Dolandırıldım …

Var var olmazmı ilk şoku atlattım şuan daha mantıklı bakabiliyorum elimden gelen ne varsa yapıcam ha alırım alamam bilmiyorum ama uğraştırıcam
Avukat araciligiyla yap. Dava falan acmasin icraya basvursun. İtiraz ederse acilacak itirazin iptali icin 2 tanik hazirla simdiden. Mesajlari silme onlar senin kazanmani saglayacak.

ailesine falan haber versen belkinoderler .
bide pesini birakma iste surekli

Insanoglu beşer şaşar, asla basima gelmez demeyeceksiniz. Elbette ki gelebilir belki 5 yil belki 10 yil. Bankacisiniz. Meslektaşız . Dolandiricilik sık sık karsilasilan bir durum. Sevgi acisindan boslugunuzu bu sekilde doldurmuş, dolayisiyla zaman zaman farkina varsaniz da arada odeme yaptigi icin surec boyle boyle ilerlemis coook gecmis olsun. Para kolay kazanilmiyor hele bizim sektorde calisma koşullarınızi bildigim icin

Çok teşekkür ederim
Evet sizinle daha öncede konuşmuştuk hatırladım.Geri almak için elimden ne geliyosa yapıcam çok çok sağolun .

Çok teşekkür ederim
Evet sizinle daha öncede konuşmuştuk hatırladım.Geri almak için elimden ne geliyosa yapıcam çok çok sağolun .
Rica ederim, hicbir zaman buyuk konusmamak gerekiyor, hersey olabiliyor insaniz neticede. Bundan sonra ne yapilabilir, ben bundan ne ders cikardim bu yonden bakiniz artik

Vardı kurallarım aslında hepsini ezdim
Bundan sonra daha temkinliyim insanlara karşı ..
hepimiz bir yerlerden ders alarak bu kanılara vardık. demekki sizin hayat dersinizde buymuş. yapacak bişey yok çabalayın yinede öder beki. ama daha büyük kayıplar vermeyin bu adama zaafınız var belli

hepimiz bir yerlerden ders alarak bu kanılara vardık. demekki sizin hayat dersinizde buymuş. yapacak bişey yok çabalayın yinede öder beki. ama daha büyük kayıplar vermeyin bu adama zaafınız var belli
Adamla irtibatı kestim verebileceği maddi manevi bütün zararları verdi bana hayatımın bundan sonrası güzel olur umarım

İki tane adam tutup dovduremiyomusunuz anlamiyorum parayi kolay kazaniyosunuz heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…