hayırlı akşamlar kızlar kandilinizi mubarek olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin aminn
herkesler nasıl beryal ablam maşallah darısı bize inşallah
şule canım maşalah kızların ikiside çok güzel allah bağışlasın sana sonrada eşlerine inşallah tütttü
kızlar neslihan nerdeysebir aydır yokkk benmi görmedim
divinnncanım tabi veririsin nie veremceksin zaten geçen gün bana nazarın değdi 2 kilo aldım veremiomda allhh allah
diger kızlar sizler nerelerdesiniz gelinde iki laf edek
kızlar duş alacam allah nasip ederse biraz kuran okuyacam
bu arada eşimin yine akrabasından genç bir kız 17 yaşında ne olduğunu tam bilmiyoz ama ya ilik kanseri yada kan kanseri varmış onun için yasin okuyacam allahım çektirmesin ne kadar hastalık çğaldıyafff dydddd canı dualarım seninle inşallah gelecek meleğin inşallahhhhaha böyle olacan inşşşş
iyi geceler canlarımmmmmm
erkek kardeşimingözleri mavi benim ve eşimin yeşile yakın ela büyük kızımında 8 ayına kadar masmaviydi şimdi aynı bizim gibi oldu küçüğümünde döner gibime geliyorCanım maaşallah gözleri renkli sanırım ailede kimin gözleri renkli?
saol canım rabbim sanada böyle güzel kızlar verir inş.şule canım maşalah kızların ikiside çok güzel allah bağışlasın sana sonrada eşlerine inşallah tütttü
evet büyüğümün kopyası çok benziyolar amin canım rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı ömür versinşuleee küçük kızın çok tatlı maşallahbüyüğün aynısı tabi aynı fabrikadan imalat
Allah sağlıklı uzun ömürler versin ikisinede canım
beryalde aysede gitmiş
ama sule gelmişhoşgeldin ruh ikizim nasılsın hayırlı kandillerin olsun
hoşbuldum ruh ikizim
seninde kandilin mübarek olsun
nasılsın görüşmeyeli
hayırlı olsun canım düğününüz güzel telaşlar bunlariyiyim canım diyetteyim tatile gidene kadar kilo vermem lazım onunla uğraşıyorum
bu ara başım çok kalabalık küçük görümcem geldi istanbuldan
12 gün sonra yiğenimin düğünü var
düğünden sonra tatile gidecez Allah kısmet ederse inşallah
tatilden dönüncede almanyadaki ablam gelecek izine
full doluyum bu yaz
aslında 1 hafta değilde 1 ay kaçıp gitseydim şuralardan küçük görümcemle daha az muattap olurdum
yanlış anlama muattap olmak derken aramız iyidir ama pek hazetmiyorum çok sıkılıyorum kendisinden
selamlar canlarım
hayırlı kandiller
nasılsınız kızlar dün aşılamamı yaptırdım hayırlısı inşallah
dualarınız için allah bin kere razı olsun canlarım benim
ayşe yakınına allah şifalar versin canım ne kadar gençmiş ya çok üzüldüm iyi olur inşallah
divinty toprağım hadi çabucak ver kiloları tatile çıkcaksın ne güzel bizde kocişle belki bikaçgün kaçcaz biyerlere denize girmek için
şule kızın çok tatlı canım allah bağışlasın
seninde 3 ayların mübarek olsun canımhayırlı akşamlar kzlar üç aylarınız mubarek olsun rabbim şu mubarek günlerde dularımızı kabedinşalla
ya nerelerdesiniz ya gelin hadinnnn
divin canım inşallah zayıflarsın keşke benim eşimde bana zayıflada tatilegidelim dese nasıl zayıflıom bi bak emme demes anacığı var nere koyup gidicez bide br sürü borcumuz var ufff ya bu adamın borucu ne zaman biticek pöfff
neysem canım inşallah bi ance zayıflar tatildedeçalışırsın meleğin karnında dönersin inşallahhhh
kimseler yok tatlıbebek seni görüomm emme aşağıda bilmem sohbet edermiyizi
nasılsınız kızlar dün aşılamamı yaptırdım hayırlısı inşallah
dualarınız için allah bin kere razı olsun canlarım benim
ayşe yakınına allah şifalar versin canım ne kadar gençmiş ya çok üzüldüm iyi olur inşallah
divinty toprağım hadi çabucak ver kiloları tatile çıkcaksın ne güzel bizde kocişle belki bikaçgün kaçcaz biyerlere denize girmek için
şule kızın çok tatlı canım allah bağışlasın
AMİN CANIM SENİNDE GEÇMİŞ KANDİLİN MÜBAREK OLSUNherkesin kandili mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin inşallaaaaaaaaaaaaah
BEN İYİYİM CANIM ARADA UĞRA ÖZLETME KENDİNİ.iyidir beryalcim evin tadilatı vardı onu hallettik çok şükür sen nasılsın?
hayırlısıyla yaşarsın inşallah canımbende 2,5 yıldır her ay doğuruyorum.
Gerçeğini ne zaman yaşayabileceğim allahım.
sağol canım inşallah bu kez uslu bir bebekle ilglenirim.Canım maaşallah gözleri renkli sanırım ailede kimin gözleri renkli?
Canım benim senin adına çok sevindim inş. doruk kardeşini çok sever.İkiside sorunsuz büyürler seni çok yormaz üzmezler inş.
Pişik için hametan kullanıyorum sebamed in pişik kremini hiç kullanmadım ama aklımda olsun bir daha nüksederde başa çıkamazsam onuda alırım...Birde yaz geliyor artık altnı yıkarım bir süre...O da iyi gelir belki...
aminnnnnnnnnnnnnn canımCanım bu güzel günde mübarek günde hepimiz dua edelim.
Rabbim isteyen herkese tez vakitte anneliğ yaşatsın inş.
Rabbim hepimizin yuvasını korusun inş.
Rabbim günahlarımızı affetsin,cehennem azabından ve kabir azabından korusun bizleri inş.
Rabbim sevdiği,hayrlı kullarından etsin bizi inş.
Rabbim yavrularımızı,eşimizi,annemizi,babamızı,kardeşlerimizi,ailemizi,tüm inananları korusun inş.
Rabbim darda olan tüm kullarına yardım etsin inş.
Rabbim yüreğimize vicdan,merhamet,sevgi versin inş.
Rabbim bu dünyadada öbür dünyadada güzellikler versin inş. AMİN....
amin canım inşallah rabbim seninde gönlüne göre versin.canlarım kandiliniz mubarek olsun rabbim kimin gönlünde ne dileği varsa nasip etsin inşallah
aminnnnnnnnn
evet canım inşallah ayağımı sürürüm de yalınz kalmam hamileliğimde doruk çok şanslydı inşallah bu bebeğimde şanslı gelri teyzoşlarına.
hemen senin için kuran okuyup arkasından dua edecem cnm
inşallah rabbim bu mübarek günde bu kadar insanın senin için ettiği duayı kabul eder
amin inşallah canım
doruk paşanın arkasından baya biri hamile kalmıştı
bundada ayağını sürüdüysen artık umut listesi umutsuzları olarak birde bakmışsın arkandan koşarak geliyoz
yalnız kalmasan keşke yanına biri gelse hamiş sohbeti edersiniz
canım benim seninde kandilin mübarek olsun
nerelerdesin
beni getirttin buraya sen kayboldun :26:
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun
Allah ne dileğiniz varsa versin
hepinizi öptüm :79:
diyet yapıyorumbu defa beceriyorum
kendi kendime ben bile inanamıyorum
belki kilo verirsem kendiliğimden hamile kalmamda kolaylaşıryani umarım dr öyle demiştide aklımda kaldı
bi 10 kilo verseniz kendiliğinizden hamile kalabilirsiniz demişti
şu ara adet olmam lazım
aslında mayısın 18-20 gibi olacaktım ama gecikti yine bu ay
belirtiler gelmeye başladı göğüslerde hassasiyet ve belimde sızı var
neyse gelene kapımız açıkgeleceği varsa göreceğide var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?