selam canım hoşgeldingünaydın canlarrr nasılsınız...valla ne yalan söylüyeyim beryali merak ettim bebişimizden haber varmı diye çokkk sevindim görünce kızımız geliyomuş..biliyodum kız olcağını nedense..allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.darısı başıma inşallahh..eşim geldi dün.yarın tatile çıkıyoruz yine.bu senee su kuşu oldum üçüncü tatilim olcak...görüşürüz..hepinizi öpüyorumm...
sende benim gibi bu yıl leyleği havada görüp sürekli geziyorsun
allah içine sindirsin canım gez
gezin eşinle tatilin keyfini çıkarın canım
eşin gelmiş gözün aydın cuma günü benim eşimde geldi ama 1 gün kalıp gitti
evet kızımız olacakmış kısmetse darısı senin başına bakalım hayırlısıyla tatilde boş durmayın
çok teşekkür ederim toprağım rabbim sana ve evlat hasreti çekenlerede meleklerini yolar inşallahtoprağım çok sevindim paşamızdan sonra bide cimcimemiz geliyor he maşallah süphanallah sağlıkla ve hayırla gelsin inşallah defne kulağa hoş geliyor güzel isim
canım benim kimseyi takma kafana ve kimsenin sözlerine aldırış etme sakın .rabbim ne zaman verire o zaman bebek sahibi olacaksın .İÇİME DOĞMUŞTUUU...sENDEN HİÇÇ ERKEK DUYACAĞIMI SANMIYORDUM ZATENNN....Kız olduğunada ayrıca çokkk sevindim canımmm...
Rabbim inş. prensesini hay. ile kucağınada almayı nasip ederi inşşş...Aminnnn..Çok öpüyorum sizleri..Ayrıca paşamada çok geçmiş olsun canım...Dikkat et kendine...DEFNE de çok güzel bir isim kulağa çok hoş geliyor..
çok teşekkür ederim neslişim çok sağol canım
doruk prenses abisi olacak şimdiden göbeğimi öpüyor bebek diye umarım doğunca kıskanmaz
Günaydın blam yaa...Nasılsın iyimsini senlede uzun zmandır görüşemiyoruzx....
Kızlar tek tek saymıyorum kimseyi atlamak istemiyorum...Herkez iyidir umarımm....
Ben de işte işler yoğunn...Ramazandada yoğun geçiyor çalıştığım için kimseyi iftara alamıyorum ama ben sürekli gidiyorum ...Akraba çok olunca İyi oluyor aslında...İftardı sahurdu derken bu sıcak havalarda sadece uykusuzluk çekiyorum...
Bu arada bugün çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı KIZI oldu ilk olarak ...Akşama ziyarete gideceğimmm..Ve çok heyecanlıyımm...
Bende bu hafta çalışmalara başladık yine gün aşrı olayına...Ama ramazanda bu kadar sık hiç çekilmiyor valla Allah Günah yazmasında...Ya kızlar ben anne olabilecek miyim..Çok feci bir baskı altında hissediyorum kendimi..Kimi görsem hiç abartısız hep çocuk konusu oluyorr ve ben çok sıkıldım insanlara laf yetiştirmekten...Bri okadar çok isterken insanların yaramı deşmesinden sıkıldımm....Sırf bu yüzden bayramda burlarada olmak istemiyorummm...Kimseyi görmek istemiyorum...Kötümü yüm ben ...
He birde bu salı günü hacet namazı kılıp murat tesbihi çektim bebek için..İnşallah Rabbim muradımıza erdirir...İnşallahh çok istiyorum çokkkk....Bri bebeğim olsun okadr çok istiyorum ki..Sürekli beynimde....Sürekli...
kendini strese sokma tatlım
ama bu arada dr kontrolünde artık bebek sahibi olmak için vakit kaybetmek istemediğini anlat dr
ona göre tedavini başlatsın
amin canım inşallah çok teşekkür ederim .kızlar hepinizi cok özledim
divim nasılsın bebem heyaaa seni çok begeniyom ben
begenilmicek garı değilsinki canım mesajlara cevap yazamadım kaynanamgil burdaydı
neyse gittiler işimde bitti artık gelirim bol bol
neslişim allahtan ümit kesilmez bizde başladık korunmuyoz artık
insallahhhh aynı anda bu ay hamile kalırık müjdeyi birlite veriiriz
BERYALİM allah bağışlası kzıında senin gibi güzel ve iyi yürekli olsun inşallaaaahhh
belenay ablam,yaren ayse dyd jonnybravo divin nesliş beryal ismini hatırlayamadım arkadaslarım hepinize selam olsun
selam canım öpüldün