eşim gelmeden adet olmuştum yeni bitmişti.bu ay adet olmadım ve dün tet yaptım çok silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm.
inanamadım bu sabah yine yaptım yine silik ikinci çizgi dayanamadım kan testi yaptırdım.sonuç 49 yani çok yeniymiş.
pozitif dedi dr
ayyyy bayılcam size de haberi vereyim dedim
inşallah sorun olmaz hayırlısıyla meleğimi kucağıma alırım.
çok şaşkın ve mutluyum.diviş ve beloşum bana güvendiniz sağolun yüzünüzü kara çıkarmadım hep çalıştım
hoşgeldin canım nasılsın eylül nasıl
SELAM CANIM HOŞGELDİN
EYLÜL NASIL
DOĞUM GÜNÜ GELİYOR KIZININ 2 YAŞINI BİLE BİTİRECEK 4 AY SONRA KISMETSE.DAHA DÜN GİBİYDİ HAMİLELELİĞİMİZ DİMİ
amin canım toprağım sağol
rabbim sanada nasip etsin doruk gibi yaramaz bir sıpa inşallah
canım benim çok sağol rabbim sanada nasip etsin inşallahkızlar eşimin ay sonuna kadar izni var ayağından dolaı eskişehire kaynanaama geldik diycektim kiiiiiiii vawwwwwwww ne göreyim benim aylardır istediğim ama henüz cesaret edemediğim müjdeyi vermiş beryalcimm....çokkk mutluyum çok sevindim senni adına baya özlemişsiniz birbirinizi belli çok iiyi olmuş darısı başımıza.yazı atlattıktan sonra düşünüyoruz nasipse agustos gibi başlarız nezamana nasip olur bilmem artık.allahım sağ salim kucağına almayı naip etsin.arada bir girerim öptüm hepinizi.beni soranlaraçok teşekkür ederim.ayşecim başınız sağolsun bu arada...
gel canımbenim kaynanatörün evi çok geniş 3 aile ferah ferah tatil yaparselam kızlar naber
sinemis oğlun çok yağuşukluaşık oldum resmen ayyyy analar neler doğuruyo
beloşum canum seninde avatarına bayıldım
beryal sizin yerinizde olmak için neler vermezdim
inek koyun kuzu görmeyeli 20 sene olmuştur
en çokta vildana kuzu sevdirmek istiyorum ama bizim ne köy var ne kasaba
çocuk kurban bayramında anca inek ve koyun görüyo
doruk her açıdan çok şanslı
valerim nerde sesi soluğu çıkmıyo hiç:26:
ayşe başınız saolsun
doktora gidemiyorum diye üzülme her şeyde vardır bir hayır
selam canım hoşgeldinherkese günaydın umarım herkes iyidir. güzel bir gün olması dileğiyle...
hoşgeldin canım nasılsın eylül nasıl
gel canımbenim kaynanatörün evi çok geniş 3 aile ferah ferah tatil yapar
yayla evi odundan ev bekleriz her zaman .çok ciddiyim ne zaman istersen gel ben hemen gelirim izmirden karşılarım sizi.vildoşum hayvanlarla oynar doruk kardeşiyle
selam nasılsınız arkdaşlar
iyiyim canım sen nasılsın
iyiyim saol çok şükür
nasılsın dıvınıty canım
uğur nasıl canım büyüdümü annesini çok üzüyormu yaramazmı
selam cnm hg
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın görüşmeyeli
teşekkür ederim ablacım napıyım çocukla uğraşıyorumnasılsınız kızlart yine kimsecikler yok
ayşecim başınız sağolsun canım
beryal meakla seni bekliyorum değerin inşallah yükselmiştir paşaya bide cimcime kardeş gelir inşallah tabi hayırlısı ve sağlıkla
divim sen nasılsın canım kardeşim görüşemiyoruz uzun zamandır özledim
elif canım sen nasılsın yoksun uzun zamandır
neslihan güzel kardeşim sen nasılsın yine işler yoğun tabi çalış çalış Allah vücut sağlığı versin
dyd sen nasılsın canım
yaren sen nasılsın canım oğluşun nasıl
dilnur taze anniş sen nasılsın canım benim
valecim güzel kardeşim sen nasılsın
bilgen35 sen nasılsın canım
ve ismini sayamadığım herkes iyidir inşallah beryal ayağını sürüdü bakalım ondan sonra kim gelecek hadi artık topu topu 13 kişi kalmışız hamile olmayan kızlar inşallah hepimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?