Dokuz Doğuranlar

canım gözün aydın çok sevindim
ben hiçbir zaman Allahtan ümidimi kesmedim
Allah dilerse herşey olur
şuraya takılmaya başladığımdan bugüne ne kadar umutsuz arkadaşlarım hamile kaldılar
darısı bize inşallah olur olur inşallah umut listesindeki bekleyen arkadaşlarımın ve benimde olur hayırlısıyla

cnm geçmiş olsun
benim kızımda çok pişik oluyodu küçükken...ne yaptıysam geçmiyordu pomatlar kremler falan
sonra biri her altını açtığında poposunu yıka dedi
sadece duru suyla yıkamakla pişikten kurtulduk
yıkadıktan sonra yine kremini sür ama

kıslar ben diğer nikimi kullanmak istiyorum mail aktivasyon bekleniyor diyor nasıl açabilirim onu bunu kapatacam bilen varsa yardım ediverse yaaaaaaa

ayy geçmiş olsun cnm çok üzüldüm
Allah korusun çok tehlikeli zamanları şimdi ..gözünü üstünden ayırmaya gelmiyor

mail aktivasyonunu tam bilmiyorum ama buraya üye olurken verdiğin msn hiç açmadınmıki acaba :26ndan kapanmış olabilir
yada bi moderatöre sor istersen

beryalimm canım çok sevindim allahım sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmeninasip etsin inşallah bak bakalım ya çin takvimine bence kızzz...

beryal seninle hamileliğimizi bir yaşamıştık 15gün vardı aramızzda sen benden öndeydin istermisin yine arkandan geleyim heheheh

canım benim gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı bize

tatlım çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın

canım geçmiş olsun

kızlar benide sorarsanız iyi sayılırım
9 gündür göbekten iğnelerimi yaptım yarısını ablam yarısını ben kendim yaptım alışıyım iğne yapmaya böyle giderse daha çok yaparım dedim kendime asla yapamam diyordum ama onuda yaptım insan oğlu işte ona bile alışıyosun.bugun gece 12 de çatlatma iğnemi yaptırcam cuma günü aşılamam var
sonra zorlu bekleyiş başlıyor Allahım sen bilirsin diyorum bu sefer yüzümü güldür
ama olmasada yapcak bişey yok
bide kızlar benim rahim duvarım ince kalıyorya tam kalınlaşmıyor hormon ilaçları içiyorum kalınlaşsın diye dr.eğer tutmazsa kürtaj yapcam dedi yani rahime girip duvarı böyle çiziyorum dedi uyarıyormuş rahmi olmazsa adetin 2.günü onu yapcak inşallah gerek kalmaz :26::26::26::26::26::26::26:
nolur kızlar bu msj okuyunca bana bi kere dua edin olurmu
çok konuştum galiba neyse hepinizi öpüyorum canlarım

okudum canım Allah dualarımızı kabul etsin..

rabbim dyd kardeşimizin emeklerini boşas çıkarma yüzünü güldür hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et amin

canım hayırlısı olsun inşallah

selamlar herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
beryalim tebrikler canım benim
hayırlı evlat olur inşallah yavrun dorukta abi oluyoo hee :)

kaçak nerelerdesin sen bakim nasıl gidiyor hamilelik

1 haftadır buralardayım belenaycım öncesinde 2,5 ay süren ev tadilatım vardı gelemedim buralara ama çok şükür bitti geçtim evime.. kayganamın yanındaydım 2,5 aydır ne kadar iyi olursa olsun sonuçta kaygana hamilelik iyi gidiyor çok şükür.. geçen c.tesi kontrolüm vardı 50.mg şeker yüklemesi yapıldı şekerim yüksek çıktı şimdi diyet yapıyom c.tesi günü tekrar yükleme yapılacak bu sefer 100 mglık ondan sonra şeker olup olmadığı kesinleşecekmiş ama şeker olsun olmasın ben diyete devam edicem sanırım yoksa acayip iştahım arttı 120 kilo ile doğuma girerim şuan 97 kiloyum 7 kilo aldım bebişimde tosuncuk olmuş doktor annesi iri dedi bebeğinde iri olması normal dedi neyse bende durumlar böyle yani sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor?

Aslında doğrusu hep suyla yıkamak bir kaç kere yaptım ciyak ciyak ağladı korktu hala sudan korkuyor sevdiremedik bir türlü şirinlik yapa yapa kandırıyoruz banyo sırasındada.Sürekli kremini kullanıyorum.Hatta doktorumuz 1 yaşından sonra kullanmaya gerek yok demişti ama hala pişik sorununuz varsa devam edebilirsiniz dedi.Normal zamanlarda olmuyor pek pişik diş döneminde çok sık kaka yaptığı için sanırım bir şekilde pişiğe yakalanıyoruz çok şükür hep kızarıklıklarla atlattık ama yinede dikkat ediyoruz....

beryal seninle hamileliğimizi bir yaşamıştık 15gün vardı aramızzda sen benden öndeydin istermisin yine arkandan geleyim heheheh

Olurmu olur hadi hayırlısı olsun

yakaladım seni ğbak bir kişi denk geldi:))

Yakalayan yakalayana bende yakalıyorum ama bir bakıyorum kaçmışlar

tatlım çok geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın

cmrduru canım çok geçmiş olsun Rabbim korusun

canım geçmiş olsun

Sağol canım azalarak devam ediyor çabucak geçer inş.

Canım benim okuduğum an dua ettim senin için.Rabbim senin ve isteyen herkesin tez vakitte yüzünü güldürsün inş. Güzel haberlerle gelin inş. Olanlarında yavrularını yuvasını korusun inş.

o meleğin kalp atışını sevsinler emi maşallah süphanallah canım toprağım gözün aydın çok sevindim oyy teyzesi yesin onu
teşekkür ederim toprağım.amin
ye teyzesi sen bu bebişi
amin canım inşallah.
çok teşekkür ederim
Aaaaaa beryallllllllll hamile misin? Çok sevindimmmm doruğa kardeş geliyor demek.Tebrik ederim canımmmm.... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
Sumoşşşş yakaladım seniiiiiiii.......
evet canım 7 haftalık hamileyim

geçmiş olsun canım
sebamad pişik onarıcı var onu kullan ağır kızarıklarda normaldede her alt değişiminde sebamed pişik önleyici kullan ben onları kullanıyorum doğumdan beri maşallah hiç pişik olmadık.

slm beryal nasılsın canım
nasıl gidiyor hamilelik
kalp atışlarını duymuşsun miniğin
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…