• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dölün kuruyacak :(

Su buyuk konusan insanlarin hepsi olse keske.
Bende bir ara boyle bir bunalima girdim canim.
Ayy sen evlendinde nolduu. Felan diyordm.
Dedikleri gibi takma kimseyii.
Allah karsina en guzelini cikarsin insallah

aynen arkadaslarin dedigine katiliyorum sen bu millete cvp vermediginden boyle oluyor bana da diyen oluyor evlen gibi felan ama ben buna ragmen suspus kalmadan cevabimi sert bir sekilde veriyorum size dusmez sizi ilgilendirmez gibi mors olup kaliyorlar oylece zaten yani sessiz kalirsan uzulen hep sen olursan ve dert yanip sizlanirsin yoksa boyle .

Konu sahibi kendi içinde çelişkili. Hem evlilik istiyor hemde yok eski sevgilim olsun yok kimseye ısınamıyorum yok yaşım geçti diyor. Bir tutarsızlık var.
Bu işler nasip, kısmet işi.
Ben okul , iş , atanma derken 31 yaşında evlendim . 32 ve 33 de iki bebek yaptım. Oh missss valla.
Kocamıda denizde buldum
Çok istiyorsan değişik sosyal aktivitelere katılıp çevreni genişletmelisin. Alıcıların açık olsun, mutluluk seninle olsun kardeşim.

Not: 38 ve 35 yaşlarındaki iki ablam bekar ve evlilik düşünmüyorumlar. Bu bir hayat biçimi ve tercih meselesi (nokta)
İste bende çelişkide kaliyorum bu sebepler yuzundeb

Ben evlenmeyeceğim, dölümü kurutacağım de. Her seferinde böyle cevap ver. 'Ben evlenmeyeceğim'

Ayy o nasıl cümle ya.
Onu diyene "eminim annen babanda seni görünce keşke kurusaydı da sen olmasaydın diye iç çekiyorlardır" deseydin. Tövbe ya ne zihniyetler var versene cevabını resmen hakaret ediyorlar sana.

Ben yolun sonuna geldim artik hiç mutlu olamayacagim :KK43: ailem arkabalarım cok üstüme geliyor nisan attigim icin ve yasim gectigi icin biran once bana birini bulmaya calisiyorlar benim evde kaldigim espirisinin yapilmadigi tek bir gun tek bir ortam yok :KK43: nasil evleneyim ben sevmeden birsey hissetmeden tanimadan etmeden oyle iyi cocuk boyle iyi cocuk diyorlar gosteriyorlar resmini inaninki hemen igreniyorum hic kimseyi begenmiyorum :KK43: zorluyorum kendimi gorusmek icin 1 kere gorus diyorlar ama zoraki evlilik gibi sanki onun esi olmak zorundayim gibi tarif edemedigim igrenc bir duygu hissediyorum :KK43: bende cok istiyorum sevmeyi sevilmeyi ama galiba eski nisanlimi seviyorum hala hatta cok seviyorum unutamiyorum onu.. simdi hayatinda baska biri var okadar pismanim ki sartlarini kabul etmedigim icin ailemi babami karsima almadigim icin pismanim :KK43: ama olan oldu artik o bana geri donmez donsede eskisi gibi olamayiz :KK43: o artik yok :KK43: tmm diyorum artik bundan sonra mutlu olmaya bak kelebeka ama artik biliyorum ki imkansiz hergecen gun emin oluyorum :KK43: ben severek sevdigimle evlenmek istiyordum :KK43: ama simdi itekleyerek zoraki birini bularak aramizi yaparak basgös etmeye calisiyor herkes :KK43: haftaya 28 yasimi doldurucam az once akrabalarimdan birinin sakayla karisik yaza dugun yapalim artik yoksa dölün kuruyacak demesi uzerine cok kalbim kirildigi icin buraya icimi dökmek istedim :KK43:

Ekleme yapiyorum kizlar bana bi Akil Verin ben bana yine evde kaldin muhabbeti yapan insanlara ne cavap vereyim karizmami cizmeyecek sekilde ama
1. 28 yaş geç falan değil artık evlenme yaşı 30 dan sonrası
2. Döl erkeklere mahsustur halk arası öyle derler orjinali sperm dir
3. O akrabana söyle evlenmişte başı göğe mi ermiş daha kadında olmayan şeyin nasıl kuruyacağını kestiremiyor.
4. 38 yaşında hatta 40 ında doğum yapan kadın sayısı çok fazla
5. İse densiz akraba tanıdık herneyse ağızlarının payını vermekle başla. Senin ozel in kimsenin gırgır konusu olamaz.

Baska da diyeceğim yoktur evlilik nasip işidir

Ben de 33 yaşındayım, 4 yıldır görüştüğüm erkek müsveddesi vardı iş beğenmez,vasıfsız bi insan sabır dedim bana zaman verirmisin dedi verdim sonra baktım cacık olmayacak yol verdim.Beni aşağılamak adına senin çocuğun bile olmaz snei kimse almaz falan diyerek iyice alçaldı ben bunları işitecek ne kötülük ettim bilmiyorum, olmuyor benimde elimi neye atsam kuruyo misali artık hayal kurmayıda bıraktım bu konuda. zaten insana koyanda nekadar takmak istemesende o çevre baskısı

Daha 28 yaşındasın ya bişeye geç kalmadın
Bi kere okkalı cevap versen susarlar

Böyle insanlarla muhatap olmak zorunda kalmana üzüldüm. Kulak tıkamaya çalış. İnşallah gönlünce birini bulur evlenirsin

Bu kadar dert ediyorsan mantığina uyan biriyle bi başlangıc yapabilirsin .Küt diye evlenilmez zaten .
Uyum olursa ısınırsın sonra belki seversin .Olmazsa herkes yoluna.

Ne kadar iğrenç bir söz bu "dölün kuruyacak"
Ne yani herkes çocuk yapmak için mi evleniyor?
Hayatin tek amacı evlenip çocuk yapmak olan bu insanlara gereken cevabı vermediginiz sürece daha çok üstünüze gelirler.
Hadlerini bildirin.

Tersle yoksa başa çıkamazsın. bu sefer de evlenemedi ya, ondan sinirsel oldu yazık derler ama yine de tersleyin hadlerini bilsinler. herkes evlenmek zorunda değil. sevilir ve de seversen evlenirsin.yoksa evlilik kolay mı? insan sevmediği adama kaç gün tahammül eder iğrenir be insan! her şeyi batar ama sevince en pis huyuna bile katlanırsın. nişanlın mevzusuna gelince hayatında başkası olduğuna göre unutman gerek kendine farklı uğraşlar bul. ben de yaşını almış bekarım hiç boş vakit kalmayacak şekilde bir şeylerle meşgul oluyorum.

Ben yolun sonuna geldim artik hiç mutlu olamayacagim :KK43: ailem arkabalarım cok üstüme geliyor nisan attigim icin ve yasim gectigi icin biran once bana birini bulmaya calisiyorlar benim evde kaldigim espirisinin yapilmadigi tek bir gun tek bir ortam yok :KK43: nasil evleneyim ben sevmeden birsey hissetmeden tanimadan etmeden oyle iyi cocuk boyle iyi cocuk diyorlar gosteriyorlar resmini inaninki hemen igreniyorum hic kimseyi begenmiyorum :KK43: zorluyorum kendimi gorusmek icin 1 kere gorus diyorlar ama zoraki evlilik gibi sanki onun esi olmak zorundayim gibi tarif edemedigim igrenc bir duygu hissediyorum :KK43: bende cok istiyorum sevmeyi sevilmeyi ama galiba eski nisanlimi seviyorum hala hatta cok seviyorum unutamiyorum onu.. simdi hayatinda baska biri var okadar pismanim ki sartlarini kabul etmedigim icin ailemi babami karsima almadigim icin pismanim :KK43: ama olan oldu artik o bana geri donmez donsede eskisi gibi olamayiz :KK43: o artik yok :KK43: tmm diyorum artik bundan sonra mutlu olmaya bak kelebeka ama artik biliyorum ki imkansiz hergecen gun emin oluyorum :KK43: ben severek sevdigimle evlenmek istiyordum :KK43: ama simdi itekleyerek zoraki birini bularak aramizi yaparak basgös etmeye calisiyor herkes :KK43: haftaya 28 yasimi doldurucam az once akrabalarimdan birinin sakayla karisik yaza dugun yapalim artik yoksa dölün kuruyacak demesi uzerine cok kalbim kirildigi icin buraya icimi dökmek istedim :KK43:

Ekleme yapiyorum kizlar bana bi Akil Verin ben bana yine evde kaldin muhabbeti yapan insanlara ne cavap vereyim karizmami cizmeyecek sekilde ama
Insanlar sadece konusur.bosver .evlenncede cocuk laflaryla ustune kusasin gelir.gul gec cvp bile verme hatta hc gulme dik dik bak sadece cok sinir oluyorum milletn boyle seylere karsmasna ve inan srf laf olsun dye soyluyorlar.

Resmi gorunce igreniyorum ne demek anlamadim.neden ilimli bakmayi denemiyorsunuzki.kismetin nerdrn gelecegi belli olmaz.millete igrenerek bakmazsan belki biseyler olur kalbin carpar begenirsin.ayrica akrabanizin lafida cok edepsizce geldi bana ne bicim laf bu die tersleseydiniz.milletin derdi seni evlendirmek olmus kampanya baslatirlar yakinda seni evlendirmek icin.saka biyanada ins hayirli bi kismet cikar karsina kendini bu kadar depresyona sokma elbet vardir biyerlerde bi kismetin ;)

Lafa bakarım lafmı diye, söyleyene bakarım adammı diye...
O kadar igrenç bir söz ki bunu söyleyen magarada insanlardan uzak yaşıyor olmalı, yaşınızda ne varki devir degişti artık kadınlar otuzbeş, kırk yaşında evleniyor.Tabiki dilerse hiç evlenmez kimene, o akraba bozuntusu kadına benim ekmegimimi, suyumumu veriyorsun sanane demeyi ögrenin ve görüşmeyin, bu akraba degil akrep, tek başarısı evlenmek olmuştur, gidip baksan kocadan dayak yer sineye çeker, mutlu imajı çizer.Lütfen ama lütfen kendinizi ezdirmeyin.

Aileni karşına almani bekleyen birini bırakmakla cok doğru bir şey yapmissin.Oyle biriyle mutlu olamazdin.Anne baba bu.Gonulleri razı olmadıysa vardır bir bildikleri.

28 yaş dediğin nedir Allah aşkına.Onemli olan ömrünü geçirmek isteyecegin insanla evlenmek.Bu insanlara izin verme sebebin onlar gibi düşünüyor oluşun aslında.Yasinin geçmeye başladığını,evlenmen gerektiğini,sana gösterdikleri arasından belki birini begenebilecegini,baska turlu nereden guvenebilecegin biriyle tanisabilcegini bilmediğini düşünüyorsun.Boyle gidersen yanlış bir karar verebilirsin.Hayatinin merkezinden evlilik fikrini cikarmalisin.Baska şeylere yonel.Allah yazdıysa olur zaten.

Back
X