Dokuz Doğuranlar

beryalcim canımmmmm tebrik ederim.geçmişi hızlıca geçeyim dedim senin mesajını görsüm. nasıl gittin mi doktora?ayyyy heyecanlandım vallaha.güzel haberlerini bekliyoruz.

canım evet zaman su gibi geçiyor.Allahım sağlık versin hepimize ve çocuklarımıza. Allahım en yakın zamanda diğer arkadaşlarımızada bu güzel duyguyu tattırsın.

aboooooooooooo beryaal hayırlı olsun kuzuuuum hem şaşırdım hem sevindim
rabbim hayırlı olanı versin başta tabisi ama kız olsun beeaaa

ilk bebik için neler yapıyoruz olmuyo ikinci kendi kendine geliyo
valla korkmuyo değilim geçen ay 5gün gecikti öldü öldüm dirildim rabbim hayırlısnı versin herkese ogünler geldi aklıma ve kendime kızdım

beryalim inşallah huni takıp gezmessin kuzum evin içinde D uslu puslu kızın olsun oyoyoyoooy ben olursa bir kızım daha olsun istiyorum adı da nil olsun istiyorum ama sadece istiyorum

canım benim çok sağol rabbim sanada nasip etsin inşallah

gel canımbenim kaynanatörün evi çok geniş 3 aile ferah ferah tatil yapar
yayla evi odundan ev bekleriz her zaman .çok ciddiyim ne zaman istersen gel ben hemen gelirim izmirden karşılarım sizi.vildoşum hayvanlarla oynar doruk kardeşiyle
herkese günaydın umarım herkes iyidir. güzel bir gün olması dileğiyle...
selam canım hoşgeldin
hoşgeldin canım nasılsın eylül nasıl

nasılsın beloşum özledim seni

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayın! Yuvanızdan sevgi eksik olmasın...

EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN

Son düzenleme:

saol bitanem teşekkür ederim
teklifin her zaman geçerliyse ilerleyen yıllarda düşünebilirim

bizim imkanlar kısıtlı olduğu için her sene ancak 1 yere gidebiliyoruz
güneyden başladık bakalım
kısmet olursa inşallah kuzeye doğru gelecez adım adım

teşekkür ederim ablacım napıyım çocukla uğraşıyorum
inan çok mız mız bütün vaktimi alıyor
zaten zor geldi halada beni zorlamaya devam ediyor
buarada sen nasılsın ablacım tüm güzellikler seninle olsun öpüyorum

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız beryal naptın ya test yaptırmadınmı daha merak ediorum çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…