saol canım Allah sanada nasip etsin inşallahcanım sevindim senin adına darısı bizim basımıza bende gitmek istiyom ama bizimkinin işi malum
canım bende seni çok seviyom ve özlediiiimmmmmm
ayse bugün testi tekrarlıcakmış kızlar cuma günü hafiif az bi leke gelmiş
ondan sonra devamı gelmemiş bugün adet olmassa tekrar yapıcakmış testi
ayy ablam geçmiş olsun cnm çok üzüldümnasılsınız cannlar umarım herkes iyidir geçmişe bakamadım uzun ve zor bir dönemden sonra tekrar burdayım ağır bir romatizma dönemi geçirdim rabbim kimseye vermesin 15 gün öldüm öldüm dirildim ağrılar sızılar düşmeyen ve nedeni bulunamayan ateş kasılmalar derken şükür şimdi daha iyiyim ilk bir hafta yürüyemedim ellerim ayaklarım tutuldu hiç bişey tutamadım ellerimle lavobaya bile kardeşimle eşim götürdü yemeğimi kardeşim yedirdi allahım ne zor günlerdikortizon kullanıyorum şimdilik ağrı kesicilerle ayaktayım artık ömür boyu kullanmak üzere ilaca başlıyacağım galiba ben aşağıdaki listede demişbaş olarak kalmaya devam edicem neyse kızlar kafanızı ağrıtmayayım öpüldünüz görüşmek üzere
çok saol cnm şükür sağ sağlim gittik geldiktoprağım gelmişsin oh ne güzel ettin bacım gezdin geldin
bende istiyorummmmmm tatiiiiiiiiilllllllllllllllllllll:84::84::84::84::84::84::84::84:
saol canım benimOHHHHHHHH SEFAN OLSUN CANİKOM
allah içine sindirsin
üzülme sen üşümedin havalar bir garip
izmir bile her zaman yanardı arada hep rüzgar oluyor su soğuk oluyor bizde üşüyoruz yani meraklanma sen
çok teşekkür ederim canım yaşlanıyorum artık 30 geçince doğum günümü kutlamakta gelmiyor içimden
doruk ta şu an daha iyi teyzesi 3 gündür arka arkaya iğne yyince düzeldi. ama iştahsızlığı fena
hiçbirşey yemiyor
canım dr negatif dedi hayırlısı değer böyle çıkınca neye ugradıgımı sasırdım
malum düşüklerden sonra korkmaya basladım
canım evet asker benimki öyle kafamıza göre tatile gidemiyoz bugünlerde tayin zamanısaol canım Allah sanada nasip etsin inşallah
eşin subaydı heralde demi
subayların hiç izni yokmu ki cnm 3 günde olsa gidemez misiniz
ayy ablam geçmiş olsun cnm çok üzüldüm
Allahım şifa versin inşallah dikkat et kendine
eklem romatizması bende var ve çok berbat bişey
çok saol cnm şükür sağ sağlim gittik geldik
sizde gidin bi engeliniz yoksa neyi bekliyosunuz
kafa dağıtın biraz
saol canım benim
sefamız olsun yarasın tatil :81:
seneye Allah nasip ederse temmuzdan önce daha gitmem
valla beryal bende 32 bitti ama ben hala kendimi 18-19 hissediyorum :87:
içimden herşeyi yapmak geliyor ,benim gönlüm gençyaşlanmayada hiç niyetim yooookkk
bu sene doruk hastaydı onun için içinden gelmemiştir
yoksa yaşımızda ne var daha genciz biz :87::81:
selam canım naber
yuuppppppiiiiiiiiiiiii 2 hafta sonra yiğenim sünnet oluyor ve yine düğünümüz var
ohh Allahıma şükür yiğen öyle çokki evlenen sünnet olan saolsunlar hiç nefes aldırmıyolar
hayırlı akşamlar kızlarr
bana çok kızgınsınız biliyorum sizi b kadar merakta bırktığım için çok çok özür dilerim
kızlar daha adet omadım kan tahlilide yaptıramadık dün sıra alınmamıştı bugünde makinalar bozukmuş artık yarın sabahmı gideriz nasıl ederiz bilmiyorum hepiniz çok sağolun ama içimden hiç gidipte tahlil vermek gelmiyor
vaeciğim canım kusuruma bakma hakkını helal et canım senide çok merakta bıraktım maşallah sen benden hızlısın hemen yaptırmışsın dur bakalım üzülme belkm değerin yükselir bebişin sana sıkı sıkı tutunur dün girdim ama yazamdı dün hem misafirimde vardı girdim ama cevap yazamadım
annemler kızkardeşim teyzeler eltilerim herkes elinde telefonla bekliyor aradınmı hemen testmi yaptınız diyorlar oysaben onlar kadar telaşlı değilim niye bilmem
bide bu arada adetim geçeli tam 2 hafta oluyor puffffff
canım helal olsun ne demek bende senden heyecanlıyım benimde 15 gün gecti
benim gebe olmadıgım belliydi korunuyoduk bu ay bırakacaz artık
canım bari evde test yapsaydın cıkardı belkim offffff cok merak ediyom
hayırlısı olsun hakkında insaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
hamilesindirrrrrrrr
ayşecim bu mantar illeti geciyo 6 ay sonra tekrar cıkıyo offf bitkisel bişe yokmi acaba
canım hayırlı ve saglıklı olsunda allahın izniyle olur bizde küçük bi yerde yasıyoz bi ilçedeya canım eczane çalışanları bizim hep kendi mesela üç tanesi kaynımın oğlu bi taneside görümcemin oğlueşimde tanıdık eczane varken ben başkasından alam m diyor onlardanda almaya utanıyoruz bilmiyorum evde edğilde bide kan tahlili yaptıralım dedik oda maşallah bi ilçede oturursan gelişmeyen bi memlektte olacağı bu işte neyse hayırlısı inşallah sende bende tüm isteyenlerdebu arada teyzemin günüde geçmiş oda bklior merakla inşallah oda hamiledir
canım hayırlı ve saglıklı olsunda allahın izniyle olur bizde küçük bi yerde yasıyoz bi ilçede
seni anlaya biliyorum mesela artık hastanedekiler eczaneler memurlar hepsi biliyo beni
allahım inşallah en yakın zamanda nasip ederde bizde unuturuz bu günleri
çok yürekten dua ediyorumki
inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh
hamilesindir
canım ben zaten bradaki hastanede ne zaman bi test yani gelebik değil tiroit vs farketmez mutluku hepsiniya yapmazlar yadyaparlrasa makina bozulurtekrardan şehre gideryaptırırm napım
canım benim ama yarın bakalım makinalarçalışıpta tahli verebilcekmiyiz bilmiyorum inşallah hepimizzzzzzzzzzzzzzzz
ayşe belirti falanda varmı:82:
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun takma kafana rahat ol
belirtimde var ama hamileliğe yormuyorum niyeyse uff
meela kiloaldım aman valem valla hiç anlamıyorum takmadım bu salladım gitti hesabı
canım tamam konusmayalım sen rahat ol rabbim ne eylerse güzel eyler
benimde eşim nöbetçi bi halsizlik var üzerimde adet olamadıkca sıkıntı bastı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?