nasılsınız kızlar güzel bir hafta diliyorum herkese
bircan ve beryal sopa geliyor şimdi size niye şikayet ediyonuz yaaaaaaaaaa benim kuzucuklarım yaramazlık yapacak tabi ee anne olmak kolay değil sağlıkları yerinde olsunda yemek konusunda zamanla düzene girerler bircan sıcaklar başladı hüma belki ondan yemiyordur inşallah düzene girer dorukta benim gibi dondurma konusunu biraz fazla abartmış ama kızma annesi dondurma dedinmi akar sular durur bende eşimle çok kavga ederim bana hasta olda görüşelim senle derama benim dediğim dedik çaldığım düdük ama tabi hasta oluyorsa fazla verme dicem ama ağlamasına da kıyılmazki offf ne zor durum ya Allah kolaylık versin toprağım sana
bilgen canım gözün aydın tebrik ederim rabbim analı babalı büyütsün inşallah bir çocuğa bakmak zorken iki tane olay değil rabbim yardımcın olsun bebeklerinede alışırsın daha çok yeni
mutluyum görünmüyor ne zamandır
neslihan canım toprağımla bol bol hasret gider resim çekilinde bizde görelim
ayşe sen nasılsın canım toparlandınmı biraz sabır canım sabır
dyd sen nasılsın canım
divi güzel kardeşim yine gezmelerdemisin yoksam düğün ünüz bu haftamıydı yoksam geçtimi at göbecikleri sewn hiç stres olmazsın bu aralar düğün düğün üstüne iyi gelir valla oh oh yandan yandan
dilnur canım kardeşim sen nasılsın bebişin nasıl büyüyordur maşallah ona
yaren sen nasılsın canım oğluşun nasıl
lightlife nasıl gidiyor hamişlik göbüş kocaman olmuştur yoksam doğum yqaptınmı
valeeee canımsın nasılsın
hoşgeldin alisayı öp bizim içinselam kızlar nasılsınız.
beryoşum ocaktra minik kelebeğim doğacak demişsin .allahım sağlıkla kucağına almayı nasibetsin.kız herhaldekelebek dediğine göre:)çok sevindim..
divin sana neoldu canım bi kazamı atlattınız.bulamadım yazıyı merak ettim...geçmişolsun tatlım..
buarada kayra hamilemi???
yok kıııızz dur hele daha çok erkeeenn:18::18::18: panik yaptım bak görüyon mu göbüş kocaman oldu şekerimin düşmesi için yürüyüş yapmam lazım sıcaklardan dolayı yapamıyom saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde gidiyoz işte böyylee..
valecim Allah sağlık versinde ne yapalım uğraşacağız kayra adınada çok sevindim bendende selam söyle çikolatqa canavarına hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah oh ne güzel iki tanecimcime oldular rabbim hayırlı ve sağlıklı ömür nasip etsinkızlar kayra 6 temmuz da dogurmuş bi kızı daha oldu ismide elifmiş
beryalcim doruga geçmiş olsun yaramaz nohutumuz o bizim
cocuk işte ne dur dememden anlıyo ne sus dememden
allah yoklugunu göstermesin bu arada dorukla ilgilenecem diye kendini ihmal etme
belenay ablam iyiyim cok şükür aynı bizde sen nasılsın
diğer kızlar hepinizi ytek tek öpüyorum
divişim neden sesin cıkmıyo kayıplara karıstın yine
nasılsınız kızlar herkes iyidir umarım
sıcaklardan erimeyi saymazsak iyiyim Allah'a şükür sen nasılsın belenaycım?
aynen sıcak benide etkiledi ama eritmedi şişiriyor siz iki kişisiniz valla işin zor ben tek başıma başa çıkamıyorum sıcaklarla neyse bu günlerde geçer canım ya sabır
canım toprağım günaydınnasılsınız kızlar güzel bir hafta diliyorum herkese
bircan ve beryal sopa geliyor şimdi size niye şikayet ediyonuz yaaaaaaaaaa benim kuzucuklarım yaramazlık yapacak tabi ee anne olmak kolay değil sağlıkları yerinde olsunda yemek konusunda zamanla düzene girerler bircan sıcaklar başladı hüma belki ondan yemiyordur inşallah düzene girer dorukta benim gibi dondurma konusunu biraz fazla abartmış ama kızma annesi dondurma dedinmi akar sular durur bende eşimle çok kavga ederim bana hasta olda görüşelim senle derama benim dediğim dedik çaldığım düdük ama tabi hasta oluyorsa fazla verme dicem ama ağlamasına da kıyılmazki offf ne zor durum ya Allah kolaylık versin toprağım sana
mutluyum görünmüyor ne zamandır
neslihan canım toprağımla bol bol hasret gider resim çekilinde bizde görelim
selam canım sen nasılsınselam kızlar nasılsınız:98:
selam canımselam kızlar nasılsınız.
beryoşum ocaktra minik kelebeğim doğacak demişsin .allahım sağlıkla kucağına almayı nasibetsin.kız herhaldekelebek dediğine göre:)çok sevindim..
divin sana neoldu canım bi kazamı atlattınız.bulamadım yazıyı merak ettim...geçmişolsun tatlım..
buarada kayra hamilemi???
selam canım nasılsınyok kıııızz dur hele daha çok erkeeenn:18::18::18: panik yaptım bak görüyon mu göbüş kocaman oldu şekerimin düşmesi için yürüyüş yapmam lazım sıcaklardan dolayı yapamıyom saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde gidiyoz işte böyylee..
canım benim sağolkızlar kayra 6 temmuz da dogurmuş bi kızı daha oldu ismide elifmiş
beryalcim doruga geçmiş olsun yaramaz nohutumuz o bizim
cocuk işte ne dur dememden anlıyo ne sus dememden
allah yoklugunu göstermesin bu arada dorukla ilgilenecem diye kendini ihmal etme
belenay ablam iyiyim cok şükür aynı bizde sen nasılsın
diğer kızlar hepinizi ytek tek öpüyorum
divişim neden sesin cıkmıyo kayıplara karıstın yine
merhaba kızlar valla poyrazım azı dişlerini patlatmakla ugraşı yemek yemiyo huysuz aglıyo bende 39 kiloya kadar düştüm onunla ugraşmaktan yakınmıyorum kesinlikle ama bende sağlık olarak göçmeye başladım yani böleeeeee kuzucuguma yardım etmekten buraya gelemiyorum hepinizi çok özledim
Eki Görüntüle 223894
büyümüşmü muzur sıpam teyzoşlar :))))
GÜNAYDIN CANIMgünaydıınnnnn kızlar nasılsınz ben ehhh idare eder bugünümüze çok şükür
umarım herkes iyidir inanınev temiziligine başladım daha içinden çıkamadım regli de olamadımmmm
sizler iyisinizdir inşalllaaaaaahhhhhh ben ider akşam buralarda olursanız gelirim belkimmmm:79::79::79::80::80::80::80::80::80::80::80:
günaydın canımnasılsınız kızlar herkes iyidir umarım
aylar sonra bir bakıyım dedim ve şoka girdim..beryal'im canım arkadaşım nasıl oldu bilemiyorum ama çok güzel olmuş..
Rabbim vakitli sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah..tüm gelişmeleri,nasıl olduğunu her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilmek isterim..
biz çok fenayız..17 aylık olduk..feci yaramazlar..ölüyorum yorgunluktan ve bu nedenle ihmal ediyorum sizi..
nolur kusuruma bakmayın..aklımdasınız ve çok özlüyorum hepinizi..
öptük kocaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?