- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
günaydın cancağazlarımmm...
Dün gece yukarıdaki alıntılı mesajlarımıı tam
bir saatte gönderdimmmm...çok sinir oldum kk yaaa...
Deli etti beni...yazamadım arada harfler kaymış zatennnn...
Neyse bunuda ayrıca belirtim dedimmm...
Ya okadarcık mesaj insanın 1 saatini alır mı...
Aldı vallaa....
Bu kk da metrobüs gibi ne biniliyor ne iniliyorrr...
(ben işe gidip gelirken metrobüs ile gidip geliyorummm...
çok kalabalık oluyor zor biniyorum ve çok zor iniyorumm...
Ayrıca çok yavaş gidiyorrr..offf offff hayat çok ağırrr...:)))))
selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah...bizimde üstkatımız boşaldı doğalgazlı sıfır ev tuttuk bugün 725 e anlaştık ben 700 e oturuodum ama doğalgaz yok bakalım telaş başlıcak bende yandım 1inde teslim etcek evi evsahibi zor anlaştık ama oldu şükür...
herkese merhabalar günaydınlar canlar
uzun zamandan beri yoktum çünkü kızım bilgisayarımıza su dökmüştü lilk başta çalıştı ama sonrada bozuldu birdahada açılmadı bu yüzden giremedim ama sağolsun eşim yeni bilgissyar aldı ve artık burdayım vakit buldukça kızım bıraktıkça tabi .çünkü illa oda yazacak tuşlara basacak.
neyse canlar görüşmeyeli epey bi oldu karnım büyüdü küçük kızımın dünyaya gelmesine az kaldı tam 36 haftalık oldum bugün doktora kontrole gidicem artık heyecandan ve son zamanlarımda olduğum için uyku düzenim bozuldu kızım 2 yaşını doldıurucak kasımda kardeşi gelmeden onu yanımızdan beşiğinden ayırdık kendşi odasında ve yatağında yatıyo artık abla küçük abla olmaya hazır .
günaydın tatlım
bizde kocaman öpüyoruz sen
iğneleri mutlaka dene bilhassa ısrarla iste doktorundan beklemek istemediğini anlat denemek istiyorum de
ve ne yap et bul bu iğneleri canım
inşallah şifa olur sanada
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benimde nette aynı sorun demek kk da bir problem var
sağlık olsun
işlerin de kolaylıklars sana cicim öpüyorummmmmmmm
stres yok unutma
relax relax
uzun zamandan beri yoktum çünkü kızım bilgisayarımıza su dökmüştü lilk başta çalıştı ama sonrada bozuldu birdahada açılmadı bu yüzden giremedim ama sağolsun eşim yeni bilgissyar aldı ve artık burdayım vakit buldukça kızım bıraktıkça tabi .çünkü illa oda yazacak tuşlara basacak.
neyse canlar görüşmeyeli epey bi oldu karnım büyüdü küçük kızımın dünyaya gelmesine az kaldı tam 36 haftalık oldum bugün doktora kontrole gidicem artık heyecandan ve son zamanlarımda olduğum için uyku düzenim bozuldu kızım 2 yaşını doldıurucak kasımda kardeşi gelmeden onu yanımızdan beşiğinden ayırdık kendşi odasında ve yatağında yatıyo artık abla küçük abla olmaya hazır .
Mucukssssssssssssssssssssssssssssssssssssss....
Relaxım merak etme tatlımmm....Amin canımmm...Çok işim var zatenn...
Şimdi gidiyorum işimin başına...Ayy evet ya çok yavaş bu kk...Yok mu bnir görevil..
Öptüm tatlımmmm dikkat et kendine...Defne prensesimi de doruk paşamıda senide çok çok öpüyorum...
günaydınn canım benimmm iğneleride jelide not aldım beryalimm...Dr. bir tedaviyue başlasın ki önce adetimi bekliyorumm...Hemen iğnelerden sonrada hamile kalırsdam şayet jelden bahsedeceğimmm...Rabbim bu sefer inşallah bizimde meleklerimi gönderir...Ayy beryalim bir şiştim ki sorma göğüslerim resmen dana gibi oldu..gömleğimin düğmeleri kapanmıyordu sabah yuh dedimm...Bu reglim ne zmn gelecek acaba ya...Çok şiştimm...korkudan tartılamıyorum bilee...Dün sabah ne olur ne olmaz diye test bile yaptım ama tabii ki birşey yoktu...
sende amin de haksever...dün aksam adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmm
nabayım allahım sen bilirsin hayırlısını ver diyorum elden bişi gelmiyoki cuma ablamın bebek mevlüdü var ablam hamile diyip aglamıştım burda 5 aylık hamileyken söledi üzülürüm die diyememmişti dogurduda 40ıçıktıda mevlüt yapıyo nolur dua edin bana yarını atlatayım bütün patavatsızlAR BENLE UGRASCAK DARISI BASINA DİCEKLER(( hadi allah sanada versin dicekler dilenci gb (allahım yardım etsin dualarınızı bekliyorum (((
selam canikom
inşallah bir sorun yoktur smear da
evde temizlik var sanırım
bizde laminat parkeleri değiştiriyoruz ev usta dolu üfff çok sıkıcı ya
1 haftadır göçebe hayatı
benim prensesim doğmadan evimizi değiştiriyorum
allahtan annemin evi varda yukarı kaçıyoruz
doruk zaten hep anneannesinde
seneye ev alıp taşınırsak çocuk evi istemeyecek
hep anneannesindeyiz ya başka yere taşınsak yandık wallahi
annem diyo zaten 5 odalı ev alın banada oda hazırlayın ben doruktan ayrılmam diye
eşim zaten senede 3 yada 5 kez geliyo ev annemle doruka kalıyor
ben arada hizmetçi işte
alışveriş yap alınacakları al onlrı gezmeye götür şöförlük yap
doruk paşa ve anneannesi hayatın tadını çıkarıyorlar
ama kızım olsun ben onlara sorarım
bu sefer ben kızımla yatıcam onlar çalışacak
bu arada beğenmediğin halıyı vildoşa niye veriyon yaww yazık değilmi bizim kızıma
beğenmiyorsan git değiştir benim kızımın odasına cici halı al bakim annesi
a..slm valem naberkızlar selam hepinize ben iyiyim geliyom ama kimse olmuyor sizlerde iyisinizdir umarım :78:
hoşgeldin hemşerimcanlarım nasılsınız iyisinizdir inşallah hep evdeyim ama bi türlü gelemiyorum topiğe kızlar
bebişim 9 haftalık oldu teyzeleri ama o kadar çok bulantım varki anlatamam su bile içmiyorum düşünün yani bir haftada 5 kilo verdim evin her köşesi kokuyor sanki burnuma çok halsizim kusmaktan boğazım kanıyor artık.serum taktırıyorum gün aşırı onlarla besleniyor bebiş korkuyorumda bişey olur diye rabbime emanet çekecem napıyım inşallah çabuk toparlanırım kızlar geçmişide okuyamadım hepiniz allaha emanet olun canlarım hep dua ediyorum sizlere iyi oldukça gelirim inşallah düzelebilirsem tabiki hepinizi öpüyorum
sağol toprağım ne yapim mide bulantısı baş dönmesi derken 10,haftaya doğru ilerliyoruz kuzucumla haftaya salı kontrolümüz< var inşllah herşey yolundadır hep geliyorum buraya baıyorum okuyorum ama yzamıyorum bilgisayar aşağıda kalıyor benim yazarken eğilmek zorunda kalıyorum belim ağrıyor zaten mide bulantım rahat vermmiyor ondan pek yazmıyorum ay insanın mide bulantısını bile sevmesigüzel midem bulandıkça bebişim benimle diyorum mutlu oluyorum dualarınızı eksik etrmeyin olurmu teyzesi paşamı öpüyorum defnemede selam:))
kızlar herkes iyidir umarım biraz daha düzeleyim sık sık girerim dyd seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun ama çok şükür bebişler bizimle ya herşeye değer bu günlerde geçecek
divim sen nsılsın
vale ayşe neslihan bircan haksever sizler nasılsınız canlar hepinizi öpüyorum biz teyzelerimize dua ediyoruz bize kardeş getirsinler diye sizde bize dua edin olurmu teyzoşlar
selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah...bizimde üstkatımız boşaldı doğalgazlı sıfır ev tuttuk bugün 725 e anlaştık ben 700 e oturuodum ama doğalgaz yok bakalım telaş başlıcak bende yandım 1inde teslim etcek evi evsahibi zor anlaştık ama oldu şükür...
smear temiz çıkmış çok şükür
Sadece yatak odamı boyattım cnm ..2 senedir kafaya taktığım bi renk vardı onu aldırdım
dün boyadık pek umduğum gibi olmadı kataloktakinden çok farklı durdu
ulen ben hep böyleyim kafaya taktığım illa olacak
Oysaki adam boyayı açtı gösterdi kataloktakiyle hiç alakası yoktu yani canlı canlı örneğini gördüm yine de uyladım boyattım daha boyayı duvara sürer sürmezde pişman oldum
şekerim mağazada vildanın beğendiği halıyı aldım benim odama yakışmazsa vildana veririm dedim hani kendi beğendiya ondan
ben zebra desenliyi seçmiştim o gitti yuvarlak desenliye uyladı aldırdı
şimdi annem beğenmesede benim odama serilse halı diye dua ediyo
Cumartesi günü almıştık daha gelecek halı hala bekliyoz
Seninde evde iş varmış sanada kolay gelsin canım
ben çok severim evde iş yapmayı orayı boya, burayı tamir et falan tam benlik işler
kaynanamlar yeni ev yaptılar herşey sıfırdan yapıldı
eltimde kaynanamların eve geçiyor oda eve bişeyler yaptırıyor
ben boş duruyodum kudum kudum kuduruyodum
Neyse şimdi odayı boyattım biraz sesimi keserim
bir dahaki ayada inşallah vildanın odayı simli beyaz boyatacam
annenle aynı apartmanda oturuyor olman çok büyük şans
doruk doğduğu zaman sana baya yardımcı olmuşlardı
şimdide defne hanım teşrif edince yine doruk paşaya baksa bile yeter
beryal kız kaynanan hani her kışı sende geçiriyodu gelip 6 ay kalıyodu bodrumdayken
şimdi daha gelmiyomu hiç bahsetmiyon artık
kızlar mesajını alıntı yapıp cevap yazamadığım varsa kusuruma bakmayın ancak bu kadar vakit ayırabiliyorum
bölük pörçük okudum zaten okuduğumdanda yazdığımdanda bişey anlamadım
işime kaldığım yerden devam.. kocik gelene kadar her yeri silmem tülleri ütüleyip takmam lazımki gelince odayı yerleştirelim
bu arada bi canım sıkkındıki anlatamam
bitişik dublekste oturan komşum terasını büyütmek için çatıyı kırdı yıktı döktü
yağmur yağınca bizim balkona hep su doldu
2 gündür çatıyı yaptırın ben karışmam sizin tarafa düşüyor diyomuş
benim üsttekiyle kankalar oda tamam demiş
asla razı olmadık hiçbirimiz kırdığı gibi yaptırsın dedik ama kadın ben karışmam bu sayede balkonunuza delik açılır balkonlarınızı yıkarsınız işte yaptırın diyomuş
dün bizde apartman toplantısı yapılacaktı
ya yaptıracak yada şikayet edip terasını yıktırırz dedik
kankası haber uçurdu heralde biz toplantıyı yapmadan telefon etmiş tamam ben yaptırıyorum diye
sinirlerim zıplıyodu kaç gündür
hep beni buluyo arıza tipler Allahım bana sabır ver
zaten bu kadınla 3 ay önce tartışmıştım konuşmuyodum
böyle rahat , vurdumduymaz , saygısız , utanmaz insanlardan nefret ediyorum
hayırlı akşamlar kıslar internetim bağlanmadı bu evimde internet var kendiliğinden laptopla bağlanıyor ama ben girmek istemiyorum başkasının internetinden bağlanıyor yarın internetim bağlanacak inşallah ozaman girerim rahat rahat.ayşeciiğim canım eşimle aram düzeldi hiçdilik bir problem yok adanaya taşındım tekrardan dairemdeki üç dör kişi kafa dengi yan dairemdeki arkadaş 6 aylık hamile bol bol toplanıp kahve içiyoz şimdilik benden bu kadar bu arada kızım bir yaşını geçti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?