- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Konu sahıbı yanlarından kalktığında yapmis, kızı oyle anlatmıs.Ben kızıma bu tarz konularda bilgi vermeye çalışınca anne sen beni bebek mi sanıyorsun diyor.
Konunun devamını okumadım ama yalnız kalındığında yapması da zaten son derece bilinçli yaptığını gösteriyor.
Çok kötü, hala görüyor olmaniz cok kotu. Ne igrenc bir dunya.Cinsel tacize ugradigim zaman babam içerde balkonda oturuyordu annem eltisiyle sohbet ediyordu içimden yalvariyordum biriniz gelin kurtarın beni diye 8 veya 9 yaslarindaydim..
O amca bozuntusu ben yatarken yorganimi açmış vücudumu izliyordu ben korkuma gözlerimi acamiyordum gözlerimi sımsıkı kapatıp içeriye birinin girmesi için dua ettim ..çok zor terleyen vücudum var başımdan terler aktığını hatırlıyorum...mesela o anım şöyle olsaydı ... Babam içeri girer olayı görür amcama bir yumruk atıp onu tekmeleyerek döver o an ağlardım ama babamın kucağında ağlardım.. özgüvenli bir şekilde ağlardım..babam benim kahramanım olurdu ona aşık olurdum..şu an babamı çok severim ama ona karşı içim çok soğuk .. çünkü hala eve davet eder görüşür bilmiyor ondan belki bilmiyorum...veya annem gelseydi ortalığı ayağa kaldirsaydi ...sen ilk o harekette kızının yanında o çocuğu azarlayip kulağını cekseydin kızınada doğruyu anlatıp sımsıkı sarilsaydin daha iyi olurdu sanki
Cok tesekkür ederim.Tutumunuzdan dolayı tebrik ederim sizi
Rica ederim.derin sularda , benim için çok aydınlatıcı oldu. Değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Bir şey daha sormak istiyorum, bir çocuga eğitim adı altında bu cinsel farklılıklar anlatılmalı mi yoksa merak edip sorarsa mi devreye girilmeli ?
Dokuz yaş merak donemi değil aslında.4 -Herkese iyi geceler.
Arkadaşlar her yaz memlekete giderim bahsettiğim yeğenimde orada yaşıyor. Yazdan yaza görüyoruz birbirimizi. Geçen sene yeğenim 8 yaşındayken, kızımda 4 yaşındayken bahçede kızımın cinsel organına bakmış kızıma da kendisininkini göstermiş. Kızım bana bunu anlattığında şaşırdım açıkcası. Kızımla hep konuşurum özel bölge mahremiyetini ama abisini çok sevdiği için benle oynamaz diye hayır demedi büyük ihtimal. Yeğenimin annesiyle konuştum yeğenimle konuştum özel bölgelere bakmak ve dokunmanın yanlış olduğundan vs. Yengem garip bi tavır sergiledi 'ne yaptın göster' filan dedi göstertmeye çalıştı çocuk kaçtı. O zaman normal bi şekilde konuştum birazda kızdım, tatil boyunca tekrarlamadı.
Gelelim bu seneye 1 hafta memlekette kaldım geldim 4 gün oluyor kızım gene anlattı. Bahçeli ev çok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup göğüs bölgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım. 9yaş cinsel merak anlıyorum ama 2 kız annesi olarak bunları duymak çok ağır geliyor. Öğrencilerimde de bu tarz bi olay yaşamdım. Kızıma abinde çok meraklı vs diye konuştum çok etkilenmesin diye ama hayır demeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne yapsam bilemedim çok üzgünüm. Annemle konuşsam abimle de o mu konuşsa. Yeğenime kızar büyük ihtimal. Yengeme desem cok cahilce davranır gene. Başım çatlıyor ağrıdan her yaz gidiyoruz çocuk büyüdükçe dozu daha da artar mı merakının. Cinsel eğitim ve pedagoga götürme olayı olmaz aile yapısı olarak ne yapıcam ben
Cocuguklarinin yaninda sevisen aile miYahu demek ki çocuk zaman kolluyor, siz ortalıktan kaybolunca o kısa vakitlerde çocuğunuzla böyle şeyler yapıyor. Daha vakit bulsa neler yapar düşünmek bile istemiyorum. İnsanların kızdığı kızınıza "merak" demeniz. Bu ona işler ileride birisi birşey yapmaya yeltendiğinde merak ediyor diye düşünüp sesini çıkarmayabilir.
Çirkef olmak asla tarzım değil ama o cahil yengenin ağzının payını bir güzel verirdim. Sapıklığın cahilliği olmaz, bu kadın ileride kızına iftira atıyor, yalan söylüyor bile diyebilir. Ağzının payını ver gitsin, abinde küserse bu dünyada evlattan değerli birşey var mı ya. Onlar önce sapık çocuklarını tedavi ettirsinler, bu merak değil.
Küçükken ben değil ama bir kuzenim yaşamıştı, dayımın oğlu ona cinsel organını göstermiş o da 11 yaşında falandı,dokundurmaya çalışmış.Daha sonra bana yapmaya çalışınca ben anneme söyledim o da söylemişti. Çocuk o yüzü bulunca daha fazlasını yapmaya çalışıyor emin olun. İğreniyorum bu tarz insanlardan ama çocuğa da suç bulamıyorum çünkü eğitim ailede başlar. Burada bir üye vardı çocuğunun yanında sevişen. Belki o da anne babasından görmüştür, bilemeyiz.
Evet evet hatta kocasının boşalamamasından dert yanıyordu.Cocuguklarinin yaninda sevisen aile mişok oldum. Resmen bu gerçek olamaz. Aman allahım çocuklarımız toplumda kimlerle muhattap olmak zorunda kalacak
Konuyu açan kişinin hayal ürünüdür, ya da face hesap açıp milleti kandırmıştır diye düşünmek istiyorum. Bu kabul edilemez bir şey. Bu durum da çocuğun istismarına giriyor. Çocuk istismarına giren konular arasında çocuğa müstehcen şeyler izletmek te var. Inanıyorum ya Bu kadar mı insanlıktan çıktık. Akıl sağlığı yerinde olan kimse yapmaz bunu. Bu sapık zihniyetteki insanlar gün içerisinde normal insanların arasına karışıp hayat sürüyor. Belki bizim çocuğunuzla cocugumuzla muhattap oluyor.Evet evet hatta kocasının boşalamamasından dert yanıyordu.
Çocuk 6 yaşında falandı. Ne kadar kötü ya çocuğun yanında sevişilir mi? İğrenç.
Fake olduğunu sanmıyorum, eski bir üyeydi diye hatırlıyorum. Konu üzerinden çok geçmedi hala. Evet aynen öyle bu bir çocuk istismarı. Çocuğun yanında sevişmek izletmekten daha beter.Konuyu açan kişinin hayal ürünüdür, ya da face hesap açıp milleti kandırmıştır diye düşünmek istiyorum. Bu kabul edilemez bir şey. Bu durum da çocuğun istismarına giriyor. Çocuk istismarına giren konular arasında çocuğa müstehcen şeyler izletmek te var. Inanıyorum ya Bu kadar mı insanlıktan çıktık. Akıl sağlığı yerinde olan kimse yapmaz bunu. Bu sapık zihniyetteki insanlar gün içerisinde normal insanların arasına karışıp hayat sürüyor. Belki bizim çocuğunuzla cocugumuzla muhattap oluyor.
Bu nasıl bir şey benim aklım hayalim almıyor bunu. Insanlık bu kadar ayaklar altına alinmamaliFake olduğunu sanmıyorum, eski bir üyeydi diye hatırlıyorum. Konu üzerinden çok geçmedi hala. Evet aynen öyle bu bir çocuk istismarı. Çocuğun yanında sevişmek izletmekten daha beter.
Yani o kadar istekliysen dayan 2 gün bekle. 2 gün sevişemedi diye ölmez kimse.Bu nasıl bir şey benim aklım hayalim almıyor bunu. Insanlık bu kadar ayaklar altına alinmamali
Çok üzülüyorum böyle şeylere. Küçücük çocuğun bedeninden haz almaya çalışan yaratıkların soyu kurusun ınsallah yaptıklarının bedelini en ağır şekilde öderler.Cinsel tacize ugradigim zaman babam içerde balkonda oturuyordu annem eltisiyle sohbet ediyordu içimden yalvariyordum biriniz gelin kurtarın beni diye 8 veya 9 yaslarindaydim..
O amca bozuntusu ben yatarken yorganimi açmış vücudumu izliyordu ben korkuma gözlerimi acamiyordum gözlerimi sımsıkı kapatıp içeriye birinin girmesi için dua ettim ..çok zor terleyen vücudum var başımdan terler aktığını hatırlıyorum...mesela o anım şöyle olsaydı ... Babam içeri girer olayı görür amcama bir yumruk atıp onu tekmeleyerek döver o an ağlardım ama babamın kucağında ağlardım.. özgüvenli bir şekilde ağlardım..babam benim kahramanım olurdu ona aşık olurdum..şu an babamı çok severim ama ona karşı içim çok soğuk .. çünkü hala eve davet eder görüşür bilmiyor ondan belki bilmiyorum...veya annem gelseydi ortalığı ayağa kaldirsaydi ...sen ilk o harekette kızının yanında o çocuğu azarlayip kulağını cekseydin kızınada doğruyu anlatıp sımsıkı sarilsaydin daha iyi olurdu sanki
O da çocuk ne yaptığını bilmiyor tabi.Biz de hatırlıyorum filmlerde gördüğümüz gibi arkadaşımla birbirimizin boynunu öperdik annemler kızarık görünce nasıl kızarlardı.Yengeniz cahilce davranmamış o an kızarak ne yaptın bakayım göster demiş.Sonradan uyarmıştır belki de.Ama dediğim gibi çocuk işte.Siz onları baş başa bırakmayın kızınızla konuşun.Abinize de anlatın.Herkese iyi geceler.
Arkadaşlar her yaz memlekete giderim bahsettiğim yeğenimde orada yaşıyor. Yazdan yaza görüyoruz birbirimizi. Geçen sene yeğenim 8 yaşındayken, kızımda 4 yaşındayken bahçede kızımın cinsel organına bakmış kızıma da kendisininkini göstermiş. Kızım bana bunu anlattığında şaşırdım açıkcası. Kızımla hep konuşurum özel bölge mahremiyetini ama abisini çok sevdiği için benle oynamaz diye hayır demedi büyük ihtimal. Yeğenimin annesiyle konuştum yeğenimle konuştum özel bölgelere bakmak ve dokunmanın yanlış olduğundan vs. Yengem garip bi tavır sergiledi 'ne yaptın göster' filan dedi göstertmeye çalıştı çocuk kaçtı. O zaman normal bi şekilde konuştum birazda kızdım, tatil boyunca tekrarlamadı.
Gelelim bu seneye 1 hafta memlekette kaldım geldim 4 gün oluyor kızım gene anlattı. Bahçeli ev çok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup göğüs bölgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım. 9yaş cinsel merak anlıyorum ama 2 kız annesi olarak bunları duymak çok ağır geliyor. Öğrencilerimde de bu tarz bi olay yaşamdım. Kızıma abinde çok meraklı vs diye konuştum çok etkilenmesin diye ama hayır demeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne yapsam bilemedim çok üzgünüm. Annemle konuşsam abimle de o mu konuşsa. Yeğenime kızar büyük ihtimal. Yengeme desem cok cahilce davranır gene. Başım çatlıyor ağrıdan her yaz gidiyoruz çocuk büyüdükçe dozu daha da artar mı merakının. Cinsel eğitim ve pedagoga götürme olayı olmaz aile yapısı olarak ne yapıcam ben
Rica ederim.
Ben çocuk cinsel konularda meraklanıp soru sormadıkça bilgi vermeyi gerekli ve anlamlı bulmuyorum.
Mahremiyet eğitimi her çocuğa verilmeli cinsel eğitim ise merak edip soru soran çocuğa.
Bu düşüncem erken çocukluk dönemi için geçerli.
Ergenlik başlangıcı ile cinsel eğitim kız/erkek tüm çocuklara verilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?