Doldum taşıyorum..

bu tarz konulardaki yorumları okuyunca psikolojim bozuluyor benim
5 ay işsiz kalınmazmış avm de çalışsınmış...
6 aydır işsizim, haberiniz olsun belirli bir yaşın üzerinde, eğitimli ve deneyimliyseniz, tezgahtar, kasiyer, çağrı merkezi elemanı bilmemne o-la-mı-yor-su-nuz!
kimse ama benim dayımın oğlu oldu demesin, tanıdıktır, şanstır, ekstrem durumdur o ayrı, ama normalde bu cv ler çöpe gidiyor, zaten iş bulma sitelerinden başvurduysa atıyorum 28 yaş sınırı varsa cv leri bu filtrelere göre çektikleri için daha üstünü göremiyolar bile.

neyse... konu sahibi siz eşinize destek olmaya devam edin, emin olun o sizden daha çok üzülüyordur içinde bulunduğu duruma, 6 ay ne ki 1 yıldan uzun süredir iş arayan insanlar var iş arama gruplarında, destekçileri olmadığı için intiharı düşünenler var... umarım eşiniz de en kısa zamanda iş bulur.

Ben zaten eşime destekçiyim seviyorum da
Ama annesine kalkıpta iki kelime söylememiş olması kırmadı beni desem yalan olur
Aranızda çözün de demek ne demek
Zaten üzerine gitmedimi belirtseydi ne olurdu ve ilk kavgada biliyorum ki bu önüme gelecekti biricik annesini üzmem

Tabikide var ama ailemi üzmek istemiyorum. Hem iyi gün kötü gün açısından düşünüyorum. Bilmiyorum durumum dışarıdan meğer ne kadar vahim görünüyomuş

görüntü bu evet.. kocan üzülmesin sen üzül, kv üzülmersin sen üzül, aileni de üzme.. sen üzül... şuraya yazıyorum tekrar, şu üzüntülerinin mükafatını asla vermeyecekler sana. ufacık bi sıkıntı yarat ve otur seyret sonra.. kimse bu fedakarlıklarından bahsetmeyecek, en kötü ve suçlu sen olacaksın ne yazık ki.. iyi gün kötü gün diyorsun da çok taviz vermişsin canım ya. çocuk var mı bilmiyorum. varsa yazık.. yoksa nasıl yapcan.. yani bu kocaya güvenip ne yapcan??? yine sen bilirsin tabi.. ben böyle şeyleri çok gördüğüm için çevremde sonucunu da biliyorum. o koca daha çok baktırır kendine, e o kaynana da bunun için habire gazı verir ama bi an olsun senin tarafından bakmaz konuya. Tercih senin

Kvalidemi şu yaptıgı hareket yenilip yutulacak cinsten değil.
Evet ben eşime anlatmayı düşünmüyordum yüz bulmasın diye resmen çağırıp oğlunu ben seni savundum leylada bana bunları dedi olayına döndü.Kendini iyi anne gösterdi maalesef . Eşim annem kötü bişi dememişki dediğine göre
Çocuğumuz yok

Son düzenleme:
Kayınvalidenin üslubu hiç hoş değil ve ilişkinize karışma yetkisini eşinden mi alıyor ? Buna hakkı yok ! Oncelikle bu konuda bir anlaşın : Siz evlisiniz ve 3. kişiler araya nifak sokar (anneler bile olsa) ..o evde kim yaşıyor : sen ve esin ! Eşini al içeri ,kapıyı da iyice kapat . Elin kızından çocuğuna dadilik yapmasını isteyemez. ..

Zaten araya nifak sokmak istemesi arayıp yetiştirmesinden belli değil mi?
Büyüktür akıl verir yol gösterir kendim sevinirim zaten
Ama çirkeflik yapması beynime kan sıçrattı

Zaten araya nifak sokmak istemesi arayıp yetiştirmesinden belli değil mi?
Büyüktür akıl verir yol gösterir kendim sevinirim zaten
Ama çirkeflik yapması beynime kan sıçrattı
Bazı erkekler vardır ya : gelir eve bir efra bir tafra , evi ben gecindiriyorum diye !!! (Tasvip etmiyorum asla) sen de biraz öyle yap kayinvalidene. .roller değişti artık ,evde yatan adam karısının kahvaltısını hazırlayıp işe gönderecek o zaman ...ben eşinin yerinde olsam annemin tavri sebebiyle yüzüm kızarır ,karıma tek laf edemem .annemi de sustururum. .bu kadar yük bir omuza fazla .bence yükünü paylaşma vakti geldi de geçiyor ...kimseye pabuç bırakma ..

Büyük ahı almayalım diye suyuna gidiyorum ama bir yere kadarmışım bende
One demek ya ? Bu büyük senin ebeveynin mi ? Acını sancini mi çekti ,doğurup büyüttü mü nedir yani bu ah korkusu ? Sana emek verenin yada mutsuzluğuna sebep olduğun kişinin ahı tutar . Bunlar direkt gömmüş seni ,fatiha okuyanın yok . Lütfen daha fazla kendini ezdirme !

Eşim annesi üzgün diye kahrolmuştur. Baştan surat beş karıştı eşimde, anneme böyle demişsin başlarım senin işine diye konuştu..
Bende kalktım ayağı başladım bağırmaya hangi kardeşinin karısı destek oldu işsiz kalınca eşi gitti iş bulunca döndü
Annen otuz yıllık evli birgün çalışmamış, hadi bana desteği olsun oda yok birde bağırdı artık yeter dedim yattığı yerden avam avam konuşmayacak kimse, geçen ay ameliyatta idim neden gelmedi hastaneye dedim
Baktı çıldırdım,eşim geri adım attı ama öylesine..

Çalışmıyorum git iş bul limon sat naparsan yap benden bu kadar de.. Senin ki destek olmak değil bildiğin rol değiştrimişsiniz siz.. O zaman eşiniz evde yemek yapsın temizlik yapsın.. Yapar mı yapmaz..he adam gider görüşmelere bekler cevap gelmez anlarım da böyle yata yata iş kimsenin ayağına gelmiyor.. Benim eşim de 8 ay işsiz kaldı ama sürekli başvuru yaptı görüşmelere gitti etti ama çok şükür sonunda işini buldu.. Yani demem o ki eşinize bu kadar rahat hayat sunarsanız asla çalışmaz.. Kalksın çorap satsın mendil satsın limon satsın.. Ama yatmasın.. He kayınvalideye gelince ona da de ki oğluna bakıcı mı tuttun sen beni benim de anam var ağaç kovuğundan çıkmadım benim anam da bana acıyo elimden geleni yapıyorum benden bu kadar fazlasını sen yap ben de rahat edeyim....

Ama sende ihtimallere bağlı bir hayat yasamayi seçmişsin sanki ,biraz! Ya duzelirse, ya iş bulursa, ya kayınvalidem hatasını anlarsa. ........daha bir sürü örnek yazabilirim ve okurken senin de "evet ,üzgünüm ama böyleyim! " diyebileceğin bir sürü şey ...yapma arkadaşım ,neden kendine yazık ediyorsun ? İşverenler bile elemanlarını belli bir süre deniyor " acaba işime yarar mı "diye !sen hala neyi bekliyorsun ?bir yıl denemiş yanilmissin. Sence de harekete geçmenin vakti gelmedi mi ? Hele ki böyle anlayışsız bir de kayınvalide köstegi varken ? Değer mi ?yazık değil mi canına ?

Eşim daha önce bu kadar işsiz kalmamıştı ama sıksık iş değiştirdi açıkçası son iş yerinde çıkarttılar çünkü devamsızlık yaptı ben anneme gittim o işten izin alıp gelmiş mesela. Hatta son iş günü işe gitmicem diye tutturdu o günde zaten çıkış vermişler. Beynım durdu. Benim işyerimde kötü ama ben yıllardır sabrettim ediyorum.

Sen öyle diyorsunda kvalidem genç çocuk garsonluk yapamaz diyor. İş varda mı çalışmıyor sindim kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…