eşim gelmeden adet olmuştum yeni bitmişti.bu ay adet olmadım ve dün tet yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.
inanamadım bu sabah yine yaptım yine silik ikinci çizgi dayanamadım kan testi yaptırdım.sonuç 49 yani çok yeniymiş.
pozitif dedi dr
ayyyy bayılcam size de haberi vereyim dedim
inşallah sorun olmaz hayırlısıyla meleğimi kucağıma alırım.
çok şaşkın ve mutluyum.diviş ve beloşum bana güvendiniz sağolun yüzünüzü kara çıkarmadım hep çalıştım
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizlere süper haberim var
ben galiba hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sizlere süper haberim var
ben galiba hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eşim gelmeden adet olmuştum yeni bitmişti.bu ay adet olmadım ve dün tet yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.
inanamadım bu sabah yine yaptım yine silik ikinci çizgi dayanamadım kan testi yaptırdım.sonuç 49 yani çok yeniymiş.
pozitif dedi dr
ayyyy bayılcam size de haberi vereyim dedim
inşallah sorun olmaz hayırlısıyla meleğimi kucağıma alırım.
çok şaşkın ve mutluyum.diviş ve beloşum bana güvendiniz sağolun yüzünüzü kara çıkarmadım hep çalıştım
13 mayıs olmuş adetime 1 hafta var
bu ay geçti birdahaki aya ne yapabilirim şimdi onun arayışı içindeyim
Birtane ebe var onamı gidiyim niydiyim
amannnnnnn alllahımmmmmmmmmm beryal ablam beni kız kaç gündür girmiodum
şimdide açarken dedim galiba bihamile var amasenmişinnnn canım ablam bizleri unutmayın ya
tebrik ederim ablam hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah inşallah bide kızın olur
ohhh beeee çoktandır hamile kalanda yoktu hepimiz tenbeliz nolcekkkk
kızlar ben iyimiyim kötümüyüm inanın bende bilmiom eşim eğer randevu alabilirse doğum doktoruna başlıcaz eski doktorum iyiydi benim ona gitcem paraya acımıcam hiç artık dayanacak gücüm mecalim kalmadıııı
kızlar beni sormuşunuz şükür iyi olmaya alışıyom
yaren canımbaşınsağolsun ben görmedim alllah kimseye yaşatmasın bu arada geçmiş olsun canım ne sizin tepenizdeki kara bulutlar desem neysem buna çok şükür
ben gider haaa bu arada cumanız mubarek olsuun canım arkadşlarım benim hepinizi kocaman öpüorum sizde benim yerime meleklerinizi öpün olarım
doktordan geince yine yazarım inşallahhhhhhhhhhh
Bunlar beryal ablama
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsın uzun zaman oldu görşmyeli :2:
hemşom aynı ebedenmi bahsediyoruz bilmem ama ben hani babanemin cenazesinde gelmiştimya sivasa bizim bi tanıdık var sivaslı geldi işte bi ebe var ille seni ona götürelim bir görsün bişey yapmıyor korkma falan dedi.annemde sen adresini al hemen götrym diye babama diyo işte duyguyu bi götürelim falan dedi bende katiyen olmaz dedim sonra dedim gitmedim salladım işte seneye falan gideriz diye olmazsa hani adresi hala duruyor çantamın bi köşesinde atamıyorumda ne bekletiyorsam işte
rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın işte herşeyden medet umuyoruz
allahım sen gör yarabbi...
ayy hadi gözün aydın beryalim çok sevindim
canım ya çok sevindim süper bir haber bu
ne güzel bu defa çabuk kavuşucan inşallah meleğine
heeeeeeyyyyyyytt yaşasın çok sevindim bayrağı sana devrettim yani innann çok sevindim cnm Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib eder inş. darısı isteyen tüm can arkadaşlarımızın başına inş.:81::79::80:
aman allahım bu ne güzel bi haber beryalim canım arkadaşım tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin
kocaman öptümmm
amannnnnnnnn beryalimm ne güzel rabbim bu sefer sizi bekletmeden meleğinizi gönderdi sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inş çok sevindim canım benim inş herkese uğur getirir bu haber ardı arkası gelmez inş haberlerin
beryallllllllllllll inanmıyorum yaaaaaa çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsinnnn demek 2.ler kolayyyy oluyo gerçekten hehehe...doruk abi oluyoooo yaşasınnnnn
ayyy beryalim çok sevindim canım ya gözün aydın süper bi haber yaww
bende istiyombanane banane bende istiyom iştee
ayyyy süper olurçin takvimine baksana cinsiyeti ne olacak
içime kız gibi doğuyo
tabiki hayırlısı olsun sağlıklı olsun ne olduğunun hiç önemi yok ama birtane daha senden olsa fena olmaz küçük beryal
sürüdüm merak etmeşşşşş beryal hamile kalırken ayağını sürüyeydin arkandan topluca hamile kalırdık
13 mayıs olmuş adetime 1 hafta var
bu ay geçti birdahaki aya ne yapabilirim şimdi onun arayışı içindeyim
birtane ebe var onamı gidiyim niydiyim
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
amannnnnnn alllahımmmmmmmmmm beryal ablam beni kız kaç gündür girmiodum
şimdide açarken dedim galiba bihamile var amasenmişinnnn canım ablam bizleri unutmayın ya
tebrik ederim ablam hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah inşallah bide kızın olur
ohhh beeee çoktandır hamile kalanda yoktu hepimiz tenbeliz nolcekkkk
kızlar ben iyimiyim kötümüyüm inanın bende bilmiom eşim eğer randevu alabilirse doğum doktoruna başlıcaz eski doktorum iyiydi benim ona gitcem paraya acımıcam hiç artık dayanacak gücüm mecalim kalmadıııı
kızlar beni sormuşunuz şükür iyi olmaya alışıyom
yaren canımbaşınsağolsun ben görmedim alllah kimseye yaşatmasın bu arada geçmiş olsun canım ne sizin tepenizdeki kara bulutlar desem neysem buna çok şükür
ben gider haaa bu arada cumanız mubarek olsuun canım arkadşlarım benim hepinizi kocaman öpüorum sizde benim yerime meleklerinizi öpün olarım
doktordan geince yine yazarım inşallahhhhhhhhhhh
bunlar beryal ablama
hehe çok güldüm yazına toprağım.anaaaaaaaaaaaaaaaaammmm ne güzel bi haber bu yahu oh içim açıldı valla kız toprağım tebrik ederim hem şaşkın hemde çok sevinçliyim maşallah süphanallah doruk paşamıza kardeş geliyor he Allahım şükürler olsuntoprağım iyiki kocan dışarda he yoksa ışığı gören geliyor ışığı gören geliyor diyecektin beryalcim tarifsiz bir sevinç yaşıyorum rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah hayırla ve sağlıkla
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Canlarım benim içinde dua edin nolur ilaçlarımı aldım aşılama için adet olunca başlıcam inşallah bu 2. Olcak ilk aşılamamı 2 yıl önce yaptırmıştım of ya çok zor bi süreç napcaksam
maşallah tebrik ediyorum beryalcim
ya kıslar çok özledim sizi yaaa ama oğlum nefes aldırmıyo saolsun
bu arada beryalim hayırlı ugurlu olsun canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini :)))))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
beryallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll cok sevindimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?