valem sen mantardan adet olamssındı belkide inşallah geçer mantarın
caım adana yanardır şimdi bizim buralar filan pişiyor resmen gerçi biz sıcağı çok özledik bu sen daha yeni yeni ısıdık
canım ben adanada değilim suanda burdurdayım ama adanalıyım
buralar serin halen
iyi akşamlar kızlar bi ayşeyi bi valeyi gördüm valecim sağol canım benim daha iyiyim ilaçları kullandığım sürece ağrım olmuyor mantar illetimi oldun off aynı sorun bendede var tedavi oluyorum bide onun için antibiotik verdi bide iki tane fitil bebişten başka herşey mevcut aşağıda bi o girmedi maşallahsanada geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun
ayşe güzel kardeşim senin içinde dua ediyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun geç olsun güç olmasın hamileysen zaten seninledir inşallah burda senin adınada halay çekeriz
divicim sağol canım sende gezmişsin maşallah rabbim içine sindirsin neşeli kız neşen hep daim olsun vildanı öp benim için
beryal toprağım sen nasılsın paşamıza geçmiş olsun kıyamaz teyzesi ona bebişte kıskanmasın onuda seviyoruz ama paşamız doruğumuz ilk göz ağrımız bizim ya ayrıcalığı olacak tabi dimi ama
dyd sen nasılsın canım daha iyisindir inşallah yeni umutlara yelken açmışsındır inşallah gelir en kısa zamanda meleğin
diğer kızlar pek uğramaz oldular ama hepsine kucak dolusu sevgiler inşallah hepsi iyidir
sorma ablam bende aynı her türlü ameliyata giittim bi doguma gidemedimiyi akşamlar kızlar bi ayşeyi bi valeyi gördüm valecim sağol canım benim daha iyiyim ilaçları kullandığım sürece ağrım olmuyor mantar illetimi oldun off aynı sorun bendede var tedavi oluyorum bide onun için antibiotik verdi bide iki tane fitil bebişten başka herşey mevcut aşağıda bi o girmedi maşallahsanada geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun
ayşe güzel kardeşim senin içinde dua ediyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun geç olsun güç olmasın hamileysen zaten seninledir inşallah burda senin adınada halay çekeriz
divicim sağol canım sende gezmişsin maşallah rabbim içine sindirsin neşeli kız neşen hep daim olsun vildanı öp benim için
beryal toprağım sen nasılsın paşamıza geçmiş olsun kıyamaz teyzesi ona bebişte kıskanmasın onuda seviyoruz ama paşamız doruğumuz ilk göz ağrımız bizim ya ayrıcalığı olacak tabi dimi ama
dyd sen nasılsın canım daha iyisindir inşallah yeni umutlara yelken açmışsındır inşallah gelir en kısa zamanda meleğin
diğer kızlar pek uğramaz oldular ama hepsine kucak dolusu sevgiler inşallah hepsi iyidir
canım eşimin görev yeri bura 3 yıldır buradayımcaım seni ben adanada biliyordum neyse burdu erin sizin tayininizmi çıktı yoksa sen oraya gelinmi gittin
inşallah belnay ablam hepimizin olcak olaca inşallah evet geç olsun güç olmasın önce can sağlığı demi ablam neyse bana biraz musade
bu arada vale belenay tahlil aç karnamı daha iy sonuç verir yoksa tok karnamı
kızlar sonuç her zamanki gibi negatif artık dayancak güç kalmadı sabır sabırrrrr
ben haber verim dedim valem napalım saglık olsun
kızlar sonuç her zamanki gibi negatif artık dayancak güç kalmadı sabır sabırrrrr
ben haber verim dedim valem napalım saglık olsun
çok geçmiş olsun canımvalem , beryal , dilnur , sulezehra , lightlife , xaysex , beloşum , eliftimureren (çok özledim), neslişim , dyd , haksever , bircan , mutluyum ve adını şimdi anımsayamadığım kızlar hepinizi çok seviyorum
beni özleyin yarın belki giremem
haftaya görüşmek üzere Allaha emanet olun:79:
bende ösledim bendeSelamlar canlarımmmmmmmmmmm
nasılsınız
çok özledim sizleri ve eski kıpırdak, dolu dolu mesajlaştığımız günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?