donbul fıstık biz yarışıyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz hırs olur diyorsan gel bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678206
Merhaba,
günlüğünüzü yeni farkettim hayırlı olsun...diyetisyen eşliğin de epey disiplinli besleniyorsunuz ne güzel çok özendim size..
umarım sağlıkla hedefinize varırsınız....
merhaba tatlım.teşekür ederim.okuduysan kilo konusunda çok acı deneyimler yaşadım.zaten 72 lerdeydim vereyim diye uğraştıkça daha çok aldım.şuanki diyetisyenim 65-70 arası sana yeter dedi.boyum 160 ve 43 yaşındayım.amacım manken olmak deyil sağlıklı olmak ve gerçekten sağlıklı bir orta yaş yaşamak
Yaşdaşız sizinle42 yaşındayım ben de 107 leri görüyorum bu ara mens dönemi dolayısıyla...
ben maalesef iştahımı nefsimi eğitemedim hala...Amacım sizin gibi kaliteli yaşamayı istemek,yürürken tıkanmamak, merdiven çıkarken nefes nefese kalmamak..
Sürekli yeniden başlamak öylesine yıprattı ki beni..Kırılma noktamı bekliyorum hep,o yüzden yeniden yeniden başlayarak gerçekten iyi olan metabolizmamın da içine ediyorum bir yer de ;(
Neyse bu kadar karamsarlık kafi..herşeye rağmen umudum hep var ben de normal insan görünümün de olacağım elbet
+90 grubundayım yıllardırbir de yeni sayılacak bir günlüğüm var...beklerim günlüğüme...
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?