kızlar nasılsınız.ay sizi çok özledim ama 5 ayda bi giriyrum ya hayattan koptum.nasılsınız..biz çok iyiyiz çok şükür.alisa kocaman oldu yetişemiyorum ona okadar hareketli okadar oyuncu ki cimcimem hep onunlayım..yetişemiyorum hızına artık.biraz daha büyüyüncce hiç başedemicem herhalde çok hareketli maşallahh...
kızlar sizi seviyorumm beni unutmayınn.öptüm sizi
canım ya çok sevindim süper bir haber bucanlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizlere süper haberim var
ben galiba hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eşim gelmeden adet olmuştum yeni bitmişti.bu ay adet olmadım ve dün tet yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.
inanamadım bu sabah yine yaptım yine silik ikinci çizgi dayanamadım kan testi yaptırdım.sonuç 49 yani çok yeniymiş.
pozitif dedi dr
ayyyy bayılcam size de haberi vereyim dedim
inşallah sorun olmaz hayırlısıyla meleğimi kucağıma alırım.
çok şaşkın ve mutluyum.diviş ve beloşum bana güvendiniz sağolun yüzünüzü kara çıkarmadım hep çalıştım
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben galiba hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla iyiyim canım nolsun işte ya.az önce yağız bilgisayarı resetledi ondan kapandı anca açtım.eşimin ayağı kırılmıştı biliyonuz iki ay alçıda kaldı.spor denetlemeleri vardı dün yine engelli atlama yaparken düşmüş aynı ayağının üstüne lifleri yırtılmış olabilir şuan hastanede mr vermişler ayın 25ine anca..bide ay sonuna kadar rapor ama bakalım askeriye raporu onaylarmı devlet hast.veren çünkü.büyük ihtimalle verirler heralde.divinin dediği gibi pişmiş tavuğun başına gelmemiştir bu sene başımıza gelenler bunada şükür diyelim.ALLAHIM DAHA BETERİNDEN KORUSUN..valla benim elimde iki ay alçıda kaldı ama hala paş parmakta kayma çıkık var benim elde iyi değil.çürüğe çıktık valla.bakalım nolcak...
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eşim gelmeden adet olmuştum yeni bitmişti.bu ay adet olmadım ve dün tet yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.
inanamadım bu sabah yine yaptım yine silik ikinci çizgi dayanamadım kan testi yaptırdım.sonuç 49 yani çok yeniymiş.
pozitif dedi dr
ayyyy bayılcam size de haberi vereyim dedim
inşallah sorun olmaz hayırlısıyla meleğimi kucağıma alırım.
çok şaşkın ve mutluyum.diviş ve beloşum bana güvendiniz sağolun yüzünüzü kara çıkarmadım hep çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?