Dost dost diye nicesine sarıldım, benim sadık yarim Kadınlar Klübüymüş..

Sevgili Queen Bee , seni çok iyi anlıyorum diyebilirim. Bende memurum ve ailemle yaşıyorum. Ne zaman evleneceğim belli değil ama şu an bile senin anlattığın gibi 1 2 tane dosta ihtiyacım var. Sadece dertleşmek için değil, eğlenmek, gezip tozmak, anılar biriktirmek için. 16 17 yıllık çocukluk arkadaşımla 3 4 ay önce saçma sapan bir nedenden dolayı muhabbeti kestik. Fazlaca alıngandı ve ben en sonunda dayanamadım. Şu an yaptığım tek şey; işe gelmek, eve gitmek, ders çalışmak, sosyal medyada (inst.) dolaşmak, alışverişe çıkmak, ailemle vakit geçirmek, sevgilimle telefonda muhabbet etmek (ayrı şehirlerdeyiz). Farkındaysan çoğu şeyi tek başıma yapıyorum. Herkesten keyif almıyorum ne yazıkki. Herkese güvenemiyorum. Yani ben şimdi evlensem senin kadar bocalamam çünkü şu anda seninle aynı durumdayım. (Arkadaşlarım var fakat sonsuz güvenebileceğim dostum yok)

Yediğin kazığa benzer bir kazıkda vakti zamanında ben yedim. Yine başka bir çocukluk arkadaşım baya baya sevgilime sarkıntılık etmişti. Çok samimi değildik ama çok koydu bana. Ondan sonra irtibatı kestim tabiki. Sevgilim hala yeri geldiğinde söyler "arkadaşlarını iyi seç" diye.

Ben biliyorumki bir çok insan bizimle aynı durumda. Menfaat ilişkisinin olmadığı bir dostluk istemek çok değil ya Bir ara buraya başlık açıp, yaşadığım il'i yazıp, arkadaş arayacaktım, vazgeçtim Çalıştığım kurumda bayan yok denecek kadar az. Olanlarda evli ve benden yaşça büyükler. E başkaca ortamım olmadığından/olamadığından arkadaş bulmam çok zor. 18 yaşıma kadar ilçede yaşadığım için okuldan arkadaşım yok ne yazıkki burada. Ünivdekiler de farklı ildeler. Napacağız böyle?

Flört ederken daha fazla foto paylaşıyordum sanırım şimdi fırsat bulamıyorum adam zaten nerdeyse akşam 9 da eve geliyor. Yemek faslı bitene kadar uyku saati geliyor ne ara neyi çekip koyayım yani

Acaba farkında olmadan evliliğini ve eşini övüyor olabilir misin? Rahatsız oluyor olabilirler mi?
Evliliğimi ve eşimi övecek kadar görüşmedik ki. 2 kere yüz yüze geldiysek geldik 3 ayda, onlar da da muhabbet hep neden böyle yapıyorsun diye ağız aramakla geçti Ben 3.5 yıl flört ettim eşimle, arkadaşş grubuma fazlasyla dahil olmuştu. Beni ne kadar severlerse eşimi de öyle severler. Ben eşimi ne kadar övmüşsem onlarda eşimi o kadar övmüşlerdir. Öyle bir şey yapsam da alınmazlardı diye düşünüyorum..

herşey de anlatılmıyor ki. mesela benim fikir almak istediğim bir konu var açamıyorum buraya. bi açsam hurraaa üstüme çullanır kk hanımları
Bana özel olarak yaz her daim insan yargılamadan yardımcı olurum şekerim Bir tavsiye daha "acaba açsammı, açmasammı" dediğin hiçbir konuyu buraya açma. Benim çok dilim yanmışlığı ve tövbe etmişliğim vardır. İnsan taşlamaya bayılan sosyopat bireyler sürüyle burada.. İntihara götürürler aman diyim

Benim ailem yok sadece eşim var, bir de ablam. Ablamla sık görüşemiyoruz o da yuvasının derdinde ama mümkün mertebe görüşmeye çalışıyoruz. Eşim benim en iyi arkadaşım onunla herşeyi iki dost gibi oturur iki dost gibi konuşuruz oldum olası. Ama insan yinede hakiki bir hemcins dostunu arıyor.. Nasip etsin Allah bizede ne diyim..

Çok teşekkür ederim Silent'cim. Sende afiyetli bir kazık yemişsin belli, üzüldüm. Kpss dediğin maratona bende başlayacağım, bir dershaneye kaydolacağım yeni dönem başladığında. Bakalım nasıl olacak. Belki ders çalışma yoğunluğunda arkadaş arayışımı da unuturum Rabbim atanmayı nasip etsin bize, ha birde iyi dostlar

Yok sanırım, yani yorumlar hep bu doğrultuda Ama en azından tek olmadığımı bilmek rahatlattı, problem bende deilmiş demekki bu olağan birşeymiş onu gördüm Amin hepimize Rabbim daimi ve hakiki dostlar nasip etsin

Bende öyle düşünüyorum, gerçek dostum değillermiş demekki.. Okulumdaki öğrtmen arkadaşlarımla çok iyiyiz, sürekli okul çıkışlarında takılırız çevrem o konuda çok geniş ve çeşitli ama hepsi anlık arkadaşlıklar. Hiçbirisine özelimi kolay kolay anlatmam dertleşmem. Herkese dost gözüyle hemen bakamıyorum, bazı parçalar oturmuyorsa yerine.. Benimde en değerli vaktim eşimle geçen ama kendisi nerdeyse akşam 9 da eve geldiği içiin bende öğretmen olduğumdan mütevellit okuldan erken çıktığım için günümü sıkılarak geçiriyorum. O süreçte arıyorum işte dostlarımı ister istemez..

Canım benim kaynanamdan, evliliğimden, çamaşır ve yemeğimden bahsedebileceğim kadar görüşemedik ne yazıkki 3 ayda 2 kez görüştük, ikisinde de ana gündem maddesi neden bu şekilde davrandığı üzerineydi. Ki bu arkadaşlarımdan teki de nişanlanmak üzere olan birisi. Kendisi kaynana, yemek muhabbetini herkesten çok yapıyordur...

Aynen canım ararken veya doğru kişi sanıp güvendiğin de sonra anlıyorsun ama yanlış olduğunu okadar çok değer verdim kötü günler geçirdim çıkıp gelmesini bekledigim insanlar oldu yanımda olurlar sandığım ama aynı değeri onlardan göremiyorsun malesef. Suçu herzaman kendimde aradım karşıya belirtmeden. Ve dayanamayıp konuyu açıp açıkça söylediğimde de yine ben hatalı oldum. Aslında hep böyledir etrafında hep yanlış insanlar vardır. Doğru dürüst dost hep ıraktir sana. Onu bulmak için çaba ve sabır lazım.

Aman boşver bir cocuk yaparsın bak kimseyi ariyonusun ailen esin çocuğun olunca sana yeter de artar.dost arkadaş zor bu zamanda yanlizlik en güzeli uzulmene değmez sağlıklı olalım gerisi hikaye...
Aman aman çocuk denen şey şuan için en son istediğim şeydir herhalde Haklısın, üzülmeye değmezde içerliyor ne de olsa insan..

Arkadaşım girmiyo diye sınava girmemek, bence dostlukla alakası yok. Saçmalık.
Aydınlattın, ufkumuzu genişlettin, kafamızdaki sorulardan bizi kurtardın, Allah razı olsun teşekkür ederim

Ne kadar dolu olduğunuzu çok iyi anlıyorum, bende aynı şekildeyim.. Benim annem yok, babam benden baya uzak bir mesafede yaşıyor ki gece gündüz çalışıyor zaten. Annem yok derken ölü değilde, benim için öldü bazı sebeplerden dolayı. Düğün günümde efsane bir kazık attı ve gitti.. Ve ben bunu düğünümün ertesi günü öğrendim. O gün bugündür ağlıyorum, evlenmeden öncede eşimin ailesiyle ciddi problemler yaşamıştım üzerine eklenince depresyona girdim. Bunların hepsinden birebir haberleri var ama bir nasılsın iyi misin demeyi bile çok gördüler bana. Aynı ilin ortalama uzaklıktaki bir ilçesine taşındım burayıda sevemedim, bundan da haberleri var. Eşimde çok geç çıkıyor işten oda beni biraz bunalıma sokuyor. O yüzden arkadaşlarımdan destek bekledim hep.. Dostluklar bugünler için değil midir ? Ben kötüysem neden yoklar. Onlar her kötü olduğunda ben depar atarak giderdim. Vefa nerede, dostluk nerede.. İyi gün dostu değil, kötü gün dostu arıyor insan..

Vesfa'cım öncelikle içtenliğin için teşekkür ederim. Bahsettiğin şeyi yapmayı inan bende düşündüm ama vazgeçtim Bende şu sıralar herşeyi tek başıma yapıyorum ama bundan hiç zevk alan bir insan değilim. Ben dostumla takılmaktan zevk alan bir insanım. Öğretmen vs. arkadaşlarım çok. Her okul çıkışı neredeyse oturur çay falan içeriz çok eğleniriz birlikte ama anlık mutluluklar. Herkese öyle dost diye bakamıyorum. Derdimi paylaşmadığım insanla da çok vakit geçiresim can ciğer olasım da gelmiyor. Evlenince benim kadr bocalamazsın ama mutlaka dost eksikliğin yüzüne bir tokat gibi çarpar. Ben hayatımda hiçbir zaman bir dosta bu kadar ihtiyaç duymamıştım öyle söyliyim.. Rabbim hayırlı dostlar versin bize ya ne diyimm..

Aynen aynı durumdayım, aynı şeyleri düşünüyorum.. Peki nasıl bulacağız o ıraktaki doğru dürüst dostları..

Aynı şehirde olsak tanışır, muhabbet ederdik. Kafalar uyuşursa muhabbeti ilerletirdik

Aynen aynı durumdayım, aynı şeyleri düşünüyorum.. Peki nasıl bulacağız o ıraktaki doğru dürüst dostları..
İşte burdan başka aklıma gelmiyor ki. Bazen vallahi burda konuşunca insanın içi rahatlıyor her derde çare olan arkdaslar var. Bi arkdasin dediği gibi çıkar üstüne kurulmuş bütün arkadaşlıklar bi şey istediklerinde arayıp sorar ve sonra istediğini söyler. Saf gibi kandım hepsine.

şuanda tam da böyle bir sorunsal içindeyim. bende hayatımda 2 kişiye güvendim tek dostum dedim. biri gitti 5-6 kişiyle çıktı evli heriflerin parasını yedi yüzüne vurdum ben kötü oldum maskesini düşürünce... diğeri de maddi manevi herşeyimi kullandı kıskandı beni dövdü hatta sonra sevgili buldu her sırrımı herkese anlattı. beni insanların gözünde basit duruma düşürdü ben de dün itibariyle yol verdim şeytana. allah uzak etsin inşallah yaptıkları her iş ayaklarına dolanır. bu dünyada tek yaren ailedir gerisi boş. canım babam ya dün 1 saat telefonda beni teselli etmeye calıstı ben anlattım o dinledi annem de öyle. yerim ben onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…