Dolandırıldım …

Bn herife 10 kuruş bile vermiyorum .. ....mugeye çıkan bi bayan vardi o geldi aklıma..

ben kiniyorum da sahsen. Yoksula fukaraya allah versin dersiniz, ama bi seviseceksiniz diye elin adamina paraları dokersiniz. Hic acimiyorum da.

Hala gülebiliyorsunuz

İnsanlar çok kötü, ama sizde de birazcık saflık var sanki. Adam bir daha istese kredi çekecek gibi bir haliniz var.

Geçmiş olsun, size ders olsun bir daha böyle şeyler yapmayın.
Insanın nutku tutuluyor ama ya
Eşimin uyanık olmasıyla övünen bir arkadaşı evlenme vaadiyle kandırılıp dolandirilmisti
21.yüzyil Türkiye'sinde bir devlet memuru tarafından üstelik.
Ama sanki bir defaya mahsus olur böyle şeyler
Birçok defa para vermesinin başka bir açıklaması olamaz o ayrı ☹

Kocam dese kredi cekmem.ne oluyr bu kadınlara.parayla mı kendınızı sevdşrmeye calısıyorsunuz.bırakın su ipsiz sapsiz heriflerin yularını

Sorguladım kendimi uzun uzun ..
ama yinede bir insanın bu kadar kötü olabilmesini mantığım kabul etmiyor
İyi de hayatta bundan çok daha kötü insanlar olduğunu bilerek yaşıyoruz.
Mantıgınız neden kabul etmiyor onu anlamıyorum.
Haberlerde bile neler neler izliyoruz.

Sorguladım kendimi uzun uzun ..
ama yinede bir insanın bu kadar kötü olabilmesini mantığım kabul etmiyor

Siz parayı verirken adam kötü değildi de şimdi mi kötü? Çeşit çeşit insanlar var hayatta. Bu kadar şaşırmayın

Elimde dekontlar ve yazışmalar mevcut yasal olarak halletmeye çalışcam bakalım çok teşekkürler

İnsanlar kötü olabilir. Bunu bilmek çok zor değil. Asıl siz nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz kendinize bunu sorun.

bu zamanda değil 10 yıllık sevgili babamın oğluna kredi çekip vermem.net

sizin böyle netleriniz kurallarınız yok mu bu hayatta? bu nasıl bir sonsuz güven insanoğluna karşı.

bu zamanda değil 10 yıllık sevgili babamın oğluna kredi çekip vermem.net

sizin böyle netleriniz kurallarınız yok mu bu hayatta? bu nasıl bir sonsuz güven insanoğluna karşı.
Vardı kurallarım aslında hepsini ezdim
Bundan sonra daha temkinliyim insanlara karşı ..

Geçmiş olsun da

10 senede hiç mi fark etmediniz ?
Teşekkür ederim
Aldıklarının bir kısmını geri verdi dönem dönem bi anormallik olduğunun farkındaydım her zaman sadece konduramadım belki görmek istemedim yoksa her daim bi şüphe vardı içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…