Dondum kaldim dusunemiyorm

Vay hödük vay!
"Bakire olsan her masrafı yapardım. Çünkü ben kıronun önde gideniyim. Her haltı yerim. Ama sen hiç bir masrafa değmezsin" demek istedi sanırım..

Bence engeli kaldırıp ağzına bir güzel mıçıp öyle engelleyin o hıyarı..

bişey demiycem ona degmez. sadece cok mutlu olcam ınsallh bugnleri unutucam

Ay yok vallahi ben güzelce bir döşemeden rahat edemezdim. İçinde kalmazdı en azından..
Söyle ki nasıl bir hayvan olduğunu bilsin..
ne denir ki boyle birine. evlilik teklifinde taktıgı tek tası vardı geri göndercem belki onun içine not yazaabilirim ama ne denir bilmiyorum sokundan cıkamadm ki

ne denir ki boyle birine. evlilik teklifinde taktıgı tek tası vardı geri göndercem belki onun içine not yazaabilirim ama ne denir bilmiyorum sokundan cıkamadm ki

"Evliliğe, hayatımı paylaşmaya layık biri değilsin. Tam tersi hayatımdan çıkarttığıma sevineceğim kadar aşağılık biriymişsin" yazabilirsin..

kimi kesim başlık parasını = bakire kız olarak görüyor. sevgiliniz bunu demek istedi herhalde ama ayarını tutturamadı.çok ayıp etti,ayrılmanız için bir gerekçe değil.

kimi kesim başlık parasını = bakire kız olarak görüyor. sevgiliniz bunu demek istedi herhalde ama ayarını tutturamadı.çok ayıp etti,ayrılmanız için bir gerekçe değil.
degil mi nasıl degil hanfendi bana daha asagılayıcı ne demesi gerekiyor ayrılmak için

İyi yapmışsın kesinlikle sil gitsin. Hadsize bak ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…