Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste bende çelişkide kaliyorum bu sebepler yuzundebKonu sahibi kendi içinde çelişkili. Hem evlilik istiyor hemde yok eski sevgilim olsun yok kimseye ısınamıyorum yok yaşım geçti diyor. Bir tutarsızlık var.
Bu işler nasip, kısmet işi.
Ben okul , iş , atanma derken 31 yaşında evlendim . 32 ve 33 de iki bebek yaptım. Oh missss valla.
Kocamıda denizde buldum
Çok istiyorsan değişik sosyal aktivitelere katılıp çevreni genişletmelisin. Alıcıların açık olsun, mutluluk seninle olsun kardeşim.
Not: 38 ve 35 yaşlarındaki iki ablam bekar ve evlilik düşünmüyorumlar. Bu bir hayat biçimi ve tercih meselesi (nokta)
1. 28 yaş geç falan değil artık evlenme yaşı 30 dan sonrasıBen yolun sonuna geldim artik hiç mutlu olamayacagimailem arkabalarım cok üstüme geliyor nisan attigim icin ve yasim gectigi icin biran once bana birini bulmaya calisiyorlar benim evde kaldigim espirisinin yapilmadigi tek bir gun tek bir ortam yok
nasil evleneyim ben sevmeden birsey hissetmeden tanimadan etmeden oyle iyi cocuk boyle iyi cocuk diyorlar gosteriyorlar resmini inaninki hemen igreniyorum hic kimseyi begenmiyorum
zorluyorum kendimi gorusmek icin 1 kere gorus diyorlar ama zoraki evlilik gibi sanki onun esi olmak zorundayim gibi tarif edemedigim igrenc bir duygu hissediyorum
bende cok istiyorum sevmeyi sevilmeyi ama galiba eski nisanlimi seviyorum hala hatta cok seviyorum unutamiyorum onu.. simdi hayatinda baska biri var okadar pismanim ki sartlarini kabul etmedigim icin ailemi babami karsima almadigim icin pismanim
ama olan oldu artik o bana geri donmez donsede eskisi gibi olamayiz
o artik yok
tmm diyorum artik bundan sonra mutlu olmaya bak kelebeka ama artik biliyorum ki imkansiz hergecen gun emin oluyorum
ben severek sevdigimle evlenmek istiyordum
ama simdi itekleyerek zoraki birini bularak aramizi yaparak basgös etmeye calisiyor herkes
haftaya 28 yasimi doldurucam az once akrabalarimdan birinin sakayla karisik yaza dugun yapalim artik yoksa dölün kuruyacak demesi uzerine cok kalbim kirildigi icin buraya icimi dökmek istedim
![]()
Ekleme yapiyorum kizlar bana bi Akil Verin ben bana yine evde kaldin muhabbeti yapan insanlara ne cavap vereyim karizmami cizmeyecek sekilde ama
Insanlar sadece konusur.bosver .evlenncede cocuk laflaryla ustune kusasin gelir.gul gec cvp bile verme hatta hc gulme dik dik bak sadece cok sinir oluyorum milletn boyle seylere karsmasna ve inan srf laf olsun dye soyluyorlar.Ben yolun sonuna geldim artik hiç mutlu olamayacagimailem arkabalarım cok üstüme geliyor nisan attigim icin ve yasim gectigi icin biran once bana birini bulmaya calisiyorlar benim evde kaldigim espirisinin yapilmadigi tek bir gun tek bir ortam yok
nasil evleneyim ben sevmeden birsey hissetmeden tanimadan etmeden oyle iyi cocuk boyle iyi cocuk diyorlar gosteriyorlar resmini inaninki hemen igreniyorum hic kimseyi begenmiyorum
zorluyorum kendimi gorusmek icin 1 kere gorus diyorlar ama zoraki evlilik gibi sanki onun esi olmak zorundayim gibi tarif edemedigim igrenc bir duygu hissediyorum
bende cok istiyorum sevmeyi sevilmeyi ama galiba eski nisanlimi seviyorum hala hatta cok seviyorum unutamiyorum onu.. simdi hayatinda baska biri var okadar pismanim ki sartlarini kabul etmedigim icin ailemi babami karsima almadigim icin pismanim
o artik yok
tmm diyorum artik bundan sonra mutlu olmaya bak kelebeka ama artik biliyorum ki imkansiz hergecen gun emin oluyorum
ama simdi itekleyerek zoraki birini bularak aramizi yaparak basgös etmeye calisiyor herkes
haftaya 28 yasimi doldurucam az once akrabalarimdan birinin sakayla karisik yaza dugun yapalim artik yoksa dölün kuruyacak demesi uzerine cok kalbim kirildigi icin buraya icimi dökmek istedim
![]()
Ekleme yapiyorum kizlar bana bi Akil Verin ben bana yine evde kaldin muhabbeti yapan insanlara ne cavap vereyim karizmami cizmeyecek sekilde ama
Aileni karşına almani bekleyen birini bırakmakla cok doğru bir şey yapmissin.Oyle biriyle mutlu olamazdin.Anne baba bu.Gonulleri razı olmadıysa vardır bir bildikleri.Ben yolun sonuna geldim artik hiç mutlu olamayacagimailem arkabalarım cok üstüme geliyor nisan attigim icin ve yasim gectigi icin biran once bana birini bulmaya calisiyorlar benim evde kaldigim espirisinin yapilmadigi tek bir gun tek bir ortam yok
o artik yok
![]()