• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dölün kuruyacak :(

İste bende çelişkide kaliyorum bu sebepler yuzundeb

Önce hayattaki isteklerini bir sıraya koyup kararlı olacaksın .
Mesela okul bitecek, işe gireceğim , araba alacağım, şuraya gidip göreceğim gibi....
Evlilik istiyorsan o da listende dursun alıcıların açık olsun.
Önemli olan hayatını nasıl yaşadığın ve mutluluğun önemli. Gerisi boş :halay::kahve:

Valla 27 yasinda evlendim o zamana kadarda hic geć kaldigimi hissetmedim hatta evlenirken acaba erken mi diyede tereddut ediyordum.gerci ailem de evde kalma korkusu yasiyordu ama bana yansitmiyorlardi.

O yüsden sende cool ol.banada öyle evlenmiyor sun daha ?,yok mu bişeyler daha da ileri gidip evde kaldin ,kalican dediklerinde sen evlendinde basin göğe mi erdi diye tersliyordum.birdaha sıkıyorsa acsin agzinida laf söylesin..ben genel olarak nasip kismet hayirlisi diye gecistiriyordum evlenmeyide dusunmuyordum acikcasi ama nasip iste...

Önce hayattaki isteklerini bir sıraya koyup kararlı olacaksın .
Mesela okul bitecek, işe gireceğim , araba alacağım, şuraya gidip göreceğim gibi....
Evlilik istiyorsan o da listende dursun alıcıların açık olsun.
Önemli olan hayatını nasıl yaşadığın ve mutluluğun önemli. Gerisi boş :halay::kahve:
İsim gucum arabam dunya turum hepsi tamam :) sanirim bende farkindayim evliligin vaktinin geldiginin ama iste sevmedeen etmeden aceleye gelicek bunlar yuzunden diye korkuyorum..

İsim gucum arabam dunya turum hepsi tamam :) sanirim bende farkindayim evliligin vaktinin geldiginin ama iste sevmedeen etmeden aceleye gelicek bunlar yuzunden diye korkuyorum..

Evliliğin vakti , yeri olmaz. Sırf evlilik içinde acele edilmez :63:
Bende evlenemeyeciğimi düşünürdüm. Üstelik Ankarada yaşıyordum ama hiç hesapta yokken memur olarak küçük bir şehre atandım ve tatile gelen eşimle tanıştım. :KK60:
Kafanın uyuşması önemli. Sen yinede etrafa bak , talepleri değerlendir vakit geçer . Yeni insanlar tanımış olursun. :21:

Ben yolun sonuna geldim artik hiç mutlu olamayacagim :KK43: ailem arkabalarım cok üstüme geliyor nisan attigim icin ve yasim gectigi icin biran once bana birini bulmaya calisiyorlar benim evde kaldigim espirisinin yapilmadigi tek bir gun tek bir ortam yok :KK43: nasil evleneyim ben sevmeden birsey hissetmeden tanimadan etmeden oyle iyi cocuk boyle iyi cocuk diyorlar gosteriyorlar resmini inaninki hemen igreniyorum hic kimseyi begenmiyorum :KK43: zorluyorum kendimi gorusmek icin 1 kere gorus diyorlar ama zoraki evlilik gibi sanki onun esi olmak zorundayim gibi tarif edemedigim igrenc bir duygu hissediyorum :KK43: bende cok istiyorum sevmeyi sevilmeyi ama galiba eski nisanlimi seviyorum hala hatta cok seviyorum unutamiyorum onu.. simdi hayatinda baska biri var okadar pismanim ki sartlarini kabul etmedigim icin ailemi babami karsima almadigim icin pismanim :KK43: ama olan oldu artik o bana geri donmez donsede eskisi gibi olamayiz :KK43: o artik yok :KK43: tmm diyorum artik bundan sonra mutlu olmaya bak kelebeka ama artik biliyorum ki imkansiz hergecen gun emin oluyorum :KK43: ben severek sevdigimle evlenmek istiyordum :KK43: ama simdi itekleyerek zoraki birini bularak aramizi yaparak basgös etmeye calisiyor herkes :KK43: haftaya 28 yasimi doldurucam az once akrabalarimdan birinin sakayla karisik yaza dugun yapalim artik yoksa dölün kuruyacak demesi uzerine cok kalbim kirildigi icin buraya icimi dökmek istedim :KK43:

Ekleme yapiyorum kizlar bana bi Akil Verin ben bana yine evde kaldin muhabbeti yapan insanlara ne cavap vereyim karizmami cizmeyecek sekilde ama
cvp bile verme yasın daha kücük calıs evde durma sosyal ol o kocakarıların arasına gırme senı delırtırler.sakın onlara inat evlenme istersen evde kal.keske ben kalsaydımda evlenmeseydım

Ben yolun sonuna geldim artik hiç mutlu olamayacagim :KK43: ailem arkabalarım cok üstüme geliyor nisan attigim icin ve yasim gectigi icin biran once bana birini bulmaya calisiyorlar benim evde kaldigim espirisinin yapilmadigi tek bir gun tek bir ortam yok :KK43: nasil evleneyim ben sevmeden birsey hissetmeden tanimadan etmeden oyle iyi cocuk boyle iyi cocuk diyorlar gosteriyorlar resmini inaninki hemen igreniyorum hic kimseyi begenmiyorum :KK43: zorluyorum kendimi gorusmek icin 1 kere gorus diyorlar ama zoraki evlilik gibi sanki onun esi olmak zorundayim gibi tarif edemedigim igrenc bir duygu hissediyorum :KK43: bende cok istiyorum sevmeyi sevilmeyi ama galiba eski nisanlimi seviyorum hala hatta cok seviyorum unutamiyorum onu.. simdi hayatinda baska biri var okadar pismanim ki sartlarini kabul etmedigim icin ailemi babami karsima almadigim icin pismanim :KK43: ama olan oldu artik o bana geri donmez donsede eskisi gibi olamayiz :KK43: o artik yok :KK43: tmm diyorum artik bundan sonra mutlu olmaya bak kelebeka ama artik biliyorum ki imkansiz hergecen gun emin oluyorum :KK43: ben severek sevdigimle evlenmek istiyordum :KK43: ama simdi itekleyerek zoraki birini bularak aramizi yaparak basgös etmeye calisiyor herkes :KK43: haftaya 28 yasimi doldurucam az once akrabalarimdan birinin sakayla karisik yaza dugun yapalim artik yoksa dölün kuruyacak demesi uzerine cok kalbim kirildigi icin buraya icimi dökmek istedim :KK43:

Ekleme yapiyorum kizlar bana bi Akil Verin ben bana yine evde kaldin muhabbeti yapan insanlara ne cavap vereyim karizmami cizmeyecek sekilde ama
Nasil mantiksiz bir yaklasimdir bu ya.28 yasinda olup bekar olan kac tane arkadasim var benim.swvmedigin biriyle evlenip 2 gun sonra bosanmak mi daha mantikli icine sinen biriyle yillarini paylasmk mi? Ya Allah askina kimseyi takma birak. Bende nisan attim, cunku sevmiyodum yengemin akrabasiydi ve olmadi yapamadim. Her soyledigi her yaptigi gozume batti cok ugrastim sevmek icin ama olmadi ve baska sebeplerde vardi bitti. Aklinda baska birinin olmasi aslinda sadece bahane. Senin karsina dogru insan cikmadigi icin hala onu disunuyosun demekki bazi seyler icin zamanin var. Sen kimseyi kafana takma, eskilerinde cok ustunde durma zamanla geciyo emin ol.yaninda mutlu oldugun insanlarla zaman gecir. Bosver evlilik mutlaka bigun olucak sen hayatin tadini cikar ve hayirlisini dile. Eminim hersey guzel olacak :)

Bu sadece beni ilgilendirir
başkada hiç kimseye söz düşmez ve hakkımda konuşma hakkını vermiyorum, konuşanda varsa herkes kendi işine baksın" diye konuş

Deseydin ya..senin hic isin yokmu? sanane derdine mi düştün?
Diye ben bu insanlari anlamıyorum gerçekten degisik..

ay çok özür dilerim eski konuyu hortlatacam ama başlığı görünce kahkaha attım gece gece :olamaz::KK70::KK70::KK70::KK70:
yusuf ile züleyha konusundan bakayım dedim konu sahibine, bunu görünce :kusmuk::KK70::KK70::KK70:

ya benzer bişeyi işimiştim bikaç sene önce. babannemdi hem de diyen.
ben de "amacım o zaten, babamın soyunu kurutmak" demiştim :KK53::KK53::KK53:
banlanıp gitmişsin ama nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan çok yaşa emi konu sahibi :-):-)

ay çok özür dilerim eski konuyu hortlatacam ama başlığı görünce kahkaha attım gece gece :olamaz::KK70::KK70::KK70::KK70:
yusuf ile züleyha konusundan bakayım dedim konu sahibine, bunu görünce :kusmuk::KK70::KK70::KK70:

ya benzer bişeyi işimiştim bikaç sene önce. babannemdi hem de diyen.
ben de "amacım o zaten, babamın soyunu kurutmak" demiştim :KK53::KK53::KK53:
banlanıp gitmişsin ama nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan çok yaşa emi konu sahibi :-):-)
Guldurdunuz beni:))zaten uykum gelmiyor bir turlu.sabah oldu ben daha uyuyacagim goya.sizin yorumdan sonra uykum iyice acildi ustune bir de nescafe yaptim simdi.dahada anca yarin aksama uyurum artik.ayyyy bana bir uyku borcunuz var:))

Guldurdunuz beni:))zaten uykum gelmiyor bir turlu.sabah oldu ben daha uyuyacagim goya.sizin yorumdan sonra uykum iyice acildi ustune bir de nescafe yaptim simdi.dahada anca yarin aksama uyurum.ayyyy bana bir uyku borcunuz var:))

bütün uykularım sizin olsun affedin :)) :olamaz:
ay benim de canım kahve çekti bir kahve yapim kendime :-)

Eski nişanlınızla olma ihtimali yoksa artık bunu kabullenip yolunuza bakmalısınız yapacak malesef hiçbirşey yok aileyi babayı biri için karşına almak çok yanlış birşey bence çünkü rıza olmadan mutluluk olmuyor.Görüştüğünüz kişiler eminim iğrenilecek kişiler değildir çünkü onlar en güzel suretle insan olarak yaratıldı bunu söylemek gerçekten çok garip kaçıyor.İnsanların çoğu beğendiği tiple evlenmiyor ne yazık ki tip tutsa huy tutmuyor.İnsan biraz kendine bakabilir bulduğu tüm eksiklerin aslında kendine olduğunu net görebilir ama bakmak istemiyoruz.Eşimle görücü usulü evlendim ve evet tipim değildi ama çok efendi saygılı merhametli ve aşırı iyi biri ve tipi hiçte kötü değil ben esmer beğenirim ama o sarışın ve tabiki bu kusur değil bana göre çok çok çok güzel.Benim şüphe etmeyerek kaderimde ne var diye bıraktığım tek şeydir evlilik kimin rızası için neden yaptığımın bilincindeyim dört dörtlük değilim ama bence bana dört dörtlük bir eş nasip oldu bazen teslim olabilmeli insan...

sana soylenen sey gercekten cok igrenc...

ailendeki insanlarin seni evlendirmeye calismasi sinir bozucu olabilir ama yine de seni dusunduklerini gosterir bence. yani asil iyilik "herkes evlenmek zorunda degil" gibi liberal yorumlar yapan insanlardan degil, sizi evlenin diye bunaltan insanlardan gelebilir. cevremde gordugum annesinin basinin etini yedigi ve evlen baskisi yaptigi kisiler bir sekilde evlenip yuva kuruyorlar. ama bazi anneler hiiiic karismiyor,coculari da evlenmek isteseler bile cok zorlaniyorlar. yani kendinizi bunaltmayin, herkesin bir kismeti var, bir gun bir bakmissiniz cok fena tutulmussunuz ve kendinizi nikah masasinda bulmussunuz:) Allah iyi insanlarla karsilastirsin ins.

Back
X