Dost kazığı mı sizce bu ?

Valla bu insanlar normal degil ki dost olsun sekerim, hepsi bir cins. Ozellikle Osman yanarli donerli :)

Bunlarin hicbiri adam degil, 3yle de konusma gorusme bence.

nasıl ilişki bu böyle,resmen bahçıvan aşçıya,aşçı uşağa, uşak uşağa gitmiş gibi olmuş siz zaten böyle birilerine muhatap olup hala dost kazığı diyorsanız yanlış yapıyorsunuz. kaçarak uzaklaşın

Osman da maşallah yanar dönerli meyve tabağı mübarek
Adamların yaptığı şeyler çok iğrenç yani o ona o ona osman hepsine
Aklın varsa 3 ünden uzak durursun böylelerinden fayda değil zarar gelir

maşallah maşallah osmanında işine gelmiş kızlar pervane olmuş etrafında yol ver gitsin. böyleleri arkadaşsa bende bişi bilmiyorum.

Bu durumda tek karlı Osman.
Adam çevresindeki her kızı en az bir kez koklamış. ( kibar manada )

Athenenoctua :) Tanımadın mı beni ? Siz dedinnn ? :) platonikten ileriydi aslında ama dediğin tespitler çok doğru....

Bana kızma ama ben sevindim.
Bu osuruktan tayyare osmandan bir gün kurtulacaksın diyordum sana
İyi olmuş böyle pisliğini görüp de kurtulman
İçim rahatladı gece gece güzel haber

Canım benim aynen . Bir anda kafamda bitti ALLAHA şükür. O kadar da yapmaz dediğim herkes tam olarak o kadarını yapmış.

Bence de hepsin den uzak durmali sin .... Baya saçmalamişlar...
Aynen uzağım zaten canım....
Dost kazığından çok Brezilya dizisi. Kimin eli kimin cebinde

Aynen , et ete g.t g.te ....

Hepsinide hayatından çıkar. Hiçbirnin kişiliği oturmamış

Çıkarttım canım ALLAHa şükür...

18+ Film direk ...

Kurtardım :)

Ohooooo resmen dallas.Zeynep in abisi de ceyar olsun :) hepsinden uzak durmanı tavsiye ederim.

Ceyar ahaha :)))

Bu işten en kârlı cikan kisi Osman. Dikmis 3 katli apartman..

Aynen maalesef ...

Böyle çoklu kimin eli kimin cebinde belli olmayan ortamlardan nefret ederim....
Kimsede sizi silah zoruyla bulundurmuyo heralde o ortamda
Azcık uzak durun bence...

Aklı yerinde olan kimse nefret eder zaten. Bayılıncak bir otam değil . Silah zoru :) Yok hayır. Bunlar ahlaksız. Mafyalıkları yok. Uzak duruyorum zaten, azcık değil tamamen. Konu da bu ya sildim geçtim hepsini. Sadece kendimi rahatlatıyorum burada.

bu ne sapkınlık ya, zeynep deryaya ,derya osmana , osman hepinize ...tövbe tövbe

:)) Doğru. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

adam şımarık ve bütün kızlar cebinde gibi davranıyor..garip bir ilişki..

Avcı sanki
Oooo yalan rüzgarı turkish edition gelecek bölümleri heyecanla bekliyorum. Bence Osman Zeynep'in abisine karşı da boş değil

Zaten en sonunda o olcak doyumsuzluğundan.

halen dost mu diyorsunuz siz bu kıza uzaklaşın hepsinden

Aynen , sadece kendimi rahatlatıyorum destek alarak sizlerden.
Valla bu insanlar normal degil ki dost olsun sekerim, hepsi bir cins. Ozellikle Osman yanarli donerli :)

Bunlarin hicbiri adam degil, 3yle de konusma gorusme bence.

Görüşmüyorum canım, çok teşekkür ederim :)

Bu ne saçma ilişki yumağı.

Her şey serbest ne güzel.

Free :)

Yok muhattap değilim hala öğrenir öğrenmez bittiler kafamda, daha sonra o Zeynep le konuşma yapınca bir tek. Tamamen bitti.

Osman da maşallah yanar dönerli meyve tabağı mübarek
Adamların yaptığı şeyler çok iğrenç yani o ona o ona osman hepsine
Aklın varsa 3 ünden uzak durursun böylelerinden fayda değil zarar gelir

Yanar dönerli meyve tabağı güzel bir tabir oldu :)

Sormana bile gerek var mı?

Yok aslında da maksat destek almak:)

maşallah maşallah osmanında işine gelmiş kızlar pervane olmuş etrafında yol ver gitsin. böyleleri arkadaşsa bende bişi bilmiyorum.

Aynen kesinlikle sağol canım yorum için...

Bu durumda tek karlı Osman.
Adam çevresindeki her kızı en az bir kez koklamış. ( kibar manada )

Doğru canım, parantez içinde belirtmene gerek yok ben seni yanlış anlamam :)
Her çiçekten bal alırsın sen kendini ne sanırsın

Doğru canım, parantez içinde belirtmene gerek yok ben seni yanlış anlamam :)
Her çiçekten bal alırsın sen kendini ne sanırsın
Osmandan başka erkekler de var boşver. Osman ve iki kız mutlu hayatlarına devam etsinler.

Osmandan başka erkekler de var boşver. Osman ve iki kız mutlu hayatlarına devam etsinler.

Artık kimseyi istemezken biri çıktı şuan karşıma. Şimdilik iyi birine benziyor. Bu olaylar 1 ay önce oldu. Ama ben anca kafamı kendimi toparlayıp yazabildim. Şimdilik o karşıma çıkan kişiyle sohbet ediyoruz. Bakalım ilerisi ne gösterir bilmiyorum ama şimdilik memnunum :)

Osman ve Zeynep evlensin. Derya'yla da görüşmeye devam etsinler..bu defa Zeynep aynı konuyla gelir....
kaç kurtul şu İnsancıkların içinden....

Evet canım en hakikisinden sağlam bir kazık hemde

bu osman sehzade falan mi ya adamin resmen kucukde olsa bir haremi varmis :)

Baya bildiğin acik acik dost kazığı bu canım aslinda dost kazığı degil cunku zeynep diye adlandırılan arkadaş senin dostun değilmiş

elle tutulur bi kazık yok bence ama davranışları pek samimi, iyi niyetli değil.bu yaşlarda böyle saçma sapan karışık ilişkiler çok oluyo.ben her zaman uzak durdum.böyle arkadaşlıklar kurup üzülen arkadaşlarımı görünce de ne kadar doğru bişey yaptığımı daha net anladım.daha fazla üzülmeden ilişkinizi kesmek en doğrusu.herkesin yeri dolar.

zeynep'in cinsel sapkınlıkları var, fantezlerine herkesi alet etmeye çalışıyor
sizleri de piyon olarak kullanıyor.
(sorcha, osman, derya....ve belki daha fazlası örneğin zeynep'in sevgilisi falan da vardır belki:))

Osman ve Zeynep evlensin. Derya'yla da görüşmeye devam etsinler..bu defa Zeynep aynı konuyla gelir....
kaç kurtul şu İnsancıkların içinden....

Kurtuldum canım :) Allaha şükür. Dediğin mantıklı. Kesin aynı konuyla gelir.

Evet canım en hakikisinden sağlam bir kazık hemde

bu osman sehzade falan mi ya adamin resmen kucukde olsa bir haremi varmis :)

Ben de Hürrem.:) Zaten gerçekte Hürrem diyor bana annem

Baya bildiğin acik acik dost kazığı bu canım aslinda dost kazığı degil cunku zeynep diye adlandırılan arkadaş senin dostun değilmiş

KESİNLİKLE.... Değilmiş ...

sorcha...okan mı bu

Sen kimsin canım ? Girmiyorum ya 2 aydır. Nick değişimi yapmış birisin büyük ihtimal ama kim ? :)

Doluyor zaten kesinlikle. Ben gerçi daha dolduramıyorum. Yani eski heyecanlarım eski sevgi dolu halim yok. Hayat o kadar kötü ki artık insanlar manyaklaştı ...

zeynep'in cinsel sapkınlıkları var, fantezlerine herkesi alet etmeye çalışıyor
sizleri de piyon olarak kullanıyor.
(sorcha, osman, derya....ve belki daha fazlası örneğin zeynep'in sevgilisi falan da vardır belki:))

:) Bingo ... Evet sevgilisi olmasa da başkaları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…