Dondum kaldim dusunemiyorm

Estağfurullah tovbe,yani ne diyebilirdin ki zaten burdan ben kırıldım resmen sanki bana söylenmiş gibi,sizin incinen gururunuzu düşünemiyorum yakesinlikle barışma olmayacak demişsiniz,e peki karşı taraftan bir ses seda yok mu? yada aileniz ne diyor

aileme bunu anlatamam. sadece ayrıldık bitti olmuyor dicem. zaten onunda aradıgı yok sildim heryerden. kendını haklı faln göruyor bile olabilir. hata yaptıgını dusunen ınsan arardı cunku zaten artık soylıycegi hiç bisey telafısı yok bende. hala sokundayım dunden beri

Simdiden bunlari soyluyorsa.. evlenince surekli soyliycegi sizi mutsuz etcegi durum . Yumurta bi yerine gelincemi fark etmis ve soyluyor bole bisey. En guzeli birakin gitsin unutur gidersiniz. Affedip evlenirseniz kendi hayatinizi mahvedersiniz oyle bi adam icin

Şimdi evet silmekle ve kendisiyle nişanlanmaktan vazgeçerek doğru olanı yapmışsınız fakat şunu anlayamadım siz kendisi ile mi kaybettiniz bekaretinizi yoksa daha önce başınızdan evlilik mi geçmişti ?

O şahsiyetsizin adını bile silin hafızanızdan. İyi ki evlenmeden önce gerçek yüzünü gördünüz, yoksa daha çok üzülürdünüz.

Şimdi evet silmekle ve kendisiyle nişanlanmaktan vazgeçerek doğru olanı yapmışsınız fakat şunu anlayamadım siz kendisi ile mi kaybettiniz bekaretinizi yoksa daha önce başınızdan evlilik mi geçmişti ?
evlilik gecmedi ondan once bi ilişikm olmustu ki kendiside bakir degil zaten. boyle seyler hic sorun olmamıstı hatta konusu bile gecmemişti. soktayım

bende boyle dunuyorum ama anlayamıyorum bunca yıl hiç boyle seyler konusulmamıs sorun olmamıs smdı noldu nasıl der .

evlilik gecmedi ondan once bi ilişikm olmustu ki kendiside bakir degil zaten. boyle seyler hic sorun olmamıstı hatta konusu bile gecmemişti. soktayım

Ailen de sanırım başından geçen bu ilişkiyi bilmiyor of ya böyle durumlara neden sokuyorsunuz kendinizi de böyle karaktersiz yaratıkların ağzına laf veriyorsunuz olan size oluyor sonra Kafasına kafasına vurup yedirteceksin bu çakallara söylediği sözleri ruh hastası dengesiz Bırak bırak iyi yapmışsın bir daha dönme sakın o terbiyesize

Bu nasıl bir cahilliktir ya resmen ucuz olsun diye seni tercih ettim böyle olucağını bilsem olmazdı mantığı.
Dünyanın zengini olsan altına boğsan senin bu mantığınla hangi kadın evli kalabilir çünkü kadını sevgi ve merhametten uzak bir evlilik bekliyor olurdu.
En iyisini yapmışsınız bir daha hayatınıza girmesine izin vermeyin hayatı size zindan edermiş kafanıza kakarmış ilerde zaten.

18.lik bakire olsaydım haketcekmisim bazı şeyleri. Bu durumda haketmiyormusum bu sözlerden bu çıkar dimii ben mi yanlış anladım yanlış mi duydum
ben olsam böyle pisleşmeye daha da pisleşerek şöyle bir şey derdim sanırım, tecrübe pahalı bir şey aslında bunların en az 2 katını istemeliyiz sonuçta yılların tecrübesi söz konusu her alanda tecrübeli insan daha çok kazanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…