selam canımbende iyiyim canım oğluşum da iyi diş çıkarıyoruz onun huzursuzluğu var biraz 5. dişimiz gelecek
evet kocaman adam olduk günler nasıl geçiyor anlamıyorum daha dün doğmuştu şimdi kocaman oldu bile maşallah
doğan büyüyormuş allah isteyen herkese versin
hayırlısı olsun canım. üzme kendini demekki daha vakti değilmişcanım dr negatif dedi hayırlısı değer böyle çıkınca neye ugradıgımı sasırdım
malum düşüklerden sonra korkmaya basladım
ohhh ne güzel bu yıl düğün sezonu senle açıldı senle devam ediyor canikomyuuppppppiiiiiiiiiiiii 2 hafta sonra yiğenim sünnet oluyor ve yine düğünümüz var
ohh Allahıma şükür yiğen öyle çokki evlenen sünnet olan saolsunlar hiç nefes aldırmıyolar
sağol canımberyal ablam çok geçmiş olsun nasıl doruk ve sen vede bebiş elmi salladı oy oy bizlerde görürmüyüz o günleri
meltem abla maşallah hep böyle pozitif ol emi canım keşke bizlirde çıkabilsek ah ah nerde o günler
belenayablam sanada geçmiş olsun
valeciğim mantar canım mantarı bol bol su tükedirsen vucüdundan atması kolay olurumş
dyd sen nasılsın caım
başkada zaten pekte uğrayan yokk
canım mantar cinsel yolla eşinden sana geçtiği gibi idrar yoluyla da tuvaletlerden de geçmiş olabilirayşecim bu mantar illeti geciyo 6 ay sonra tekrar cıkıyo offf bitkisel bişe yokmi acaba
canım toprağım sağoliyi akşamlar kızlar bi ayşeyi bi valeyi gördüm valecim sağol canım benim daha iyiyim ilaçları kullandığım sürece ağrım olmuyor mantar illetimi oldun off aynı sorun bendede var tedavi oluyorum bide onun için antibiotik verdi bide iki tane fitil bebişten başka herşey mevcut aşağıda bi o girmedi maşallahsanada geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun
ayşe güzel kardeşim senin içinde dua ediyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun geç olsun güç olmasın hamileysen zaten seninledir inşallah burda senin adınada halay çekeriz
divicim sağol canım sende gezmişsin maşallah rabbim içine sindirsin neşeli kız neşen hep daim olsun vildanı öp benim için
beryal toprağım sen nasılsın paşamıza geçmiş olsun kıyamaz teyzesi ona bebişte kıskanmasın onuda seviyoruz ama paşamız doruğumuz ilk göz ağrımız bizim ya ayrıcalığı olacak tabi dimi ama
dyd sen nasılsın canım daha iyisindir inşallah yeni umutlara yelken açmışsındır inşallah gelir en kısa zamanda meleğin
diğer kızlar pek uğramaz oldular ama hepsine kucak dolusu sevgiler inşallah hepsi iyidir
selam canımselam kızlar nasılsınız.biz çok iyiyz.beyoş hamilemii:)ay çok sevindim canım maşallah size.cinsiyeti bellimi??
bizde iyiyz alisayla zaman nası geçiyor anlamıyorum 10 aylık olduk.yavaş yavaş uyku düzeni olmaya başladı bende biraz biraz rahatlamaya başladım 10 aydan sonra...bu aylar çok zevkli geçiyor artık herşeyi anlamaya başladı bal böceğim:)sizi seviyorum ve özledim tabii
caanım benim üzülmek çare değil biliyorsun inançlı ol ve sabretkızlar sonuç her zamanki gibi negatif artık dayancak güç kalmadı sabır sabırrrrr
ben haber verim dedim valem napalım saglık olsun
selam kızlarrrr
selam canım
diş dönemi helede sıcaklara denk gelince felakt oluyor çocuklarda kilo kaybı yaşanabiliyor.bebeğini sık sık besle ve bol su içir canım.
hayırlısı olsun canım. üzme kendini demekki daha vakti değilmiş
ohhh ne güzel bu yıl düğün sezonu senle açıldı senle devam ediyor canikom
hayırlısı olsun inşallah
sağol canım
sende göreceksin o günleri inşallah
allahın izniyle
canım mantar cinsel yolla eşinden sana geçtiği gibi idrar yoluyla da tuvaletlerden de geçmiş olabilir
bu önlemek için ilişki sonrası mutlaka duş alın
iç çamaşırınızı sık sık değiştirin ve günlük ped kullanın
genital bölgeniz ıslak kalmamalı
iç çamaşırınız pamuklu ve rahat olsun
genital bölgenizi haftada 2 kez sebamed vajinal jelle yıkayın dıştan
ve haftada 1 kez 1 demet maydanozu 1lt su ile kaynatıp ılık ılık suyunu için.
canım toprağım sağol
doruk göbeğime yaklaşıp öpüyor hergün
anneciğim kardeşin nerde diyorum göbeğimi gösteriyor
umarım doğunca kıskanmaz
selam canım
hoşgeldin
eve hamileyim
rabbim kısmet ederse eğer ocak ayında doğacak minik kelebeğim.
sen nasılsın alisa hanım nasıllar öperim onu.
caanım benim üzülmek çare değil biliyorsun inançlı ol ve sabret
sakın umutsuzluk yaşama
rabbim vakti gelince yollayacaktır meleğini.
selam canım
nerelerdesin
özledik seni
şu listedede bi yukarıya çıkamadım gitti aslında bi ara çıkar gibi oldum tekrar düştümgel nan bebiş gel artık Emir Bebek sağlıkla gel hayırla gel bu hatun seni çok özledi bak gelirsen sana helalinden temiz az kullanılmış yakışıklı akıllı birde baba tahsis edicem
kafayı yedim galiba
hoşgeldin canım izmireGünaydın canlarım nasılsınız giremedim bir hafta oldu geleli izmire.hastalara geçmiş olsun diyorum.ayşecim allah büyük hiç üzülme...nasipse teyzemlerle 10 günlüğüne tatile çıkıyoruz pazartesi yazlık arayışındayız bulunca hemen çıkıcaz.bu arada bugün benim doğum günüm ve ben 30 yaşımı doldurmuş bulunmaktayım.beryalcim seninde doğum gününmüş girmediğim için göremedim.iyiki doğdun arkadaşım iyiki tanımışıız seni..arada girmeye çalışırım kendinize iyi bakın..çok güzel bi yaz geçirelim kışa hazırlık olsun inşallahh..
nerelerdesin bakim sen kuşumçok geçmiş olsun canım
şimdi okudumda verilmiş sadakanız varmış gerçekten
Allah korumuş
bende nezamandır gelemiyorum okuyunca şok oldum
ne yapalım cana gelen mala gelsin
bende hepinizi çok özledim canım öptüm
canım toprağım geçen gün okudum bir türlü yazamadım çok geçmiş olsun rahatsızlık geçirmişsingünaydın kızlar hayırlı cumalar sayfayı ben kapatmışım yine ben açtım herkes tatilde herhal öpüyorum sizi
bende ösledim bende:13:
toprağım benim canikomşu listedede bi yukarıya çıkamadım gitti aslında bi ara çıkar gibi oldum tekrar düştümgel nan bebiş gel artık Emir Bebek sağlıkla gel hayırla gel bu hatun seni çok özledi bak gelirsen sana helalinden temiz az kullanılmış yakışıklı akıllı birde baba tahsis edicem
kafayı yedim galiba
canım nasılsın nasıl gidiyo
benim bu mantar olayı eşimden kaynalı sanırım cünkü dediklerinin hepsini yapıyom
maydanoz hariç ama yinede tekrarlıyo hayırlısı bakalım bu sefer dr cok etkili ilaçlar verdi
hayırlısı
selam canlarım nasılsınız.bugün yağızın birbuçuk yaş aşısı vardı iyi çok şükür ters bişey olmadı..bide bi gözünde hafif bi kayma vardı çoktandır canımın sıkıyodu.göz hastanesine götürdük.makinelere girdi...gözlük kullancak diye ödüm koptu.allahtan gelene boynumuz kıldan ince ama yağız nasıl kullancak onun tasası almıştı beni.çok şükür sadece burnunun üst tarafı henüz yassı oldugu için yalancı şaşılık mış.kilo alıp büyüdükçe burnunun şekli değişip düzelicekmiş.bütün göz fonksiyonları normalmiş.çok sevindim valla içim rahatladı..pazartesi veya pazar gecesi tatile çıkıyorum.babam sağolsun laptop almış doğum günümde götürürsem yazarım size yoksa dönüşte görüşürüz.doğum günüm dedim sadece belenay kutlamış çok sağol canım böylece ikinci kez anlamış oldum yerimi..neyse canınız sağolsun.hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun..
günaydın kızlar nasılız bakalım bugün
toprağım geçmiş olsun dileklerin için sağol hayatta en önemli nimet sağlık valla gerisi hikaye demek doruk paşa hasta kıyamam ben ona ay oda teyzesi gibi dondurma hastasımı yazık reklamlarla idare ediyor kıyamam canım paket dondurmalar biraz daha iyi aslında az bişey versen çok soğuk olmuyor krema gibi en azından nefsi körelsin kuzucuğumun demek neslihanla buluşacaksınız he bizdende selam söyle canım ay bende gelmek isterdim ya yarın yeğenimin doğum günü öle olmasa atlar gelirdim ee pazarteside işteyim ay benim yerimede hasret gider neslihanla olurmu öptüm sizi
yaşasın kk nın dokuz doğuranlar topiği:92::92::92::92::92:.92::92:
slm arkadaşlar ben yine uzun süre g,remed,m.02/05/2011 tarihinde yiğit efe'm 1420 gr 40 cm,fidan naz'ım 1340 gr 40 cm olarak 30+4 gün olARAK dünyaya geldi.35 gün yoğun bakım ve küvozde kaldıktan sonra evimize taburcu olduk.şimdi kızım 2900 gr oğlum 2700 gr inanın prematüre bebek sahibi olmak o kadar zormuş ki anlatamam.iki ay sütümü sağdım makina ile fakat şimdi hiç gelmiyor.sadece mama alıyorlar ve ben çok üzülüyorum.sizler umarım iyisinizdir.bu arada ikizler çok yaramaz ve en kötüsü ben onlara hala alışamadım.sanki birisi getirmiş bakmam için bırakmış gibi.kafanızı çok şişirdim.görüşmek üzere allaha emanet olun
selam kızlar nasılsınız giremedim kaç gündür kayınvaldem hastanede yatıyo eşim onun yanında kalıo bende anneme gittim sizler iyisinizdir inşallah beryal cinsiyete az kaldı hehe senden çok biz meraktayız zaten...beryal canım seninki ne güzel dondurma yiyo benim çocuk anormalmi acaba ya hiç bişey yemio eline versem kabu etmio daha pilav makarna bile yemedi dondurma çikolata falan yemedi nolcak bilemiorum çıldırtıyo beni yemek yemek istemio hep çorba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?