Dolandırıldım …

Aileden biri istese vermez sizin gibiler ama el adamina bütür servetini yedirir her gün müge anliya sizin gibi onlarca kadın geliyor birisi oğlu icin ona mi yediricem demişti sevgilisine araba almıstı

Aileden biri istese vermez sizin gibiler ama el adamina bütür servetini yedirir her gün müge anliya sizin gibi onlarca kadın geliyor birisi oğlu icin ona mi yediricem demişti sevgilisine araba almıstı
Safiyeee. oğlu üniversite kazanmış parasızlıktan gidememişti. Safiye de evini satıp tüm parayı türkücü bir barzoya yedirmişti. Kadın müge anlıya çıkınca adam paranın bir kısmını geri verdi. Safiye de Keşke param geri gelcene cüneyt geri gelseydi demişti

Ya zaten araba geldi ben napim arabayı diyordu adami geri istiyordu parayi arabayi değil ki bu arkadasimız da 10 sene yedirmiş içirmiş bakmış neyse o kadar yıl sonra aklı başina gelmiş

Adamı kaybetmemek için verdikçe veriyorsunuz.Hic üzülmem iyi olmuş.Bir dahakine yedirmezsiniz

Adamı kaybetmemek için verdikçe veriyorsunuz.Hic üzülmem iyi olmuş.Bir dahakine yedirmezsiniz
Siz yanlış anladınız sanırım sizin yada x birisinin benim için üzülmesi umrumda değil konuyu açma amacımda bu değil.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Bu insana zaafınızın altındaki sebepler için bir psikoloğa danışıyor musunuz? İnsanız, her şey bizim için ama bir daha herhangi bir şekilde manipüle edilmemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.
Umarım kurtulmuşsunuzdur ve bence geri alamasanız bile karşınızdakini de bir şekilde strese sokmalısınız. Üzüldüm adınıza. Geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim
Kurtuldum şükür yasal olarak napabilirim ona bakıyorum
Geçtiğimiz dönemlerde psikologa gitmiştim yakın zamanda tekrar gitmeyi planlıyorum

Siz yanlış anladınız sanırım sizin yada x birisinin benim için üzülmesi umrumda değil konuyu açma amacımda bu değil.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Ne uzulecegim yahu asıl siz yanlış anlamissiniz..Kibarlık olsun diye yumuşatarak yazıyorum .

Ben bu durumu yakın bir arkadaşımda gördüm, hala daha aklım almıyor bu nasıl bir zaaf.. Ama olabiliyor demek ki . Üniversitede çok yakın bir arkadaşım ( ailesinin maddi durumu iyiydi) yine kendisi gibi öğrenci olan sevgilisine yıllarca baktı nerdeyse..Kendi gezmesinden bile kısardı, zor durumda parası yok der gönderirdi..Çok anlatmaya çalıştım sende öğrencisin ne gerek var diye..Sonra hep beraber mezun olduk,arkadaşım işe girdi, hesapta erkek arkadaşı bir türlü işbulamadı.Çocuğun annesinin özel hastane masraflarını bile karşıladı, sürekli annesi iyileşsin evleneceğiz, iş bulsun evlenicez derdi..Tatillere gidildi tabi çocuk çalışmıyor bizim ki karşılıyor her şeyi, aman işi yok üzülmesin diye hediyeler yağdırıyor, yıllarca yedi kızı en son işe giricem kart borcum var almazlar beni kapamam lazım diye kredi de çektirdi ..Vee sonuçç sonunda işe girdi altı ay sonra falan da bizimkinden ayrılıp ertesi gün nişanlandı ve hızlıca evlendi..En son beddualar yağdırıyodu çocuğa ama ne fayda işte..

Şu an düşününce uzaktan bakınca benimde aklıma almıyor inanın

Bir insan nasıl bu kadar kötü demek yerine, ben niye aynı adam tarafından defalarca dolandırıldım deyip kendini mi sorgulasan?

Elinde banka havalesi dekontu, mesaj ne varsa git şikayet et ve kurtar.
Biri seni dolandırsın diye mi çalıştın?
2 senede hayatıma biri girse, ailen paraya sıkışsa ne diye açıklayacaksın durumu?
Açıklamayı bırak sen hasta olsan annen sana para yok el adamına verdim ama ona var dese ya da yeni sevgilin eski sevgilisi için borç ödese ne hissederdin?
Kanıtın yoksa bile topla mesaj at bak bu borçlar çok güvendim verdim ama artık ger ver gibi.
Doğru savcılığa.
Al paranı.
Arkadaşım böyle bi şey yaşadı.
Aldığı paraları yeni karısı ile güzelce yedi adam hala da ödüyordu arkasından.
Gel zaman git zaman arkadaşım evlendi ve şimdi dünya sıkıntı çekiyor.
On seneyse on sene, zararın neresinden dönsen kardır. Belli ki seni sevmiyor. Kurtar paranın hepsini.

Esra Erol'da dolandırılan teyzelere anlam veremediğim gibi size de anlam veremedim. bu kadar parayı nerden buluyorsunuz anlamıyorum
Geçmiş olsun
Ahahahah buna çok güldüm. Biz dolandırılmak istesek yüz lira çıkar ancak millet bu parayı nerden buluyor.
konu sahibi arkadaşım şaka bi yana bugün git kendine yeni telefon al 10.000 verip dese eminim para yok dersin. Ona gelince vermişsin hem de borçlanarak. Mantıklı düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…