- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
ahbe güzelim bende kaçkere başladım kaçkere bıraktım ama busefer 3 ayımı bitirdim.6 kilo kaybetim.2 aydır düzenli sporumu yaptım.şimdi gün gün bitiriyorum.zor geçen günleri atlatımmı savaş kazanmış komutan gibi hisediyorum.ama artık günlerim okadar zor geçmiyor.inan yeni yeni bu beslenme tarzına alıştım.kaçkere yazdım büyük binalar küçük küçük taşlarla yapılıyor.
benim bu ikinci başlayayışım ilk başladığımda 89a inmiştim şimdi tekrar başladım bakalım neler olur:)
gece uykusuz kalınca kendi irademi sorguladım.karşı komşum benden epeyce büyük bi kadın ben ona abla diyorum.oldukça zayıf bir kadın.benim diyet yaptığımı biliyor.spor yaptığımıda.dün sohbet ettiğimizde benim diyetimi sordu.bende yediklerimi kısaca söyledim.benim yediklerim kadının normal sayıp yediği öğün.yani ben yemeğim çok kısıtlandı minimumda yiyorum diye düşünürken aslında komşumun normal beslenmesi zaten bu kadarmış.ben bu kadarla doyuyorum dedi.
bunu çok düşündüm.ben nekadar obur bir insanmışım.azıcık yşyorum dediğim bir insanın beslenmesine yeterde artarmış bile
çok ilginç geliyor insana ben silip süpürürken o benim diyet dediğim şeyle yaşıyor bi ömür benimde bi arkadaşım var yemek yemek işkence gibi diyor sevmiyor resmen bense yemek yerken huzura eriyorum onların beyniyle bizim beyin yapımız çok ama çok farkı olmalı diye düşünüyorum
Peygamber efendimiz yemeği yerde yiyip bi diziylede karnına baskı uyguladığını duymuştum hatta bunun üzerinden masada daha çok yemek yendiğini duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?