selam canlar nasılsınız.beryalcim kolay gelsin sana..benim kuzen hamile senin önerdiğin bi jel vardı çok memnundun yanlış hatırlamıyosam beryalcim bana onun adını verirmisin burdan veya özelden kuzenim 11 haftalık hamile kanaması varmış on gün rapor vermiş doktor.kendide gerçi konak kadın doğum hastanesinde çalışıyo ama az önce konuştum abla ismini alırsan iyi olur dedi.senden haber bekliyorum canım.iyi akşamlar..
iyi geceler kızlarrrr....
bu bir kaç gündür giremedimmm...Umarım herkes iyidirrr...
Çok hastaydımmm antibiyotiklerle ayakta durmaya çalışıyorumm işlerde yoğunnn...
Herkes iyidir umarımmmm...
Birde regl mi olucam nedir çok sinirliyim bu aralar....
Hepnizi çok öpüyorummmmmm...Allaha emanet olunnn...
Ayy bu arada smear testim dün çıkacaktı onu bile unuttummm.m..Neyse yarın hastaneyi arayayım bakalım yoksa eğer tlde bilgi vermezler ise reglimde gidip tedaviye başladığımıda fgösterirsin demişti dr..
iyiyim canım diyete basladım iyi gidiyo veriyorum kilolarımı hem artık saglıklıda besleneyim diyorumselam canım
biz doruk ve defne hanımla çok iyiyiz inşallah sende iyisindir
izmir yağmurlu bugün daha doğrusu 3 gündür
doruk çok huysuz dışarı çıkamıyor diye
bende hep geliyorum ama kimseye denk gelemiyorum
canım gecmiş olsun ama iyi yönünden bakalım bebeğin saglıklı olmasını işaretidir bucanlarım nasılsınız iyisinizdir inşallah hep evdeyim ama bi türlü gelemiyorum topiğe kızlar
bebişim 9 haftalık oldu teyzeleri ama o kadar çok bulantım varki anlatamam su bile içmiyorum düşünün yani bir haftada 5 kilo verdim evin her köşesi kokuyor sanki burnuma çok halsizim kusmaktan boğazım kanıyor artık.serum taktırıyorum gün aşırı onlarla besleniyor bebiş korkuyorumda bişey olur diye rabbime emanet çekecem napıyım inşallah çabuk toparlanırım kızlar geçmişide okuyamadım hepiniz allaha emanet olun canlarım hep dua ediyorum sizlere iyi oldukça gelirim inşallah düzelebilirsem tabiki hepinizi öpüyorum
iyiyim canım ben sen iyi olda gerisi önemli değilsağol toprağım ne yapim mide bulantısı baş dönmesi derken 10,haftaya doğru ilerliyoruz kuzucumla haftaya salı kontrolümüz< var inşllah herşey yolundadır hep geliyorum buraya baıyorum okuyorum ama yzamıyorum bilgisayar aşağıda kalıyor benim yazarken eğilmek zorunda kalıyorum belim ağrıyor zaten mide bulantım rahat vermmiyor ondan pek yazmıyorum ay insanın mide bulantısını bile sevmesigüzel midem bulandıkça bebişim benimle diyorum mutlu oluyorum dualarınızı eksik etrmeyin olurmu teyzesi paşamı öpüyorum defnemede selam:))
kızlar herkes iyidir umarım biraz daha düzeleyim sık sık girerim dyd seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun ama çok şükür bebişler bizimle ya herşeye değer bu günlerde geçecek
divim sen nsılsın
vale ayşe neslihan bircan haksever sizler nasılsınız canlar hepinizi öpüyorum biz teyzelerimize dua ediyoruz bize kardeş getirsinler diye sizde bize dua edin olurmu teyzoşlar
canım cok gecmiş olsun bu kadar agırmı atlatırsın hep hastalığınıiyi geceler kızlarrrr....
bu bir kaç gündür giremedimmm...Umarım herkes iyidirrr...
Çok hastaydımmm antibiyotiklerle ayakta durmaya çalışıyorumm işlerde yoğunnn...
Herkes iyidir umarımmmm...
Birde regl mi olucam nedir çok sinirliyim bu aralar....
Hepnizi çok öpüyorummmmmm...Allaha emanet olunnn...
Ayy bu arada smear testim dün çıkacaktı onu bile unuttummm.m..Neyse yarın hastaneyi arayayım bakalım yoksa eğer tlde bilgi vermezler ise reglimde gidip tedaviye başladığımıda fgösterirsin demişti dr..
Günaydın canlarım
tedaviye gidecek arkadaşlara bir tavsiyem var.
Lütfen doktorunuza ganolf iğnelerden bahsedein.
Tam olarak bilmiyorum ama sanırım adetin 3 yada 5 inci günü vurlumaya başlanıyor 15 gün civarı vurluyor hergün sonrasında da ovitrelle çatlatma iğnesi vuruluyor ve ovitrelle iğne nin hemen o gecesi ve takip eden 3 gün ilişki öneriliyor
pkolularda çok etkili bir yöntem ve yumurtalık yumurta çatlamama ve hamilelikte kadının engel olduğu hamileliklerde çok etkili.
Bir arkadaşım benim tavsiyemle doktoruna anlatmış uygulamışlar ve şükür hamile kaldı bebeğine kavuştu.
şimdi birkaç arkadaşta tam tedaviye başlamışken aylarca beklemeyin direkt bu yöntemi deneyin derim.zaman geçmeden.
Inşallah sizede iyi gelir ve kavuşursunuz meleklerinize.
Bende ovitrelle çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım unutmayın.
Günaydın canlarım
Tam olarak bilmiyorum ama sanırım adetin 3 yada 5 inci günü vurlumaya başlanıyor 15 gün civarı vurluyor hergün sonrasında da ovitrelle çatlatma iğnesi vuruluyor ve ovitrelle iğne nin hemen o gecesi ve takip eden 3 gün ilişki öneriliyor
pkolularda çok etkili bir yöntem ve yumurtalık yumurta çatlamama ve hamilelikte kadının engel olduğu hamileliklerde çok etkili.
Bir arkadaşım benim tavsiyemle doktoruna anlatmış uygulamışlar ve şükür hamile kaldı bebeğine kavuştu.
şimdi birkaç arkadaşta tam tedaviye başlamışken aylarca beklemeyin direkt bu yöntemi deneyin derim.zaman geçmeden.
iyiyim canım diyete basladım iyi gidiyo veriyorum kilolarımı hem artık saglıklıda besleneyim diyorum
dr gidene kadar ne veririsem kar diyorum bakalımı ne kadar verebilicem
defne kızımız pek akıllı cıktı masallah doguncada böyle akıllı bi kız olur insallaaaaaahhhh
bunları aklımda tutucam pkolu değilim ama yinede sorucam bu igneleri dr
beryalcım kesınlıkle katılıorum sana benım kurtarıcım gonal f oldu pko rolan hastalara genelde benım doktorum bu igneyı kullanıo bıraz pahalı dıger ıgnelere gore ama çok etklı ben ım pko byagı ılerlemış bı pko bana derman oldu once rabbıme sonra doktoruma ve ganal f şukur
günaydın canım arkadaşım
çok geçmiş olsun
defne doruk ve ben kopcaman öpelimde hemen iyileş sen
bu arada tedavinde pkoluların kullandığı adetin 5 günü sanırım başlanan 20 gün civarı süren iğne tedavisi oluyor yani aşılamadan önceki aşamada
ganolf iğneler ve son gün çatlama iğnesi ovitrelle kullanılıyor cocuk isteyen bir arkadaşıma tavsiye etmiştim inana bebeği oldu ilk denemede
inşallah sanada iyi gelir lütfen doktoruna bunu bir sor
Günaydın canlarım
iyiyim canım diyete basladım iyi gidiyo veriyorum kilolarımı hem artık saglıklıda besleneyim diyorum
dr gidene kadar ne veririsem kar diyorum bakalımı ne kadar verebilicem
defne kızımız pek akıllı cıktı masallah doguncada böyle akıllı bi kız olur insallaaaaaahhhh
canım gecmiş olsun ama iyi yönünden bakalım bebeğin saglıklı olmasını işaretidir bu
bi yerde okumustum mide bulantılarının bebeğin sağlıklı gelişimine isaretmiş
iyiyim canım ben sen iyi olda gerisi önemli değil
sen arada cok uzun yazmasanda ben iyiyim bebişimle yaz
o bize yeter tamammı kendinize iyi bakın
canım cok gecmiş olsun bu kadar agırmı atlatırsın hep hastalığını
inşalla smearde temiz cıkmıstır
bunları aklımda tutucam pkolu değilim ama yinede sorucam bu igneleri dr
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=19374
teyzeleri oğlumun 5 yeni fotosunu ekledim .doğum gününden
inşllah hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza da iyi gelir ve bir an önce kavuşurlar meleklerine canım
dün aksam adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmm
nabayım allahım sen bilirsin hayırlısını ver diyorum elden bişi gelmiyoki cuma ablamın bebek mevlüdü var ablam hamile diyip aglamıştım burda 5 aylık hamileyken söledi üzülürüm die diyememmişti dogurduda 40ıçıktıda mevlüt yapıyo nolur dua edin bana yarını atlatayım bütün patavatsızlAR BENLE UGRASCAK DARISI BASINA DİCEKLER(( hadi allah sanada versin dicekler dilenci gb (allahım yardım etsin dualarınızı bekliyorum (((
hayırlı akşamlarrrr nasılısınız kızlar
ya haksever canım bak en azından adet olabiliyosun ben eylülün 21 de oldum bi daha ya 3 ay sonra yada 4 ay sonra gelecek ve benim tedavi hayalerim suya düşcek pöffffdyd canım seni gerçekten çok merak etmiştim seni ve belenayı iyi gördüm sizleri
beryal ablam bu aetim bi gelsin doktora gidincez bende bu iğneden istiyecem konyanın altını üstüne getircem bu iğneyi bulmak için çok saol beryal abla hakkın asla ödenmez bu arada allah sanada kolaylık versin nasıl meleklerin yanındaki ve karnındaki
neslihan canım çok geçmiş olsun ya neslihan ne dicem ne zamandan beri soracak oluyom çekiniyom senin kaynana kyınpederin yokmu hiç ne elti ne görümcem hiç bahsetmiyosunda dikkatimi çekti yanlış bişey yaptıysam özür dilerim ama inan merak ettim eh birazda meraklı melahatımda dermişim
divinty canım sonuçların iyi çıksın sanırım sende benle bile adet olmuştun dimi inşallah bi daha 9 ay boyunca gelmez
valem ne güzel zayıflamaya başlamışsın maşallah ver ver iyi olur beişin hemen gelsin hayırlısı ile
cemrem sen nerden nereye taşındın gıııı merak işte öffff ya emme meraklıyım
başka varmı aklıma gelmeyen zaten kaç kişi takılorda topiğe
benim bugün felaket akıntım var ama halvet yok ortalık çok soğuk
ya simileylerde yokkk hiç tadı kalmadı kk nın
dün aksam adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmm
nabayım allahım sen bilirsin hayırlısını ver diyorum elden bişi gelmiyoki cuma ablamın bebek mevlüdü var ablam hamile diyip aglamıştım burda 5 aylık hamileyken söledi üzülürüm die diyememmişti dogurduda 40ıçıktıda mevlüt yapıyo nolur dua edin bana yarını atlatayım bütün patavatsızlAR BENLE UGRASCAK DARISI BASINA DİCEKLER(( hadi allah sanada versin dicekler dilenci gb (allahım yardım etsin dualarınızı bekliyorum (((
günaydın canım bencede bul bu iğneleri çok faydalı bizim gibiler için hamile kalmak için inşallah sanada faydalı olur canımhayırlı akşamlarrrr nasılısınız kızlar
ya haksever canım bak en azından adet olabiliyosun ben eylülün 21 de oldum bi daha ya 3 ay sonra yada 4 ay sonra gelecek ve benim tedavi hayalerim suya düşcek pöffff
dyd canım seni gerçekten çok merak etmiştim seni ve belenayı iyi gördüm sizleri
beryal ablam bu aetim bi gelsin doktora gidincez bende bu iğneden istiyecem konyanın altını üstüne getircem bu iğneyi bulmak için çok saol beryal abla hakkın asla ödenmez bu arada allah sanada kolaylık versin nasıl meleklerin yanındaki ve karnındaki
neslihan canım çok geçmiş olsun ya neslihan ne dicem ne zamandan beri soracak oluyom çekiniyom senin kaynana kyınpederin yokmu hiç ne elti ne görümcem hiç bahsetmiyosunda dikkatimi çekti yanlış bişey yaptıysam özür dilerim ama inan merak ettim eh birazda meraklı melahatımda dermişim
divinty canım sonuçların iyi çıksın sanırım sende benle bile adet olmuştun dimi inşallah bi daha 9 ay boyunca gelmez
valem ne güzel zayıflamaya başlamışsın maşallah ver ver iyi olur beişin hemen gelsin hayırlısı ile
cemrem sen nerden nereye taşındın gıııı merak işte öffff ya emme meraklıyım
başka varmı aklıma gelmeyen zaten kaç kişi takılorda topiğe
benim bugün felaket akıntım var ama halvet yok ortalık çok soğuk
ya simileylerde yokkk hiç tadı kalmadı kk nın
selam kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah...bizimde üstkatımız boşaldı doğalgazlı sıfır ev tuttuk bugün 725 e anlaştık ben 700 e oturuodum ama doğalgaz yok bakalım telaş başlıcak bende yandım 1inde teslim etcek evi evsahibi zor anlaştık ama oldu şükür...
oyy oyyy beryoğummm seni ayrı dpaşamı ayrı prensesimi ayrı öpüyormmmmmm...çok iyi geldiniz banaa..iyiki hayatımda varsınızz...
Ayy inş. Bir adet olsam bu verdiğin gjele kadar no t aldımm..hepsini soracammm senin verdiğin bilgiler benim için çok değerli...canımsınnnn....
Ana şimdi farkettim smileyler gitmişşş..sana vbçiçek gönderecektimmm...bol bolll...:)))))
çok tatlısınız arkadaşımmm.. Gülen yüzünüz hiçç solmasınnn...hep gülün inşallahhh...
Aminn..........
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?