Ay belenay ablam ve hakseveri unutmuşum ötekilrde zaten gelmiyorlar
anam onları nasıl unuttum nolur kusurma bakmayın sabah çayı demlemeyi unutan adaman ne beklersiniz ay utandım valla
iyi diyelim iyi olsun canımCANLARIM NASILSINIZ BU ARADA.. BERYALCİM nasıl gidiyo hamilelik iyisindir inşallah darısı başımıza yazın inşallah görüşürüz bende çok isterim..ayşecim sen nasılsın.dyd umarım hamilesindir arkadaşım.hayırlı haberlerini bekliyoruz..yağız müsade etmiyo kızlar hepinizi tek tek yazamadım kusura bakmayın.aklımdaınız hepiniz..
canım benim dualarım seninle tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlarımlakızlar 1 ay sonra korunmam bitiyo ve hamilelik düşünmeyey baslıcam cok korkuyorum
tek tüple hamile kalabilecekmiyim diye cok takıyorum kafama ne olur banada dua edin
hamileler ve doğuma GİDECEK ARKADASLARIMDAN RİCA EDİYORUM UMARIM RABBİM HAYRILI VE SAĞLIKLI KUCAGIMA ALMAYI NASİP EDER
BERYALİMMMMM KALBİN TEMİZ BANA COK COK DUA ET NE OLUR
takma kafana canım gelenler de gelmeyenlerde sağ olsun gelenele muhabbetimizi ederiz gelmeyenleride beklerizberyal ablam aklısın onlar için canımız feda ama dedeğin gibi gelmezler yada bişey yapmdılarmı çok kızıyom tamam ben sürekli yazmıom ama kimse olmuorda ondan sanırım ben çok takıyom ama merakta etmeden duramıom en azından bi haber
yarenciğim iyiyim canım allaha çok şükür sen nasılsın yağız nasıl eşin ameliyat oldumu inşallah iyisinidizdir
valem ben sn neslihan divin dyd başkada uğraşan yok galiba eminim bu yıl hayırlısı ile hamiş kalcaz ben eminim
allah allah ben niye bu kadar umutluyum hala anlamış değilim neysem
günaydın canlarım nasılsınız hayırlı güzel hafta sonları diliyorum hepinize hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
amin canım inşallahSelam canlarım..Nasılsılsınız???
Herkezin keyfi yerinde çok şükür..
Rabbim inşallah tez zamanda meleklerimi yollarrr...
Benim regl yine gecikti..Stresten sanırımm...Şu iş yoğunluğum bir bitmedi...
Sanırım tatile gidene kdar da bitmeyecekk
Rabbim bana sabırlar versin..
YA BİZDE ARTIK ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZZZZ....DUY SESİMİZİ RABBİMMMMM...SEN BİZE HAYIRLI EVLATLAR GÖNDER....AMİNNNNNNNNNNNNNNNN....
heiniz olacaksınız anne stresten uzak durun
slm kızlar :)))
dördüncü asılamamıda oldumbu sefer daha iyiydi bakalım.... baska bi ilac kullandım 3 yumurtam oldu .. catlatma ignesi vurcaktık cok yogundum unutmusum o gece vurmayı:85::85: ne üzüldük eşimle sabah namazında aklıma geldi aradım hemen doktoru:))) vur şimdide olur dedi ama içim rahat degildi üzülmüştüm neyse ogün 5te gittik doktora benim doktor bi catlamadan yapıo asılama bide 36cı saatte catladıktan sonra neyse bi gittik doktora aynı gün 2 si catlamış doktor süper dedi diğeride cok büyümüş dedi ertesi gün yapalım dedi ikinci asılamayı ertesi gün bi gittik 3. catlamış bita ne daha büyümüş dört oldu yani allahım yaa ol deyince oluyo
neyse yaptık asılamalarımızı doktor dedi progestan kullanıcaksın kullanıyorum bugün aslamanın16 günühala adet olmadım ama bi haftaya yakındır kasıklarımda batmalar var adet olucak gb günde üç defa kullanıyorum fitil gb progestanı :))) :26::26:yani insallah olmustur ama esime de dedim umut etme yok agrıo kasıklarım dedim bekliyorum bakalım kırmızıyı görmeden gitmio içimdeki umut ( 43:
bundan sonra asılama yok zaten tüp bebbek yapıcak doktorama korkuyorum hem maddi hem manevi ( cünkü oda olmazsa baska umudum kalmaz die cok korkuyorum cünkü tüp bebbek anca bi kere yayptırabiliriz maddi acıdan afff affffff allahım yardım et bu güzel ayının hürmetine (
giremiyorum okul cok yogun düğün gösterimiizi yaptık cok sükür 17sinde okul kapanıo20sinde baska bi yere baslıcam yaz okuluda var 58:
calış calış nere kadar ya evimin kadını cocumun annnesi olmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk84::84:ben calısıyorum osman bey yiyiyo :84 f ya her ay bicuk milyar bittik ya aylardır hiç ara vermeden deniyoruz .........:84:kredi cekti esim arabayı sattık dogan aldık denicez gücümüz yetene kadar rabbim görsün cabamızı artık cok yoruldum aglamktan gözlerim bitti ya ama takmıyorum hic durmadan deniyoruz durmadan deniyoruz hemen yeni ayın heycanı umudu sarıo içimi 2 gün aglıyorum üçüncü gün incşir yiyim ceviz yiyimde büyüsün demeye baslıyorum nasıl bişey bu ya rabbim kimseyi evlat la sınamasın insallah
aferin canım kardeşim sana azimli kızsın vesselam benim kilolar bir bir iki iki hatta bazen hiç gitmiyor olsun yavaş ama sağlıklı olsun hem ben senin gibi gençmiyim kız zor gidiyor benim kilolar ama azim ettim durmak yok yola devam az gitsin öz gitsin hadi bakalım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın tabi bende yaşlıyız dedikse o kadarda değil yani :)))) veriyoz işte kambuğa hızıyla:))))))geçmişi pek okuyamadım sadece bi göz attım
valecim önümüzdeki ay maçlara çıkacakmışsınızhayırlısı olsun inşallah
neslişim cnm sende uzun zamandır yoktun hoşgeldin bitanem
haksever mesajın çok uzundu sonuna kadar okudum öyle bi yazmışsınki valla hamile kaldın sevincini paylaşıyon sandım
umarım sevincinide böyle yarım sayfa yazıyla paylaşırsın cnmrabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
belenaycım 72 kilo oldum5 kilo verdim seni geçtim senle aynıydık kendi kendime yarışa soktuydum kendimi seni geçecektim
hala daha fazlayım 2 haftalık diyetim bitti ama ben işin ucunu bırakacak değilim
şimdi başka bi listeyle devam edecem
hedefim 65
salı kına gecemiz çarşamba düğünümüz var
annemde hastanede yatıyor yine amip gibi bölünüyorum 3'e 5'e koşturup duruyorum nete fazla gelemiyorum kızlar
hepinizi çok seviyorum bitanelerim bugün çok mutluyum içim içime sığmıyor
dyd , beryal ,yaren ,xaysex , başka kim vardı takılan :26: bilemedim neyse hepinizi öptüm
haksever güzel kareşim dualarım seninle inşallah güzel haberi verirsin bize bi halayda senin için çekeriz beryalden sonra halay çekemedik özledik yahu hadi bakem göbüşünde bebişle görem seni burda inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahdivintricim sende benden assa kalmamışsın yarım sayfa konusun da hahhaaaaaaaaaaaaaa
insallah canım ama progestan kullanıyorum o yüzden adet olmadım sanırım ama karnımda batmalar oluyo kasıkalrımda galiba olmadı test yapmamaya yeminliyim gerekirse dokuz ay beklerim canım
bi giim dogurayım gelim insallahhhhhhhhhhh
slm abla nasılsın görüşmeyeli bi denk gelemediksen nasıl unutursun bakim benim şaka canım benim unutmadığını o an aklına gelmediğini çok iyi biliyorum canımsın bazen banada oluyor öle gönüllerimiz bir ya önemli olan o çıtır kardeşim benim bende sana özendim kilo vermeye çalışıyorum
canım rabbiim kolaylık versin dualarımız karsılıksız kalmasın inşSelam canlarım..Nasılsılsınız???
Herkezin keyfi yerinde çok şükür..
Rabbim inşallah tez zamanda meleklerimi yollarrr...
Benim regl yine gecikti..Stresten sanırımm...Şu iş yoğunluğum bir bitmedi...
Sanırım tatile gidene kdar da bitmeyecekk
Rabbim bana sabırlar versin..
YA BİZDE ARTIK ANNE OLMAK İSTİYORUZZZZZZZZZ....DUY SESİMİZİ RABBİMMMMM...SEN BİZE HAYIRLI EVLATLAR GÖNDER....AMİNNNNNNNNNNNNNNNN....
canııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hamilesindir içimde bi his hamilesin diyo cok umutlu okudumslm kızlar :)))
dördüncü asılamamıda oldumbu sefer daha iyiydi bakalım.... baska bi ilac kullandım 3 yumurtam oldu .. catlatma ignesi vurcaktık cok yogundum unutmusum o gece vurmayı:85::85: ne üzüldük eşimle sabah namazında aklıma geldi aradım hemen doktoru:))) vur şimdide olur dedi ama içim rahat degildi üzülmüştüm neyse ogün 5te gittik doktora benim doktor bi catlamadan yapıo asılama bide 36cı saatte catladıktan sonra neyse bi gittik doktora aynı gün 2 si catlamış doktor süper dedi diğeride cok büyümüş dedi ertesi gün yapalım dedi ikinci asılamayı ertesi gün bi gittik 3. catlamış bita ne daha büyümüş dört oldu yani allahım yaa ol deyince oluyo
neyse yaptık asılamalarımızı doktor dedi progestan kullanıcaksın kullanıyorum bugün aslamanın16 günühala adet olmadım ama bi haftaya yakındır kasıklarımda batmalar var adet olucak gb günde üç defa kullanıyorum fitil gb progestanı :))) :26::26:yani insallah olmustur ama esime de dedim umut etme yok agrıo kasıklarım dedim bekliyorum bakalım kırmızıyı görmeden gitmio içimdeki umut ( 43:
bundan sonra asılama yok zaten tüp bebbek yapıcak doktorama korkuyorum hem maddi hem manevi ( cünkü oda olmazsa baska umudum kalmaz die cok korkuyorum cünkü tüp bebbek anca bi kere yayptırabiliriz maddi acıdan afff affffff allahım yardım et bu güzel ayının hürmetine (
giremiyorum okul cok yogun düğün gösterimiizi yaptık cok sükür 17sinde okul kapanıo20sinde baska bi yere baslıcam yaz okuluda var 58:
calış calış nere kadar ya evimin kadını cocumun annnesi olmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk84::84:ben calısıyorum osman bey yiyiyo :84 f ya her ay bicuk milyar bittik ya aylardır hiç ara vermeden deniyoruz .........:84:kredi cekti esim arabayı sattık dogan aldık denicez gücümüz yetene kadar rabbim görsün cabamızı artık cok yoruldum aglamktan gözlerim bitti ya ama takmıyorum hic durmadan deniyoruz durmadan deniyoruz hemen yeni ayın heycanı umudu sarıo içimi 2 gün aglıyorum üçüncü gün incşir yiyim ceviz yiyimde büyüsün demeye baslıyorum nasıl bişey bu ya rabbim kimseyi evlat la sınamasın insallah
iyi diyelim iyi olsun canım
meleğim bir şey yapmıyor ama ben dorukun peşinden koşarken yoruluyoprum sıpa çok yaramaz
inşallah görüşmek nasip olur.
canım benim dualarım seninle tüm hamile kalmak isteyen arkadaşlarımla
rabbim vakti gelince seninde meleğini hayırlısıyla yollar inşallah
canım nasılsın
aşılamanın kaçıncı günü oldu bakalım
canımın içi bugün müsaitim konusmak için ama yok kimsegeçmişi pek okuyamadım sadece bi göz attım
valecim önümüzdeki ay maçlara çıkacakmışsınızhayırlısı olsun inşallah
neslişim cnm sende uzun zamandır yoktun hoşgeldin bitanem
haksever mesajın çok uzundu sonuna kadar okudum öyle bi yazmışsınki valla hamile kaldın sevincini paylaşıyon sandım
umarım sevincinide böyle yarım sayfa yazıyla paylaşırsın cnmrabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın
belenaycım 72 kilo oldum5 kilo verdim seni geçtim senle aynıydık kendi kendime yarışa soktuydum kendimi seni geçecektim
hala daha fazlayım 2 haftalık diyetim bitti ama ben işin ucunu bırakacak değilim
şimdi başka bi listeyle devam edecem
hedefim 65
salı kına gecemiz çarşamba düğünümüz var
annemde hastanede yatıyor yine amip gibi bölünüyorum 3'e 5'e koşturup duruyorum nete fazla gelemiyorum kızlar
hepinizi çok seviyorum bitanelerim bugün çok mutluyum içim içime sığmıyor
dyd , beryal ,yaren ,xaysex , başka kim vardı takılan :26: bilemedim neyse hepinizi öptüm
selam kızlar herkese iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?