Buraya her uzun zamandan sonra gelişimde bir hesap sorma mevcut emin olun bende burda iyi vakit geçirmek vede güzel seyler paylaşmak istiyorum evet Facebook hep açık genelde odayım çünkü annem sinopta vede hep oradan görüşüyorum onunla yani bir unutmuştuk vede bosvermislik yok yanlış anlaşılmasın
Yapamadım ayse sen yapabiliyorsanız fareden alabilirmisin buraya yapıştırrrr resmi zahmet olmazsa tabi
hayırlı uğurlu olsun ..Allah analı babalı büyütsünHerkese hayırlı cumalar
Kizlar sizi çok özledim ben ikinci bebigi doğurdum 7aralikta adımız yiğit Aras 4aylik olduk bile e duşunun halımı 2'5yasinda bitane 4aylik bitane çok zorrrrrrrrrrr
nasılsınız divinim prensesler naıl büyüyormu pelin hanim
doktorun sistemi çökmüşte hıncını bizden almaya çalışıyor bide kalabalık iğne atsan düşmaz yere aman geçecektir bugünlerde napalım sağlık olsun
ben bayılmam özel günlere aman sexy falan değil ben regliyim hahah
evet canım aynen öyle hayırlısı
e sen benden sonra evlenmişsin nolacak şimdi
HEPİMİZ İYİYİZ ŞÜKÜR CANIM SEN NASILSINa slm cnm hoşgeldin
üzülme 4 ay çabuk geçer yine gelir inşallah...
Allah rahmet eylesin babana cnm ..
dorukla defne nasıl..sen ne zaman gidecen kistlerin için doktora
Herkese hayırlı cumalar
Kizlar sizi çok özledim ben ikinci bebigi doğurdum 7aralikta adımız yiğit Aras 4aylik olduk bile e duşunun halımı 2'5yasinda bitane 4aylik bitane çok zorrrrrrrrrrr
oğluşta bende çok şükür iyiyiz cnm sağol sorduğun içingünaydınnn kızlarrrr cumamız mubarek olsun nasaılsınız kızlar
çitoss divinim sizler gelmişsiniz kız divin senin doğurmana daha iki var ya hamilelik tekvimine de el at bi zahmet
eee çitos sen nasılsın oğluşun nasıl bu arada dışarı çıkmak isterdir başka napacak ta
kızlar adet oldum sonunda pazartesi hem endokrine hemde doğum doktoruna gitmeyi düşünüyom endokrine mecburen gidicezde doğum doktorunu napacaz bilmiyom geçen sefer gittiğimde çok dellemişti bakalım bu kez nolacak hayırlısı olsun bakalım daha beimmm çok yolummmm varrrr çokkkkk hayırlısını istiyorum her zaman için
Allah kavuştursun beryalim babanada Allah rahmet eylesin cnmselamlar canlarım
dün eşim fransaya gitti uçakla.orada gemiye katılacak
4 ay sonra gelecek kısmetse
dün aynı zamanda babamın 10.yıl ölüm yıldönümüydü.of offfffffffff ağlamaktan şiştim .gözlerim hala ağrıyor
facede herkes birbirinin resmini görüyor kimle konuştuğunu biliyor burası kapalı kutu gönlü olan resmini paylaşyor cnm fark bugünaydın cnm hayırlı cumalar
valla citos akşama kadar hiç fırsat bulamasam bile akşam kocik pc kapatırken soruyor bakacanmı diye bende hemen o ara girip bakıyorum
faceyi bir ben sevemedim ..ne fark var orayla bura arasında
orda da paylaşım var burda da
günaydın ayşe sanada hayırlı cumalar cnm
takvimi hergün okuyom ayşe 2 gün sonra kendiliğinden gider nasıl olsa
hadi hayırlısı cnm inşallah hakseverle senden güzel haberler gelir
kim dellenmişti doktormu eşinmi
her zaman hakkımızda hayırlısını versin inşallah rabbim..
ayy ne kadar sexy..bayılırım böyle özel tarihlere
HEPİMİZ İYİYİZ ŞÜKÜR CANIM SEN NASILSIN
VİLDOŞ PELİN NASILLAR
KİSTİM İÇİN İLAÇ KULLANACAKMIŞIM 3 AY SONRASINDA KONTROLÜM VAR AMA ARADA ÇOK SANCIM OLUYOR
facede herkes birbirinin resmini görüyor kimle konuştuğunu biliyor burası kapalı kutu gönlü olan resmini paylaşyor cnm fark bu
nasılsınız canlarım ciğerlerimösledim nete giremiyorduk babamız sınava hazırlanıyordu lablob ona aitti şükür sınav bitti kaptık lablobu havalardan mı nedir hiç bişey yapasım yok bahar sendromu yaşıyorum galiba temizlik yapılacak alışverişe çıkılacak ama bende hiiiiç gidecek yapacak hal yok kıslar doğum günümüz yaklaştı maşallah ne çabuk geçti zaman anlamadım doğum günü kutlaması yapim diyorum eşim yeter yapma mevlüt kınası diş buğdayı derken adam bunaldı bide doğum günü dicem evden kaçacak ama ilk doğum günü ufacık bi kutlama yapayım bari fazla kalabalık yapmadan ee bide evlilik yıl dönümümüzde geliyor yok kutlama mutlama kocadık artık 7 yılı devirmişiz
beryal Allah kavuştursun eşinle babacığınada rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun unutulmayan en büyük acı oluyor anne baba acısı paşamla cimcime nasıl
divicim taze çıtır anne napıyorsun pelin hanım nasılla vildoşum ne yapıyor ablalık nasıl gidiyor kokla kuzucuğumuda ohh mis gibi cennet kokusu maşallah
sinemis canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün paşayı maşallah 4 aylık olmuş bile zaman ne çabuk geçiyor
ayşe canım sen nasılsın doktordan inşllah hayırlı haberlerle gelirsin rabbim tez zamanda kavuştursun senide meleğine
çitos canımcım sen nasılsın serdarım ne yapıyor öptüm paşamı
herkesi kocaman öpüyorum sizi seviyoruz iyiki varsınız canlar cici teyzoşlar
selam kızlar hayırlı akşamlar nasıl mış herkesler iylerdir umarım
ben bugün gittim doktora divinim dediğim gibi doğum doktorunun yanına sokuldum dedim hocam beni endokrin bölümündeki hoca gönderdi bugün adetimin 4. günü belki sizinde isteyeceğiniz tahlil falan vardır dedim oda dedi zaten senin hocan epeyi tahlil istemiş dedi bende bi tahlil daha istiyecem dedi ama nasıl yaptım arsızlıkla eşim ağzını açmış diyorki tarih te bi ilki başardın hayatım diyor adam haklıda canım öyle işte ha bu arada 2 tane tahlil varmış ne olduğuna bakmamşım ama bu 2 tahlil konyada yapılmazmış istanbul acıbademe gitmesi gerekir o tahlillerin makinası yokmuş inşallah bişey çıkmaz her neyse 8 senedir ilk defa böyle bir tahlil isteyen oldu hakkımda hayırlısı olsun diğer tahlilerime de az önce netten baktım baktım tsh gene hiç iyi değil mubarek düştümü yükselmiyor yükselincede düşmüyor ne iş anlamadım geçen gün 9.23 bu kezde 5.53 yanlış değilsem bide kızlar siz bilirsiniz netten baksam olurya hani şu estrdaiol işte böyle bi test var o testte biraz yükselme var herhalde yumurtlama testi o bende dedim o tahlilde çıksın hepssini toplayalım öyle gidelim bugün pazarteside oluncaz çok zor oldu dolmuşlar almıyor bugün çokta yürüdüm o da iyi oldu adetim çok yoğun bi şekilde devam ediyor bugün 4. günü bakalım ne zaman bitecek ha bide tüylerden inceleyecektin dedim hocaya dedi tahlillere bi bakayımda dedi valla kıllı kllı dolaşıyom hayırlısı ile bi bitseydi şu dönem bana dua edin kızlar ben hepinze ediyom neyse çok çene çalmışım ben yav sayfa dolmuş baksana gidiyom bayyy sabah görüşürüzzz...
çok teşekkür ederim çitosum sağoloğluşta bende çok şükür iyiyiz cnm sağol sorduğun içinallah gönlüne göre versin
Allah kavuştursun beryalim babanada allah rahmet eylesin cnm
Facede herkes birbirinin resmini görüyor kimle konuştuğunu biliyor burası kapalı kutu gönlü olan resmini paylaşyor cnm fark bu
allah iyilik versin cnm bizde iyiyiz
kızlarda iyiler çok şükür...
Pelin doğdu doğalı evimiz daha bi neşeli daha bi yaşanılır oldu
meğerse ondan önce ne kadar boşmuşuz..allah eksikliğini vermesin inşlallah
ilaçlar işe yarar inşallah cnm..allah şifa versin sanada öpüyorum hepinizi
Allah evinizin neşesini daim etsin.vildoşumuda unutmayın bu arada .kızımı ikinci plana atmayın
Poposu boklu cadı geldi diye pabuçları dama atılmasın benim prensesimin
AnladımBana göre değil yani
selam kızlar hayırlı akşamlar nasıl mış herkesler iylerdir umarım
Ben bugün gittim doktora divinim dediğim gibi doğum doktorunun yanına sokuldum dedim hocam beni endokrin bölümündeki hoca gönderdi bugün adetimin 4. Günü belki sizinde isteyeceğiniz tahlil falan vardır dedim oda dedi zaten senin hocan epeyi tahlil istemiş dedi bende bi tahlil daha istiyecem dedi ama nasıl yaptım arsızlıkla eşim ağzını açmış diyorki tarih te bi ilki başardın hayatım diyor adam haklıda canım öyle işte ha bu arada 2 tane tahlil varmış ne olduğuna bakmamşım ama bu 2 tahlil konyada yapılmazmış istanbul acıbademe gitmesi gerekir o tahlillerin makinası yokmuş inşallah bişey çıkmaz her neyse 8 senedir ilk defa böyle bir tahlil isteyen oldu hakkımda hayırlısı olsun diğer tahlilerime de az önce netten baktım baktım tsh gene hiç iyi değil mubarek düştümü yükselmiyor yükselincede düşmüyor ne iş anlamadım geçen gün 9.23 bu kezde 5.53 yanlış değilsem bide kızlar siz bilirsiniz netten baksam olurya hani şu estrdaiol işte böyle bi test var o testte biraz yükselme var herhalde yumurtlama testi o bende dedim o tahlilde çıksın hepssini toplayalım öyle gidelim bugün pazarteside oluncaz çok zor oldu dolmuşlar almıyor bugün çokta yürüdüm o da iyi oldu adetim çok yoğun bi şekilde devam ediyor bugün 4. Günü bakalım ne zaman bitecek ha bide tüylerden inceleyecektin dedim hocaya dedi tahlillere bi bakayımda dedi valla kıllı kllı dolaşıyom hayırlısı ile bi bitseydi şu dönem bana dua edin kızlar ben hepinze ediyom neyse çok çene çalmışım ben yav sayfa dolmuş baksana gidiyom bayyy sabah görüşürüzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?