bu güzel duana amin diyorum canım Allah razı olsun güne duayla başladımgünaydınlar canım arkadaşlarım nasılsınız biz çok şükür iyiyiz 15 haftalık oldu bebeğim.zehirli guatr çıktı bende ilaç kullanmaya başladım ama bebeğim iyiymiş çok şükür doktorum bir ay sonra gelirsin dörtlü tarama testi yaparız dedi .kızım da iyi çok şükür.
sizler nasılsınız neler yaoıyosunuz inş. herkescikler iyidir hepinizi çoooook öpüyorum dualarda buluşalım birbirimiizi unutmayalım kendinize ve miniklerinize çooook iyi bakaın
canımsın benim sağol arkadaşımberyalll canım tekrar tebrik ederim o zaman inan çok sevindim bak kızın olucak hehe bak bakalım çin takvmine hehe...doruğuma abilikte pek yakışacak dr a ne zaman gidersen habersiz bırakma bizi allah banada uğraştırmadan nasip etsin inş dua et...
beryalim hadi gözümüz aydın oh oh maşallah valla evdeyim halay çekemiyorum benim bilgisayar gülümsemeleri göstermiyor yarın işlerinden bol bol çekerim artıkın halayı beryalim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
bircaaaaaaaaaaaaaan ne kız küsmüyüz hiç selam vermiyon kız valla haklısında bi türlü gelemedimde sana işebaşlayınca yine kaldı sende geçmiyorsun hiç bizim işyerinin önünden ösledim seni
amin canımbenim allah sana ve herkesehepimize gönlündekini versinBismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .
SABAH DUASI
ALLAH’IM! BAŞLAYACAĞIN BU YENİ GÜN İÇİN SENDEN HAYIRLAR DİLİYORUM VE BUGÜNÜN İÇİNDEKİ ŞERLERDEN SANA SIĞINIYORUM,GÜNAH İŞLEMEKTEN,BİR KULUNA HAKSIZLIK ETMEKTEN, BİRİSİNDEN ZULÜM GÖRMEKTEN SANA SIĞINIRIM, KORKAKLIKTAN TEMBELLİKTEN,ACİZLİKTEN, CİMRİLİKTEN, HASTALIKTAN,BUNAKLIKTAN,ŞİRKTEN,KABİR AZABINDAN VE DİĞER DÜNYEVİ,UHREV...İ KÖTÜ HAL VE AKİBETLERDEN SANA SIĞINIRIM.
ALLAH’IM! BUGÜN YAPACAĞIM BÜTÜN İŞLERİN İBADET OLMASINI NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA HELAL KAZANIP,HELAL YEMEĞİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA SON NEFESTE İMANLA GÖÇMEYİ NASİP ET.
ALLAH’IM! BANA HAKKI HAK,BATILI BATIL GÖSTER;HAKKA SARILIP BATILDAN KAÇMAYI NASİP ET.
ALLAH’IM! BENİ SEVDİĞİN KULLAR ARASINA KAT,BENİ ÇOK SABREDEN,ÇOK ŞÜKREDEN KULLARINDAN EYLE,ÇOK ÇOK ANAYIM (ZİKREDEYİM) ÖMRÜM SEVDİĞİN,RAZI OLACAĞIN İŞLERLE (AMELLERLE) GEÇSİN.BANA İLİM VE TAKVA SAHİBİ OLMAYI NASİP ET.SIHHAT VE AFİYETTE DAİM EYLE.
ALLAH’IM! EVLATLARIMIZA DA SIHHAT VE AFİYET,HAYIRLI İŞLERİNDE MUVAFFAKİYET VER, UMDUKLARINA NAİL, KORKTUKLARINDAN EMİN EYLE, KENDİLERİNİ ALİM VE SALİH KİŞİLERDEN EYLE.ONLARA İSLAMI SEVMEYİ VE İSLAMA HİZMET ETMEYİ NASİP ET.RIZIKLARINI GENİŞLET, ÖMÜRLERİNİ MUTLU KIL.HER TÜRLÜ KÖTÜ GÖZ VE AKIBETTEN MUHAFAZA BUYUR.
ALLAH’IM! MÜMİN KARDEŞLERİMİZDEN HASTA OLANLARA ŞİFA, DERTLİ OLANLARA DEVA,BORÇLU OLANLARA EDA,SIKINTIDA OLANLARA GÖNÜL FERAHLIĞI VER.
ALLAH’IM! ÜMMETİ MUHAMMEDİ KAFİRLERİN VE ZALİMLERİN BOYUNDURULUĞUNDAN KURTAR VE UYANIKLIK VER.
ALLAH’IM! AKRABALARIMDAN VE SEVDİKLERİMDEN İMANLA AHİRETE GÖÇENLERE KABİR AZABI GÖSTERME;MEKANLARINI CENNET EYLE. SAĞ OLANLARA SIHHAT VE SELAMET VER.HİDAYET NASİP EDEREK İSLAMI SEVMEK VE İSLAMA HİZMET ETMEK ŞEREFİNE NAİL EYLE.
günaydınlar canım arkadaşlarım nasılsınız biz çok şükür iyiyiz 15 haftalık oldu bebeğim.zehirli guatr çıktı bende ilaç kullanmaya başladım ama bebeğim iyiymiş çok şükür doktorum bir ay sonra gelirsin dörtlü tarama testi yaparız dedi .kızım da iyi çok şükür.
sizler nasılsınız neler yaoıyosunuz inş. herkescikler iyidir hepinizi çoooook öpüyorum dualarda buluşalım birbirimiizi unutmayalım kendinize ve miniklerinize çooook iyi bakaın
ben burdayım hoşgeldin nasılsın canımnerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz ey kızçelerrrrr
nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzz ey kızçelerrrrr
ben burdayım hoşgeldin nasılsın canım
bende geldim kuşummmmmmm
sağol canım teşekkür ederimhoş geldin nasılsın bebişin hayırlı olsun baya hızlı çıktın tebrik ederim:79:
beryal tekrardan hayırlı olsun
herkes kendine iyi baksın hatırlayanlar varsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?