- 14 Ağustos 2018
- 20.422
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.776
- 598
ya varya kredi çek çocuk okut desek yapmazsınız heinanın sanırım yaşadım ne derse tamam dedim uğraşıcak gücüm yok başımın gözümün sadası olsun diyorum
Cocuk okutmadığımı nerden biliyosunuz ?ya varya kredi çek çocuk okut desek yapmazsınız hekusura bakmayın ama üzülmüyorum ya
Bizim gibiler :)Aileden biri istese vermez sizin gibiler ama el adamina bütür servetini yedirir her gün müge anliya sizin gibi onlarca kadın geliyor birisi oğlu icin ona mi yediricem demişti sevgilisine araba almıstı
Safiyeee. oğlu üniversite kazanmış parasızlıktan gidememişti. Safiye de evini satıp tüm parayı türkücü bir barzoya yedirmişti. Kadın müge anlıya çıkınca adam paranın bir kısmını geri verdi. Safiye de Keşke param geri gelcene cüneyt geri gelseydi demiştiAileden biri istese vermez sizin gibiler ama el adamina bütür servetini yedirir her gün müge anliya sizin gibi onlarca kadın geliyor birisi oğlu icin ona mi yediricem demişti sevgilisine araba almıstı
Konuyu okuyunuz.Bizim gibiler :)
Ya zaten araba geldi ben napim arabayı diyordu adami geri istiyordu parayi arabayi değil ki bu arkadasimız da 10 sene yedirmiş içirmiş bakmış neyse o kadar yıl sonra aklı başina gelmişSafiyeee. oğlu üniversite kazanmış parasızlıktan gidememişti. Safiye de evini satıp tüm parayı türkücü bir barzoya yedirmişti. Adam müge anlıya çıkınca paranın bir kısmını geri verdi. Keşke param geri gelcene cüneyt geri gelseydi demişti
Konuyu ben açtım zaten haliylede okudumKonuyu okuyunuz.
Siz yanlış anladınız sanırım sizin yada x birisinin benim için üzülmesi umrumda değil konuyu açma amacımda bu değil.Adamı kaybetmemek için verdikçe veriyorsunuz.Hic üzülmem iyi olmuş.Bir dahakine yedirmezsiniz
çok teşekkür ederimBu insana zaafınızın altındaki sebepler için bir psikoloğa danışıyor musunuz? İnsanız, her şey bizim için ama bir daha herhangi bir şekilde manipüle edilmemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.
Umarım kurtulmuşsunuzdur ve bence geri alamasanız bile karşınızdakini de bir şekilde strese sokmalısınız. Üzüldüm adınıza. Geçmiş olsun.
Ne uzulecegim yahu asıl siz yanlış anlamissiniz..Kibarlık olsun diye yumuşatarak yazıyorum .Siz yanlış anladınız sanırım sizin yada x birisinin benim için üzülmesi umrumda değil konuyu açma amacımda bu değil.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Fazlasıyla kibar olduğunuzu farkettim merak etmeyin iyi akşamlar .Ne uzulecegim yahu asıl siz yanlış anlamissiniz..Kibarlık olsun diye yumuşatarak yazıyorum .
Şu an düşününce uzaktan bakınca benimde aklıma almıyor inanınBen bu durumu yakın bir arkadaşımda gördüm, hala daha aklım almıyor bu nasıl bir zaaf.. Ama olabiliyor demek ki . Üniversitede çok yakın bir arkadaşım ( ailesinin maddi durumu iyiydi) yine kendisi gibi öğrenci olan sevgilisine yıllarca baktı nerdeyse..Kendi gezmesinden bile kısardı, zor durumda parası yok der gönderirdi..Çok anlatmaya çalıştım sende öğrencisin ne gerek var diye..Sonra hep beraber mezun olduk,arkadaşım işe girdi, hesapta erkek arkadaşı bir türlü işbulamadı.Çocuğun annesinin özel hastane masraflarını bile karşıladı, sürekli annesi iyileşsin evleneceğiz, iş bulsun evlenicez derdi..Tatillere gidildi tabi çocuk çalışmıyor bizim ki karşılıyor her şeyi, aman işi yok üzülmesin diye hediyeler yağdırıyor, yıllarca yedi kızı en son işe giricem kart borcum var almazlar beni kapamam lazım diye kredi de çektirdi ..Vee sonuçç sonunda işe girdi altı ay sonra falan da bizimkinden ayrılıp ertesi gün nişanlandı ve hızlıca evlendi..En son beddualar yağdırıyodu çocuğa ama ne fayda işte..
Elinde banka havalesi dekontu, mesaj ne varsa git şikayet et ve kurtar.Merhaba ;
Dün bi arkadaşın konusunu gördümde bende içimi dökmek istedim :)
Ben baya baya dolandırıldım hemde 10 senemi verdiğim adam tarafından.
Krediler çektim elden paralar verdim öyle bi psikolojiye sokmuşki beni hayır dedim kavgalar ettim döndüm sonunda yine verdim.
Sürekli geri ödiyicem beklediğim paralar var dedi kredileri bi kaç ay düzenli ödedi sonrasında yok canımımı alıcaksın dedi çekildi kenara üstüne yetmedi ben hala devam ettim artık acıdım mı alışkanlık mı bilmiyorum son bi kaç aydırda bütün borçlar üstüme kalmış durumda adamdan ses çıkmıyo naptın diye sormadı bile kenarda ufak bi birikimim vardı onla bir kısmını kapadım kalanları ödemeye devam edicem yaklaşık 2 sene kadar :)
Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir neden olabilir aklım almıyor
Olayı kabullenmem kolay olmadı halada ufak bi şok halim devam ediyor
Biraz içimi döküp rahatlamak ve dahada ayılmak adına konu açmak istedim okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
Ahahahah buna çok güldüm. Biz dolandırılmak istesek yüz lira çıkar ancak millet bu parayı nerden buluyor.Esra Erol'da dolandırılan teyzelere anlam veremediğim gibi size de anlam veremedim. bu kadar parayı nerden buluyorsunuz anlamıyorum
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?