Burda 9 yaştan bahsediyorsunuz inanılır gibi değil gitmeyin çocuğunuzu uzak tutun ailesini uyarın nihayetinde bir çocuk çocuk bile bile değil bebek kızarsa kızsınlar önce düzgün yetiştirsinler çocuk kitap gibidir ne yazarsan onu okursunHerkese iyi geceler.
Arkadaşlar her yaz memlekete giderim bahsettiğim yeğenimde orada yaşıyor. Yazdan yaza görüyoruz birbirimizi. Geçen sene yeğenim 8 yaşındayken, kızımda 4 yaşındayken bahçede kızımın cinsel organına bakmış kızıma da kendisininkini göstermiş. Kızım bana bunu anlattığında şaşırdım açıkcası. Kızımla hep konuşurum özel bölge mahremiyetini ama abisini çok sevdiği için benle oynamaz diye hayır demedi büyük ihtimal. Yeğenimin annesiyle konuştum yeğenimle konuştum özel bölgelere bakmak ve dokunmanın yanlış olduğundan vs. Yengem garip bi tavır sergiledi 'ne yaptın göster' filan dedi göstertmeye çalıştı çocuk kaçtı. O zaman normal bi şekilde konuştum birazda kızdım, tatil boyunca tekrarlamadı.
Gelelim bu seneye 1 hafta memlekette kaldım geldim 4 gün oluyor kızım gene anlattı. Bahçeli ev çok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup göğüs bölgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım. 9yaş cinsel merak anlıyorum ama 2 kız annesi olarak bunları duymak çok ağır geliyor. Öğrencilerimde de bu tarz bi olay yaşamdım. Kızıma abinde çok meraklı vs diye konuştum çok etkilenmesin diye ama hayır demeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne yapsam bilemedim çok üzgünüm. Annemle konuşsam abimle de o mu konuşsa. Yeğenime kızar büyük ihtimal. Yengeme desem cok cahilce davranır gene. Başım çatlıyor ağrıdan her yaz gidiyoruz çocuk büyüdükçe dozu daha da artar mı merakının. Cinsel eğitim ve pedagoga götürme olayı olmaz aile yapısı olarak ne yapıcam ben
Sanırım bir sapık yetişiyor. Tabiki babasına söyleyin annesi cahilse babası anlatsın bu ne göz göre göre kızınız etkileniyor yazık. Çocuk diye masum bakamıyorumHerkese iyi geceler.
Arkadaşlar her yaz memlekete giderim bahsettiğim yeğenimde orada yaşıyor. Yazdan yaza görüyoruz birbirimizi. Geçen sene yeğenim 8 yaşındayken, kızımda 4 yaşındayken bahçede kızımın cinsel organına bakmış kızıma da kendisininkini göstermiş. Kızım bana bunu anlattığında şaşırdım açıkcası. Kızımla hep konuşurum özel bölge mahremiyetini ama abisini çok sevdiği için benle oynamaz diye hayır demedi büyük ihtimal. Yeğenimin annesiyle konuştum yeğenimle konuştum özel bölgelere bakmak ve dokunmanın yanlış olduğundan vs. Yengem garip bi tavır sergiledi 'ne yaptın göster' filan dedi göstertmeye çalıştı çocuk kaçtı. O zaman normal bi şekilde konuştum birazda kızdım, tatil boyunca tekrarlamadı.
Gelelim bu seneye 1 hafta memlekette kaldım geldim 4 gün oluyor kızım gene anlattı. Bahçeli ev çok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup göğüs bölgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım. 9yaş cinsel merak anlıyorum ama 2 kız annesi olarak bunları duymak çok ağır geliyor. Öğrencilerimde de bu tarz bi olay yaşamdım. Kızıma abinde çok meraklı vs diye konuştum çok etkilenmesin diye ama hayır demeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne yapsam bilemedim çok üzgünüm. Annemle konuşsam abimle de o mu konuşsa. Yeğenime kızar büyük ihtimal. Yengeme desem cok cahilce davranır gene. Başım çatlıyor ağrıdan her yaz gidiyoruz çocuk büyüdükçe dozu daha da artar mı merakının. Cinsel eğitim ve pedagoga götürme olayı olmaz aile yapısı olarak ne yapıcam ben
Hah be. Bunu yazacaktım ama cocugun yok nerden bılıyosun buyuk oldugunu cocuk derler dıye yazmadım.9 yaş merak için büyük geldi bana. 4/5 yaşlarında oluyor merak.
ama konunun uzmanı değilim.
tabi ki buyuk bunun icin anne olmamiza gerek yok akil var mantik varHah be. Bunu yazacaktım ama cocugun yok nerden bılıyosun buyuk oldugunu cocuk derler dıye yazmadım.
Dokuz buyuk bir yas degıl mı?
Abin ile konuşursun. Baktın sonuc alamıyorsun gitmezsin aranıza mesafe koyarsın bu kadar basit. Sizde cahilce davranıyorsunuz keyif için kızını neden elettiriyorsun? Bir değil iki değil sizede pes doğrusu!!!!!Herkese iyi geceler.
Oyuzden ciddiye alınmalı bu olay.tabi ki buyuk bunun icin anne olmamiza gerek yok akil var mantik var
Katiliyorum size tedavi sart yani yoksa bu sekilde sapik olurOyuzden ciddiye alınmalı bu olay.
Hah be. Bunu yazacaktım ama cocugun yok nerden bılıyosun buyuk oldugunu cocuk derler dıye yazmadım.
Dokuz buyuk bir yas degıl mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?