Dokuz yaşındaki yeğenimin cinsel merakı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahıbı yanlarından kalktığında yapmis, kızı oyle anlatmıs.

Annesine babasına söylemek yerine çekip kenara bu yaptığının ayıp olduğunu anlatıp bir daha olmaması gerektiğini sert bir dille söylemek lazım yeğeniniz neticede anne cahilse siz konuşacaksınız

Cinsel tacize ugradigim zaman babam içerde balkonda oturuyordu annem eltisiyle sohbet ediyordu içimden yalvariyordum biriniz gelin kurtarın beni diye 8 veya 9 yaslarindaydim..

O amca bozuntusu ben yatarken yorganimi açmış vücudumu izliyordu ben korkuma gözlerimi acamiyordum gözlerimi sımsıkı kapatıp içeriye birinin girmesi için dua ettim ..çok zor terleyen vücudum var başımdan terler aktığını hatırlıyorum...mesela o anım şöyle olsaydı ... Babam içeri girer olayı görür amcama bir yumruk atıp onu tekmeleyerek döver o an ağlardım ama babamın kucağında ağlardım.. özgüvenli bir şekilde ağlardım..babam benim kahramanım olurdu ona aşık olurdum..şu an babamı çok severim ama ona karşı içim çok soğuk .. çünkü hala eve davet eder görüşür bilmiyor ondan belki bilmiyorum...veya annem gelseydi ortalığı ayağa kaldirsaydi ...sen ilk o harekette kızının yanında o çocuğu azarlayip kulağını cekseydin kızınada doğruyu anlatıp sımsıkı sarilsaydin daha iyi olurdu sanki

Çok kötü, hala görüyor olmaniz cok kotu. Ne igrenc bir dunya.

Ben de kendi yasadigimi yazacaktım, komsumuzun ogluydu, ben4 3 4 yaslarindsydim. O da 13 14 gibi, ergenlige yeni girmisti yanlis hatirlamiyorsam. Merdivenden indirmek icin kucagina almisti, camasirimin icinden popomu elledi.

Ben uzun sure vajinismusla ugrastim, uzun suredir de guya atlattim ama inanin hala normal bir kadin olamadim. Dokunulmaktan irkiliyorum, hala asamiyorum bazi seyleri. Lutfen bir seyler yapin, bir psikologla gorusun, kalmasin yarasi cocugunuzda. anormal oldugunun farkinda o zaten.

kızınızı acilen çocuk psikologuna götürün, aklı ermeye başladığında hatırlayıp travma geliştirebilir, memleketinize gitmemek için her yolu deneyin, gitmek zorundaysanız kızınızı yanınızdan ayırmayın, gitmeden önce kızınıza çığlık atmayı öğretin, mesajları okumadım ama konu içime oturdu, yatmadan önce keşke konuya bakmasaydım, kızınız için çok üzgünüm şu an. çocuk psikologu herhangi bir sorun tespit ederse raporu çocuğun ailesinin gözüne sokun

Rica ederim.
Ben çocuk cinsel konularda meraklanıp soru sormadıkça bilgi vermeyi gerekli ve anlamlı bulmuyorum.
Mahremiyet eğitimi her çocuğa verilmeli cinsel eğitim ise merak edip soru soran çocuğa.
Bu düşüncem erken çocukluk dönemi için geçerli.
Ergenlik başlangıcı ile cinsel eğitim kız/erkek tüm çocuklara verilmeli.

İyide bu istismar.Geçiştirecek birşey değil ki.Olayı çok basite almışlar.Evet bu yaşlarda olabiliyor ama çocuğun yaptığı normal olduğu anlamına gelmiyor .Her çocuk yapmıyor yani.Sizin yerinizde olsam gitmem gitsem den yanlarından ayrılmam 5 dk .Çünkü o 5 dk da bile neler olabilir neler .Üzüldüm umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz.İki oğlum var bisiklet sürmek çin çıkıyorlar sokağa temiz bir mahallemiz var ona rağmen sürekli görebileceğim yerlerde olmalarını temizliyorum.5 dakikada hayatlarının travmasını yaşayabilirler çünkü.

Son düzenleme:
Dokuz yaş merak donemi değil aslında.4 -
6 yas donemi merak donemi 6-12 yaş arasi donem gizil dönem. Cinsel merakın unutulduğu dönem. 12 yaşından sonra dusunemiyorum bile yeğeninizi. O zaman ergenliğin de etkisiyle daha tehlikli bir insan olur. 9 yasindaki bir çocuk başkalarının özel bölgelerine dokunmanın suç olduğunu bilir, bilmeli. Bu çocuğun acil pedagog desteği alması lazım. Gerekirse çocuğunuzu bir daha goruaturmeyin. Yarın onur gün başkalarının çocuklarına da yapabilir bu çocuk acil pedagoga goturulmeli. Abinizi bilgilendirirmisiniz bu size bir vebal olur baskalarinin cocuklari icin de tehlike.

Cocuguklarinin yaninda sevisen aile mi şok oldum. Resmen bu gerçek olamaz. Aman allahım çocuklarımız toplumda kimlerle muhattap olmak zorunda kalacak

Cocuguklarinin yaninda sevisen aile mi şok oldum. Resmen bu gerçek olamaz. Aman allahım çocuklarımız toplumda kimlerle muhattap olmak zorunda kalacak
Evet evet hatta kocasının boşalamamasından dert yanıyordu.
Çocuk 6 yaşında falandı. Ne kadar kötü ya çocuğun yanında sevişilir mi? İğrenç.

Evet evet hatta kocasının boşalamamasından dert yanıyordu.
Çocuk 6 yaşında falandı. Ne kadar kötü ya çocuğun yanında sevişilir mi? İğrenç.
Konuyu açan kişinin hayal ürünüdür, ya da face hesap açıp milleti kandırmıştır diye düşünmek istiyorum. Bu kabul edilemez bir şey. Bu durum da çocuğun istismarına giriyor. Çocuk istismarına giren konular arasında çocuğa müstehcen şeyler izletmek te var. Inanıyorum ya Bu kadar mı insanlıktan çıktık. Akıl sağlığı yerinde olan kimse yapmaz bunu. Bu sapık zihniyetteki insanlar gün içerisinde normal insanların arasına karışıp hayat sürüyor. Belki bizim çocuğunuzla cocugumuzla muhattap oluyor.

Fake olduğunu sanmıyorum, eski bir üyeydi diye hatırlıyorum. Konu üzerinden çok geçmedi hala. Evet aynen öyle bu bir çocuk istismarı. Çocuğun yanında sevişmek izletmekten daha beter.

Bu nasıl bir şey benim aklım hayalim almıyor bunu. Insanlık bu kadar ayaklar altına alinmamali
Yani o kadar istekliysen dayan 2 gün bekle. 2 gün sevişemedi diye ölmez kimse.
Bebek değil o çocuk 6 yaşında. Herşeyi anlayabilecek yaşta.
Eğitim ailede başlar, o çocuk belki kalktı ama utandığı için uyudu. Ne yaptıklarını merak etti falan.. Ne kadar kötü birşey ya tam travma yaratacak cinsten. Her insan anne babalık yapamıyor malesef.

Çok üzülüyorum böyle şeylere. Küçücük çocuğun bedeninden haz almaya çalışan yaratıkların soyu kurusun ınsallah yaptıklarının bedelini en ağır şekilde öderler.

O da çocuk ne yaptığını bilmiyor tabi.Biz de hatırlıyorum filmlerde gördüğümüz gibi arkadaşımla birbirimizin boynunu öperdik annemler kızarık görünce nasıl kızarlardı.Yengeniz cahilce davranmamış o an kızarak ne yaptın bakayım göster demiş.Sonradan uyarmıştır belki de.Ama dediğim gibi çocuk işte.Siz onları baş başa bırakmayın kızınızla konuşun.Abinize de anlatın.

Ergenlik baslangici sence hangi yasi arasi oluyor?

Ve soru sormayan cocugun bilgiye ulasmamasi yanlis degilmi? Belki soru sormaya korkuyordur, utaniyordur? Neticede artik cocuklar farkli büyüyorlar, ana okuluna, kreslere gidiyorlar. Disardada birçok sey görüyorlar.

Net olarak yas oranlari söyleyebilirmisin? Ondan dolayida kafamda netlesmedi yazdiklarin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…