hayırlı akşamlar kıslar inşallah herkes çok iyidir.ben baya bir alıştım yeni evime yeni çevreye şimdilik herşey yolunda sizi çok seviyorum kendinize çok iyi bakın
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydın hepinize
ben dr değiştirecem diyodum yaaaaa değiştirdim
veeeeeeeeeeee düşük nedenim bulundu rahim ufak bi yapısal bozukluk varmış
dün kısa bi operasyonla düzeltildi umarım bundan sonraaa kucağıma alırım meleğimi
şimdilik tek kaygım tek tüple hamile kalabilirmiyim inşallah kalırım
canım haklısın düşüncesizlik ettik başın sağolsunGÜNAYDIN arkadaşlar nasılnızın.gece bi uyandım alerji olmuş her yerim hiç bi yerim gözükmüyo kabarık kabarık şişmiş her yerim hele gözlerim bomba gibi..ne dokundu bilmiyorum.geçmezse öglen acile giderim.bu arada çok kırıldım gecen gün bi acımı paylasştım arkadaşımın annesi vefat etti diye..çok üzgündüm benimde annem gibiydi.ama o kadar yazı yazılmış biriniz bile baş sağlığı dilememişsiniz.çok üzüldüm neyse boşverin.kendinize iyi bakın anneler gününüz kutlu olsun tekrar...
canım saollasın ben 2 ay hammile kalmam yasak allahın izniyle ne zaman kısmet olursa artıkcanım tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin
benimde aşılama raporum çıktı adetime 15 gün var başlıcaz bakalım allahtan hayırlısı olsun
sen şimdi normal yoldan hamile kalmayı bekliceksin bi süre dimi canım
inşallah güzel haberi en kısa zamanda duyarız senden
selam hayırlı olsun evin bende bi bahar temizliğine baslayabilseydimselam kızlar nasılsınız döndüm aranızaaaaçok şükür evim bitti bahaneyle bahar temizliğimde oldu ellenmedik yer bırakmadım evde vallaha hehe sizleri çok özlemişim herkes iidir inşallah
slm cnmslm ben geldim nasılsınız kuzuşlar ben iyiyim çok şükür kızım 3.dişini çıkardı 4.yolda:)bi çıkardı pir çıkardı yani.huysuzdu bayağı bide havalar güzel hiç evde durasımız yok hep dışarıdayız geziyoruz iyiyiz yani canlarım beryalim doruğa bayılıyorum sana diyeyim benim kızı isterseniz kesin veririm ona göre:)) süpersiniz şekerim yarencim başın sağolsun canım divinty nerde merak ettim hakseverde yok herkesii çokk seviyorum ve öpüyorum kendinize ii bakın byyyyy
geçmiş olsun cnm bahar alerjisidir seninkinasılsınız arkadaşlar.alerjim geçti polen olabilir dediler ama benim polen alerjim yokki normalde.şimdi daha iyiyim.yazılarınız için teşekkür ederim.alınganlık yapmadım sadece o an öyle yazmak geldi içimden..hepinizi öptüm görüşürüz..
yaz geldi artık kimse olmaz buralarda topiğimiz boş kalmasın kızlar öpüyorum hepinizi
merhaba canlar nasılsınız ne var ne yok neler yapıyosunuz tatlı bebişlerimiz yaramaz ufaklıklarımız ve onların güzel fedakar annneleride iyidirler inş. çok şükür bizlerde iyiz Rabbim bu günleriimizi aratmasın dermansız dert vermesin .hepiniizi çoooook öpüyorum Allah ya ve yardımcımız olsun selamve dua ile ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?