Dokuz Doğuranlar

selam canım hoşgeldin
sende benim gibi bu yıl leyleği havada görüp sürekli geziyorsun
allah içine sindirsin canım gez
gezin eşinle tatilin keyfini çıkarın canım
eşin gelmiş gözün aydın cuma günü benim eşimde geldi ama 1 gün kalıp gitti
evet kızımız olacakmış kısmetse darısı senin başına bakalım hayırlısıyla tatilde boş durmayın

toprağım çok sevindim paşamızdan sonra bide cimcimemiz geliyor he maşallah süphanallah sağlıkla ve hayırla gelsin inşallah defne kulağa hoş geliyor güzel isim
çok teşekkür ederim toprağım rabbim sana ve evlat hasreti çekenlerede meleklerini yolar inşallah
canım benim kimseyi takma kafana ve kimsenin sözlerine aldırış etme sakın .rabbim ne zaman verire o zaman bebek sahibi olacaksın .
kendini strese sokma tatlım
ama bu arada dr kontrolünde artık bebek sahibi olmak için vakit kaybetmek istemediğini anlat dr
ona göre tedavini başlatsın
amin canım inşallah çok teşekkür ederim .
belenay ablam,yaren ayse dyd jonnybravo divin nesliş beryal ismini hatırlayamadım arkadaslarım hepinize selam olsun

selam canım öpüldün

beryalcim ne kadar sevindim bitanem listede adımı görünce rabbim umut listesindeki tüm arkadaşlarada en kısa zamanda nasip etsin inşallahh canım benimm

kızınada maşallahhh süphanallah tatlım hayırla sağlıkla kucaklarsın inşallahh çok sevindim gerçekten

bu arada benim satta 6 temmuz canım benim

selam kızlar nasılsınız beryalimmm canım çok sevindim bide kızın tadını al bakalım hehe...arada hamilelik fotolarınıda koyarsan çok sevinirim hehe...

kısmetse 25 ağustosta sezeryanla geliyo bebiş

günaydın canlarım nsılsınız herkese güzel ve hayırlı bir hafta diliyorum
bircancım hüma nasıl oldu ateşi düştümü geçmiş olsun
lightlife hayırlısı olsun canım benim hayırla ve sağlıkla gelsin meleğin dünyaya rabbim kurtarsaın inşallah
topiğin tüm güzelleri hepinize güzel günler diliyorum arkidişler hadi gari yaaa birimizde çıkalaım şu umut listesin kıralım şeytanın bacağını bir kişi çıksa eminim arkası gelecek terfi makamı olan hamiş listesine bir kişiyi göndersek gerisi gelecek uzun zaman olmuş aşağıdaki listeden yukarıya kimseyi göndermemişiz beryalimiz hamiş ama o en üstteki listeden atlama yaptı uyanık seniiiiiiiiihadi beryali takip edelim inaşşalh beryal ayağını sürü ayağını

kızlar bugün acı bi haberle uyandık akşam duymuştuk osmaniyede şehit var diye ama nereli oldugunu bilmiyorduk
ve ne yazıkki konya kadınhanı köyü kurthasanlıymış şehitimize allahtan rahmet acılı ailesine bol sabır artık yeterrrrrrr
kelimeler boş ama pislikler kendi pislikleinde gebereckleler türkiye tek devlet tek yürek tek bayrak vede millet o pislikleri besiye çekenlere burada güzel yurdumda yerleri yok lanet olup sürünesiceler ama istediklerini alamıcaklar köpeklerrrrrr
yaşasın türk milletimmmmmmmmmmm

Allah rahmet eylesin benim haberim yoktu bu ara ne kadar çok şehidimiz var.allahım sen sabırlar ver ailesine yarabbim kimbilir ne haldedirler.insan değil bunlar köpek bile değiller o kadar aşağlıklar sürüm sürüm sürünsünler inşallah bu dünyada olmasada rabbim elbet cezalarını verecek cehennemde yanacaklar

sELAM CANCAĞAZLARIMMMM....
destekleriniz için çok teşekkür ederim cancağazalrımm...İyiki varsınız...

Kızlar bugün 17.günüm ve sol kasığımda feci bir sancı var..Sanırım yumurtam çatlıyor..:):)
Bu akşam çalışma var yani..Rabbim inş. bu ay yüzümüzü güldürür...:94:

Normalde 22-26. günlerde yumurtlayıp 40.-45.gün arası adet oluyordum...
Eğer hamile kalmazsam acaba 30. gün falan mı adet olacağımm...:97:

Ya yok böyle bir sancı felaket batıyor kasığımmm...Aaman batsın batsın da yeterki çatlasınn...

a.s canım evet yumurtan çatlıyor olabilir benimde kasığım ağrıyor çünkü çatlarken boş durma sakın dersine çalış inşallah mübarek ramazan hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Allah rahmet eylesin bitin şehitlerimize
ailelerinede sabır versin rabbim
şu mübarek ramazan ayında müslüman askerimize uzanan elleri kırılsın inşallah

kızlar canım çok sıkkın
üst komşularım tam bir görgüsüz
Allahım banada sabır versin inşallah
şu anda bu mesajı yazarken saat gece 01:39 .... ve bu saatte duvara çivi çakıyolar
büyük küçük hepsi ayakta patır patır ordan oraya koşturup duruyolar
kapıları hiç normal kapatmıyor sürekli çarpıyolar
evlerine gittim hiç sağlam kapı kalmamış artık gürültüyü siz düşünün

daha şikayetlerim bununla bitmiyor
apartmanın içi ve bahçemiz pislik içinde
sürekli söylememize ikaz etmemize kızmamıza rağmen bildiklerini yapmaya devam ediyolar

Allahım banada sabır versin yarabbim nolur şu mübarek günde dualarımı geri çevirme
burdan gitsinler istiyorum yoksa sinir hastası olacam

bunlara adam akıllı bir oha çüşünüz artık biraz durun demenin zamanı geldi
şu ramazan bi geçsin bayramlık ağzımı açacam

herkese günaydın güzel bir gün olması dileğiyle.Ramazanınızda mübarek olsun.uzun bir aradan sonra yazıyorum.geçmişi okuyamadım.sadece beryalin kızı olacağını gördüm canım benim çok sevindim kızıma arkadaş geliyor.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.birde kayra ve okyanus doğum yapmış.Allah analı babalı büyütsün.darısı diğer arkadaşlarımızın başına.

divinity canım benim nasılsın?çokkkkk uzun zaman oldu görüşmeyeli.
canım bizim üst kattakide birşeyler silkiyor.bazen yemek saatinde.hadi bakalım masa toz,kıl içinde.bizde söuyüyoruz bir iki dikkat ediyor sonra yine yapıyor.ne yapalım artık.sen neler yapıyorsun?kızın nasıl?

canım arkadaşım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kaç aylık oldu şimdi prensesimiz.isim düşündünüz mü? doruk paşamızıda öpüyoruz,kardeşi geliyor artık ne mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…