm. Yarencimm..Tatlı bebekim...Sumoşcummm..dilnurcuğumm...Daha aklıma gelmeyen tüm isimlerrr inşallah hepiniz iyisinizdir...Hepinizi hepinizi öpüyorummmmm ve iyi ki varsınızzzz..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?