- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
Estağfurullah tovbe,yani ne diyebilirdin ki zatenMerhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
aileme bunu anlatamam. sadece ayrıldık bitti olmuyor dicem. zaten onunda aradıgı yok sildim heryerden. kendını haklı faln göruyor bile olabilir. hata yaptıgını dusunen ınsan arardı cunku zaten artık soylıycegi hiç bisey telafısı yok bende. hala sokundayım dunden beriEstağfurullah tovbe,yani ne diyebilirdin ki zatenburdan ben kırıldım resmen sanki bana söylenmiş gibi,sizin incinen gururunuzu düşünemiyorum ya kesinlikle barışma olmayacak demişsiniz,e peki karşı taraftan bir ses seda yok mu? yada aileniz ne diyor
beklemekte degil bilmiyorum böyle bişey beklemezdim inanamıyorum nasıl soylediğineAma hala aramasini bekliyorsunuz.Cok iyi olmus ayrildiginiz.
Bu lafı yiyip yutup geri barışırsanız daha ağırlarını nişanlılık ve evlilik hayatınızda da duyacaksınız. Altın bilmem ne konularına karşıyım ama ailenizin ellerini opunBencede oha ya paramparçayım
evlilik gecmedi ondan once bi ilişikm olmustu ki kendiside bakir degil zaten. boyle seyler hic sorun olmamıstı hatta konusu bile gecmemişti. soktayımŞimdi evet silmekle ve kendisiyle nişanlanmaktan vazgeçerek doğru olanı yapmışsınız fakat şunu anlayamadım siz kendisi ile mi kaybettiniz bekaretinizi yoksa daha önce başınızdan evlilik mi geçmişti ?
bende boyle dunuyorum ama anlayamıyorum bunca yıl hiç boyle seyler konusulmamıs sorun olmamıs smdı noldu nasıl der .M makewayforthebadguy konu sahibi, ister fake olun üstünüze alının, ister konu gerçek olsun söylenecek tek söz var.
Bu lafı eden adam o.....u çocuğunun önde gidenidir, hatta bizzat kendisidir. Tez vakitte bir taraflarından kan almak gerekir ki adam olsun.
evlilik gecmedi ondan once bi ilişikm olmustu ki kendiside bakir degil zaten. boyle seyler hic sorun olmamıstı hatta konusu bile gecmemişti. soktayım
Ulasmayami denediniz bu laftan sonrabir de beni engellemiş cok garip ya
ben olsam böyle pisleşmeye daha da pisleşerek şöyle bir şey derdim sanırım, tecrübe pahalı bir şey aslında bunların en az 2 katını istemeliyiz sonuçta yılların tecrübesi söz konusu her alanda tecrübeli insan daha çok kazanır.18.lik bakire olsaydım haketcekmisim bazı şeyleri. Bu durumda haketmiyormusum bu sözlerden bu çıkar dimii ben mi yanlış anladım yanlış mi duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?