kısmet
bakarsın birgün biryerde karşılaşırız
inşaallllaaaahhhhh
canım vildan nasıl dersleri nasıl:76::76::76:
hoşgeldin canımhayırlı akşamlar kıslar uzun zamandır giremedim evimi taşıdım çok yoğunum bugünlerde kendinize çok iyi bakın
hoşgeldin canım benim baya yorulmuşsun ama değmiş evin mis olmuşslm canlarım nasılsınız.evin doğalgaz döşemesi temizliği bitti derken bir ay geçmeden evin bütün pimapenleri daha yepyeniyken değiştirdi evsahibi.sağolsun çift cam yaptırdıda bende bittim yani temizliğim bitti cam perde anlıycağınız ev yerinden oynadı ikinci kez temizlenmiş oldu.bende bittim tabi.sizler nasılsınız.hamişlerimiz iyi sanırım hep böyle olun inşallah.BERYALİM DORUK PAŞAMINDA doğum günü kutlu olsun..rabbim sağlıklı mutlu bol başarılı bir ömür nasip etsin sizlerle...bu arada beryalcim az önce evlat edinenler topiğine baktım uzun zamandır okuyorum onları taktir ederek..dikkatimi çektide pinkrose arkadaşımızda orda sanırım oda başvuru yapıp sonuç bekleyenler arasında.hayırlısı olsun inşallah hakkında..bizim topikte umut listesinde olunca dikkatimi çekti ordada sizinlede paylaşayım dedim...iyi akşamlar hepinizeee..öptüm sizleri canlarım...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınız ben iyi degilim görümcem kalın bağırsak kanseri olmuş kaynana ve kocam oraya yanına gittiler perşembe günü kara cigerinde kitle var demişlermiş şimdide doktor söylemezmiş ama kaynıma demiş kendine söylemeyin ama amaliyat etmemiz lazım demiş kaç gündür kabızlık çekiyorduallahim evlatlarının yüzüne baksın 6 tane evladı va sadece birisi evli birisi asker allahım bazen de düşünüyorumda saglıl olmadıktan sona gerisi boşşşş
slm canım umut olmak için yazdım bendede pko ve tıroıt var 9 senedır pko yum son 2 yıldırda tıroıt hastasıyım 2 yıl once basladık bebek çaılşmalarına 3 yıllık evlıyım baktık bbebek olmuo doktora gıttık tedavıye baslıcak tıroıt uçmuş tsh 83 olmuş ilaç tedavısıne başaldık duzene sokmak için yaklasık 1 sene ugrastıkşukur ilaç kullanarak duzeldı sonra pko illetınn çaresıne baktık klomen kullandım olmadı sonra aşılmaya geçtık1 de olmadı bu arad kendılıgımden adet de olamıorum ancak ilaçla oda zaten zamanı gecıktırıo bolece 1 sene daha gectı sonra 2. aşılmaya geçtık yumurtalar buyumuo 25 tane igne vurundum anca 1 tanesını buyuttuk ama hiiiiç mi hiç umudum yok dedım bu ay olmıcak buda tutmıcak hergun aglıorumşuan bıle o kadar duygulandımkıallahım cok zor bişey ama 2 hafta sonra hastaneye gıdıp test yaptırdım sonucu eleıme aldım 59.1 inanamadım hamıleyım allahım sıze yaşatsın bu mutlulugu suan 28 haftalık hamıleyım canım hakseverıde tanıorum bı başka topıkten umudunuzu yıtırmeyın tedevı surecı cok zor sabır ıstıo bılıorum ama canım yapacak bişeyımız yok rabbıme dualarınız gondermeyı unutmayın tedavıler sonuç verecek uzulmeyınnn sakınnn
hoşgeldin canım
sağlıkla meleğini kucağına alırsın inşallah
allah tamamına erdirsin
bende pkoluyum bende 4 yıllık tedavi sonucu oğlumu kucağıma aldım bende şu an ikinci meleğime 26 haftalık hamileyim
arka arka doğum yapıcaz desene
amın canım inşallah çok guzel deemk ikinciye hamılesın oh maşallah cınsıyetı ne 2.melegınnbenımkıde erkek bıtane yaramz paşa gelıo banada aramızda 2 hafta var desene 2012 ocak annelerı topıgınede beklerız sende 2012 annesı olacksın pekı kızındamı tedavıyle oldu yoksa kendılıgındenmı allahım burdakı arkadslara da nasıp etsın bızde umut olalım:92::92::92:
günaydın canlarım
bugün smear sonucum çıkıyo ..inşallah bişey çıkmaz
sonucu ancak adetimin 3. günü dr gidince gösterebilirim
evde yokum bugün beni özleyin
kociki ikna ettim yatak odamı boyatacam bugün boya almaya gidecez
yeni halıda aldım yatak odama :86: gelsin beğenmezsem vildanın odasına sererim
kızlar selam hepinize ben iyiyim geliyom ama kimse olmuyor sizlerde iyisinizdir umarım :78:
sağol toprağım ne yapim mide bulantısı baş dönmesi derken 10,haftaya doğru ilerliyoruz kuzucumla haftaya salı kontrolümüz< var inşllah herşey yolundadır hep geliyorum buraya baıyorum okuyorum ama yzamıyorum bilgisayar aşağıda kalıyor benim yazarken eğilmek zorunda kalıyorum belim ağrıyor zaten mide bulantım rahat vermmiyor ondan pek yazmıyorum ay insanın mide bulantısını bile sevmesigüzel midem bulandıkça bebişim benimle diyorum mutlu oluyorum dualarınızı eksik etrmeyin olurmu teyzesi paşamı öpüyorum defnemede selam:))belenay nasılsın canım
ceeeeeeeee yakaladım seni
minik toprağım nasıl yerim ben onu
canlarım nasılsınız iyisinizdir inşallah hep evdeyim ama bi türlü gelemiyorum topiğe kızlar
bebişim 9 haftalık oldu teyzeleri ama o kadar çok bulantım varki anlatamam su bile içmiyorum düşünün yani bir haftada 5 kilo verdim evin her köşesi kokuyor sanki burnuma çok halsizim kusmaktan boğazım kanıyor artık.serum taktırıyorum gün aşırı onlarla besleniyor bebiş korkuyorumda bişey olur diye rabbime emanet çekecem napıyım inşallah çabuk toparlanırım kızlar geçmişide okuyamadım hepiniz allaha emanet olun canlarım hep dua ediyorum sizlere iyi oldukça gelirim inşallah düzelebilirsem tabiki hepinizi öpüyorum
sağol toprağım ne yapim mide bulantısı baş dönmesi derken 10,haftaya doğru ilerliyoruz kuzucumla haftaya salı kontrolümüz< var inşllah herşey yolundadır hep geliyorum buraya baıyorum okuyorum ama yzamıyorum bilgisayar aşağıda kalıyor benim yazarken eğilmek zorunda kalıyorum belim ağrıyor zaten mide bulantım rahat vermmiyor ondan pek yazmıyorum ay insanın mide bulantısını bile sevmesigüzel midem bulandıkça bebişim benimle diyorum mutlu oluyorum dualarınızı eksik etrmeyin olurmu teyzesi paşamı öpüyorum defnemede selam:))
kızlar herkes iyidir umarım biraz daha düzeleyim sık sık girerim dyd seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun ama çok şükür bebişler bizimle ya herşeye değer bu günlerde geçecek
divim sen nsılsın
vale ayşe neslihan bircan haksever sizler nasılsınız canlar hepinizi öpüyorum biz teyzelerimize dua ediyoruz bize kardeş getirsinler diye sizde bize dua edin olurmu teyzoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?