evet canım umudunu sakın kaybetmecanım gözün aydın çok sevindim
ben hiçbir zaman Allahtan ümidimi kesmedim
Allah dilerse herşey olur
şuraya takılmaya başladığımdan bugüne ne kadar umutsuz arkadaşlarım hamile kaldılar
darısı bize inşallaholur olur inşallah umut listesindeki bekleyen arkadaşlarımın ve benimde olur hayırlısıyla
cnm geçmiş olsun
benim kızımda çok pişik oluyodu küçükken...ne yaptıysam geçmiyordu pomatlar kremler falan
sonra biri her altını açtığında poposunu yıka dedi
sadece duru suyla yıkamakla pişikten kurtulduk
yıkadıktan sonra yine kremini sür ama
amin canım arkadaşım sağolberyalimm canım çok sevindim allahım sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirmeninasip etsin inşallah bak bakalım ya çin takvimine bence kızzz...
haydi bakalım bu ayda sendden bomba haberler bekliyorum.beryal seninle hamileliğimizi bir yaşamıştık 15gün vardı aramızzda sen benden öndeydin istermisin yine arkandan geleyim heheheh
çok teşekkür ederimcanım benim gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
darısı bize
okudum canım Allah dualarımızı kabul etsin..
selamlar canlarım
hayırlı kandiller
slm beryal nasılsın canım
nasıl gidiyor hamilelik
kalp atışlarını duymuşsun miniğin
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
kızlar benide sorarsanız iyi sayılırım
9 gündür göbekten iğnelerimi yaptım yarısını ablam yarısını ben kendim yaptım alışıyım iğne yapmaya böyle giderse daha çok yaparım dedim kendime asla yapamam diyordum ama onuda yaptım insan oğlu işte ona bile alışıyosun.bugun gece 12 de çatlatma iğnemi yaptırcam cuma günü aşılamam var
sonra zorlu bekleyiş başlıyor Allahım sen bilirsin diyorum bu sefer yüzümü güldür
ama olmasada yapcak bişey yok
bide kızlar benim rahim duvarım ince kalıyorya tam kalınlaşmıyor hormon ilaçları içiyorum kalınlaşsın diye dr.eğer tutmazsa kürtaj yapcam dedi yani rahime girip duvarı böyle çiziyorum dedi uyarıyormuş rahmi olmazsa adetin 2.günü onu yapcak inşallah gerek kalmaz :26::26::26::26::26::26::26:
nolur kızlar bu msj okuyunca bana bi kere dua edin olurmu
çok konuştum galiba neyse hepinizi öpüyorum canlarım
canımmmmmmmmmmmmm
evet kalp atışlarını gördük ama 2 hafta sonra duyucak kısmetse
sen nasılsın
prensesler nasıl
iyiler çok şükür
küçük kızım baya düzene girdi artık uykuları gazı
büyük kızımlada çok iyi anlaşıyolar onu görünce bi gülüyor heyecanlanıyorki görmelisin
onların oynaşmaları bütün olumsuzlukları unutturuyor insana
kabullenmesi mutlaka zor olcaktır ama zamanla alışır canımmaşallah prenseslere
oooo tabi bitecek sıkıntılar kocaman olmuş abla olacak benim bebişime.
Kardeşlerin anlaşması ne güzel
inşallah dorukta kardeşiyle oynar
aslında doruk bebekleri çok seviyor arkadaşlarımın bebekleriyle oynuyor onları kucaklamak istiyor ama evde ikinci bir bebek doruk paşanın keyfini bozacak gibi görünüyor
canım ben çıkıyorum öptüm seni
evet canım umudunu sakın kaybetme
seninde ikinci meleğin gelecek
benim bebişim şanslı gelir inşallah sana teyzesi
amin canım arkadaşım sağol
inşallah bu hamileliğimde çok rahat geçer.
haydi bakalım bu ayda sendden bomba haberler bekliyorum.
çok teşekkür ederim
darısı sana inşallah
nasılsın canım uzun zamandır yoktun
teşekkür ederim toprağım.amin
ye teyzesi sen bu bebişi
amin canım inşallah.
çok teşekkür ederim
evet canım 7 haftalık hamileyim
geçmiş olsun canım
sebamad pişik onarıcı var onu kullan ağır kızarıklarda normaldede her alt değişiminde sebamed pişik önleyici kullan ben onları kullanıyorum doğumdan beri maşallah hiç pişik olmadık.
bende 2,5 yıldır her ay doğuruyorum.
Gerçeğini ne zaman yaşayabileceğim allahım.
hemen senin için kuran okuyup arkasından dua edecem cnmkızlar benide sorarsanız iyi sayılırım
9 gündür göbekten iğnelerimi yaptım yarısını ablam yarısını ben kendim yaptım alışıyım iğne yapmaya böyle giderse daha çok yaparım dedim kendime asla yapamam diyordum ama onuda yaptım insan oğlu işte ona bile alışıyosun.bugun gece 12 de çatlatma iğnemi yaptırcam cuma günü aşılamam var
sonra zorlu bekleyiş başlıyor Allahım sen bilirsin diyorum bu sefer yüzümü güldür
ama olmasada yapcak bişey yok
bide kızlar benim rahim duvarım ince kalıyorya tam kalınlaşmıyor hormon ilaçları içiyorum kalınlaşsın diye dr.eğer tutmazsa kürtaj yapcam dedi yani rahime girip duvarı böyle çiziyorum dedi uyarıyormuş rahmi olmazsa adetin 2.günü onu yapcak inşallah gerek kalmaz :26::26::26::26::26::26::26:
nolur kızlar bu msj okuyunca bana bi kere dua edin olurmu
çok konuştum galiba neyse hepinizi öpüyorum canlarım
amin inşallah canımevet canım umudunu sakın kaybetme
seninde ikinci meleğin gelecek
benim bebişim şanslı gelir inşallah sana teyzesi
canım benim seninde kandilin mübarek olsunherkesin kandili mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin inşallaaaaaaaaaaaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?