- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.627
- 83
- 35
- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
ulasmaya calısmadım ıstgramda fotolarıma yorum yapmıstı onlar görunmuyor smdıUlasmayami denediniz bu laftan sonra
O zamn tam bir pislikmis bi yeri yememis evlenmeyi bnce uzak durun evlendikten sonra bu adamdan hayir gelmz sizeulasmaya calısmadım ıstgramda fotolarıma yorum yapmıstı onlar görunmuyor smdı
bişey demiycem ona degmez. sadece cok mutlu olcam ınsallh bugnleri unutucamVay hödük vay!
"Bakire olsan her masrafı yapardım. Çünkü ben kıronun önde gideniyim. Her haltı yerim. Ama sen hiç bir masrafa değmezsin" demek istedi sanırım..
Bence engeli kaldırıp ağzına bir güzel mıçıp öyle engelleyin o hıyarı..
bişey demiycem ona degmez. sadece cok mutlu olcam ınsallh bugnleri unutucam
ne denir ki boyle birine. evlilik teklifinde taktıgı tek tası vardı geri göndercem belki onun içine not yazaabilirim ama ne denir bilmiyorum sokundan cıkamadm kiAy yok vallahi ben güzelce bir döşemeden rahat edemezdim. İçinde kalmazdı en azından..
Söyle ki nasıl bir hayvan olduğunu bilsin..
Bence yollama. Takmada.. belki yuzsuzluk yapip onu bile ister. Isterse yuzune atarsinne denir ki boyle birine. evlilik teklifinde taktıgı tek tası vardı geri göndercem belki onun içine not yazaabilirim ama ne denir bilmiyorum sokundan cıkamadm ki
baska bi ilde yasıyor. gönderirim onunda lafını yapmasın adi pislikBence yollama. Takmada.. belki yuzsuzluk yapip onu bile ister. Isterse yuzune atarsin
ne denir ki boyle birine. evlilik teklifinde taktıgı tek tası vardı geri göndercem belki onun içine not yazaabilirim ama ne denir bilmiyorum sokundan cıkamadm ki
Kendine bakire bi kizi laik goruyormus sanki kendisi el degmemis bakir
evet güzel olur. 18 lik bakıre buluncada altındandan kaftan hediye et s.erefsz diyimmi"Evliliğe, hayatımı paylaşmaya layık biri değilsin. Tam tersi hayatımdan çıkarttığıma sevineceğim kadar aşağılık biriymişsin" yazabilirsin..
Benim hatasiz yazdigim gorulmemistir burda:) takma sendeLaik değil. Layık olacak..
degil mi nasıl degil hanfendi bana daha asagılayıcı ne demesi gerekiyor ayrılmak içinkimi kesim başlık parasını = bakire kız olarak görüyor. sevgiliniz bunu demek istedi herhalde ama ayarını tutturamadı.çok ayıp etti,ayrılmanız için bir gerekçe değil.
İyi yapmışsın kesinlikle sil gitsin. Hadsize bak ya!Merhaba arkadaşlar.fikirlerinize çok ihtiyacım var. Sevgilimle haftaya nisanimiz vardı.yuzuklerimiz herşey hazırdı. Ailem adetlere geleneklere çok bağlıdır. Adetlere uygun sürecin ilerlemesini istediler. Bilezik altın muhabbetleri oldu. Sevgilimin pek gönlü olmadı bu duruma.asıl sorun konuşurken ailen bize karışmasın sanki 18 yaşında bakire kız mi evlendiriyorlar dedi bana. Suratına kapattım sildim heryerden hala soktayim.
Ben olsam birsey demezdim. Ona bile degmez. Birsey demek ona hala deger verdigini gosterir.evet güzel olur. 18 lik bakıre buluncada altındandan kaftan hediye et s.erefsz diyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?