Dokuz Doğuranlar

saol canım Allah sanada nasip etsin inşallah
eşin subaydı heralde demi
subayların hiç izni yokmu ki cnm 3 günde olsa gidemez misiniz
ayy ablam geçmiş olsun cnm çok üzüldüm
Allahım şifa versin inşallah dikkat et kendine
eklem romatizması bende var ve çok berbat bişey
toprağım gelmişsin oh ne güzel ettin bacım gezdin geldin
bende istiyorummmmmm tatiiiiiiiiilllllllllllllllllllll:84::84::84::84::84::84::84::84:
çok saol cnm şükür sağ sağlim gittik geldik
sizde gidin bi engeliniz yoksa neyi bekliyosunuz
kafa dağıtın biraz
saol canım benim
sefamız olsun yarasın tatil :81:
seneye Allah nasip ederse temmuzdan önce daha gitmem

valla beryal bende 32 bitti ama ben hala kendimi 18-19 hissediyorum :87:
içimden herşeyi yapmak geliyor ,benim gönlüm genç yaşlanmayada hiç niyetim yooookkk

bu sene doruk hastaydı onun için içinden gelmemiştir
yoksa yaşımızda ne var daha genciz biz :87::81:
canım dr negatif dedi hayırlısı değer böyle çıkınca neye ugradıgımı sasırdım
malum düşüklerden sonra korkmaya basladım

selam canım naber

yuuppppppiiiiiiiiiiiii 2 hafta sonra yiğenim sünnet oluyor ve yine düğünümüz var
ohh Allahıma şükür yiğen öyle çokki evlenen sünnet olan saolsunlar hiç nefes aldırmıyolar

topik sakinlerim "shakira waka waka" benden size gelsin
dinleyin ve oynayarak bana eşlik edin :87::87::87:

hayırlı akşamlar kızlarr
bana çok kızgınsınız biliyorum sizi b kadar merakta bırktığım için çok çok özür dilerim
kızlar daha adet omadım kan tahlilide yaptıramadık dün sıra alınmamıştı bugünde makinalar bozukmuş artık yarın sabahmı gideriz nasıl ederiz bilmiyorum hepiniz çok sağolun ama içimden hiç gidipte tahlil vermek gelmiyor
vaeciğim canım kusuruma bakma hakkını helal et canım senide çok merakta bıraktım maşallah sen benden hızlısın hemen yaptırmışsın dur bakalım üzülme belkm değerin yükselir bebişin sana sıkı sıkı tutunur dün girdim ama yazamdı dün hem misafirimde vardı girdim ama cevap yazamadım
annemler kızkardeşim teyzeler eltilerim herkes elinde telefonla bekliyor aradınmı hemen testmi yaptınız diyorlar oysaben onlar kadar telaşlı değilim niye bilmem
bide bu arada adetim geçeli tam 2 hafta oluyor puffffff

canım evet asker benimki öyle kafamıza göre tatile gidemiyoz bugünlerde tayin zamanı
hayırlısı bizde eylül gibi cıkıcaz insallah senin nasıl gecti cok eglendinmi
iyiiyim adetlerim düzensizdi onun için gittim herhangi bi durum yokmuş
mantar baslangıcı var dedi öyle işte bi sürü ilaç verdi
yuuppppppiiiiiiiiiiiii 2 hafta sonra yiğenim sünnet oluyor ve yine düğünümüz var
ohh Allahıma şükür yiğen öyle çokki evlenen sünnet olan saolsunlar hiç nefes aldırmıyolar

hayırlı olsun tatlımne güzel düğünde eglencede eksik olmiyi

canım helal olsun ne demek bende senden heyecanlıyım benimde 15 gün gecti
benim gebe olmadıgım belliydi korunuyoduk bu ay bırakacaz artık
canım bari evde test yapsaydın cıkardı belkim offffff cok merak ediyom
hayırlısı olsun hakkında insaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
hamilesindirrrrrrrr

beryal ablam çok geçmiş olsun nasıl doruk ve sen vede bebiş elmi salladı oy oy bizlerde görürmüyüz o günleri
meltem abla maşallah hep böyle pozitif ol emi canım keşke bizlirde çıkabilsek ah ah nerde o günler
belenayablam sanada geçmiş olsun
valeciğim mantar canım mantarı bol bol su tükedirsen vucüdundan atması kolay olurumş
dyd sen nasılsın caım
başkada zaten pekte uğrayan yokk

ayşecim bu mantar illeti geciyo 6 ay sonra tekrar cıkıyo offf bitkisel bişe yokmi acaba

ya canım eczane çalışanları bizim hep kendi mesela üç tanesi kaynımın oğlu bi taneside görümcemin oğlueşimde tanıdık eczane varken ben başkasından alam m diyor onlardanda almaya utanıyoruz bilmiyorum evde edğilde bide kan tahlili yaptıralım dedik oda maşallah bi ilçede oturursan gelişmeyen bi memlektte olacağı bu işte neyse hayırlısı inşallah sende bende tüm isteyenlerdebu arada teyzemin günüde geçmiş oda bklior merakla inşallah oda hamiledir

ayşecim bu mantar illeti geciyo 6 ay sonra tekrar cıkıyo offf bitkisel bişe yokmi acaba

canım evlendiğim sıraları çok oluyordu ondan sonra ufak tefek ama şimdikulağına kurşun yok aman olmsın mantar filan bebiş istiyom ben bilmiyorum canım aman bişeyleruyğularsada dikkat et canım

canım hayırlı ve saglıklı olsunda allahın izniyle olur bizde küçük bi yerde yasıyoz bi ilçede
seni anlaya biliyorum mesela artık hastanedekiler eczaneler memurlar hepsi biliyo beni
allahım inşallah en yakın zamanda nasip ederde bizde unuturuz bu günleri
çok yürekten dua ediyorumki
inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh
hamilesindir

canım ben zaten bradaki hastanede ne zaman bi test yani gelebik değil tiroit vs farketmez mutluku hepsiniya yapmazlar yadyaparlrasa makina bozulurtekrardan şehre gideryaptırırm napım
canım benim ama yarın bakalım makinalarçalışıpta tahli verebilcekmiyiz bilmiyorum inşallah hepimizzzzzzzzzzzzzzzz

canım hakkında hayırlısı neyse o olsun takma kafana rahat ol

belirtimde var ama hamileliğe yormuyorum niyeyse uff
meela kiloaldım aman valem valla hiç anlamıyorum takmadım bu salladım gitti hesabı

canım tamam konusmayalım sen rahat ol rabbim ne eylerse güzel eyler
benimde eşim nöbetçi bi halsizlik var üzerimde adet olamadıkca sıkıntı bastı beni

canım tamam konusmayalım sen rahat ol rabbim ne eylerse güzel eyler
benimde eşim nöbetçi bi halsizlik var üzerimde adet olamadıkca sıkıntı bastı beni

valem sen mantardan adet olamssındı belkide inşallah geçer mantarın
caım adana yanardır şimdi bizim buralar filan pişiyor resmen gerçi biz sıcağı çok özledik bu sen daha yeni yeni ısıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…